Armbanden

Resultaat 1–64 van de 78 resultaten wordt getoond

 • Zilveren armband, bolletjes met hanger, hart

  Deze zilveren armband bestaat uit aaneengeregen bolletjes kralen met daaraan een hartje als hangertje. De bolletjes zijn geregen aan sterk en elastisch silicone, zodat je hem gemakkelijk om en af kunt doen.

  19.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en gladde hartjes

  WeLoveSilver heeft meerdere armbanden van zilveren geregen kraaltjes met daartussen een decoratie. In dit geval zijn die decoraties mooie gladde hartjes. De armbanden zijn elastisch door het silicone dat erin zit.

  19.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en sterretjes

  De sterren staan verspreid door het hele heelal, zonder enige regelmaat. Bij deze armband is het aantal zilveren kraaltjes tussen de sterretjes ook niet steeds gelijk, kijk en tel maar eens goed!

  19.99
 • Zilveren armband met bewerkte kralen

  Dit armbandje wil je altijd wel dragen. Hij past overal bij en je kunt hem zelf heel gemakkelijk om en af doen omdat hij elastisch is. Tussen de gewone zilveren bolletjes zitten extra mooie, bewerkte kralen.

  16.99
 • Zilveren armband met ovale delen

  Elastische zilveren armband met bolletjes en ovale kralen

  Net even anders dan andere armbanden is deze elastische zilveren armband met bolletjes en ovale kralen. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is.

  19.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en gladde kralen

  Prachtige zilveren bangle in Balinese stijl met spiralen en gladde kralen aan de uiteinden. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen! Ook op […]

  37.99
 • Zilveren armband, bolletjes en geoxideerd

  Prachtige zilveren armband met een geoxideerde schakel. Dit geeft een stoere en unieke uitstraling. Ook erg leuk in combinatie met andere zilveren armbanden!

  19.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en geperforeerde bolletjes

  De bolletjes die tussen de zilveren kraaltjes van deze armband zitten, zijn voorzien van tal van gaatjes. Daardoor hebben ze structuur en dat maakt deze armbandjes heel levendig. De armband is elastisch en past dus altijd.

  19.99
 • Zilveren armband, mandala bloemen design

  De mandela met bloemen staat erom bekend om een helende werking te hebben. Deze zilveren armband met bloemen mandela zal jou dan ook niets dan goeds brengen!

  14.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bolletjesschijfjes

  Tussen de zilveren kraaltjes van deze armband zit telkens een iets grotere zilveren kraal met aan weerszijden een klein schijfje dat uit bolletjes bestaat. De armband is elastisch door het silicone dat erin zit.

  19.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes en infinity teken

  Deze zilveren armband is elastisch en zit daardoor heerlijk! De zwarte bolletjes naast het infinity symbool maken het helemaal af. Infinity sieraden zijn erg populair en het is een perfect cadeau: de lieve en mooie gedachte erachter zal de ander goed doen!

  22.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, bloem

  De bloem in een mandala wordt ook wel ‘levensbloem’ of ‘flower of life’ genoemd. Het is de basis waar al het andere uit voortkomt. Zilver heeft een speciale betekenis, het staat voor de gevoelswereld en het onbewuste.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren, bewerkt hart

  Dit hart is super mooi bewerkt. Als je er twee bestelt, kun je er eentje aan je beste vriend(in) geven of aan jouw lief. En kies dan meteen nog een sieraad, want het is drie halen, twee betalen.

  12.99
 • Katoenen armband met infinityteken

  Het infinityteken is een platliggende acht die je alsmaar kunt blijven volgen. Anders dan een cirkel, die ook oneindig is, heeft het infinityteken een kruising. Je blijft dus niet in een kringetje rondlopen, maar er zijn splitsingen en keuzemomenten.

  11.99
 • Sierlijke zilveren armband

  Verstelbare armband met bolletjes en kubusjes met kristallen

  Wat een mooie combinatie van vormen! Het vloeiende rond van de bolletjes, de hoeken en rechte lijnen van de kubussen en de veelvlakken van de kristallen in de kubusjes. Als je van onvoorspelbaarheid houdt, is dit jouw armband!

  19.99
 • Katoenen armband met zilveren levensboom, liggend

  WeLoveSilver heeft nog een katoenen armbandje met zilveren levensboom. Deze armband is er ook met een staande boom WLS-LOVE-346. De katoenen armbandjes zijn verstelbaar en ze zijn geschikt voor hem en voor haar.

  12.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bewerkte hartjes

  Tussen de zilveren kraaltjes zitten leuke, bewerkte hartjes geregen. Het silicone in de armband zorgt ervoor dat hij elastisch is, maar toch heel sterk. Zo kun je hem goed af en om doen.

  19.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en slangen

  Wat een prachtige armband! Het is een zilveren bangle in Balinese stijl met spiralen en slangen aan de uiteinden. Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de prachtige versieringen. De sieraden worden gemaakt door kunstzinnige zilversmeden en daar is veel geduld voor nodig. Maar het resultaat mag er zijn want een armband als deze is […]

  38.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met veer en gladde kraal

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De mooie versieringen en de uiteinden van deze armband -voorzien van een veer en een mooie zilveren kraal – maken het helemaal af! Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte. Een mooi geschenk voor jezelf of een bijzonder persoon in jouw leven!

  35.99
 • Zilveren bangle armband met Bali details, gevlochten banden en bolletjes

  Prachtige zilveren bangle in Balinese stijl met spiralen en gladde kralen aan de uiteinden. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  37.99
 • Zilveren bangle armband met gevlochten banden

  Deze zilveren bangle armband is gevlochten. De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd. Wist je dat deze ringvormige armbanden in de oud Indische cultuur een liefdevolle betekenis heeft? De armband stond daar symbool voor de verbondenheid tussen twee geliefden. Mooi toch!

  39.99
 • Katoenen armband met zilveren oneindigheidsteken, bezet met kristallen

  De lemniscaat – ook wel infinity of oneindigheidsteken genoemd – staat logischerwijze voor oneindigheid, voor een liefde die nooit voorbijgaat bijvoorbeeld, of het leven dat niet ophoudt na de dood. Deze zilveren lemniscaat is bezet met tal van kristalletjes.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren zon

  Deze zon lacht je tegen! Nou worden – zeker in Nederland – de meeste mensen ook wel vrolijk van een zonnetje. En als je het zonnetje in huis bent, ben jij een lekker vrolijk type.

  12.99
 • Katoenen armband met Chinees teken Rijkdom

  Tot het Chinese schrift behoren naast het Chinees ook het Japans, Vietnamees, Koreaans en Zhuang (een Tai taal). Deze armband heeft een zilveren chinees teken wat staat voor rijkdom. De uitspraak verschilt per taal, daarom verstaan Vietnamezen en Japanners elkaar niet goed, maar ze kunnen elkaars woorden wel lezen.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren hamsa

  In deze praktisch verstelbare armband van zwarte katoen zit een zilveren hamsa, of handje van Fatima. Het handje is binnen diverse culturen een beschermende amulet. Leuke armband voor hem en voor haar!

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, levensbloem

  Deze mandala is een van de oudste mandala’s en kreeg de naam ‘levensbloem’ omdat de overlappende stukjes cirkel aan bloemblaadjes doen denken. Het symboliseert de kern waar alles uit voortkomt.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren zon

  Als je je de aarde voorstelt als een tennisbal, dan zou de zon 3,8 meter in doorsnede zijn en net zoveel wegen als twee auto’s bij elkaar. De aarde zou dan op ruim 400 meter van de zon staan!

  11.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bloempjes

  Deze armband is gemaakt van zilveren kraaltjes met daartussen lieve bloempjes. In de armband is sterk, rekbaar silicone verwerkt waardoor de armband elastisch is. Je kunt hem gemakkelijk om en af doen.

  19.99
 • Armband met vleugel

  Verstelbare armband met bolletjes en vleugel

  Deze armband met bolletjes en een hangend vleugeltje past perfect bij de oorringen met vleugels of bij de oorstekers met vleugels. Bestel ze alle drie en betaal er maar twee!

  19.99
 • Zilveren armband met bloemetjes

  Elastische armband met zilveren bloemetjes

  Deze elastische armband met silicone heeft tussen de zilveren bolletjeskralen een viertal mooi versierde bloemetjes en in het midden een zilveren steentje met spiraal. Samen symboliseren ze de groei en bloei van het leven.

  16.99
 • Zilveren armband met hartjes hanger

  Verstelbare armband met zilveren bolletjes en hartjeshanger

  Voor de romantici onder ons: een armband met zilveren bolletjes en daaraan een hangend hartje. Een speels ontwerp, het hartje hangt aan twee schakels en heeft daarom ruimte te bewegen en te bengelen.

  19.99
 • Armband mer ster

  Verstelbare armband met bolletjes en ster

  Het sterretje van deze armband schittert je tegemoet. Wedden dat dit een van je favoriete sieraden wordt? Je kunt hem namelijk echt overal bij dragen! Het armbandje heeft een super gemakkelijke, verstelbare sluiting die goed blijft zitten.

  19.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en zonnetje met gezicht

  Dit zilveren armbandje is elastisch en zit daardoor heerlijk! Bovendien breng je door dit armbandje altijd de zon met je mee.

  19.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en tree of life

  Deze zilveren armband is elastisch en heeft een “tree of life” bedel. De levensboom staat voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing. Het symbool wordt al eeuwen over de hele wereld gebruikt in verschillende culturen en religies. Er is waarschijnlijk geen enkel spiritueel symbool dat zó wijd is verspreid als de boom.

  19.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en geoxideerde knopen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De uiteinden van deze armband zijn voorzien van geoxideerde knopen. Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte. Om deze rijk bewerkte sieraden te maken is veel geduld nodig, maar het resultaat mag er zijn! Deze armband draag je toch met liefde?!

  37.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met sierlijke uiteinden

  Wat een sierlijke armband! Het is een zilveren bangle in Balinese stijl met fraaie uiteinden. Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de prachtige versieringen. De sieraden worden gemaakt door kunstzinnige zilversmeden. Een elegant geschenk voor jezelf of een ander.

  39.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met sierlijke uiteinden met bloemen

  Prachtige zilveren bangle in Balinese stijl met decoratieve uiteinden. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen. Het is een sieraad met een stijlvol ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  38.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met knoop

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl.  Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de versieringen zoals bolletjes, spiraaltjes en slingertjes. Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgen de Bali sieraden diepte. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Een armband als deze is een echte toevoeging aan de sieradencollectie van […]

  34.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en hanger Abalone hart

  Deze zilveren armband heeft een bijzonder mooie bedel: een Abalone hart. Abalone is prachtig! Abalone schelpen worden onder meer gevonden in Australië, Nieuw Zeeland, Japan en aan de, Noord-Amerika en in het zuiden van Afrika. De binnenkant van de schelp heeft prachtige regenboogkleuren en wordt geassocieerd met geluk, harmonie en onderlinge verbinding.

  27.99
 • Zilveren armband, gevlochten patroon met bijzondere sluiting

  Deze zilveren armband heeft een bijzonder mooie sluiting. De sluiting is sierlijk en daardoor ziet het er niet uit als een sluiting. Deze sierlijke armband is een perfect geschenk voor jezelf of een lieve dame in jouw omgeving.

  34.99
 • Zilveren armband, schakels met bolletjes en bloemetjes

  Zilveren armband waarin bloemetjes en bolletjes zich afwisselen, wat een speels effect geeft. Combineer deze armband met andere armbanden en je steelt de show!

  35.99
 • Verstelbare armband met bolletjes en geoxideerde delen, Bali look

  Prachtige zilveren armband in Balinese stijl. De armband kan je verstellen, waardoor deze perfect om je pols blijft zitten. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  19.99
 • Zilveren armband met vierkantjes

  Zilveren armband met kleine vierkante schakels. Deze stralende armband past bij vele outfits!

  26.99
 • Zilveren bangle armband met staafjes

  Prachtige zilveren bangle met staafjes aan de uiteinden. Bangle armbanden zijn doorgaans uit een stuk gemaakt en blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen, ideaal.

  39.99
 • Zilveren bangle armband met gevlochten en opengewerkte banden

  Deze zilveren bangle armband is gevlochten, prachtig! De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd. Wist je dat deze ringvormige armbanden in de oud Indische cultuur een liefdevolle betekenis heeft? De armband stond daar symbool voor de verbondenheid tussen twee geliefden. Een mooi betekenisvol cadeau.

  39.99
 • Zilveren bangle armband met gevlochten en geoxideerde details

  Deze zilveren bangle armband is gevlochten, prachtig! De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd. Wist je dat deze ringvormige armbanden in de oud Indische cultuur een liefdevolle betekenis heeft? De armband stond daar symbool voor de verbondenheid tussen twee geliefden. Een mooi betekenisvol cadeau.

  39.99
 • Katoenen armband met zilveren uil

  De uil wordt wel als een symbool van wijsheid gezien, maar in sommige culturen kondigt het nachtelijke schreeuwen van de uil de dood aan. Uilen komen over de hele wereld voor, behalve op de Zuidpool.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren sneeuwvlok

  Sneeuwvlokken – of ijskristallen – zijn heel bijzonder. Elk exemplaar is anders dan alle andere en toch is de basis voor elke sneeuwvlok hetzelfde, ze hebben namelijk altijd een patroon met zes punten.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren handje van Fatima

  Het handje van Fatima wordt ook wel hamsa of khamsa genoemd. Het is een beschermend amulet dat in verschillende culturen voorkomt. Het handje van Fatima herken je aan de twee duimen.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren levensbloem mandala

  De levensbloem wordt veel gebruikt als mandala, het is een van de oudste vormen binnen het hindoeïsme en boeddhisme. De levensbloem symboliseert het wezen – of de kern – waar alles uit voortkomt.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren anker

  Het anker is het symbool van de hoop, maar ook van standvastigheid. Het anker houdt een schip op zijn plaats en is de – soms enige – hoop op redding bij een zware storm.

  11.99
 • Zilveren armband met staafjes

  Verstelbare armband met bolletjes en ovale kralen

  De combinatie van bolletjes en ovale kralen kwamen we ook tegen in dit elastische armbandje. De verstelbare versie is net wat speelser door de vrije uiteinden van schakels waaraan hartjes hangen.

  19.99
 • Armband met zilveren kralen

  Verstelbare armband met bolletjes en kristal

  Het kristal schittert en fonkelt tussen de zilveren kralen van deze armband. Dit armbandje is ook leuk om rond je bovenarm te dragen – als deze tenminste niet al te gespierd is!

  19.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met rozen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De uiteinden van de armband eindigen in mooie rozen. Bangle armbanden worden doorgaans uit een stuk gemaakt en zitten mooi om de pols. Deze Balinese armband is eigenlijk een kunstwerkje op zich, want deze sieraden worden met de hand gemaakt door creatieve zilversmeden. Het is een sieraad met […]

  38.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en grote kraal

  Wauw, deze bangle armband is super chic! Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte. Verras jouw geliefde met deze prachtige armband en laat haar zien hoeveel zij voor jou betekent.

  34.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met meerdere knopen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De prachtige geoxideerde knopen aan deze armband maken het helemaal af! Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte en dat geeft een sieraad een authentieke uitstraling. Deze armband is een echte toevoeging aan de sieradencollectie van iedere vrouw.

  34.99
 • Zilveren armband in Bali stijl met bijzondere sluiting

  Bali sieraden worden gekenmerkt door de versieringen en de gedraaide ornamenten. Bali staat bekend om het kunstige zilverwerk: de unieke en bijzondere technieken worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze zilveren armband is toch prachtig?

  49.99
 • Zilveren armband in Bali stijl met hartjes

  Prachtige zilveren armband in Balinese stijl met hartjes.  Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de versieringen zoals bolletjes, spiraaltjes en slingertjes. Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgen de Bali sieraden diepte. Draag deze armband met liefde!

  49.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en kraal met kristallen

  Deze zilveren armband is voorzien van zilveren bolletjes en een prachtige kraal met kristallen. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Mooi om op zichzelf te dragen maar ook heel leuk in combinatie met deze en deze elastische armbanden.

  21.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en parels

  Deze zilveren armband is voorzien van zilveren bolletjes en prachtige parels. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Een leuk geschenk voor jezelf of een ander.

  24.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en blauwe bolletjes

  Wat een kleurrijke zilveren armband: speels maar ook sierlijk. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Hierdoor past de armband altijd.

  19.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes

  Net even anders dan andere armbanden is deze elastische zilveren armband waarbij de zilveren bolletjes en zwarte bolletjes worden afgewisseld. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is.

  19.99
 • Zilveren armband, brede armband met sterren en bolletjes

  Deze zilveren brede armband bevat sterren en bolletjes en is net weer even anders dan anders. Een leuk geschenk voor jezelf of een geliefd persoon in jouw omgeving.

  59.99
 • Zilveren armband, gevlochten schakels met bijzondere sluiting

  Deze zilveren armband met gevlochten schakels heeft een bijzonder mooie sluiting. De sluiting is sierlijk en daardoor ziet het er eigenlijk niet uit als een sluiting. Maak jezelf of een geliefde blij met deze prachtige armband.

  49.99

Groot assortiment zilveren armbanden

Al in de oudheid droegen mannen en vrouwen armbanden. Soms alleen voor de sier, maar vaak ook om de macht en status van de drager te tonen of om te laten zien bij welke stam je hoorde. Sieraden werden onder meer gemaakt van steen, glas, beenderen, leer of metaal. Door de eeuwen heen veranderde het gebruik van materialen én de manier waarop sieraden gemaakt worden. Maar nog altijd worden armbanden gedragen omdat ze een sierwaarde hebben én omdat je er mee kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je kunt een armband om je pols dragen, maar bijvoorbeeld ook rond je bovenarm.

De zilveren armbanden van WeLoveSilver

Vroeger was het dragen van armbanden voorbehouden aan de elite. Alleen zij konden het zich veroorloven – de meestal speciaal voor hen gemaakte – sieraden te kopen. Tegenwoordig hoeven armbanden niet zo duur te zijn, dat kun je wel zien aan de armbanden van We Love Silver! Bij We Love Silver koop je drie armbanden tegen de prijs van twee. Je kunt bij ons dan ook naar hartenlust shoppen en een armband bij elke outfit scoren.
Wij hebben armbanden van 925 sterling zilver- het beste zilver dat gebruikt wordt voor sieraden – maar ook gold plated en rose gold plated armbanden. Die armbanden zijn al dan niet gecombineerd met Cubi Zirkonia, epoxy kleurtjes of bijvoorbeeld kristallen en andere steentjes. Je vindt in onze collectie diverse modellen, waaronder schakelarmbanden, verstelbare armbanden en elastische armbanden.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen