Zilveren Ear Cuffs

Resultaat 1–64 van de 91 resultaten wordt getoond

 • Zilveren ear cuff, mannetje

  Dit mannetje aan jouw oor is zeker uniek! Deze zilveren ear cuff is een echte eyecatcher, en is ook goed te combineren met andere oorbellen. Met dit mannetje aan jouw oor val je echt op!

  10.99
 • Zilveren earcuff drie banden met vlecht- en bolletjesdetail

  Met deze ear cuff is jouw outfit compleet! Deze stoere zilveren ear cuff heeft drie banden, waarvan er twee met vlechtdetail zijn, en één met bolletjes. Het zilver is op sommige plekken geoxideerd, dit geeft de ear cuff een stoere tint!

  10.99
 • Zilveren ear cuff, bewerkt met slinger en bolletjes

  Je herkent de slingertjes en bolletjes vast als kenmerkende versieringen van de Bali sieraden. Deze ear cuff matcht dan ook perfect bij de hoops uit de Bali collectie en bijvoorbeeld de armbanden met bolletjes. Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, drie banden

  Deze zilveren ear cuff glanst je tegemoet. Je kunt hem solo dragen of combineren met oorhangers, knopjes of oorringen, net wat jij wilt en met hoeveel jij wilt. Zo maak jij jouw outfit helemaal af! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, drie banden en chain

  Deze zilveren ear cuff is een echte eyecatcher aan jouw oor, bijvoorbeeld op festivals. De chain die de drie banden en de oorsteker verbinding, maakt deze ear cuff bijzonder.

  11.99
 • Zilveren ear cuff, blad design met chain

  Een mooi ear cuff voor aan jouw oor! Deze zilveren ear cuff heeft een chain, waaraan een oorsteker zit verbonden. De ear cuff zelf heeft een bladeren design met geoxideerd zilver, waardoor de zilveren bladeren meer diepte krijgen.

  11.99
 • Zilveren ear cuff dubbele band

  De ear cuff is super trendy én super makkelijk. Je trekt de uiteinden iets uit elkaar en knijpt hem rond het kraakbeen van je oor. Halverwege of helemaal bovenin, dat mag je lekker zelf bepalen. Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff met oorsteker, ster

  Is het een ear cuff of is het een oorsteker? Dit oorsieraad is het allebei, maar WeLoveSilver laat hem onder de ear cuffs vallen en die draag je dus aan één oor.

  12.49
 • Zilveren ear cuff, rijk bewerkt met chain

  Deze zilveren ear cuff is deels geoxideerd. Dat houdt in dat bepaalde delen zwart zijn gemaakt waardoor een mooi contrast ontstaan. Aan deze ear cuff hangt als detail ook nog een chain waarvan aan de onderkant een oorsteker.

  11.99
 • Zilveren ear cuff, gevlochten band

  Helemaal hip ben je met deze gave ear cuff. Je draagt hem in één oor of beide oren, rond het kraakbeen. Je kunt er zelfs drie in je oor doen, bij WeLoveSilver betaal je er toch maar twee! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff met lussen

  Heb jij ook een schrijfschrift gehad waarin je lussen tussen de lijntjes moest maken om aan elkaar te leren schrijven? Daar doet deze ear cuff wel wat aan denken, vind je ook niet? Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff met kristallen

  Je kunt een ear cuff solo dragen voor een subtiel maar modieus effect en je kunt hem deel laten uitmaken van een hele reeks oorbellen. Hoe je hem ook draagt, deze ear cuff past altijd.

  11.99
 • Zilveren ear cuff, veer

  Deze ear cuff staat natuurlijk super gaaf als je hem combineert met een van de oorbellen met veer uit het assortiment van WeLoveSilver. Typ ‘veer’ in het zoekvenster in, en je krijgt een handig overzicht! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, rij bolletjes en glad bandje

  Leuk is deze ear cuff! Hoe ga jij hem dragen, met de rij bolletjes boven of beneden? Je kunt hem bijvoorbeeld mooi combineren met deze oorringen WLS-LOVE-65 of deze driekwart hoops WLS-LOVE-234.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, gekruiste banden met kristallen

  Deze ear cuff is bezet met minstens 10 glinsterende kristallen. Het is echt een fijn basissieraad dat je bij elke outfit en bij elke gelegenheid kunt dragen. Om hem te dragen hoef je je oor niet te laten piercen.

  12.99
 • Zilveren ear cuff, gladde band

  Dit is de ultieme ear cuff die je echt overal mee kunt combineren en zelfs solo kunt dragen. Je kunt er ook twee bestellen – zoek er dan nog wel een derde gratis item bij uit – en ze op twee verschillende hoogtes dragen.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, dromenvanger

  Als je deze ear cuff ’s avonds uitdoet, hang je hem boven je bed. De mooie dromen dalen via het veertje zachtjes op je neer terwijl de slechte dromen in het web gevangen worden.

  14.99
 • Zilveren ear cuff, salamander

  Salamanders staan symbool voor verandering. Met deze zilveren ear cuff aan jouw oor ben jij klaar voor elke verandering. Ook staat de salamander vrolijk aan jouw oor, en val je extra op door deze ear cuff!

  11.99
 • Zilveren ear cuff, breed, bewerkt

  Hou jij van de Bali sieraden? Dan is deze ear cuff een super leuke aanvulling voor bij je Bali hoops. De hoops draag je in je oorlelletje, de ear cuff klem je rond het kraakbeen van je oor. Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, brede earcuff met vijf bandjes en chain

  Dit is een stoere ear cuff – vanwege de chain – en toch sierlijk. Dat komt door het open, lichte ontwerp met de vijf bandjes en door het glanzende zilver. Een ear cuff die je met veel plezier zult dragen!

  12.99
 • Zilveren ear cuff, spiraalvorm met bolletjes

  Deze ear cuff zou je onder de Bali sieraden kunnen scharen. Bolletjes en spiraalvormen zijn typische ornamenten die bij de Bali sieraden veel voorkomen. Combineer deze ear cuff met een of meer mooie Bali hoops!

  9.99
 • Zilveren ear cuff, libel

  De nieuwe manier van je oren versieren is de ear cuff. Je kunt dat op een subtiele manier doen met bijvoorbeeld een dun bandje, maar ga je voor opvallend, dan is deze libelle wel heel erg gaaf!

  10.99
 • Zilveren ear cuff, vijf bandjes

  De ear cuff is helemaal hip, zelfs koningin Maxima draagt ze, wist je dat? Hij wordt meestal in het midden van (de zijkant van) je oor gedragen, maar je kunt hem ook bovenin dragen. Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, veertje

  Super gaaf is deze ear cuff met hanger! Ga je hem combineren met een van onze andere oorsieraden met veertje? Tik ‘veer’ in het zoekvak in en kies de leukste oorbellen uit. Drie halen, twee betalen! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  10.99
 • Zilveren ear cuff, drie gedraaide banden

  Sommige ear cuffs passen heel erg goed bij de Bali hoops. Dit is er zo eentje. Bij de Bali sieraden zie je als versiering vaak slingertjes en bolletje en ook spiraalvormige ‘touwen’ als deze van de ear cuff.

  10.99
 • Zilveren ear cuff, bewerkte en geoxideerde brede band

  Perfecte ear cuff voor een bohemien stijl. Na een speciaal badje wordt het zilver zwart, daarna worden de hoger gelegen delen gepoetst waardoor het sieraad een mooie, oude en levendige uitstraling krijgt.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, kikker

  Laat je bij de oren nemen door deze sympathieke kikker! De ear cuffs zijn een fantastische aanvulling op de oorbellen, knopjes en hangers. Je draagt ze doorgaans aan één oor.

  10.99
 • Zilveren ear cuff, veer

  Heb jij Koningin Maxima al gezien met haar mooie ear cuff? Als zij ze draagt, zijn ze toch echt wel helemaal hip! Dit is een model met een veervorm, maar WeLoveSilver heeft er nog veel meer voor je!

  9.99
 • Zilveren ear cuff, maansikkel

  Een ear cuff draag je in principe maar aan één oor. Daarom verkoopt WeLoveSilver ze per stuk. Ear cuffs zijn heel goed te combineren met andere oorbellen. Stel bijvoorbeeld een set samen met verschillende hemellichamen!

  9.99
 • Zilveren ear cuff met schelp

  Onder de zilveren oorbellen is de ear cuff steeds populairder aan het worden. Ze zijn dan ook echt super hip, zelfs onze koningin draagt ze! Ze worden per stuk verkocht, want je draagt ze in één oor.

  9.99
 • Gold plated ear cuff, drie banden

  Ear cuffs zijn super gaaf! En je hoeft er geen gaatje voor te laten schieten. Meestal worden ze in één oor gedragen, daarom worden ze per stuk verkocht. Deze ear cuff is van zilver en heeft een laagje echt goud.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, muis of ratje

  Vind jij tamme ratjes of muizen ook zo gaaf? Sommige jongens of meiden nemen hun tamme ratje gewoon overal mee naartoe op hun schouder. Jij kunt nu je rat of muis aan je oor klemmen, ook dat is geweldig!

  10.99
 • Zilveren ear cuff met chain

  Deze brede, bewerkte ear cuff heeft van zichzelf al een stoere uitstraling, maar door de chain wordt dat nog eens versterkt. Deze ear cuff staat super bij elke nonchalante of stoere outfit!

  11.99
 • Gold plated ear cuff, slang met kristal als oog

  Er zijn verschillende slangen die een goudgele kleur hebben, bijvoorbeeld enkele pythons zoals de netpython, de amestystine python en de tijgerpython. Sommige mensen lopen ermee om de nek, maar anderen hebben ze liever aan hun oor!

  11.99
 • Zilveren ear cuff, gladde band met geoxideerde, gedraaide randen en chain

  WeLoveSilver heeft het al vaker uitgelegd: geoxideerd zilver heeft een levendige en nostalgische uitstraling. Je ziet reliëfs en details beter en het heeft een oude look, waardoor het dus die nostalgische – soms zelfs antieke – uitstraling krijgt.

  12.99
 • Gold plated ear cuff, dubbele band waarvan een met kristallen

  Deze ear cuff kun je op twee manieren dragen: met de kristallen onder of boven. Wat het mooist is, zal onder meer afhangen van de andere oorbellen. Draag je hem solo, dan maakt het niet veel uit.

  12.99
 • Gold plated ear cuff, opengewerkte bloemen

  Goud is een metaal dat perfect past bij warme tinten. Massief goud is duur, maar gelukkig hecht goud uitstekend aan zilver zodat een gold plated sieraad van WeLoveSilver betaalbaar én kwalitatief goed is.

  10.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, rondje in verschillende kleuren

  Hou je niet zo van hartjes zoals bij deze ear cuffs LOVE812, maar vindt je zo’n kristal wel leuk, dan hebben we hier een mooi alternatief. In dezelfde kleurstelling en materialen als de ear cuff met hartje.

  10.99
 • Zilveren ear cuff, bloemetjes

  Wij bij WeLoveSilver zijn fan van de ear cuff. Waarom? Omdat je hem solo kunt dragen of in combinatie met andere oorsieraden. En omdat je er geen gaatje voor nodig hebt. En tot slot omdat hij helemaal hip is!

  9.99
 • Zilveren ear cuff, vijf banden

  Dit is een behoorlijk brede ear cuff, maar omdat hij uit vijf bandjes bestaat, oogt hij luchtig, dus niet zo massief. Je kunt hem bijvoorbeeld halverwege je oor dragen, maar ook wat hoger.

  10.99
 • Zilveren ear cuff, veertje

  oorringen. Maar deze ear cuff kun je ook heel goed solo dragen, hij is daar decoratief en groot genoeg voor!

  10.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, Keltische knoop

  Keltische knopen hebben van oudsher een belangrijke decoratieve waarde. Het zijn vaak ingewikkelde patronen, soms zonder einde of begin. Deze ear cuff draag je zo, dat de hanger vrij hangt.

  10.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, salamander

  Salamanders lijken veel op hagedissen, maar ze hebben geen klauwtjes en ook geen schubben. Het diertje aan deze ear cuff is dus duidelijk een salamander. Salamanders zijn het symbool van onsterfelijkheid.

  9.99
 • Gold plated ear cuff, dubbele band

  Ear cuffs schuif je zo over je oorschelp. Super handig dus! Deze ear cuffs hebben een laagje echt goud over het zilver. En daarover zit nog een extra beschermende e-coating om de ear cuffs heel lang heel mooi te houden.

  9.99
 • Gold plated ear cuff, drie banden met chain

  Bij veel ear cuffs heb je geen gaatje nodig om ze te kunnen dragen. Je klemt ze gewoon om de rand van je oorschelp. Maar dit model combineert een oorsteker met een ear cuff. Gaaf hè?

  11.99
 • Zilveren ear cuff, spin

  Wauw, deze spin is super gedetailleerd, je voelt ‘m gewoon kriebelen! Veel mensen – en nee, niet alleen meisjes en vrouwen – gaan ervoor op de loop. Maar jij niet hè? Stoer hoor!

  10.99
 • Gold plated ear cuff, veer

  Dit is een echte statement ear cuff! Met deze gold plated ear cuff aan jouw oor val jij zeker op. De ear cuff is in de vorm van een veer. Een veer staat symbool voor bescherming, waardoor jij altijd beschermd bent met deze ear cuff aan jouw oor!

  9.99
 • Zilveren ear cuff, gedraaid detail

  Wist je dat je voor een piercing in het kraakbeen van je oor toestemming van je ouders nodig hebt als je nog geen 16 bent? Voor een ear cuff heb je geen gaatje – en dus ook geen toestemming – nodig! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, bewerkte band

  Vooral de opvallende ear cuffs worden meestal maar in één oor gedragen. Maar de wat eenvoudiger modellen kun je ook prima in twee oren aanbrengen, zoals deze brede, eenvoudig bewerkte ear cuff. Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, blaadjes

  Een ear cuff klem je om je oor, je hebt er geen gaatje voor nodig. Bij dit zilveren exemplaar lijkt het alsof de ranken van een plant om je oorschelp klimmen. De blaadjes verfraaien je oor naar boven en naar beneden.

  14.99
 • Zilveren ear cuff, geoxideerd zilveren band met bloem

  Deze ear cuff doet je misschien aan de flowerpowerbeweging denken. Vanwege het bloemsymbool, maar ook door de nostalgische uitstraling van het geoxideerde zilver. Deze ear cuff past dan ook uitstekend bij een nonchalante, vrije kledingstijl.

  9.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, slang

  Weinig dieren hebben zoveel verschillende – en vaak tegengestelde – betekenissen als de slang. Hij staat voor het eeuwige leven, genezing en wedergeboorte, maar evengoed voor het kwaad, de dood en sluwheid.

  10.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, tree of life

  De levensboom of de tree of life is een symbool dat over de hele wereld bekend is. Hij verbindt via zijn wortels, stam en takken de aarde (met het aardse leven) en de hemel (of het godenrijk) met elkaar.

  10.99
 • Zilveren ear cuff, blad

  Een ear cuff draag je aan rand van het bovenste deel van je oor. Dat kan helemaal bovenin zijn, maar ook ongeveer halverwege je oor. Je buigt hem iets uit elkaar en klemt hem om het randje van je oor.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, brede band met veertje

  Wat gaaf! Deze ear cuff valt op door de brede, eenvoudig versierde band en het veertje dat eraan hangt. De edelsmid heeft hem een speciaal badje gegeven waardoor het zilver zwart werd.

  14.99
 • Zilveren ear cuff, veertje

  Veren staan symbool voor bescherming, met deze zilveren ear cuff aan jouw oor ben jij dus altijd veilig! Deze zilveren ear cuff maakt jouw festival look voor deze zomer compleet.

  10.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, oog

  Aan het oogje van deze ear cuff hangt een oogje met daaraan weer een oogje met een oog. Kun je het nog volgen? Het oog is in veel culturen het symbool van schoonheid, maar ook wel van alwetendheid.

  9.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, hartjes

  Hoe vind je deze ear cuff? Gaaf hè? De twee verstrengelde hartjes zijn natuurlijk hét symbool van een innige liefde. Een mooi cadeautje dus voor de liefde van je leven!

  9.99
 • Zilveren ear cuff, bewerkt met vlechten met chain

  Wil jij echt opvallen? Dat kan met deze ear cuff! De ear cuff is bewerkt met vechtdetails en geoxideerd zilver. De oorsteker is wat deze zilveren ear cuff zo bijzonder maakt.

  11.99
 • Zilveren ear cuff met ster

  Een ear cuff is dé oplossing als je een (extra) oorbel wilt, maar daar geen gaatje voor wilt laten schieten. Je kunt een ear cuff combineren met andere oorbellen, maar ook prima solo dragen. Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff, met golvende lijn

  Ear cuffs zijn super leuk én handig. Je buigt ze iets uit elkaar en klemt ze dan rond het kraakbeen van je oorschelp. Als je dat goed doet, kun je er zelfs mee slapen! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, bliksemschicht

  De ear cuff heb je in verschillende soorten. Van mooi bewerkte brede banden tot subtiele gladde figuren tot ear cuffs met hanger. Voor iedereen wat wils dus, zelfs onze koningin draagt ze! Let op: De ear cuff koop je per stuk

  10.99
 • Zilveren ear cuff met dwarsstaafje

  Een lekker eigenzinnig model ear cuff is dit. Het dwarsliggende staafje doorbreekt het vloeiende en voorspelbare patroon van de gladde bandjes van deze ear cuff. Echt iets voor jou misschien? Let op: De ear cuff koop je per stuk

  9.99

WeLoveSilver heeft een mooie collectie ear cuffs

Ze waren er ineens, zo leek het wel, deze fraaie oorversieringen. Maar de oudste ear cuffs tot nu toe zijn gevonden in graven van zo’n 2000 jaar voor het begin van onze jaartelling, en niet eens zo ver van huis, namelijk op de Britse eilanden. Ook de Oude Grieken droegen ze. Daarna verdwenen ze uit het Westerse modebeeld tot ze rond 1925 weer opdoken in Amerika. De uit Frankrijk geëmigreerde juwelier Marcel Boucher creëerde daar zijn ‘earrites’ zoals hij ze noemde en ze werden door wereldsterren als Marilyn Monroe en Lucille Ball gedragen. Later waren het de punkers die de trend overnamen, ze werden toen ear cuffs genoemd. Maar opnieuw verdwenen ze uit beeld. In het voorjaar van 2013 werd de ear cuff opnieuw geïntroduceerd op de catwalks van enkele bekende modeontwerpers waarna de trend verder doorzette.

De ear cuffs van WeLoveSilver

WeLoveSilver heeft een mooie collectie ear cuffs – die zich nog altijd uitbreidt – in gold plated, rose gold plated en natuurlijk in zilver. Het grote voordeel van een ear cuff is dat je oor niet gepiercet hoeft te worden. En omdat de oorbel niet aan je oorlelletje hangt, maakt ook het gewicht niet uit, je oorlel zal er niet van uitrekken. WeLoveSilver heeft ear cuffs met hangers, met een chain – die verbonden is met een oorsteker, daar heb je dus wel een gaatje voor nodig – als (bewerkt) bandje of als mens- of dierfiguur. Keuze genoeg dus!
Je draagt de ear cuff aan één oor en WeLoveSilver verkoopt ze dan ook per stuk. Maar je kunt er wel meerdere aan dat ene oor schuiven, ook in combinatie met oorstekers en oorringen. Zo creëer je je eigen gave ear party. En je weet: als je drie sieraden bestelt, betaal je er maar twee bij WeLoveSilver!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen