• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Armbanden voor kinderen

Toont alle 43 resultaten

Zilveren armbanden voor meisjes en jongens. 3 voor 2 op de gehele collectie

Armbanden bestaan in heel veel soorten en maten, letterlijk. Van die piepkleine armbandjes voor mollige babyarmpjes tot armbanden met dikke schakels voor stoere, gespierde mannenarmen. Armbanden kunnen ook van verschillende materialen worden gemaakt. Van leer of stof bijvoorbeeld, of van houten kralen. Maar het vaakst zijn ze van metaal. Van zilver, koper of goud bijvoorbeeld. Dat was heel vroeger ook al zo. En dan werden de metalen armbanden mooi versierd met gekleurde stukjes glas of met glinsterende steentjes.

De kinderarmbanden van WeLoveSilver

In de kinderarmbanden van WeLoveSilver zit elastische silicone verwerkt. Dat is handig, want dan kun je zelf je armband afdoen als je op school gaat gymen, naar zwemles gaat of ’s avonds voordat je gaat slapen. En natuurlijk doe je hem ook zelf weer heel gemakkelijk om.
Onze kinderarmbanden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. We Love Silver gebruikt dit zilver omdat dit het mooiste én sterkste zilver is voor sieraden.
De armbandjes bestaan uit een soort zilveren kraaltjes met daartussen mooi versierde bolletjes.

De kinderarmbanden van WeLoveSilver zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. De armbandjes gaan jaren mee omdat ze een speciale coating hebben. Die beschermt het zilver tegen krassen en verkleuring.
Wil je niet alleen een armband, maar ook een mooie ring, oorbellen of een ketting? Geen probleem; voor alle sieraden van WeLoveSilver geldt: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen