Zilveren kinderoorbellen

Zilveren kinderoorbellen in heel veel soorten

Er zijn kinderoorbellen die je soms maar een jaartje leuk vindt en andere vind je misschien wel je hele leven mooi. De oorbellen die je nu helemaal te gek vindt, zijn natuurlijk geweldige verjaardagscadeautjes of tussendoor-cadeautjes die bijvoorbeeld precies bij die nieuwe trui of jurk passen. Maar de oorbellen die je misschien wel je hele leven mooi vindt, zijn de oorbellen die je krijgt bij hele speciale gelegenheden. Bij fijne gebeurtenissen, verdrietige gebeurtenissen of spannende gebeurtenissen. Die krijg je misschien van je oma als je naar de middelbare school gaat of van je tante als jouw konijntje dood is gegaan. Sieraden – of dat nu zilveren kinderoorbellen zijn of kettinkjes of armbanden – zijn echt super mooie cadeaus bij speciale gebeurtenissen!

Waarom speciale zilveren kinderoorbellen?

Je kunt vast wel een paar redenen bedenken waarom er speciale zilveren kinderoorbellen zijn. Bijvoorbeeld omdat de oren van kinderen kleiner zijn dan die van een volwassene en die grote oorbellen niet mooi staan bij een klein oorlelletje. Als je ongeveer tien jaar bent, zijn je oren wel bijna klaar met groeien. Vanaf die tijd rekken je oorlelletjes nog wel een beetje uit, en je oren groeien ook nog wel een beetje, maar niet veel meer. Dan zou je dus best grotemensenoorbellen kunnen dragen.
Maar zilveren kinderoorbellen hebben ook vaak leuke kleurtjes én leuke onderwerpen. Je ziet niet vaak een volwassene met een zeemeermin in de oren lopen, toch? Of heb jij zo’n coole oma die dat wel heeft?
Ook een belangrijk punt: kinderen rennen en spelen en stoeien en sporten en dan is het handig als de oorbellen extra sterk zijn. De zilveren kinderoorbellen van WeLoveSilver hebben daarom een extra laagje dat de oorbellen goed beschermt.

Bekijk kinderoorbellen

Zilveren kinderoorbellen combineren met andere sieraden

Hartstikke leuk om een setje te hebben van een ketting, oorbellen, een ringetje en een armband. Bij WeLoveSilver kun je veel zilveren kinderoorbellen mooi combineren met een ander sieraad. Als je wilt weten of je een setje kunt samenstellen, kun je het beste in het zoekvak invullen waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld ‘schildpad’ of ‘bloem’ of ‘ster’. Je krijgt dan alle sieraden te zien met een schildpad, bloem, ster of wat je maar hebt ingetikt. En ook als je een ring, een armband en zilveren kinderoorbellen bestelt, geldt dat je maar twee sieraden hoeft te betalen!


Zilveren kinderoorbellen, doen of niet?

Schattig, die baby’tjes met die kleine kinderoorbellen, of toch niet? De meningen zijn daarover verdeeld en dat mag natuurlijk. In Nederland is geen minimumleeftijd gesteld, maar er zijn wel enkele regels waar je je aan moet houden. Zo moet de ouder of verzorger toestemming geven bij kinderen onder de 16 en mag er alleen in het oorlelletje een gaatje worden geschoten. Een gaatje in het kraakbeen van het oor valt onder piercen en dat mag pas vanaf 12 jaar, mits je als ouder toestemming geeft. Sommige juweliers hanteren een minimum leeftijd van 3 maanden, bij andere kun je pas gaatjes laten prikken als je kind zes jaar is.

Ja, gaatjes in je oren!

Krijg jij gaatjes in je oren? Super cool! Straks kun jij de mooiste zilveren kinderoorbellen in! Maar eerst krijg je speciale oorknopjes – we noemen ze ook wel zweerknopjes – die ervoor zorgen dat je weinig kans hebt dat de gaatjes gaan ontsteken. Na zes weken mag je andere oorbellen in hebben, maar het beste is om nog geen hangers of oorringen te nemen. Het eerste half jaar kun je het beste oorknopjes in doen. De pinnetjes van de knopjes zijn wat dikker en zo voorkom je dat de gaatjes weer een beetje dichtgroeien.

Gaatjes schieten, hoe gaat dat?

Er zijn verschillende manieren om gaatjes in je oren te krijgen. Je kunt het beste aan de juwelier vragen hoe zij het doen. Hij – of zij – kan je ook precies vertellen hoe je je zilveren kinderoorbellen en je gaatjes moet verzorgen. Je krijgt in ieder geval altijd een flesje mee met ontsmettingsmiddel. Soms zegt de juwelier dat je je oorknopjes moet ronddraaien in het gaatje, soms moet dat juist niet omdat het wondje dan openblijft. Dit hangt af van het systeem dat de juwelier gebruikt om gaatjes te prikken.

Gaatjes prikken, doet dat zeer?

Als je gaatjes laat prikken, doet dat best een beetje zeer. Maar dat is wel heel snel over. Meestal blijven je oren de eerste dagen nog wat gevoelig, bijvoorbeeld als je er tegenaan stoot of als je haar of je kleding er een beetje achter blijft haken. Maar wees gerust, na een paar dagen voel je er bijna niets meer van. En je kunt al wel lekker in onze webshop naar de allermooiste zilveren kinderoorbellen zoeken!

Drie halen, twee betalen

Van oorbellen kun je er nooit te veel hebben. En juist omdat je veel zilveren kinderoorbellen waarschijnlijk niet je hele leven mooi zult vinden, is het fijn als ze niet zo duur zijn. Dan kun je lekker afwisselen en je helemaal uitleven als je net in een fase bent waarop groen je lievelingskleur is, terwijl kort geleden roze je favoriet was. WeLoveSilver heeft daarom een super fijne actie: als je drie paar zilveren kinderoorbellen bestelt, hoef je er maar twee te betalen. Ook handig als je zelf wel eens oorbellen als verjaardagscadeautje aan je vriendinnetjes geeft!

Daarom koop je je kinderoorbellen bij WeLoveSilver

  • Groot assortiment aan tijdloze en modieuze kinderoorbellen;
  • Kinderoorbellen van 925 sterling zilver;
  • Met speciale e-coating;
  • Ideaal als cadeau bij speciale gebeurtenissen;
  • Drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen