• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Chain oorbellen of doortrekoorbellen

Resultaat 1–64 van de 78 resultaten wordt getoond

 • Zilveren chain oorbellen met staafje

  Deze doorhaaloorbellen hebben aan beide kanten van het kettinkje een staafje. Met het ene steek je het kettinkje door het gaatje in je oor en het andere staafje is sier. Maar eigenlijk zijn ze beide leuk, toch?

  15.99
 • Zilveren oorhangers chain, met veertje

  Een veer komt in veel sieraden voor, maar deze zilveren oorhangers zie je niet snel! De oorhangers zijn 7,6 centimeter lang en onderaan hangt het veertje.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met driehoekjes

  Deze chain oorbellen / doorhaaloorbellen – doorhaaloorbellen worden ook wel doortrekoorbellen genoemd – hebben een staafje waarmee je het kettinkje gemakkelijk door het gaatje in je oorlel haalt en een rijtje van drie driehoekjes boven elkaar.

  15.99
 • Zilveren oorstekers met chain en bolletjes

  Deze zilveren oorstekers met mooie zilveren bolletjes zijn heel sierlijk! Het is een paar oorbellen dat je vaak en met plezier zult dragen.

  16.99
 • Zilveren chain oorbellen met bliksemschicht

  Deze massief zilveren oorbellen hebben geen extra randjes of kristalletjes nodig om mooi te zijn. De puurheid van dit ontwerp doet alles. Het is een paar oorbellen dat je vaak en met veel plezier zult dragen!

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen met hartje

  Chain oorbellen hebben een dun kettinkje dat je door het gaatje in je oorlel haalt. Aan de ene kant zit een staafje dat je gemakkelijk door het gaatje steekt en aan de andere kant hangt een hangertje.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met bolletjes

  WeLoveSilver heeft veel verschillende oorbellen. Oorstekers, oorhangers, oorringen, ear cuffs en ook deze chain oorbellen: kettinkjes die je door het gaatje in je oor haalt. Deze chain oorbellen zijn voorzien van drie zilveren bolletjes en zijn heel elegant!

  17.99
 • Zilveren ear cuff met oorsteker, ster

  Is het een ear cuff of is het een oorsteker? Dit oorsieraad is het allebei, maar WeLoveSilver laat hem onder de ear cuffs vallen en die draag je dus aan één oor.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, schildpad

  Het lijkt wel of deze schildpadjes zich vastbijten in een bijtring. Schildpadden hebben geen tanden, ze hebben verharde ribbeltjes op hun kaken waar ze mee kauwen. Zo’n 200 miljoen jaar geleden hadden ze nog wel tanden.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, mandala

  Mandala betekent letterlijk ‘magische cirkel’. Hij verbeeldt in de Tibetaanse kunst de kosmos. Het middelpunt symboliseert de oerkracht, het punt waaruit alles ontstaat en waarin alles met elkaar in verbinding staat.

  15.99
 • Zilveren oorstekers met chain, met gedraaid hart

  Chain oorbellen zijn doorgaans lang en slank met eenvoudige vormen. Dat maakt dit type oorbellen sierlijk en stijlvol. Deze zilveren oorstekers zijn voorzien van een prachtig hartje. Het leuke van chain oorbellen is dat ze lang zijn en dat je ze niet allebei op dezelfde hoogte hoeft te hebben hangen.

  16.99
 • Zilveren chain oorbellen, maantje

  Een echte eyecatcher is deze zilveren oorsteker! Wat de oorbel zo speciaal maakt, is dat er een chain aan zit met aan het eind een maantje. Hierdoor kan je zelf de lengte van de oorbel bepalen, of kan je hem door meerdere gaatjes doen.

  14.99
 • Zilveren chainoorbellen, twee hartjes

  Twee verstrengelde hartjes, dat is hét symbool van innige liefde. Deze oorbellen passen dan ook uitstekend bij romantische meiden én bij romantische gelegenheden. Je steekt ze met het staafje vanaf de voorkant door het gaatje in je oor.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met veertje

  Veertjes zijn super cool. Daarom heeft WeLoveSilver allerhande oorbellen met verschillende veertjes in het assortiment. Vul in de zoekbalk maar eens ‘veer’ in, dan zie je er heel wat verschijnen!

  15.99
 • Zilveren oorbellen, kettinkje met staafje

  Deze oorbellen zijn weer eens wat anders. Geen oorstekers, geen oorhangers, geen oorringen, maar een kettinkje dat je door het gaatje in je oren trekt. Er hangt een staafje met twee subtiele lijntjes aan.

  14.99
 • Zilveren chainoorbellen, tree of life

  De levensboom is een belangrijk symbool. Hij staat onder andere voor persoonlijke ontwikkeling en unieke schoonheid. Naarmate we ouder worden, krijgen we steeds meer wijsheid en levenservaring die je kunt zien als vertakkingen vanuit de kernstam.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen met schelpjes

  Wat zijn deze chain oorbellen lang! Echt gaaf, met die twee schelpjes boven elkaar. Zie je jezelf al langs de boulevard flaneren? Natuurlijk maak je ook goede sier als je ze naar school of op een feestje draagt.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen met twee sterren

  Het leuke van chain oorbellen is dat ze lang zijn én dat je ze niet allebei op dezelfde hoogte hoeft te hebben hangen. Beide aspecten maakt dat deze zilveren oorbellen speels en sierlijk zijn.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen met gedraaide staafjes

  Deze zilveren chain oorbellen met gedraaide staafjes zijn sierlijk en elegant! Als je meerdere gaatjes hebt in je oren, dan kan je de chain ook door deze gaatjes doen, wat een speciaal effect creëert.

  17.99
 • Zilveren chainoorbellen, Zeeuws knopje

  Chainoorbellen zijn super modern, maar het Zeeuwse knopje is juist een heel traditioneel sieraad dat oorspronkelijk hoorde bij de Zeeuwse klederdracht en jaren geleden heel populair was in Nederland. Wedden dat ook je oma hem kent?

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, ster

  Shine like a star! Deze speciale zilveren oorhangers met chain eraan zijn een echte eyecatcher in jouw oren! De chain kan je zo lang maken als je zelf wilt, zodat je de oorbel elke dag anders kan dragen. Als je meerdere gaatjes hebt kan je de chain ook door deze gaatjes doen, wat ook een […]

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met triskele

  Aan deze chain oorbellen hangt een triskele, een oud Keltisch symbool dat staat voor onverzettelijkheid. De drie rondingen stellen mensenbenen voor en hoe je hem ook houdt, de benen zullen nooit knielen.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, ronde Abalone steen

  De ronde hanger onderaan de zilveren kettinkjes van deze chain oorbellen is een abalone. Dat is de schelp van een zeeoor, deze dieren behoren tot de slakken. Door de temperatuur van het water ontstaat een rijke kleurschakering. Zo is ook te zien bij deze mooie draadoorbellen.

  16.99
 • Zilveren chain oorbellen met infinityteken of lemniscaat

  Dit infinityteken – oneindigheidsteken of lemniscaat – heeft nog een klein extra rondje: die waarmee hij aan het oogje van de chain hangt. Kijk maar eens goed, hij zit echt in het infinityteken verwerkt!

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, dromenvangers

  Deze zilveren oorbellen moeten eigenlijk ’s nachts een plekje boven je bed krijgen. Boze dromen worden in het web gevangen en goede dromen worden via de veertjes zachtjes doorgegeven.

  16.99
 • Zilveren chain oorbellen, bloemfiguur

  Komt dit bloemmotief je bekend voor? Dat kan kloppen, ze lijken veel op deze bloemen WLS-LOVE-726. De chain oorbellen hebben een zwierige uitstraling, terwijl de oorringen wat meer bohème zijn.

  16.99
 • Zilveren oorstekers met chain, met gedraaide cirkels

  Deze zilveren oorstekers met gedraaide cirkels zijn sierlijk en elegant! Een echte eyecatcher!

  17.99
 • Zilveren chain oorbellen met anker

  Een anker hoort aan een ketting te hangen, deze chain oorbellen met anker zijn dan ook een logische combinatie. Het anker staat voor hoop, maar het is ook een symbool van standvastigheid.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, bloemetje met blauwe steen

  Deze zilveren oorstekers zijn sierlijk en speels. Het zijn mooie zilveren “chain oorbellen” voorzien van een zonnetje met een prachtige blauwe steen. Chain oorbellen zijn kettinkjes die je door het gaatje in je oor haalt: heel elegant! Net als de echte zon vrolijkt dit zonnetje iedereen op.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met lotusbloem

  Deze zilveren chain oorbellen bevatten een lotusbloem. De lotusbloem is niet alleen een prachtige bloem om te zien maar wordt vaak gebruikt als een symbool voor het leven. Tijdens de bloei sluit de bloem zich in de avonduren om zich vervolgens vroeg in de ochtend weer te openen. Hierdoor symboliseert de lotusbloem de eeuwige vernieuwing […]

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, blauwe ster

  Wat zijn deze chain oorbellen cool! Het heldere blauw is een tikje brutaal, blauw is dan ook een kleur die symbool staat voor zelfverzekerdheid. Maar ook voor wijsheid en trouw.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, hart met helder kristal

  Kristal is glas met een bepaald loodgehalte. Hoe meer lood er in het glas zit, hoe meer het glinstert en schittert. Kristal kan net als diamant in verschillende facetten geslepen worden.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, Keltische knoop bestaande uit vier triquetra’s

  Deze Keltische knoop bestaat uit vier triquetra’s die eindeloos in elkaar overgaan. De triquetra is een driehoekige vorm. In deze fraaie hanger komen de onderste punten van de triquetra’s in het midden samen.

  15.99
 • Zilveren ear cuff, brede earcuff met vijf bandjes en chain

  Dit is een stoere ear cuff – vanwege de chain – en toch sierlijk. Dat komt door het open, lichte ontwerp met de vijf bandjes en door het glanzende zilver. Een ear cuff die je met veel plezier zult dragen!

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, engeltje

  Deze engeltjes lijken bereid voor je te vechten, de energieke kracht straalt er vanaf! Draag je chain oorbellen op gelijke hoogte als je een strakke symmetrie wilt of op ongelijke hoogte als je een speelse uitstraling beoogt.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, kruisje

  Kruisjes in jouw oren zijn de trend van het moment! Deze zilveren oorsteker met chain eraan is een unieke manier om deze trend te rocken. Je kan deze oorbel door de chain zo lang maken als je zelf wilt en deze ook door meerdere gaatjes doen in jouw oren.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, bewerkte cirkel en kristal

  Chain oorbellen hebben een doortrekketting. Deze exemplaren hebben een lichte kristal onderaan en in het midden een bewerkte cirkel. We verkopen ze ook met een felblauwe kristal.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen met zonnetje

  Mooie zilveren “chain oorbellen” voorzien van een zonnetje. Net als de echte zon vrolijkt dit vriendelijke zonnetje iedereen op. Chain oorbellen zijn kettinkjes die je door het gaatje in je oor haalt: heel elegant!

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, zwarte ster

  Chain oorbellen zijn speels en zwierig. Je kunt de gitzwarte sterren op gelijke hoogte laten hangen, maar ook lekker nonchalant op twee verschillende hoogten. Net wat jij het leukst vindt.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, geoxideerde roos

  Deze chain oorbellen zouden zomaar het symbool van de flowerpower kunnen zijn! Nostalgie, zwier, vrede en vrijheid, zomaar een paar termen die passen bij die voorbije jaren zestig uit de vorige eeuw.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, triquetra

  De triquetra is gevonden op indiaanse beelden van meer dan 5000 jaar oud. Pas in de achtste eeuw werd het symbool ook door de Kelten gebruikt en daarom staat de triquetra bekend als een Keltische knoop.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, oog met wimper

  Het oog wordt wel gezien als het belangrijkste zintuig van de mens, het ontvangt niet alleen informatie, maar zendt het ook uit. Vandaar de uitdrukking ‘het oog is de spiegel van de ziel’.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, bijtjes

  Ruim 75% van onze voedingsgewassen is afhankelijk van de bestuiving door bijen. Daar moeten we met een goed leefmilieu dus goed voor zorgen! De bijtjes aan deze zilveren oorbellen hebben minder verzorging nodig.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met eenhoorn

  Voor meiden van alle leeftijden, deze zilveren oorbellen met eenhoorn. Geen kleurtjes, maar 925 sterling zilver en een model – een kettinkje – dat ook bij de oudere meisjes en jonge vrouwen past.

  14.99
 • Zilveren oorstekers met chain, met cirkel

  Deze zilveren oorstekers zijn sierlijk en speels. Deze chain oorbellen zijn voorzien van een cirkel. Het past perfect bij de minimalistische stijl. Moeilijk kiezen? Geen probleem: je kunt drie verschillende sieraden halen voor de prijs van 2!

  16.99
 • Zilveren chain oorbellen, blauw hart

  Heb jij een blauw hart, oftewel: heb jij een blauwe persoonlijkheid? Dan ben je betrouwbaar en zorgvuldig, ben je gericht op kwaliteit en neem je weloverwogen beslissingen. Bijvoorbeeld dat het deze oorbellen moeten worden!

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, levensboom in hart

  Dit is een gave uitvoering van de tree of life! Het hart onderstreept de betekenis van ‘leven’ – waar de levensboom voor staat – nog eens extra. Verder is de levensboom het symbool van wijsheid, kracht, bescherming en verlossing.

  15.99
 • Zilveren ear cuff, gladde band met geoxideerde, gedraaide randen en chain

  WeLoveSilver heeft het al vaker uitgelegd: geoxideerd zilver heeft een levendige en nostalgische uitstraling. Je ziet reliëfs en details beter en het heeft een oude look, waardoor het dus die nostalgische – soms zelfs antieke – uitstraling krijgt.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, opengewerkt hart

  Aan deze draadoorbellen hangt een open hart. De zilveren randen van het hart zijn breed. Deze chain oorbellen trek je door je oorgaatje heen.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, peace teken

  Het peace teken dat aan deze zilveren chain oorbellen hangt, ziet er heel clean en stylish uit. Maar daarnaast heeft het natuurlijk als symbool een belangrijke betekenis. Met deze draadoorbellen draag je die vredesboodschap uit.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, paard

  Aan deze zilveren kettinkjes hangt een eenhoorn. Dit mythische dier is van zilver. Bij chain oorbellen, trek je de ketting door je oorgaatje. De unicorn bungelt daar onder.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, pentagram

  Aan deze zilveren chain oorbellen hangt één van de oudste symbolen ter wereld: een pentagram. Dat is een vijfpuntige ster. De betekenis van dit symbool is wisselend, het verschilt per geloof en levensbeschouwing.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, cirkel met zonnetje en blauwe steen

  Deze zilveren oorstekers zijn sierlijk en charmant. Het zijn mooie zilveren “chain oorbellen” voorzien van een zonnetje met prachtige blauwe stenen. Chain oorbellen zijn kettinkjes die je door het gaatje in je oor haalt: heel elegant! Net als de echte zon laat dit zonnetje iedereen stralen.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, zwart hart

  Bij de emoticons staat een zwart hartje niet alleen voor verdriet – om dat van jezelf te tonen of om medeleven te betuigen – maar ook voor zwarte humor. Vanuit dezelfde gedachte kun je ook deze chain oorbellen dragen.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, ster met helder kristal

  Een ster aan de hemel zie je alleen in het donker van de nacht schitteren en stralen. De sterren aan deze zwierige chain oorbellen schitteren en stralen juist in het (zon)licht.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, ruitvormige Keltische knoop

  Oneindige knopen bestaan al duizenden jaren, bijvoorbeeld in de Ethiopische cultuur. Maar ze zijn hier in Europa vooral bekend geworden als Keltische knopen. Het lijnenspel zonder begin en eind heeft iets magisch.

  15.99
 • Zilveren chainoorbellen, twee blaadjes

  Chainoorbellen steek je vanaf de voorkant met het staafje door het gaatje in je oorlel. Na het gladde staafje komt het ribbelige kettinkje en dat voelt de eerste keer best een beetje raar.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met rond schijfje

  Chain oorbellen zijn over het algemeen lang en slank met eenvoudig vormen. Dat maakt dit type oorbellen zo sierlijk en elegant. Deze oorbellen met een rond schijfje als hangertje zijn daar geen uitzondering op!

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, triskele

  Aan deze zilveren chain oorbellen hangt een triskele. Om precies te zijn een Keltische triskele/triskelion. Het is een magisch symbool dat staat voor de drie-eenheid van wijsheid, liefde en inspiratie/toewijding.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, fleur de lis

  De fleur de lis, ofwel Franse lelie, komt veel voor op vlaggen en wapens van Franstalige gebieden. Maar ook bungelt er een zilveren exemplaar aan deze chain oorbellen. Wist je dat de lelie het symbool is van de Maagd Maria? Het symbool werd daarom door veel Franse koningen gebruikt.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, kruisje

  Aan deze chain oorbellen hangt een zilveren kruisje. Deze draadoorbellen geven instant Madonna-vibes. De kettinkjes trek je door je oorgaatje.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, blaadjes

  Zilveren draadoorbellen, ook wel chain oorbellen of doortrekoorbellen genoemd, met daaraan een blaadje. Het blad is evenals de ketting van zilver. De ketting zorgt voor lengte, het blad bungelt zo leuk onder je oor.

  15.99
 • Zilveren chain oorbellen, veer

  Het veertje onderaan deze kettinkjes is van zilver. De kettinkjes van chain oorbellen trek je door je oorgaatje. Daarom worden het ook wel doortrekoorbellen genoemd.

  15.99
 • Gold plated chain oorbellen met veer

  Deze chain oorbellen zijn gold plated. Aan de ketting hangt een veertje. Eveneens van verguld goud.

  16.99

De chain oorbellen van WeLoveSilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver

Doortrekoorbellen zijn dunne kettinkjes die aan een kant een heel dun staafje hebben en aan de andere kant een hanger. Het dunne staafje dient om de chain oorbellen – zoals ze vanwege dat kettinkje ook wel genoemd worden – gemakkelijk door het gaatje in je oorlel te steken. Vergelijk het maar met een schoenveter, die heeft een hardplastic uiteinde om de veter goed door de gaatjes in je schoen te steken.

Chainoorbellen bestaan al langer, maar ze zijn momenteel weer helemaal hip en trendy. Heb je meerdere gaatjes? Dan is de doortrekoorbel een must-have. Niet alleen omdat je hem heel goed kunt combineren met oorstekers, oorringen en ear cuffs, maar ook omdat je één kettinkje door meerdere gaatjes kunt rijgen, ook weer net zoals een schoenveter! Hoe gaaf is dat?

De Chain / doortrekoorbellen van WeLoveSilver

De chain oorbellen van WeLoveSilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver – dat is het hoogst mogelijke percentage zilver dat gebruikt kan worden voor sieraden – of hebben een badje met 14 karaats goud of rosé goud gehad. Je vindt in onze webshop chain oorbellen met eenvoudige hangers zoals een sterretje, staafje of rond kristal, maar we hebben ook de meer bewerkte figuurtjes als een engeltje, een dromenvanger of een levensboom. Sommige chain oorbellen hebben een kettinkje tussen een oorsteker en een earcuff en ook andere combinaties zijn mogelijk.

Voor een speels effect laat je de figuurtjes op ongelijke hoogte hangen door het kettinkje wat verder of minder ver door je oor te trekken.

Houd de webshop in de gaten, het assortiment blijft zich uitbreiden. En natuurlijk geldt ook voor onze doortrekoorbellen of chain oorbellen: drie halen, twee betalen, ook in combinatie met andere oorbellen of andere sieraden.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen