Kettingen

Kettingen worden al duizenden jaren gemaakt, er zijn kettingen – of delen ervan – gevonden van wel dertigduizend jaar oud. De oude Egyptenaren waren vermoedelijk de eersten die goud voor hun kettingen gebruikten. Dat deden ze alleen voor de farao’s omdat deze een goddelijke status hadden. De farao’s werden met hun gouden kettingen en andere ornamenten in hun piramide begraven. Tegenwoordig kunnen kettingen van heel diverse materialen gemaakt worden. Van (edele) metalen natuurlijk, maar ook van houten, stenen of kunststof kralen, leer, stof en niet te vergeten parels.

Lees meer

Toont alle 7 resultaten

 • Anker

  Zilveren ketting met hanger, anker

  Het anker is het symbool voor hoop, dat wist je natuurlijk wel. Maar wist je ook dat je ‘hoop doet leven’ letterlijk kunt nemen? Hoop is de basis voor veerkracht en veerkracht kun je zien als een levenskracht.

  12.50
 • Bloem

  Zilveren ketting met hanger, bloem met maansteen

  Is het een bloem? Of zie je in de ‘blaadjes’ rondom de maansteen verschillende maangestalten – zonder de volle maan? De kleine cirkeltjes zitten steeds op een andere plek op de grotere cirkels.

  19.99
 • Zilveren ketting met hanger, fire & snow synthetische opaal

  De fire & snow synthetische opalen hebben een schitterende glans met vele kleurtje tegen een melkachtige achtergrond. Het is een van de populairste opalen om in sieraden te gebruiken. Ook bij WeLoveSilver is dit een populaire keuze.

  19.99
 • Hart

  Zilveren ketting met hanger, hartje

  Aan deze zilveren schakelketting hangt een glanzend, massief zilveren hartje. De ketting is 45 cm lang. Het blijft een mooi symbool hè, zo’n hart, daar zul je niet snel op uitgekeken raken!

  14.95
 • Levensboom

  Zilveren ketting met hanger, levensboom

  De levensboom is over de hele wereld een bekend spiritueel symbool. Hij kan in verschillende culturen verschillende betekenissen hebben, zoals het leven, bescherming, wijsheid, kracht of schoonheid. Ook symboliseert hij de verbinding tussen hemel en aarde. De hanger is 18 mm x 18 mm. Kettinglengte: 45 cm

  17.99
 • Mozaïek

  Zilveren ketting met hanger, mandala

  De hanger aan deze ketting is een mandala, een spiritueel symbool. De buitenrand staat voor de levenscirkel, de binnenruimte staat voor rust en bescherming en de kern van de mandala staat voor oerkracht.

  17.99
 • Kern

  Zilveren ketting met rijk bewerkte hanger met kristal

  Wat een prachtige blikvanger is dit! In het midden van deze fraaie, rijk bewerkte hanger is een kristal gevat. De ketting heeft een lengte van 45 cm en valt mooi op het borstbeen.

  17.99

De kettingen van WeLoveSilver

WeLoveSilver heeft gekozen voor fijne maar stevige schakelkettingen van 925 sterling zilver met daaraan een hanger. 925 sterling zilver wil zeggen dat het voor 92,5% uit zilver bestaat. Het toegevoegde metaal zorgt ervoor dat het zilver sterk wordt. Zilver is van zichzelf namelijk te zacht. Daar zouden te gemakkelijk krasjes en putjes in komen en de sieraden zouden veel te snel verbuigen. Maar als je meer metaal toevoegt, wordt de glans van zilver minder en bovendien oxideert het zilver dan sneller. De 925 sterling zilveren kettingen van WeLoveSilver zijn dus precies goed.
De hangers kunnen echte blikvangers zijn, maar ook heel subtiel. Je kunt je ketting afstemmen op je garderobe – bijvoorbeeld wat kleur betreft – maar ook op je stemming – romantisch met een hartje bijvoorbeeld – of op je karakter en datgene dat jij wilt uitstralen.
De kettingen van WeLoveSilver kunnen prima door mannen en door vrouwen gedragen worden. Kies je een mooie ketting voor jezelf en voor je partner, kijk dan ook even bij de andere sieraden, want bij WeLoveSilver krijg je drie sieraden voor de prijs van twee.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen