3 halen = 2 betalen | Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
De huidige heks wordt gezien als een vrouw (maar ook weleens man) met veel kennis van kruiden en natuurlijke processen, waarmee hij of zij goede dingen doet. Traditioneel behoort een heks op een bezem te vliegen.
De oorbellen gaan per paar.
€11.99
De maansikkel is een symbool voor de moedergodin of hemelkoningin, in ieder geval het vrouwelijke. In het midden van deze rijk bewerkte maansikkel zie je een hart, deze halve manen kun je dan ook zien als symbool van moederliefde.
De maansikkel staat in veel culturen symbool voor vooruitgang. In combinatie met de vijfpuntige ster WLS-21480 vormt het een symbool dat je in verschillende vlaggen tegenkomt, de Turkse bijvoorbeeld. Samen kunnen ze ook symbool staan voor de Islam.
Deze oorstekers hebben een bolletje met een heleboel kleine kristallen. Aan dat bolletje zit een oogje en aan dat oogje hangt een parel. Een parel heeft een heel subtiele glans, terwijl de kristallen mooi fonkelen.
Wist je dat het roze goudlaagje echt goud van 14 karaat is met een beetje koper? Dit zit over een zilveren ondergrond. Goud blijft op zilver goed ‘plakken’, deze oorbellen zullen daarom echt niet zo snel kaal worden!
WeLoveSilver heeft verschillende sieraden met een veer – waaronder een paar oorringen met twee veertjes – maar deze zilveren oorstekers zijn extra sierlijk door de grote, fonkelende kristallen waar de veertjes aan hangen.
De driehoek heeft in verschillende culturen verschillende betekenissen. Vaak hebben ze te maken met een drie-eenheid, zoals in het christendom bijvoorbeeld. Maar ook vader – moeder – kind, opkomst – behoud – ondergang of verleden – heden – toekomst.
Deze oorstekers zijn de moeite waard om goed te bekijken. In elk van de vijf bloemblaadjes zit een kristal. De blaadjes zelf zijn mooi dik en hebben kleine details en tot slot hangt er nog een parel onder.
Wist jij dat roze nog maar relatief kort geleden een typische meisjeskleur is geworden? Honderd jaar geleden werd roze als een jongensversie van het mannelijke rood gezien. Pas rond 1950 veranderde dat ineens.