• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Armbanden

Resultaat 1–64 van de 67 resultaten wordt getoond

 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en gladde kralen

  Prachtige zilveren bangle in Balinese stijl met spiralen en gladde kralen aan de uiteinden. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen! Ook op […]

  44.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en gladde hartjes

  WeLoveSilver heeft meerdere armbanden van zilveren geregen kraaltjes met daartussen een decoratie. In dit geval zijn die decoraties mooie gladde hartjes. De armbanden zijn elastisch door het silicone dat erin zit.

  24.99
 • Zilveren armband met bewerkte kralen

  Dit armbandje wil je altijd wel dragen. Hij past overal bij en je kunt hem zelf heel gemakkelijk om en af doen omdat hij elastisch is. Tussen de gewone zilveren bolletjes zitten extra mooie, bewerkte kralen.

  24.99
 • Zilveren armband, bolletjes en geoxideerd

  Prachtige zilveren armband met een geoxideerde schakel. Dit geeft een stoere en unieke uitstraling. Ook erg leuk in combinatie met andere zilveren armbanden!

  24.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bolletjesschijfjes

  Tussen de zilveren kraaltjes van deze armband zit telkens een iets grotere zilveren kraal met aan weerszijden een klein schijfje dat uit bolletjes bestaat. De armband is elastisch door het silicone dat erin zit.

  24.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en geperforeerde bolletjes

  De bolletjes die tussen de zilveren kraaltjes van deze armband zitten, zijn voorzien van tal van gaatjes. Daardoor hebben ze structuur en dat maakt deze armbandjes heel levendig. De armband is elastisch en past dus altijd.

  24.99
 • Zilveren bangle armband met Bali details, gevlochten banden en bolletjes

  Prachtige zilveren bangle in Balinese stijl met spiralen en gladde kralen aan de uiteinden. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  49.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met veer en gladde kraal

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De mooie versieringen en de uiteinden van deze armband -voorzien van een veer en een mooie zilveren kraal – maken het helemaal af! Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte. Een mooi geschenk voor jezelf of een bijzonder persoon in jouw leven!

  44.99
 • Verstelbare armband met bolletjes en geoxideerde delen, Bali look

  Prachtige zilveren armband in Balinese stijl. De armband kan je verstellen, waardoor deze perfect om je pols blijft zitten. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  22.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes

  Net even anders dan andere armbanden is deze elastische zilveren armband waarbij de zilveren bolletjes en zwarte bolletjes worden afgewisseld. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is.

  19.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, bloem

  De bloem in een mandala wordt ook wel ‘levensbloem’ of ‘flower of life’ genoemd. Het is de basis waar al het andere uit voortkomt. Zilver heeft een speciale betekenis, het staat voor de gevoelswereld en het onbewuste.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren oneindigheidsteken, bezet met kristallen

  De lemniscaat – ook wel infinity of oneindigheidsteken genoemd – staat logischerwijze voor oneindigheid, voor een liefde die nooit voorbijgaat bijvoorbeeld, of het leven dat niet ophoudt na de dood. Deze zilveren lemniscaat is bezet met tal van kristalletjes.

  12.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bewerkte hartjes

  Tussen de zilveren kraaltjes zitten leuke, bewerkte hartjes geregen. Het silicone in de armband zorgt ervoor dat hij elastisch is, maar toch heel sterk. Zo kun je hem goed af en om doen.

  24.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes en infinity teken

  Deze zilveren armband is elastisch en zit daardoor heerlijk! De zwarte bolletjes naast het infinity symbool maken het helemaal af. Infinity sieraden zijn erg populair en het is een perfect cadeau: de lieve en mooie gedachte erachter zal de ander goed doen!

  24.99
 • Zilveren armband, gevlochten patroon met bijzondere sluiting

  Deze zilveren armband heeft een bijzonder mooie sluiting. De sluiting is sierlijk en daardoor ziet het er niet uit als een sluiting. Deze sierlijke armband is een perfect geschenk voor jezelf of een lieve dame in jouw omgeving.

  44.99
 • Zilveren bangle armband met bolletjes

  Prachtige zilveren bangle voorzien van bolletjes. Bangle armbanden zijn doorgaans uit een stuk gemaakt en blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen, ideaal.

  39.99
 • Katoenen armband met zilveren anker

  Het anker is het symbool van de hoop, maar ook van standvastigheid. Het anker houdt een schip op zijn plaats en is de – soms enige – hoop op redding bij een zware storm.

  11.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bloempjes

  Deze armband is gemaakt van zilveren kraaltjes met daartussen lieve bloempjes. In de armband is sterk, rekbaar silicone verwerkt waardoor de armband elastisch is. Je kunt hem gemakkelijk om en af doen.

  24.99
 • Zilveren armband met bolletjes, infinity teken en kristallen

  Deze zilveren armband bestaat uit zilveren bolletjes en drie witte kristallen. Tussen deze kristallen zien we twee infinity tekens. Dat symbool staat voor oneindigheid.

  18.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en zonnetje met gezicht

  Dit zilveren armbandje is elastisch en zit daardoor heerlijk! Bovendien breng je door dit armbandje altijd de zon met je mee.

  24.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en tree of life

  Deze zilveren armband is elastisch en heeft een “tree of life” bedel. De levensboom staat voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing. Het symbool wordt al eeuwen over de hele wereld gebruikt in verschillende culturen en religies. Er is waarschijnlijk geen enkel spiritueel symbool dat zó wijd is verspreid als de boom.

  24.99
 • Katoenen armband met zilveren bloem of mandala

  Je kunt er een sierlijke bloem in zien, maar ook een mandala, en wel de levensbloem. Deze levensbloem is de oorsprong van alles. Het is een van de oudste en meest gebruikte basisvormen van de mandala.

  11.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en slangen

  Wat een prachtige armband! Het is een zilveren bangle in Balinese stijl met spiralen en slangen aan de uiteinden. Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de prachtige versieringen. De sieraden worden gemaakt door kunstzinnige zilversmeden en daar is veel geduld voor nodig. Maar het resultaat mag er zijn want een armband als deze is […]

  44.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met rozen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De uiteinden van de armband eindigen in mooie rozen. Bangle armbanden worden doorgaans uit een stuk gemaakt en zitten mooi om de pols. Deze Balinese armband is eigenlijk een kunstwerkje op zich, want deze sieraden worden met de hand gemaakt door creatieve zilversmeden. Het is een sieraad met […]

  44.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met spiralen en geoxideerde knopen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De uiteinden van deze armband zijn voorzien van geoxideerde knopen. Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte. Om deze rijk bewerkte sieraden te maken is veel geduld nodig, maar het resultaat mag er zijn! Deze armband draag je toch met liefde?!

  44.99
 • Verstelbare armband met bolletjes, Bali look

  Prachtige zilveren armband in Balinese stijl. De armband kan je verstellen, waardoor deze perfect om je pols blijft zitten. Het is een sieraad met een elegant en decoratief ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  22.99
 • Zilveren armband met vierkantjes

  Zilveren armband met kleine vierkante schakels. Deze stralende armband past bij vele outfits!

  35.99
 • Zilveren bangle armband met gevlochten banden

  Deze zilveren bangle armband is gevlochten. De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd. Wist je dat deze ringvormige armbanden in de oud Indische cultuur een liefdevolle betekenis heeft? De armband stond daar symbool voor de verbondenheid tussen twee geliefden. Mooi toch!

  49.99
 • Katoenen armband met zilveren uil

  De uil wordt wel als een symbool van wijsheid gezien, maar in sommige culturen kondigt het nachtelijke schreeuwen van de uil de dood aan. Uilen komen over de hele wereld voor, behalve op de Zuidpool.

  13.99
 • Katoenen armband met open ster

  Het begrip, maar ook het symbool ‘ster’ heeft veelal te maken met onbereikbaarheid, maar ook met waardering en een stralend succes. Je kunt bijvoorbeeld met sterren aangeven hoe goed of leuk je iets vindt.

  11.99
 • Armband met vleugel

  Verstelbare armband met bolletjes en vleugel

  Deze armband met bolletjes en een hangend vleugeltje past perfect bij de oorringen met vleugels of bij de oorstekers met vleugels. Bestel ze alle drie en betaal er maar twee!

  19.99
 • Zilveren armband met hartjes hanger

  Verstelbare armband met zilveren bolletjes en hartjeshanger

  Voor de romantici onder ons: een armband met zilveren bolletjes en daaraan een hangend hartje. Een speels ontwerp, het hartje hangt aan twee schakels en heeft daarom ruimte te bewegen en te bengelen.

  19.99
 • Zilveren armband met bolletjes en kristallen

  Een tijdloze mooie armband. Vol bling bling en toch bescheiden! De armband bestaat uit zilveren bolletjes en zeven witte kristallen.

  18.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met knoop

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl.  Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de versieringen zoals bolletjes, spiraaltjes en slingertjes. Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgen de Bali sieraden diepte. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Een armband als deze is een echte toevoeging aan de sieradencollectie van […]

  39.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en hanger Abalone hart

  Deze zilveren armband heeft een bijzonder mooie bedel: een Abalone hart. Abalone is prachtig! Abalone schelpen worden onder meer gevonden in Australië, Nieuw Zeeland, Japan en aan de, Noord-Amerika en in het zuiden van Afrika. De binnenkant van de schelp heeft prachtige regenboogkleuren en wordt geassocieerd met geluk, harmonie en onderlinge verbinding.

  29.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en parels

  Deze zilveren armband is voorzien van zilveren bolletjes en prachtige parels. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Een leuk geschenk voor jezelf of een ander.

  29.99
 • Zilveren armband, schakels met bolletjes en bloemetjes

  Zilveren armband waarin bloemetjes en bolletjes zich afwisselen, wat een speels effect geeft. Combineer deze armband met andere armbanden en je steelt de show!

  49.99
 • Zilveren bangle armband met gedraaide band en bolletjes

  Wat een mooie zilveren bangle armband! De gedraaide band met bolletjes aan de uiteinden maken de armband anders dan anders. Chique en leuk om cadeau te geven of te krijgen!

  44.99
 • Zilveren bangle armband met staafjes

  Prachtige zilveren bangle met staafjes aan de uiteinden. Bangle armbanden zijn doorgaans uit een stuk gemaakt en blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen, ideaal.

  49.99
 • Katoenen armband met zilveren zon

  Deze zon lacht je tegen! Nou worden – zeker in Nederland – de meeste mensen ook wel vrolijk van een zonnetje. En als je het zonnetje in huis bent, ben jij een lekker vrolijk type.

  12.99
 • Katoenen armband met Chinees teken Rijkdom

  Tot het Chinese schrift behoren naast het Chinees ook het Japans, Vietnamees, Koreaans en Zhuang (een Tai taal). Deze armband heeft een zilveren chinees teken wat staat voor rijkdom. De uitspraak verschilt per taal, daarom verstaan Vietnamezen en Japanners elkaar niet goed, maar ze kunnen elkaars woorden wel lezen.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren hamsa

  In deze praktisch verstelbare armband van zwarte katoen zit een zilveren hamsa, of handje van Fatima. Het handje is binnen diverse culturen een beschermende amulet. Leuke armband voor hem en voor haar!

  12.99
 • Armband met zilveren kralen

  Verstelbare armband met bolletjes en kristal

  Het kristal schittert en fonkelt tussen de zilveren kralen van deze armband. Dit armbandje is ook leuk om rond je bovenarm te dragen – als deze tenminste niet al te gespierd is!

  19.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met drakenkoppen

  De Balinese stijl van deze zilveren armband komt niet alleen tot uiting in de gevlochten banden in geoxideerd zilver waarmee hij versierd is. Ook de draken dragen daar aan bij. De draak is een symbool dat vroeger in Bali in verband werd gebracht met de veiligheid van de aarde en de mensheid.

  49.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met sierlijke uiteinden

  Wat een sierlijke armband! Het is een zilveren bangle in Balinese stijl met fraaie uiteinden. Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de prachtige versieringen. De sieraden worden gemaakt door kunstzinnige zilversmeden. Een elegant geschenk voor jezelf of een ander.

  44.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met sierlijke uiteinden met bloemen

  Prachtige zilveren bangle in Balinese stijl met decoratieve uiteinden. Bangle armbanden blijven mooi om je pols zitten. Deze armband kan je door de opening (en doordat het van zilver is) nog wat verstellen. Het is een sieraad met een stijlvol ontwerp dat niet snel gaat vervelen!

  49.99
 • Zilveren armband in Bali stijl met bijzondere sluiting

  Bali sieraden worden gekenmerkt door de versieringen en de gedraaide ornamenten. Bali staat bekend om het kunstige zilverwerk: de unieke en bijzondere technieken worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze zilveren armband is toch prachtig?

  59.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en kraal met kristallen

  Deze zilveren armband is voorzien van zilveren bolletjes en een prachtige kraal met kristallen. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Mooi om op zichzelf te dragen maar ook heel leuk in combinatie met deze en deze elastische armbanden.

  21.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en blauwe bolletjes

  Wat een kleurrijke zilveren armband: speels maar ook sierlijk. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Hierdoor past de armband altijd.

  19.99
 • Zilveren armband, brede armband met sterren en bolletjes

  Deze zilveren brede armband bevat sterren en bolletjes en is net weer even anders dan anders. Een leuk geschenk voor jezelf of een geliefd persoon in jouw omgeving.

  59.99
 • Zilveren armband met bolletjes en hart

  Dit lieve zilveren armbandje met bolletjes en een hartje is een perfect cadeautje voor jezelf of iemand anders. Het heeft een leuk en stijlvol design en past ook nog eens bij elke gelegenheid!

  24.99
 • Zilveren armband, gladde band met licht gedraaid detail

  Prachtige zilveren armband, met als detail een subtiele draai! Door het lichte gewicht heeft de armband een prettig draagcomfort.

  39.99
 • Zilveren armband, geoxideerde bloemetjes

  Deze sierlijke armband heeft mooie kleine bloemetjes. Door het zilver te oxideren en vervolgens te polijsten, ontstaat er diepte in het sieraad. Een armband met karakteristieke uitstraling is een leuk geschenk voor jezelf of een ander!

  49.99
 • Zilveren bangle armband met gevlochten en opengewerkte banden

  Deze zilveren bangle armband is gevlochten, prachtig! De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd. Wist je dat deze ringvormige armbanden in de oud Indische cultuur een liefdevolle betekenis heeft? De armband stond daar symbool voor de verbondenheid tussen twee geliefden. Een mooi betekenisvol cadeau.

  49.99
 • Zilveren bangle armband met infinity teken

  Deze zilveren bangle armband is voorzien van een infinity symbool. De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd: ze zijn doorgaans uit een stuk gemaakt. Dit soort armbanden blijven mooi om je pols zitten. Het infinity teken wijst op de blijvende doorstroming van energie, het harmoniseren van tegengestelde krachten en de natuurwet van […]

  49.99
 • Katoenen armband met zilveren sneeuwvlok

  Sneeuwvlokken – of ijskristallen – zijn heel bijzonder. Elk exemplaar is anders dan alle andere en toch is de basis voor elke sneeuwvlok hetzelfde, ze hebben namelijk altijd een patroon met zes punten.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, groot

  De buitenste rand van de mandala wordt wel circle of life genoemd, maar ook wel levenswiel. Bij deze mandala zie je bij de buitenste rand een heel mooie dynamiek die heel goed past bij de term levenswiel.

  12.99
 • Zilveren armband met staafjes

  Verstelbare armband met bolletjes en ovale kralen

  De combinatie van bolletjes en ovale kralen kwamen we ook tegen in dit elastische armbandje. De verstelbare versie is net wat speelser door de vrije uiteinden van schakels waaraan hartjes hangen.

  19.99
 • Armband met dubbele harten

  Helemaal de trend van nu: armbandjes van nylon koord. Dit zwarte koordarmbandje heeft in het midden twee in elkaar verstrengelde zilveren hartjes. Het armbandje is verstelbaar in maat.

  13.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met bolletjes en gevlochten banden

  De typische stijl van Bali komt terug in deze zilveren armband. De bolletjes en gevlochten banden in geoxideerd zilver geven deze bangle de Balinese look. Mooi om alleen te dragen, maar ook in combinatie met andere zilveren armbanden.

  44.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met meerdere knopen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De prachtige geoxideerde knopen aan deze armband maken het helemaal af! Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgt de armband diepte en dat geeft een sieraad een authentieke uitstraling. Deze armband is een echte toevoeging aan de sieradencollectie van iedere vrouw.

  44.99
 • Zilveren armband in Bali stijl met hartjes

  Prachtige zilveren armband in Balinese stijl met hartjes.  Bali sieraden zijn eenvoudig te herkennen aan de versieringen zoals bolletjes, spiraaltjes en slingertjes. Door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, krijgen de Bali sieraden diepte. Draag deze armband met liefde!

  49.99
 • Zilveren armband, gevlochten schakels met bijzondere sluiting

  Deze zilveren armband met gevlochten schakels heeft een bijzonder mooie sluiting. De sluiting is sierlijk en daardoor ziet het er eigenlijk niet uit als een sluiting. Maak jezelf of een geliefde blij met deze prachtige armband.

  59.99
 • Verstelbare armband met bolletjes en kristal

  Wat een sierlijke armband! De bolletjes en het kristal maken het sieraad elegant. De armband is ook nog eens verstelbaar, waardoor deze perfect om de pols blijft zitten.

  22.99

Groot assortiment zilveren armbanden

Al in de oudheid droegen mannen en vrouwen armbanden. Soms alleen voor de sier, maar vaak ook om de macht en status van de drager te tonen of om te laten zien bij welke stam je hoorde. Sieraden werden onder meer gemaakt van steen, glas, beenderen, leer of metaal. Door de eeuwen heen veranderde het gebruik van materialen én de manier waarop sieraden gemaakt worden. Maar nog altijd worden armbanden gedragen omdat ze een sierwaarde hebben én omdat je er mee kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je kunt een armband om je pols dragen, maar bijvoorbeeld ook rond je bovenarm.

De zilveren armbanden van WeLoveSilver

Vroeger was het dragen van armbanden voorbehouden aan de elite. Alleen zij konden het zich veroorloven – de meestal speciaal voor hen gemaakte – sieraden te kopen. Tegenwoordig hoeven armbanden niet zo duur te zijn, dat kun je wel zien aan de armbanden van We Love Silver! Bij We Love Silver koop je drie armbanden tegen de prijs van twee. Je kunt bij ons dan ook naar hartenlust shoppen en een armband bij elke outfit scoren.
Wij hebben armbanden van 925 sterling zilver- het beste zilver dat gebruikt wordt voor sieraden – maar ook gold plated en rose gold plated armbanden. Die armbanden zijn al dan niet gecombineerd met Cubi Zirkonia, epoxy kleurtjes of bijvoorbeeld kristallen en andere steentjes. Je vindt in onze collectie diverse modellen, waaronder schakelarmbanden, verstelbare armbanden en elastische armbanden.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen