• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Tree of life

Toont alle 42 resultaten

 • Zilveren oorstekers, hart met levensboom

  De levensboom is een symbool voor de verbinding tussen de aarde – waarin hij wortelt – en de hemel, waar de takken naar reiken. En het hart is het symbool van liefde en verbondenheid.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom

  In de Bijbel staan de levensboom en de boom van kennis van goed en kwaad in het Paradijs. De levensboom geeft het eeuwige leven. Na de zondeval mocht de mens niet eeuwig leven en werd daarom uit het Paradijs verdreven.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  De wortels en de kruin van deze prachtige tree of life, of levensboom, vormen een cirkel. Die cirkelvorm benadrukt de betekenis van eenheid en de kringloop van het leven waar de levensboom – onder andere – voor staat.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, levensboom (tree of life)

  Deze levensboom heeft een hele mooie vormgeving met rijke vertakkingen bovengronds en ondergronds. Het is het perfecte symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en de kringloop van het leven.

  16.99
 • Zilveren ketting, tree of life

  De tree of life (levensboom) staat symbool voor persoonlijke ontwikkeling, kracht en schoonheid. De boom symboliseert de cyclus van het leven en onsterfelijkheid. Er is een balans tussen de stevige wortels naar het verleden, en groei naar de toekomst.

  19.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom met kristallen

  Deze oorstekers met het symbool van de levensboom of de tree of life, heeft een rand met allemaal ingelegde kleine kristallen. Als het (on)licht erop valt, fonkelen deze kristallen in alle kleuren van de regenboog.

  15.99
 • Zilveren ketting met hanger, levensboom

  De levensboom is een populair symbool en je ziet hem dan ook in veel sieraden. Tenslotte zou een symbool het sterkst werken als je hem dicht op je lichaam draagt, als sieraad dus.

  21.99
 • Zilveren chainoorbellen, tree of life

  De levensboom is een belangrijk symbool. Hij staat onder andere voor persoonlijke ontwikkeling en unieke schoonheid. Naarmate we ouder worden, krijgen we steeds meer wijsheid en levenservaring die je kunt zien als vertakkingen vanuit de kernstam.

  14.99
 • Gold plated ketting met hanger, levensboom in brede, bewerkte cirkel

  Je kunt blijven kijken naar deze fraai bewerkte hanger. De levensboom – of tree of life – staat onder meer symbool voor groei en de kringloop van het leven. De cirkel staat voor oneindigheid.

  24.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life met hartjes

  De hartjes onder bij deze tree of life – of levensboom – vertellen je dat liefde de voeding is voor alles wat je doet in je leven. Vanuit de liefde kun je groeien en ontwikkelen.

  15.99
 • Zilveren oorringen met hanger, levensboom

  De levensboom, of ‘tree of life’ is een wereldwijd bekend – en geliefd – symbool. Hij staat voor levenskracht, vruchtbaarheid en geaardheid, maar ook gerichtheid op het hemelse en de verbinding tussen hemel en aarde.

  13.99
 • Zilveren ketting, tree of life (levensboom)

  De tree of life (levensboom) staat symbool voor persoonlijke ontwikkeling, kracht en schoonheid. De boom symboliseert de cyclus van het leven en onsterfelijkheid. Er is een balans tussen de stevige wortels naar het verleden, en groei naar de toekomst.

  19.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en tree of life

  Deze zilveren armband is elastisch en heeft een “tree of life” bedel. De levensboom staat voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing. Het symbool wordt al eeuwen over de hele wereld gebruikt in verschillende culturen en religies. Er is waarschijnlijk geen enkel spiritueel symbool dat zó wijd is verspreid als de boom.

  19.99
 • Zilveren ketting met hanger, levensboom

  Deze levensboom is letterlijk om-ringd door een ring met vele kleine kristallen. Het ontwerp van de levensboom is ook bijzonder, hij is namelijk niet symmetrisch en dat zie je niet zo vaak.

  21.99
 • Zilveren ketting, levensboom hanger

  De tree of life, oftewel de levensboom, staat symbool voor groei en ontwikkeling. Aan deze zilveren ketting hangt een tree of life hanger. Deze zal er voor zorgen dat jij je altijd ontwikkelt!

  19.99
 • Zilveren ketting met hanger, opengewerkt hart met levensboom

  In het hart aan deze zilveren ketting, zien we een levensboom. Dat is mooie symboliek. Het drukt verbinding uit. Hiermee past het bij alle religies en culturen.

  24.99
 • Zilveren ketting met hanger, tree of life met Abalone

  Deze ronde zilveren hanger draagt het symbool van de tree of life, symbool voor het eeuwige leven. Achter de levensboom zie je de mooie kleuren van de Abalone schelp. Een parelmoer met olie-achtige kleuren.

  24.99
 • Zilveren chain oorbellen, levensboom in hart

  Dit is een gave uitvoering van de tree of life! Het hart onderstreept de betekenis van ‘leven’ – waar de levensboom voor staat – nog eens extra. Verder is de levensboom het symbool van wijsheid, kracht, bescherming en verlossing.

  14.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom

  Sierlijk vormgegeven tree of life – of levensboom – met ronde, vloeiende lijnen. De levensboom is een symbool met diverse betekenissen. Hij staat onder andere voor spirituele ontwikkeling en de verbinding tussen hemel en aarde.

  12.99
 • Zilveren ketting met hanger, levensboom met cirkel

  De levensboom is een zeer oud symbool dat in verschillende culturen – en met verschillende betekenissen – voorkomt. Hij staat onder meer voor spiritualiteit of dat wat zich tussen hemel en aarde bevindt. De cirkel betekent oneindigheid of volmaaktheid.

  21.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom en hartjes

  Mooie grote, bewerkte oorstekers met een levensboom en hartjes. Deze levensboom staat voor het stromen van liefde gedurende de levenscyclus: vanaf de geboorte tot de dood en de wedergeboorte.

  14.99
 • Gold plated oorstekers, tree of life

  Deze gouden oorstekers hebben het symbool van de tree of life, deze staat ook wel bekend als de levensboom. De levensboom staat symbool voor continue groei en verbinding. Deze gouden tree of life oorstekers zijn leuk als cadeau voor iemand waarmee jij je verbonden voelt.

  12.99
 • Zilveren ketting met hanger, (levens)boom

  Je kunt deze boom als de levensboom zien, het symbool voor groei en ontwikkeling en de verbintenis tussen hemel en aarde. Maar je kunt er ook de appelboom in zien, de boom van vertrouwen en liefde.

  19.99
 • Zilveren oorstekers, tree of life met blaadjes

  Deze tree of life of levensboom zit goed in het blad, hij staat daarmee symbool voor de bloei van het leven en het komen tot een optimale ontwikkeling. En wie wil dat nou niet uitdragen?

  12.99
 • Zilveren ketting, hanger van cirkel met tree of life

  Ronde zilveren hanger. In de cirkel prijkt een levensboom, oftewel tree of life. De boom staat symbool voor de verbinding tussen de onderwereld, het hier en nu en de hemel.

  21.99
 • Zilveren oorstekers, opengewerkte cirkel met tree of life

  Ronde oorstekers van zilver. In de cirkel zien we een rijk bewerkte tree of life. De takken zijn zilveren krullen. Een levensboom staat voor de connectie tussen hemel en aarde.

  16.99
 • Zilveren hanger, cirkel met rijkelijk bewerkte tree of life

  Deze levensboom heeft zowel bij de wortels als bij de takken een mooi vlechtwerk. De ronde hanger is van zilver. De tree of life staat voor groei en ontwikkeling.

  15.99
 • Zilveren hanger, cirkel met levensboom

  Op deze ronde hanger staat de levensboom afgebeeld. Deze tree of life zie je terug in verschillende religies. Het is dan ook een eeuwenoud symbool. Deze zilveren variant draag je aan een ketting.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, dromenvanger met levensboom

  Aan deze zilveren ketting hangt een dromenvanger met in het midden een levensboom. Onderaan hangen veren. In de meeste dromenvangers zijn veren te vinden; deze vangen de goede dromen op en zorgen ervoor dat ze worden uitgestrooid op de ontvanger.

  34.99
 • Zilveren ketting met hanger, levensboom met triquetra’s

  De tree of life – levensboom – is een belangrijk symbool die staat voor groei en ontwikkeling, contact tussen hemel en aarde en de levenscycli. De triquetra staat voor drie-eenheid, bijvoorbeeld land, lucht en water of leven, dood en wedergeboorte.

  21.99
 • Gold plated ketting met hanger, tree of life

  De tree of life is een prachtig symbool voor de kringloop van het leven en het contact tussen hemel en aarde. De takken reiken naar de hemel en de wortels gaan tot diep in de aarde.

  24.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, tree of life

  De levensboom of de tree of life is een symbool dat over de hele wereld bekend is. Hij verbindt via zijn wortels, stam en takken de aarde (met het aardse leven) en de hemel (of het godenrijk) met elkaar.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen, levensboom

  Het kettinkje waar de levensboom aan hangt, haal je door het gaatje in je oren. Dat gaat gemakkelijk met het staafje aan het begin van het kettinkje. Dit soort zilveren oorbellen heeft een zwierige en losse uitstraling.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, brede levensboom

  De takken van deze tree of life of levensboom waaieren breed uit. Ze vormen hartvormige versieringen en krullen. De levensboom symboliseert de verbintenis tussen hemel en aarde met alles wat zich daartussenin bevindt.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life met sierlijke bewerkingen en hartjes

  Deze zilveren ronde oorhangers laten de levensboom zien. Ook tree of life genoemd. De wortels en takken van de boom vormen een sierlijk geheel, soms uitlopend in hartvormen.

  15.99
 • Zilveren hanger, cirkel met sierlijke tree of life

  Zilveren ronde hanger voor aan een ketting met een levensboom. Deze tree of life heeft sierlijk gekrulde takken en bladeren. Het symboliseert de connectie tussen hemel en aarde.

  15.99
 • Gold plated ketting met hanger, tree of life met kristallen

  Deze zilveren ketting met hanger is gehuld in een dun laagje goud. Dat noemen we gold plated. In deze ronde hanger zien we een tree of life. Deze levensboom is versierd met vier kristallen. De levensboom staat symbool voor het leven zelf, maar ook voor wijsheid, groei en ontwikkeling.

  29.99
 • Zilveren teenring, cirkel met levensboom

  De levensboom -tree of life- is het middelpunt van deze zilveren teenring. De boom staat o.a. symbool voor het leven zelf en wordt in veel verschillende culturen gebruikt. Het wordt ook wel de kosmische boom genoemd.

  13.99
 • Gold plated oorstekers, tree of life, levensboom

  De levensboom staat voor groei, ontwikkeling, vruchtbaarheid, onsterfelijkheid en genezing. Niet alleen bomen, maar ook mensen hebben te maken met seizoenen in hun leven. Perioden van rust zoals in de winter, groei als in de zomer, nieuw leven als in de lente en soms ook onstuimige herfststormen. Deze oorstekers zijn goldplated.

  11.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen