• Incl. cadeauverpakking
 • Direct uit eigen voorraad leverbaar
 • Uitstekende score op Trustpilot

Zilveren oorhangers

Resultaat 1–64 van de 138 resultaten wordt getoond

 • Zilveren oorhangers veertje

  Het dragen van een sieraad waar een veertje aan zit staat symbool voor vrijheid en bescherming. Deze zilveren veer is verwerkt aan een oorsteker waardoor je ze gemakkelijk in en uit kan doen.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, Keltische knoop

  Sierlijke zilveren oorhangers met een Keltische knoop. Vrijwel alle keltische knopen vormen oneindige verbindingen en hebben geen herkenbaar begin of eind. De knoop staat symbool voor de oneindige cirkel van bestaan en eeuwig doorgaande levenskracht. Bij deze oorbellen zijn bijpassende kettingen verkrijgbaar. Zowel deze ketting als deze is een perfecte match!

  17.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  WeLoveSilver heeft deze levensboom – of tree of life – in drie verschillende uitvoeringen. Als oorstekers, als oorringen met hanger en dus ook als oorhangers of French hooks. Welke vind jij het plezierigst dragen, of het mooist eruit zien?

  13.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte druppelvorm

  Deze oorhangers in druppelvorm zijn prachtig bewerkt met vloeiende, ronde versieringen. Ze zijn ook mooi groot en relatief zwaar, ze wegen maar liefst vier gram. Zo’n gewicht maakt dat ze heel elegant bewegen.

  19.99
 • Silver Heart Cubic Zirconia Dangle Earrings - White

  Zilveren oorhangers, twee hartjes onder elkaar

  Aan deze oorhangers hangen twee hartjes met in beide een cubic zirkonia steentje. Cubic zirkonia is bijna net zo hard als diamant en het schittert in nog meer kleurtjes dan diamant.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele veer

  Aan deze zilveren oorbellen hangen twee sierlijke veren. Veren staan symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde. Maak jezelf of een ander blij met deze prachtige oorbellen!

  17.99
 • Zilveren oorhangers met ster

  WeLoveSilver plukt voor jouw de sterren van de hemel! We hebben bijvoorbeeld ook een bijpassende ketting met ster. En wat dacht van je van deze ring met drie sterretjes WLS-LOVE-517? Bestel ze samen voor de prijs van twee.

  13.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele triquetra

  De triquetra heeft een driepuntige vorm en hij is in vele oude culturen bekend. Bij de christenen staat hij symbool voor de drie-eenheid God, Christus en de Heilige Geest, bij de oude Kelten voor leven, dood en wedergeboorte.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  De wortels en de kruin van deze prachtige tree of life, of levensboom, vormen een cirkel. Die cirkelvorm benadrukt de betekenis van eenheid en de kringloop van het leven waar de levensboom – onder andere – voor staat.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, infinity

  Lemniscaat is een andere term voor het oneindigheidsteken – of infinity teken. In de wiskunde is het een liggende 8, maar als tatoeage of in sieraden kom je hem ook staand tegen.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, levensboom (tree of life)

  Deze levensboom heeft een hele mooie vormgeving met rijke vertakkingen bovengronds en ondergronds. Het is het perfecte symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en de kringloop van het leven.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte dunne druppelvorm

  Op zoek naar zilveren oorhangers met een sierlijke uitstraling? Kies dan deze! Deze oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte druppelvorm met hartjes

  Op zoek naar zilveren oorhangers met een sierlijke uitstraling? Kies dan deze! Deze oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, mandala

  Aan deze prachtige zilveren oorbellen hangt een mandala. Mandala’s staan symbool voor oneindigheid, en dit is terug te zien in het patroon. Deze zilveren mandala oorhangers vallen op aan jouw oor en zijn daarom de perfecte final touch voor jouw outfit.

  14.49
 • Zilveren oorhangers, tree of life met hartjes

  De hartjes onder bij deze tree of life – of levensboom – vertellen je dat liefde de voeding is voor alles wat je doet in je leven. Vanuit de liefde kun je groeien en ontwikkelen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, staafje met Bali look en bolletjes

  Bali sieraden hebben vaak een vintage look en zijn afgewerkt met mooie details. Deze zilveren oorhangers bestaan uit staafjes gecombineerd met het bekende vlechtwerk en bolletjes. We hebben ze ook als hoops, maar deze staafjes zijn net wat meer bijzonder.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkte cirkel met sierlijke details

  Op zoek naar sierlijke oorbellen? Deze zilveren oorhangers zijn fijn bewerkt en hebben een authentieke uitstraling.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, triskele of triskelion

  De triskele is een eeuwenoud symbool uit het gebied rond de Middellandse Zee. De drie gebogen vormen staan voor drie benen die geen van allen ooit een knieval maken. Het is daarom het symbool van vrijheid en onverzettelijkheid.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, pikun bloem met veer

  De Thaise pikun flower is een populair motief. Oorspronkelijk zijn ze van goud, maar WeLoveSilver heeft ze natuurlijk in het zilver. We hebben hem als enkelvoudig oorknopje en als deze hanger met veer.

  14.99
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes wit

  Zilveren oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar

  Mooie lange oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar. De zilveren driehoekjes omvatten elk een kristal dat in een lichte piramidevorm is geslepen. Door het zilver rondom lijken het net ijskristallen.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, maansteen in druppelvorm met bewerkte rand

  Deze zilveren oorbellen zijn voorzien van een maansteen. Maansteen ontleent zijn naam aan de mooie glans en de uitstraling die aan de maan doet denken. De steen werd vroeger gebruikt als geluksteen en trekt liefde aan. Wist je dat maansteen ook emoties in balans brengt en de intuïtie prikkelt? De steen kan helpen om dromen […]

  27.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk bewerkte druppel

  Op zoek naar zilveren oorhangers met een sierlijke uitstraling? Kies dan deze! Deze oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, cirkels met opengewerkte sierlijke details

  Wauw! Wat een fantastische oorbellen! Deze sierlijke oorbellen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Een prachtig geschenk voor een bijzonder persoon in je leven of voor je eigen sieradenverzameling.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Deze unieke oorhangers hebben een oriëntaalse uitstraling. De hanger met bolletjes en krullerig motief hangt met twee punten aan een kettinkje. Het zilver is deels geoxideerd, waardoor het reliëf extra goed uitkomt.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, bewerkte cirkel

  Wat maakt deze oorhangers nu zo mooi? Komt het door het geometrische design van de twee cirkels of de rijke bewerking tussen die twee cirkels? Komt het door het spel van donker en licht? Hoe dan ook: mooi zijn ze!

  14.99
 • Zilveren oorhangers, amethst met gladde rand en bolletjes

  Deze simpele maar mooie zilveren oorhangers bevatten amethist. Amethist is een steen waaraan heel veel spirituele eigenschappen worden toegeschreven. Het wordt beschouwd als een steen van spirituele bescherming en zuivering. Het schept eerlijkheid, oprechtheid en geeft ons rechtvaardigheidsgevoel. Verder kan het helpen om slechte gewoontes te doorbreken. Ben of ken je iemand die dit wel […]

  25.99
 • Zilveren oorhangers, cirkel met kristal

  Oorbellen met kristallen zijn tijdloos en blijven favoriet, zo ook deze! Kristal is in veel facetten geslepen waardoor het prachtig schittert en ook nog eens overal bij past.

  13.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Het lijken wel mini colliers die aan het haakje van deze bijzondere oorhangers hangen. De hanger heeft een bloemmotief met ranken als van een klimplant en de onderrand bestaat uit allemaal kleine bolletjes.

  16.99
 • Zilveren oorhangers, spiraalvorm

  Lange spiraalvormige zilveren oorbellen. Het lijken twee zilveren linten die om elkaar heen draaien. Lekker opvallende oorbellen!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, Abalone cirkel met veer

  In de Indiaanse inheemse cultuur vertegenwoordigt Abalone waterelementen. De veer en de wind die het creëert symboliseert de lucht. Abalone is een schelp en de parelmoerglans en kleuren zijn indrukwekkend. Deze twee elementen worden vaak samen met Salie gebruikt bij smudge rituelen. Hier zien we ze terug in prachtige zilveren oorhangers.

  25.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele Keltische knoop

  Aan deze oorhangers hangt een zilveren dubbele knoop. Het is een ingenieus Keltisch vlechtwerk van zilver. Zonder begin en zonder eind, zoals dat hoort bij Keltische knopen.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, geoxideerd hart met sierlijke details

  Deze zilveren oorbellen hebben een authentieke uitstraling. Dit komt door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, dat zwart is. Sieraden krijgen op deze manier diepte, wat een leuk effect geeft.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, druppelvorm met opengewerkte delen en bolletjes

  Deze zilveren oorbellen in de vorm van een druppel hebben een speelse èn authentiek look. Dat komt door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver. Hierdoor krijgt een sieraad diepte en lijkt het ouder. Deze oorhangers zouden zo een erfstuk kunnen zijn!

  19.99
 • Zilveren oorhangers, druppel

  Dit is een uniek zilveren sieraad in de vorm van een druppel.

  18.99
 • Zilveren oorhangers, rijk gedecoreerde cirkel

  Deze fraaie oorhangers horen bij deze ketting LOVE834. Het geheel vormt een ruit, maar hij is opgebouwd uit cirkels en andere krullerige, ronde vormen. Samen met de ketting vormen ze een set die niet snel zal vervelen!

  16.99
 • Zilveren oorstekers, driekwart hoop

  Deze zilveren oorbellen hebben de vorm van een driekwart hoop of creool. Ze zijn prachtig versierd met bolletjes en in het midden nog een extra versiering. Ze zijn duidelijk anders dan de Bali hoops, maar zeker niet minder mooi.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, infinity teken met veer

  Aan deze zilveren oorhangers prijkt het infinity-teken, wat staat voor eeuwigheid. Dit oneindigheid-symbool wordt in deze oorbellen gecombineerd met een veer. Dat staat voor vrijheid en hoop. Deze combinatie wordt ook vaak als tatoeage gezet. Maar deze oorhangers zijn wat minder definitief en kun je afwisselen met onze andere mooie zilveren sieraden.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkte bloem met Ohm teken

  Het Ohm teken ziet er niet alleen heel sierlijk uit, maar is ook één van de belangrijkste symbolen uit het Sanskriet. Het staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum. Het wordt als oorsprong gezien voor alle gebeden en mantra’s uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. De klank ‘aum’ is een mystieke en heilige lettergreep die je […]

  22.99
 • Zilveren oorhangers, knopje met kristallen cirkels en hartje, lichtroze

  Deze lange zilveren oorhangers vallen op. Ze bestaan uit twee ronde kristallen in roze. En onderaan hangt een roze hart.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, Keltische knoop

  Aan deze zilveren oorhangers hangt een Keltische knoop. De vorm lijkt op het infinity-teken. Allebei deze symbolen hebben geen begin en geen einde en staan daarom symbool voor de eeuwigheid.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, twee turquoise stenen en sierlijke details

  Deze zilveren oorhangers met turquoise stenen hebben sierlijke details. Het is een perfect geschenk voor jezelf of een ander. Het leuke van sieraden met natuursteen is dat je door de schoonheid van de natuur altijd een uniek product in handen hebt! Moeilijk kiezen? Gelukkig kan je hier drie producten kiezen voor de prijs van twee!

  29.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale lapis steen

  Op zoek naar zilveren oorbellen met edelstenen? Deze hanger in de vorm van een zon is voorzien van lapis lazuli. Deze steen bevordert spirituele kracht en brengt je verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. Ben of ken […]

  23.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale labradoriet steen

  Deze zilveren oorhangers in de vorm van een zon bevatten prachtige labradoriet stenen. Labradoriet ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want […]

  23.99
 • Zilveren oorhangers, garnet steen met sierlijke randen en geoxideerde delen

  Deze mooie zilveren oorhangers bevatten granaat. Granaat is een van de hardste edelstenen en worden diep in de aarde gevormd. De steen versterkt je wilskracht en geeft je innerlijke kracht en moed. Het is een perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. Granaat bevordert hoop, optimisme, levensvreugde en geeft je zelfvertrouwen. […]

  27.99
 • Zilveren oorhangers, Tiger’s Eye steen met sierlijke randen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met “Tiger’s Eye” steen hebben een prachtige kleur. Tijgeroogkwarts wordt ook wel tijgeroog genoemd. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Het bevordert bovendien rust, werkt pijnstillend en kan helpen bij overprikkeling van het zenuwstelsel. Het trekt ook geluk, voorspoed en succes aan. Een […]

  27.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen met sierlijke details en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers hebben een prachtige labradoriet steen. De steen ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want geen edelsteen is hetzelfde!

  25.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met labradoriet stenen zijn magnifiek! De kleurencombinatie van labradoriet stenen zijn subliem! Het is een beschermende edelsteen. Labradoriet helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen voorkomt dat anderen jouw persoonlijke energie “aftappen” en je leegzuigen. De edelsteen bevordert spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het […]

  25.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkte cirkel

  Wat maakt deze oorhangers nu zo mooi? Komt het door het geometrische design van de twee cirkels of door de rijke bewerking? Of juist door het spel van donker en licht? Het antwoord maakt eigenlijk niet uit want al met al zijn het prachtige oorbellen!

  19.99
 • Zilveren oorringen, bolletjes

  Deze oorringen hebben wel wat weg van de Balisieraden, vind je ook niet? Maar deze zijn niet geoxideerd, oftewel zwart gemaakt. Het massieve zilver glanst mooi. Daardoor hebben ze een moderne look.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, vlinder

  Het lijkt wel kantwerk, die fijne, grillige patronen van deze vlinders. Ook libellen en zelfs de vlieg heeft van die kantachtige vleugels. Mooi gemaakt zijn deze zilveren oorbellen, vind je niet?

  15.99
 • Zilveren oorhangers, hamsa

  Het handje van Fatima of (k)hamsa, is een symbool dat in een groot deel van de wereld – en niet alleen in de moslimwereld – wordt gezien als een beschermend symbool dat het kwade afweert.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, opengewerkt met sierlijke details en fleur de lis

  Sierlijke zilveren oorhangers met daarin een Fleur de lis (leliebloem). Dit wordt ook wel een Franse lelie genoemd. De Fleur de lis wordt afgebeeld op wapens en vlaggen van een groot aantal Franstalige gebieden. Maar dit symbool zien we ook in de scouting terug.

  22.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte vormen in Bali stijl met maansteen

  De versieringen in geoxideerd zilver geven deze oorhangers de typische Bali stijl. De maansteen complimenteert dat, met zijn mooie parelmoerglans. De grijzige stenen in omgekeerde druppelvorm hebben een mooie blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk opengewerkte cirkel zon/ster

  In de ronde cirkel aan deze zilveren oorhangers zie je een zon. Met in het midden een zilveren bolletje. Oorbellen voor het zonnetje in huis!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijk opengewerkte cirkel met bloemdetail

  Een soort mandala’s, dat zijn deze zilveren oorhangers. Het zijn opengewerkte cirkels met daarin een bloemvorm. De symmetrie van het patroon is wat past bij een mandala.

  19.99
 • Zilveren oorhangers, malachiet steen met rijk bewerkte versiering

  Deze zilveren oorbellen zijn sierlijk en zijn voorzien van malachiet steen. Deze edelsteen staat voor vrede, rust en liefde en brengt vernieuwing. De steen beschermt tegen negatieve energie en gevaar. Malachiet staat voor veel mensen bekend als een steen dat succes aantrekt, ook op financieel gebied! Deze oorbellen zijn dus niet alleen mooi, maar ook […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, rond kristal

  Wauw, wat een prachtige oorbellen! Deze zilveren oorbellen zijn voorzien van kristallen. Kristal bestaat al eeuwen. Het is glas waaraan lood is toegevoegd om het minder breekbaar te maken. Verder zorgt het lood ervoor dat het glas gaat schitteren. Het zijn oorbellen die geschikt zijn voor elke gelegenheid en ze passen bij vele outfits. Een […]

  19.99
 • Zilveren oorhangers, gedraaid staafje met maansteen en bolletjes

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van een maansteen. Maansteen ontleent zijn naam aan de mooie glans en de uitstraling die aan de maan doet denken. De steen werd vroeger gebruikt als geluksteen en trekt liefde aan. Wist je dat maansteen ook emoties in balans brengt en de intuïtie prikkelt? Deze oorbellen zijn niet alleen mooi, […]

  25.99
 • Zilveren oorhangers, lapis steen met gladde rand en bolletjes

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van lapis steen, mooi hè? Lapis lazuli bevordert spiriutuele kracht en brengt je verlichting, wijsheid. Bovendien geeft het je innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. Hoe fijn is het om deze steen middels oorbellen dichtbij je […]

  25.99
 • Zilveren oorhangers, maansteen met sierlijke rand en bolletjes

  Wat een prachtige zilveren oorhangers zijn dit! De oorbellen zijn voorzien van maansteen. Maansteen kan allerlei zachte tinten hebben. Alle maanstenen hebben een satijnachtige glans: prachtig! Maansteen is de steen van hoop. Sieraden met maanstenen worden vaak gedragen door vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Een bijzonder geschenk voor jezelf of […]

  27.99
 • Zilveren oorhangers, turquoise steen met sierlijke details in punt

  Deze zilveren oorhangers zijn sierlijk en zijn ook nog eens voorzien van natuursteen. De vorming van natuursteen duurt vaak miljoenen jaren en komt tot stand door natuurlijke processen. Het geef sieraden net dat beetje extra!

  25.99
 • Zilveren oorhangers, cirkel met oog en bolletjes

  Op zoek naar oorbellen met een betekenis? Dit zijn zilveren oorhangers met het alziend oog. Deze oorbellen helpen je te beschermen door het kwaad weg te houden. Uiteraard ook mooi om een ander cadeau te doen.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, open hart met steentje

  Deze zilveren oorbellen hebben een hartje met een kristal en ze passen bij vele gelegenheden en outfits! Wie verras jij met dit lieve cadeautje? Er is ook een andere variant van deze oorhangers met een zwart kristal.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, bolletje

  Op zoek naar eenvoudige oorbellen die bij elke outfit passen? Neem dan deze! Natuurlijk kun je er meerdere nemen: als je drie producten kiest, betaal je er maar twee! Goede deal dus!

  15.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen