• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Zilveren oorhangers

Resultaat 1–64 van de 133 resultaten wordt getoond

 • Zilveren oorhangers, Keltische knoop

  Sierlijke zilveren oorhangers met een Keltische knoop. Vrijwel alle keltische knopen vormen oneindige verbindingen en hebben geen herkenbaar begin of eind. De knoop staat symbool voor de oneindige cirkel van bestaan en eeuwig doorgaande levenskracht. Bij deze oorbellen zijn bijpassende kettingen verkrijgbaar. Zowel deze ketting als deze is een perfecte match!

  21.99
 • Zilveren oorhangers veertje

  Het dragen van een sieraad waar een veertje aan zit staat symbool voor vrijheid en bescherming. Deze zilveren veer is verwerkt aan een oorsteker waardoor je ze gemakkelijk in en uit kan doen.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  WeLoveSilver heeft deze levensboom – of tree of life – in drie verschillende uitvoeringen. Als oorstekers, als oorringen met hanger en dus ook als oorhangers of French hooks. Welke vind jij het plezierigst dragen, of het mooist eruit zien?

  17.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele veer

  Aan deze zilveren oorbellen hangen twee sierlijke veren. Veren staan symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde. Maak jezelf of een ander blij met deze prachtige oorbellen!

  21.99
 • Silver Heart Cubic Zirconia Dangle Earrings - White

  Zilveren oorhangers, twee hartjes onder elkaar

  Aan deze oorhangers hangen twee hartjes met in beide een cubic zirkonia steentje. Cubic zirkonia is bijna net zo hard als diamant en het schittert in nog meer kleurtjes dan diamant.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte druppelvorm

  Deze oorhangers in druppelvorm zijn prachtig bewerkt met vloeiende, ronde versieringen. Ze zijn ook mooi groot en relatief zwaar, ze wegen maar liefst vier gram. Zo’n gewicht maakt dat ze heel elegant bewegen.

  24.99
 • Zilveren oorhangers met ster

  WeLoveSilver plukt voor jouw de sterren van de hemel! We hebben bijvoorbeeld ook een bijpassende ketting met ster. En wat dacht van je van deze ring met drie sterretjes WLS-LOVE-517? Bestel ze samen voor de prijs van twee.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele triquetra

  De triquetra heeft een driepuntige vorm en hij is in vele oude culturen bekend. Bij de christenen staat hij symbool voor de drie-eenheid God, Christus en de Heilige Geest, bij de oude Kelten voor leven, dood en wedergeboorte.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  De wortels en de kruin van deze prachtige tree of life, of levensboom, vormen een cirkel. Die cirkelvorm benadrukt de betekenis van eenheid en de kringloop van het leven waar de levensboom – onder andere – voor staat.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkte cirkel met sierlijke details

  Op zoek naar sierlijke oorbellen? Deze zilveren oorhangers zijn fijn bewerkt en hebben een authentieke uitstraling.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, staafje met Bali look en bolletjes

  Bali sieraden hebben vaak een vintage look en zijn afgewerkt met mooie details. Deze zilveren oorhangers bestaan uit staafjes gecombineerd met het bekende vlechtwerk en bolletjes. We hebben ze ook als hoops, maar deze staafjes zijn net wat meer bijzonder.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte druppelvorm met hartjes

  Op zoek naar zilveren oorhangers met een sierlijke uitstraling? Kies dan deze! Deze oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  22.99
 • Zilveren oorhangers, infinity

  Lemniscaat is een andere term voor het oneindigheidsteken – of infinity teken. In de wiskunde is het een liggende 8, maar als tatoeage of in sieraden kom je hem ook staand tegen.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, mandala

  Aan deze prachtige zilveren oorbellen hangt een mandala. Mandala’s staan symbool voor oneindigheid, en dit is terug te zien in het patroon. Deze zilveren mandala oorhangers vallen op aan jouw oor en zijn daarom de perfecte final touch voor jouw outfit.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte dunne druppelvorm

  Op zoek naar zilveren oorhangers met een sierlijke uitstraling? Kies dan deze! Deze oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte druppel

  Op zoek naar zilveren oorhangers met een sierlijke uitstraling? Kies dan deze! Deze oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, triskele of triskelion

  De triskele is een eeuwenoud symbool uit het gebied rond de Middellandse Zee. De drie gebogen vormen staan voor drie benen die geen van allen ooit een knieval maken. Het is daarom het symbool van vrijheid en onverzettelijkheid.

  22.99
 • Zilveren oorhangers, levensboom (tree of life)

  Deze levensboom heeft een hele mooie vormgeving met rijke vertakkingen bovengronds en ondergronds. Het is het perfecte symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en de kringloop van het leven.

  24.99
 • Zilveren oorhangers, pikun bloem met veer

  De Thaise pikun flower is een populair motief. Oorspronkelijk zijn ze van goud, maar WeLoveSilver heeft ze natuurlijk in het zilver. We hebben hem als enkelvoudig oorknopje en als deze hanger met veer.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, cirkels met opengewerkte sierlijke details

  Wauw! Wat een fantastische oorbellen! Deze sierlijke oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  27.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte cirkel met krullen en bolletjes

  Bij deze oorhangers heb je heel wat te kijken door al die details. En omdat de cirkel niet symmetrisch is, valt dat nog meer op. Zelfs de rand van de cirkel is helemaal versierd met kleine bolletjes!

  24.99
 • Zilveren oorhangers, druppelvorm met opengewerkte delen en bolletjes

  Deze zilveren oorbellen in de vorm van een druppel hebben een speelse èn authentiek look. Dat komt door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver. Hierdoor krijgt een sieraad diepte en lijkt het ouder. Deze oorhangers zouden zo een erfstuk kunnen zijn!

  23.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life met hartjes

  De hartjes onder bij deze tree of life – of levensboom – vertellen je dat liefde de voeding is voor alles wat je doet in je leven. Vanuit de liefde kun je groeien en ontwikkelen.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, infinity teken met veer

  Aan deze zilveren oorhangers prijkt het infinity-teken, wat staat voor eeuwigheid. Dit oneindigheid-symbool wordt in deze oorbellen gecombineerd met een veer. Dat staat voor vrijheid en hoop. Deze combinatie wordt ook vaak als tatoeage gezet. Maar deze oorhangers zijn wat minder definitief en kun je afwisselen met onze andere mooie zilveren sieraden.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, Keltische knoop

  Aan deze zilveren oorhangers hangt een Keltische knoop. De vorm lijkt op het infinity-teken. Allebei deze symbolen hebben geen begin en geen einde en staan daarom symbool voor de eeuwigheid.

  22.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale lapis steen

  Op zoek naar zilveren oorbellen met edelstenen? Deze hanger in de vorm van een zon is voorzien van lapis lazuli. Deze steen bevordert spirituele kracht en brengt je verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. Ben of ken […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, druppel

  Dit is een uniek zilveren sieraad in de vorm van een druppel.

  24.99
 • Zilveren oorhangers, bewerkte cirkel

  Wat maakt deze oorhangers nu zo mooi? Komt het door het geometrische design van de twee cirkels of de rijke bewerking tussen die twee cirkels? Komt het door het spel van donker en licht? Hoe dan ook: mooi zijn ze!

  22.99
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes wit

  Zilveren oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar

  Mooie lange oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar. De zilveren driehoekjes omvatten elk een kristal dat in een lichte piramidevorm is geslepen. Door het zilver rondom lijken het net ijskristallen.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, knopje met kristallen cirkels en hartje, lichtroze

  Deze lange zilveren oorhangers vallen op. Ze bestaan uit twee ronde kristallen in roze. En onderaan hangt een roze hart.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, twee turquoise stenen en sierlijke details

  Deze zilveren oorhangers met turquoise stenen hebben sierlijke details. Het is een perfect geschenk voor jezelf of een ander. Het leuke van sieraden met natuursteen is dat je door de schoonheid van de natuur altijd een uniek product in handen hebt! Moeilijk kiezen? Gelukkig kan je hier drie producten kiezen voor de prijs van twee!

  34.99
 • Zilveren oorhangers, cirkel met kristal

  Oorbellen met kristallen zijn tijdloos en blijven favoriet, zo ook deze! Kristal is in veel facetten geslepen waardoor het prachtig schittert en ook nog eens overal bij past.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, rijk gedecoreerde cirkel

  Deze fraaie oorhangers horen bij deze ketting LOVE834. Het geheel vormt een ruit, maar hij is opgebouwd uit cirkels en andere krullerige, ronde vormen. Samen met de ketting vormen ze een set die niet snel zal vervelen!

  19.99
 • Zilveren oorstekers, driekwart hoop

  Deze zilveren oorbellen hebben de vorm van een driekwart hoop of creool. Ze zijn prachtig versierd met bolletjes en in het midden nog een extra versiering. Ze zijn duidelijk anders dan de Bali hoops, maar zeker niet minder mooi.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Deze unieke oorhangers hebben een oriëntaalse uitstraling. De hanger met bolletjes en krullerig motief hangt met twee punten aan een kettinkje. Het zilver is deels geoxideerd, waardoor het reliëf extra goed uitkomt.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Het lijken wel mini colliers die aan het haakje van deze bijzondere oorhangers hangen. De hanger heeft een bloemmotief met ranken als van een klimplant en de onderrand bestaat uit allemaal kleine bolletjes.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, druppelvorm met abalone steen

  Druppelvormige zilveren oorbellen. De druppels zijn gevuld met een kleurrijke schelp; Abalone. Deze schelp is het huisje van de zeeoor. Het kleurrijke parelmoer ontstaat door het dieet van de zeeoor.

  21.99
 • Zilveren oorhangers, dubbel opengewerkt hart

  Deze zilveren oorhangers stralen liefde uit! In het grote opengewerkte hart bevindt zich nog een kleiner hart. Ook mooi om te dragen of geven bij een zwangerschap.

  22.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele Keltische knoop

  Aan deze oorhangers hangt een zilveren dubbele knoop. Het is een ingenieus Keltisch vlechtwerk van zilver. Zonder begin en zonder eind, zoals dat hoort bij Keltische knopen.

  21.99
 • Zilveren oorhangers, gedraaid staafje met maansteen en bolletjes

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van een maansteen. Maansteen ontleent zijn naam aan de mooie glans en de uitstraling die aan de maan doet denken. De steen werd vroeger gebruikt als geluksteen en trekt liefde aan. Wist je dat maansteen ook emoties in balans brengt en de intuïtie prikkelt? Deze oorbellen zijn niet alleen mooi, […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, geoxideerd hart met sierlijke details

  Deze zilveren oorbellen hebben een authentieke uitstraling. Dit komt door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, dat zwart is. Sieraden krijgen op deze manier diepte, wat een leuk effect geeft.

  24.99
 • Zilveren oorhangers, bolletje

  Op zoek naar eenvoudige oorbellen die bij elke outfit passen? Neem dan deze! Natuurlijk kun je er meerdere nemen: als je drie producten kiest, betaal je er maar twee! Goede deal dus!

  19.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkte bloem met Ohm teken

  Het Ohm teken ziet er niet alleen heel sierlijk uit, maar is ook één van de belangrijkste symbolen uit het Sanskriet. Het staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum. Het wordt als oorsprong gezien voor alle gebeden en mantra’s uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. De klank ‘aum’ is een mystieke en heilige lettergreep die je […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, turquoise steen met bolletjes en sierlijke krullen

  De druppelvormige turquoise steen aan deze zilveren oorhangers is een turkoois. De groen/blauwe kleur heeft zijn naam namelijk te danken aan deze steen. Ook de zwarte aders zijn typerend voor dit mineraal.

  34.99
 • Zilveren oorhangers, maansteen en sierlijke details

  De steen in deze omgekeerde druppelvorm is een maansteen. Dat zag je misschien al aan de parelmoerglans. De grijzige kleur met blauwe gloed past goed bij het zilver van deze met sierlijke details versierde oorhangers.

  33.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk opengewerkte cirkel zon/ster

  In de ronde cirkel aan deze zilveren oorhangers zie je een zon. Met in het midden een zilveren bolletje. Oorbellen voor het zonnetje in huis!

  18.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk opengewerkte cirkel met bloemdetail

  Een soort mandala’s, dat zijn deze zilveren oorhangers. Het zijn opengewerkte cirkels met daarin een bloemvorm. De symmetrie van het patroon is wat past bij een mandala.

  24.99
 • Zilveren oorhangers, Chinese draak met bewerkte en geoxideerde delen

  Aan deze zilveren oorhangers hangt een Chinese draak. Dit mythische dier maakt ook in het zilver indruk. Door het geoxideerde zilver komen de details extra mooi uit. En wist je dat hij gezien wordt als teken van geluk?

  27.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale labradoriet steen

  Deze zilveren oorhangers in de vorm van een zon bevatten prachtige labradoriet stenen. Labradoriet ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, lapis steen met gladde rand en bolletjes

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van lapis steen, mooi hè? Lapis lazuli bevordert spiriutuele kracht en brengt je verlichting, wijsheid. Bovendien geeft het je innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. Hoe fijn is het om deze steen middels oorbellen dichtbij je […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, garnet steen met sierlijke randen en geoxideerde delen

  Deze mooie zilveren oorhangers bevatten granaat. Granaat is een van de hardste edelstenen en worden diep in de aarde gevormd. De steen versterkt je wilskracht en geeft je innerlijke kracht en moed. Het is een perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. Granaat bevordert hoop, optimisme, levensvreugde en geeft je zelfvertrouwen. […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, Tiger’s Eye steen met sierlijke randen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met “Tiger’s Eye” steen hebben een prachtige kleur. Tijgeroogkwarts wordt ook wel tijgeroog genoemd. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Het bevordert bovendien rust, werkt pijnstillend en kan helpen bij overprikkeling van het zenuwstelsel. Het trekt ook geluk, voorspoed en succes aan. Een […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, maansteen met sierlijke rand en bolletjes

  Wat een prachtige zilveren oorhangers zijn dit! De oorbellen zijn voorzien van maansteen. Maansteen kan allerlei zachte tinten hebben. Alle maanstenen hebben een satijnachtige glans: prachtig! Maansteen is de steen van hoop. Sieraden met maanstenen worden vaak gedragen door vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Een bijzonder geschenk voor jezelf of […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met labradoriet stenen zijn magnifiek! De kleurencombinatie van labradoriet stenen zijn subliem! Het is een beschermende edelsteen. Labradoriet helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen voorkomt dat anderen jouw persoonlijke energie “aftappen” en je leegzuigen. De edelsteen bevordert spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, Bali oorbellen met geoxideerde delen en bolletjes

  Wat een leuke bali hoops zijn dit! Door de fijne versieringen en de bijzondere vorm zijn de oorbellen buitengewoon mooi! Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je drie producten kiest, hoef je er maar twee te betalen! Dus kies deze en kijk rustig verder.

  25.99
 • Zilveren oorhangers, open hart met steentje

  Deze zilveren oorbellen hebben een hartje met een kristal en ze passen bij vele gelegenheden en outfits! Wie verras jij met dit lieve cadeautje? Er is ook een andere variant van deze oorhangers met een zwart kristal.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, hamsa

  Het handje van Fatima of (k)hamsa, is een symbool dat in een groot deel van de wereld – en niet alleen in de moslimwereld – wordt gezien als een beschermend symbool dat het kwade afweert.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte druppelvorm met parelmoer steen

  Deze druppelvormige oorhangers zijn mooi bewerkt. Het zilver is geoxideerd, wat een klassieke uitstraling geeft aan deze zilveren oorbellen. Aan de onderkant is een ronde parelmoer steen in de hangers gezet.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, rijkelijk bewerkte druppelvorm

  De grote open druppelvorm aan deze zilveren oorhangers is rijkelijk versierd. Meerdere rijen met bolletjes en ovalen omlijsten deze druppelvorm. Het geoxideerde zilver is wat donkerder van kleur.

  27.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte vormen in Bali stijl met maansteen

  De versieringen in geoxideerd zilver geven deze oorhangers de typische Bali stijl. De maansteen complimenteert dat, met zijn mooie parelmoerglans. De grijzige stenen in omgekeerde druppelvorm hebben een mooie blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, knopje met kristallen cirkels en hartje

  Zilveren lange oorhangers met twee ronde kristallen en onderaan een hart. Letterlijk schitterend! We verkopen ze ook met roze kristallen.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, ronde maansteen met geoxideerde bewerkte rand

  De maanstenen in deze zilveren oorhangers zijn grijzig met een blauwe gloed. De uitstraling doet aan de maan denken. De geoxideerde rand is bewerkt en versterkt dat effect.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, maanstenen en sierlijke krullen

  Deze zilveren oorhangers bevatten elk twee maanstenen in twee verschillende maten. Rond als de maan én met een zelfde prachtige glans. En ook nog omgeven met mooie krullen in zilver.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkte vleugel

  Zilveren oorhangers met engelenvleugel. Deze vleugels staan symbool voor bescherming, geluk, leiding van je gidsen en engelen. Sommigen zien het als symbool voor de beschermengel die elk persoon zou hebben.

  18.99

Ontdek de schitterende collectie zilveren oorhangers bij WeLoveSilver

Bij WeLoveSilver geloven we dat sieraden niet alleen accessoires zijn, maar ook verhalen vertellen en persoonlijkheden weerspiegelen. Duik in de wereld van tijdloze elegantie met onze prachtige collectie Zilveren Oorhangers. Of je nu op zoek bent naar subtiele dagelijkse stukken of opvallende statement oorhangers, wij hebben het perfecte paar voor elke gelegenheid.

Waarom Zilveren Oorhangers?

Veelzijdige Schoonheid: Zilveren oorhangers zijn veelzijdig en passen moeiteloos bij elke stijl. Of je nu een formele avond bijwoont of je dagelijkse look wilt verfraaien, onze collectie heeft iets voor elke gelegenheid.

Tijdloze Elegantie: Zilver staat bekend om zijn tijdloze uitstraling. Onze zilveren oorhangers worden met zorg vervaardigd om een klassieke en elegante toevoeging aan je sieradencollectie te zijn, die de tand des tijds doorstaat.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Onze zilveren oorhangers worden gemaakt van hoogwaardige materialen, wat garant staat voor duurzaamheid en langdurige glans. Elk stuk is zorgvuldig gecontroleerd om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Ontdek Onze Collectie

In onze online winkel vind je een uitgebreide selectie zilveren oorhangers, variërend van eenvoudige en verfijnde ontwerpen tot gedurfde en artistieke creaties.

Laat je betoveren door onze minimalistische zilveren oorhangers, perfect voor een subtiele dagelijkse elegantie.

Maak een statement met onze opvallende zilveren oorhangers, versierd met fonkelende edelstenen of artistieke details.

Voeg een vleugje glamour toe aan je avondlook met onze chique en glamoureuze zilveren oorhangers.

Waarom WeLoveSilver?

Passie voor Zilver: We delen een diepe passie voor zilveren sieraden en streven ernaar om die passie met onze klanten te delen. Elk stuk in onze collectie wordt met liefde en toewijding geselecteerd.

Betaalbare Luxe: Bij WeLoveSilver geloven we dat luxe betaalbaar moet zijn. Ontdek betaalbare zilveren oorhangers van topkwaliteit en geef een vleugje elegantie aan je collectie zonder je budget te overschrijden.

Veilige en Snelle Levering: Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe zilveren oorhangers te dragen. Daarom bieden wij veilige betalingsmogelijkheden en snelle levering, zodat je snel kunt genieten van je aankoop.

Ga verder dan gewone sieraden en omarm de tijdloze schoonheid van zilver met onze prachtige collectie Zilveren Oorhangers. Bezoek onze online winkel en ontdek de perfecte toevoeging aan jouw stijl.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen