Kettingen voor kinderen

Heel vroeger droegen mensen al kettingen om hun hals. Dat waren vaak koordjes van leer of een soort touwtje met daaraan een hanger. Een mooie schelp bijvoorbeeld, of een stuk bot of een tand van een dier dat was gevangen. Hoe belangrijker en ouder iemand werd, hoe meer hangers aan zo’n ketting kwamen. Deze kettingen waren de voorlopers van de kralenkettingen.
Later leerden de mensen om kleine ringetjes van metaal te maken. Deze ringetjes – schakels – werden aan elkaar gemaakt en dat was de schakelketting. Aan zo’n schakelketting werden ook weer hangers gehangen. Maar toen meestal maar één hanger per ketting.

Lees meer over Kettingen voor kinderen

Resultaat 1–64 van de 112 resultaten wordt getoond

 • Zilveren ketting met eenhoorn/unicorn

  Deze eenhoorn heeft zin om op avontuur te gaan, hij staat gewoon te trappelen van ongeduld, zie je dat? Ga je met hem mee? Hou je goed vast aan zijn mooie gekleurde manen! Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, regenboog met wolkjes

  Misschien heb je ze al gezien, de oorstekers met deze zelfde regenboog met wolkjes, of de oorringen waaraan deze regenbogen hangen. Leuk om daar een setje mee samen te stellen. En drie halen = twee betalen!

  14.99
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met roze manen

  De eenhoorn aan deze ketting is hetzelfde als die van deze oorringen. Beide hebben een halsband met kleurloze kristallen. Maar de ketting staat ook mooi bij de eenhoornsieraden met roze halsband, zoals deze oorringen, deze oorhanger of deze oorstekers.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Combi setje eenhoorn: Zilveren oorstekers en ketting

  Wat een leuk combi setje! Zilveren eenhoorn oorbellen + Zilveren eenhoorn ketting Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  22.95
 • Zilveren ketting met hanger, koala

  Als je deze ketting om hebt, lijkt het net of dit schattige koala meisje dicht tegen je aan kruipt. Koalabeertjes lijken echte knuffelbeertjes, maar ze hebben super scherpe tanden en klauwen!

  14.99
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met paarse manen

  Als je deze ketting koopt, samen met deze oorhangers, dan heb je een mega leuk setje! De glitters in de paarse manen schitteren net zo mooi als de paarse kristallen van de halsband.

  14.99
 • Zilveren ketting, glitter gevleugelde eenhoorn hanger

  Vind jij het ook leuk om op avontuur te gaan? Dan zijn deze eenhoorn oorbellen voor jou gemaakt! De eenhoorn heeft roze manen en kleurrijke vleugels. Dankzij de glitters valt deze eenhoorn extra op.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, panda

  Kijk toch eens wat een schattige panda! Waarom zou hij zijn pootjes voor de ogen hebben? Schaamt hij zich een beetje? Doet hij verstoppertje? Het ziet er in ieder geval heel lief uit!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, hart met gekleurde kristallen

  Lang leve de liefde die kleur brengt in het leven en die je laat schitteren en stralen. Deze hanger is een regelrechte liefdesverklaring: aan jezelf of aan je partner, maar in ieder geval (ook) aan het leven!

  15.99
 • Zilveren ketting, lieveheersbeestje

  Dit lieveheersbeestje zal nooit bij jou wegvliegen! Het rode lieveheersbeestje hangt aan een ketting van 39 centimeter lang, welke je zelfs nog een beetje langer kan maken als je dat wilt. Lieveheersbeestjes staan symbool voor liefde en geluk. Wie wil dat nou niet om zijn nek?

  14.99
 • Kinderoorbellen, Set van zilveren ketting en oorstekers, regenboog

  Regenbogen zie je niet vaak, maar met dit leuke setje heb jij er in ieder geval al drie gezien! Je kunt de zilveren regenboog oorbellen matchen met de regenboog ketting. Of natuurlijk los van elkaar dragen.

  22.95
 • Zilveren ketting met hanger, panda met roze strik

  De pandabeer is cool en zooo relaxed. Hij – en ook zij natuurlijk – doet de hele dag niet veel anders dan op het gemakje heel veel kilo’s bamboe eten en urenlang slapen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vosje

  Vossen zijn prachtige dieren. Hij is familie van de hond, maar hij lijkt veel meer op een kat. Hij kan net als een kat heel goed in het donker zien en hij kan ook zijn nagels intrekken.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin

  Deze zeemeermin – je mag trouwens ook gewoon meermin zeggen – heeft een prachtige helderblauwe staart met donker- en lichtblauwe glittertjes. Ze glimlacht heel lief, alsof ze je vraagt samen met haar te zwemmen!

  14.99
 • Zilveren ketting met wit katje

  Je kunt een heel setje samenstellen van sieraden met dit schattige katje. WeLoveSilver heeft oorstekers , oorringen, oorhangers, een verstelbare ring en een leuk katoenen armbandje in diverse kleuren met deze katjes.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, koala eenhoorn met glitters

  We noemen dit schattige dier maar een koala-eenhoorn. Hij lijkt sprekend op een koala, maar dan met een gekleurde hoorn op zijn kopje. Door de glittertjes op zijn blauwgrijze vacht lijkt het helemaal een sprookjesdier.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zwart katje

  Brengt een zwarte kat ongeluk? Welnee! Je hebt juist heel veel geluk als jij zo’n mooie zilveren ketting met hanger hebt gekregen. En dat katje boft maar met een baasje als jij!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, flamingo

  Weet jij waarom deze flamingo op één poot staat? Als hij de andere poot ook optrekt, valt hij om! Flauw hè? Nee, ze doen dat zodat er maar één poot koud wordt in het water en de andere warm blijft.

  14.99
 • Pony

  Zilveren ketting met pony hanger

  Een pony is sterk en dapper en soms ook wel een tikkeltje eigenwijs. Daarom zijn ze ook zo leuk, toch? Deze zilveren pony met zijn roze manen en staart voelt zich vast snel bij jou thuis!

  12.95
 • Zilveren ketting met hanger, regenboog met glitters en wolkjes

  Dit is een magische regenboog die je boven de wolken ziet. Hij heeft niet de gewone kleuren van de regenboog, maar hele mooie zachte tinten die schitteren door de kleurige glittertjes.

  14.99
 • Zilveren ketting, vlinder hanger met kristallen

  Deze rups heeft zich ontpopt tot een prachtige vlinder. Deze zilveren ketting valt echt op door de kleurrijke vlinder hanger. De vlinder is roze en ingelegd met kristallen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, bloem met lichtblauwe kristallen

  De kleuren van bloemen hebben allemaal een andere betekenis. Blauwe bloemen bijvoorbeeld staan voor onschuld, maar ze betekenen ook eeuwigheid. Dat is een mooie betekenis voor deze ketting met bloemetjeshanger!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, twee lila hartjes

  Dat is echte liefde, twee hartjes die met elkaar verbonden zijn. Een groot en een klein hartje, zijn dat misschien de harten van jou en jouw moeder of jouw oma? In ieder geval van iemand waar je veel van houdt!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vos

  Er wordt wel gezegd dat vossen sluw zijn en een beetje gemeen omdat ze kippen en eieren eten, maar andere kleine roofdieren – zoals de marter – doen dat ook. Vossen volgen net als die andere dieren gewoon hun instinct.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, blauwe dolfijn met kristallen

  Dolfijnen zijn gaaf! Ze zijn heel slim en ook heel sociaal. Dolfijnen kunnen ook snel zwemmen, en als ze zo snel gaan, krijgen ze vanzelf allemaal ribbeltjes in hun huid. Daardoor blijft hij beter in evenwicht.

  15.99
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin

  De ketting met zeemeermin hanger vormt een mooi setje met deze oorstekers met dezelfde meerminnen. Ze heeft een paars sterretje in haar lange haren, zou dat een echte zeester zijn? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, eenhoorn met roze manen en staart

  Wat een schattige eenhoorn is dit met die roze manen en staart. Ze heeft een blauw hartje op haar bil, dat ziet er heel leuk uit. Zou jij dat ook wel willen, zo’n mooi hartje op jouw bil? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Flamingo

  Zilveren ketting met flamingo hanger

  In Amerika zijn ze een ware rage, maar ook in Nederland worden de flamingo’s steeds populairder. Zo’n roze vogel is dan ook wel super leuk, zeker met zo’n mooi schitterend steentje als oog.

  14.95
 • Zilveren ketting met hanger, wit konijn met roze hartje

  Wat zijn dieren toch leuk. Vooral als ze het leuk vinden om geaaid en geknuffeld te worden, zoals honden en katten en natuurlijk konijnen. Dit konijn heeft een schattig roze hartje met een kristal op de vacht.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Set van zilveren ketting en oorstekers, Franse Bulldog

  Producteigenschappen: De Franse Bulldog is 10 mm breed en 10 mm hoog. Oorsteker: 0.69 gram. Ketting: 1.90 gram, lengte ketting 42+3 cm.

  22.95
 • Zilveren ketting met hanger, alpaca

  Is het geen schatje, deze alpaca? Er bestaan twee soorten alpaca’s. De ene soort heeft een krullerige vacht – de huacaya – en de andere heeft lange, dikke haren, dat is een Suri.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, cheeta of panter

  Een panter en een cheeta hebben een gevlekte vacht, hoewel er ook zwarte panters bestaan. Een andere naam voor panter is luipaard en een andere naam voor de cheeta is jachtluipaard.

  14.99
 • Gold plated ketting met hanger, eenhoorn met roze manen

  Deze ketting met hanger hoort bij de gold plated oorringen met hanger, kijk maar eens. De fraaie unicorn – of eenhoorn – heeft roze manen en een blauw hartje op de bil.

  16.99
 • Zilveren ketting met hanger, blije koe

  Haha, wat een grappige koe is dit! Daar word je toch helemaal vrolijk en blij van? Ze heeft haar achterpoten in een spagaat. WeLoveSilver heeft er ook bijpassende oorringen met hanger  bij of deze oorstekers.

  14.99
 • Zilveren ketting met bruin hertje

  Alleen jonge reeën en edelherten hebben witte vlekken op hun rug, na een paar maanden verdwijnen die. Damherten houden hun witte vlekken. Dit hertje is dus een jonkie of een damhertje.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Complete set gekleurde vlinder

  Producteigenschappen: De vlinder is 8 mm breed en 7 mm hoog. Oorsteker: 0.5 gram. Ring: 0.63 gram. Ketting: 1.64 gram, lengte ketting 42+3 cm. Armband: 0.89 gram, lengte armband 17+3 cm.

  39.99
 • Zilveren ketting met hanger, kers

  Wedden dat je moeder of je oma vroeger weleens kersen aan haar oren hing? Of misschien heb je dat zelf ook wel gedaan. Zouden kersen daarom als sieraad zo populair zijn?

  14.99
 • Zilveren ketting, panda met roze strikje

  Aan deze zilveren ketting hangt een bedel van een panda met een roze strik op haar hoofd. Panda’s staan bekend als lieve knuffel beren. Je kunt de panda ketting matchen met bijpassende oorbellen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vlinder, blauw met wit

  Deze ketting met hanger past mooi bij deze ring WLS-22262-PJ en bij deze oorringen met hanger WLS-33950-PJ. Bij WeLoveSilver is het drie halen en twee betalen, je kunt ze dus gerust alle drie bestellen!

  15.99
 • Zilveren ketting, pinguin

  Met deze vrolijke pinguin aan jouw nek is jouw outfit compleet! Deze lieve pinguin hangt aan een zilveren ketting van 36 centimeter lang. Is hij niet cute?

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vlinder

  Niet alle vlinders hebben zulke mooie kleuren. Er zijn er ook die best saai en somber van kleur zijn, dat zijn vaak de nachtvlinders, of motten. Maar je hebt ook heel veel mooi gekleurde vlinders, zoals deze!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, paars kroontje

  Wauw, een prinsessenketting! Wees als een echt prinsesje en draag deze kroon met paars en lila, mét glitters! Nee, niet op je hoofd, maar rond je nek. Dat valt wat minder op, maar je bent toch wel een echte prinses!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, ster

  Aan de 45 cm lange ketting hangt een mooi glanzend massief sterretje. Je kunt hem bijvoorbeeld combineren met deze armband of met deze oorringen. Of neem ze alle drie en betaal er twee!

  12.99
 • Zilveren ketting met eenhoorn/unicorn, rood en roze

  Deze eenhoorn heeft zin om op avontuur te gaan, hij staat gewoon te trappelen van ongeduld, zie je dat? Ga je met hem mee? Hou je goed vast aan zijn mooie rode manen! Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting, blauw eenhoornhoofd met roze manen

  Eenhoorns heb je in soorten en maten. Je hebt er die vleugels hebben en er zijn ook eenhoorns zonder vleugels. Vaak zijn ze wit, maar ze kunnen evengoed roze zijn. Of blauw!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, roze diamantvorm

  Diamanten zijn heel erg duur. Dat komt omdat ze zo zeldzaam zijn. Een zuivere diamant is kleurloos – maar schittert prachtig! – maar er zijn ook diamanten met een kleurtje. Roze bijvoorbeeld!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, paard met roze manen en paars zadel

  Paarden waren vooral vroeger heel belangrijk voor mensen omdat ze het werk gemakkelijker maakten. Uit eerbied zeiden de mensen daarom dat paarden ‘edele dieren’ zijn. Ze hebben een hoofd (en geen kop) en benen (en geen poten).

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin met blauwe glitterstaart

  Deze zeemeermin heeft een paarse zeester in haar blonde haren en twee schelpen als bikinitop. Met haar blauwe zeemeerminnenstaart – waar mooie glitters op zitten – kan ze heel snel zwemmen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, aapje met banaan

  Wat ziet dit aapje er schattig uit! Nu hij aan het kettinkje hangt, lijkt de banaan wel een schommel voor het aapje. Apen zijn niet alleen dol op bananen, maar ook ander fruit vinden ze heerlijk.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, flamingo op rolschaatsen

  Weet jij wat een amulet is? Dat is een ding dat je beschermt tegen ongeluk. Misschien is deze ketting met hanger wel zo’n amulet die je beschermt tegen vallen bij het rolschaatsen!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, pandaeenhoorn met hartjeszonnebril

  Het leuke van magische toverdieren is dat je ze helemaal zelf kunt bedenken! Dit is bijvoorbeeld de kop van een panda met de hoorn van een unicorn. Hij heeft prachtige gekleurde manen en een hartjeszonnebril!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, regenboog met glitterwolkjes

  Je hebt vast weleens een regenboog gezien. Als het – een beetje – regent en de zon schijnt, ga je met je rug naar de zon staan en dan zie je hem, bijvoorbeeld boven de huizen, boven de bomen of boven een weiland.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, panda met hart

  Er bestaan twee soorten panda’s, de reuzenpanda – oftewel bamboebeer – en de kleine panda oftewel rode panda. De reuzenpanda is het bekende zwart met witte dier en de kleine panda heeft een roodbruine vacht.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, hondenkop met roze hartjeszonnebril

  Ja, deze hond hoort aan de ketting! Maar gelukkig is het geen kettinghond. Een kettinghond is een hond die aan de ketting ligt en alleen maar los mag lopen om het erf te bewaken.

  14.99
 • Zilveren ketting met kleurige vlinder

  Leuk hè, deze vlinder met al die kleurtjes. WeLoveSilver heeft een complete set, kijk hier maar eens. Je kunt ook een eigen setje samenstellen met deze ring en deze oorringen met hanger.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Complete set gekleurde zeemeermin

  Producteigenschappen: De zeemeermin is 8 mm breed en 9 mm hoog. Oorsteker: 0.5 gram. Ring: 0.61 gram. Ketting: 1.85 gram, lengte ketting 42+3 cm. Armband: 0.88 gram, lengte armband 17+3 cm.

  39.99
 • Zilveren ketting, alpaca hanger

  Deze witte alpaca is super lief, en kan niet wachten om aan jouw nek te hangen! De zilveren ketting heeft een lengte van 36 centimeter. De roze oortjes van de alpaca maken de ketting vrolijk, en deze alpaca is klaar om gedragen te worden!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, geometrisch vormgegeven eenhoorn

  Je hebt vast wel van Picasso gehoord. Hij was een kunstschilder die onder andere in geometrische vormen – vierkanten en driehoeken en zo – schilderde. Maar hij was ook sieradenontwerper. Deze hanger zou zomaar een ontwerp van Picasso kunnen zijn!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, kroontje

  Deze kroontjes zijn super leuk, daarom heeft WeLoveSilver ze ook als oorstekers én als armbandje. Bij ons kun je drie sieraden uitzoeken en je hoeft er maar twee te betalen, dus je kunt de hele set nemen!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, cupcake

  Deze cupcake ziet er overheerlijk uit! Met twee kleuren roze, dat is vast aardbei en bosbes en een mooie glazuurlaag met glitters. En dan bovenop nog een bes of een kers, wat zou het zijn?

  14.99
 • Eenhoorn

  Zilveren ketting met eenhoorn hanger

  Wat is hij leuk, deze eenhoorn, met zijn roze kleurtjes en goudgele hoorn op zijn hoofd! De eenhoorn heeft magische krachten, hij brengt moed en geluk. Deze eenhoorn hangt aan een echt zilveren schakelketting.

  14.95

De kinderkettingen van We Love Silver

Onze kinderkettingen zijn schakelkettingen van zilver met daaraan een hanger. Het zilver dat voor de kettingen van WeLoveSilver is gebruikt, is 925 sterling zilver. Van dat zilver kun je mooie sterke schakels maken die niet snel zullen verbuigen of beschadigen. Zo’n zilveren schakelketting kun je heel veel jaren dragen en je kunt er altijd een nieuwe hanger aan hangen.
De hangers aan de kinderkettingen van WeLoveSilver zijn ook gemaakt van 925 sterling zilver. Ze hebben bovendien mooie kleurtjes. Die kleurtjes zijn van epoxy. Dat is een super sterk materiaal. Wees niet bang dat jouw eenhoorn, pony of flamingo kapotgaat, want over dat super sterke epoxy gaat nog een extra laagje om de hanger nóg sterker te maken en ervoor te zorgen dat het epoxy niet verkleurt.
Wil je ook nog oorbellen die mooi passen bij je kinderketting met hanger? Groot gelijk! En bij WeLoveSilver geldt: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen