• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Unicorn oorbellen

In de collectie unicorn sieraden van WeLoveSilver vind je ringen, kettingen, unicorn oorbellen en armbanden met unicorns. De collectie unicorn oorbellen is het grootst met oorhangers, oorstekers en oorringen met een hanger in de vorm van een unicorn of het hoofd van een unicorn. Alle unicorn oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver. 925 sterling zilver is voor 92,5% zilver en de rest is een ander metaal om het zilver sterk genoeg te maken.
Soms zit er over het zilver een gouden laagje of een roze gouden laagje. Dat zijn gold plated oorbellen en rose gold plated oorbellen. De kleurtjes die je bij de unicorn oorbellen ziet, zijn van epoxy. Epoxy is super sterk en hard en het blijft heel goed aan het zilver plakken. Wees daarom niet bang dat er bijvoorbeeld een geel hoefje wegvalt of een stukje roze manen.
Over alle unicorn oorbellen zit een speciale coating, een laagje waardoor de oorbellen extra beschermd zijn.

Bij WeLoveSilver kun je drie unicorn oorbellen – maar ook andere sieraden – kopen terwijl je er maar twee hoeft te betalen.

De unicorn oorbellen van WeLoveSilver

De unicorn – of eenhoorn – wordt wel een mythisch dier genoemd. Dat betekent dat hij in oude verhalen over goden en godinnen voorkomt en ook wel in sprookjes. Over de hele wereld bestaan die verhalen, maar niet overal betekent de unicorn hetzelfde. In Amerika en ook bij ons in Europa denken we dat de unicorn geluk brengt en moed en hij is ook het symbool voor het uniek-zijn. Maar in Japan bijvoorbeeld is de unicorn een wezen dat misdadigers aan zijn lange hoorn prikt, een mooi hulpje van de politie dus! Wist je trouwens dat je bij een Amerikaanse universiteit – de Lake Superior State University in Michigan – een vergunning kunt krijgen om op unicorns te jagen?

Wil jij er een leuke unicorn ketting of unicorn ring bij?
Kijk dan eens naar onze grote collectie eenhoorn sieraden.
Meer over oorbellen meisje

Voor alle unicorn oorbellen geldt, drie halen 2 betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen