• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Ringen met cubic zirkonia

Toont alle 2 resultaten

Cubic zirkonia lijkt zoveel op diamant dat het voor de leek niet van een echte diamant te onderscheiden is. Maar omdat cubic zirkonia een kunstmatig product is en je er zoveel van kunt maken als je maar wilt, is het een heel stuk goedkoper dan diamant. Een ander voordeel is dat je ook zelf kunt bepalen hoe groot de cubic zirkonia steen wordt, hoeveel facetten hij heeft en welke kleur het duidelijkst in de steen schittert. Bij een echte diamant is dat veel onzekerder, er is altijd een risico dat er ineens een bepaalde onzuiverheid zichtbaar wordt. Cubic zirkonia is om deze redenen een gewild materiaal om sieraden mee te maken.

Net als er verschil in kwaliteit is in diamanten, is er ook verschil in kwaliteit van cubic zirkonia steentjes. De manier van slijpen, de machines waarmee gewerkt wordt en de gebruikte technieken hebben invloed op het resultaat. WeLoveSilver gaat voor topkwaliteit en onze ringen zijn dan ook gezet met de beste cubic zirkonia steentjes.
Zoals je van ons gewend bent, zijn de ringen van 925 sterling zilver, ook daarin hebben we voor het beste materiaal gekozen. In de collectie ringen met cubic zirkonia vind je ringen met één steen en ringen waarin meerdere cubic zirkonia steentjes zijn gezet.
Kijk ook eens bij onze oorbellen, kettingen en armbanden. Je kunt vast een heel mooi setje samenstellen. Om de prijs hoef je het niet te laten, bij WeLoveSilver is het drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen