• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Oorstekers voor kinderen

Resultaat 1–64 van de 589 resultaten wordt getoond

Zilveren oorstekers voor kinderen haal je bij WeLoveSilver. 3 voor 2.

Oorstekers bestaan uit twee delen: het pinnetje met de mooie versiering dat door je oor gaat, en het dingetje waarmee je het pinnetje aan de achterkant vastzet. Dat dingetje wordt een vlindertje genoemd. Als je nu een oorsteker met een vlinder neemt, heb je aan twee kanten van je oorlelletje een vlindertje. En waarschijnlijk ben jij dan de enige die dat weet!
De meeste oorstekers hebben een leuk figuurtje vast aan het pinnetje zitten, maar er bestaan ook oorstekers met een hangertje.

De oorstekers van WeLoveSilver

Alle oorstekers voor kinderen van WeLoveSilver zijn gemaakt van zilver, maar sommige zien eruit als goud en weer andere zijn heel mooi roze. De gouden oorstekers zijn niet helemaal van goud – dan zouden ze echt veel duurder zijn – maar over het zilver zit een laagje goud. We noemen deze oorstekers gold plated. Je hoeft niet bang te zijn dat het laagje eraf gaat, het goud zit er heel stevig op. Bovendien zit er over de hele oorsteker nóg een laagje, een soort heel dun, maar hard plastic waardoor er ook niet snel krasjes op de oorstekers komen.
De roze oorstekers hebben over het zilver ook goud, maar dan met een beetje koper erdoor. Dit heet rosé goud en zulke oorbellen zijn rose gold plated.
Oorstekers kun je ook heel goed combineren met oorringen, ook die vind je in de collectie oorbellen van WeLoveSilver. In het ene oor een creool – mét hangertje – en in het andere oor een oorsteker? Doen!
Voor alle oorbellen van We Love Silver geldt: drie halen, twee betalen. Je krijgt dus één setje helemaal gratis!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen