Set

Toont alle 8 resultaten

 • Zilveren oorbellen set, triskele, Bali hoop en versierd knopje

  Deze set bevat enkele van onze populairste oorbellen. Natuurlijk een gave Bali hoop, een Keltische triskele – die staat voor standvastigheid – en een rijk versierd knopje. Welke ga jij het eerst dragen?

  19.99
 • Set van zilveren oorbellen, kristal en bliksemschicht

  Met deze set van zilveren oorbellen heb je altijd een oorbel bij de hand die bij jouw outfit past. De kristallen oorstekers zijn chique en kan je bijvoorbeeld in de avond dragen, de bliksemschicht oorstekers zijn bijvoorbeeld leuk voor overdag. Ook zijn deze oorbellen leuk te combineren!

  17.99
 • Set van zilveren oorbellen, kristal en staafjes

  Deze zilveren set staat overal bij! De set bevat twee paar oorstekers, kristallen en staafjes. Ook de oorringen die je bij deze set krijgt geven een chique effect in jouw oor en staan overal bij!

  17.99
 • Zilveren oorbellen set, veertje, knoop en Bali hoops

  Nog een mooie set met drie paar oorbellen. In deze set zitten echte Bali hoops, oorstekers met een veertje en oorstekers met een knoop. Van oorbellen kun je er nooit teveel hebben!

  19.99
 • Zilveren oorbellen set, driehoekjes en sterren

  Deze oorbellen zijn onderling super leuk met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld in je ene oor de creool met sterhanger en je andere oor de twee oorstekers, of eentje, als je maar één gaatje hebt.

  19.99
 • Zilveren oorbellen set, kristal en veertjes

  Drie paar oorbellen zitten er in deze leuke set: creolen waaraan een veertje hangt, oorstekers met een veer en oorstekers met een kristal. Doe jij ze alle drie in één oor?

  19.99
 • Zilveren oorbellen set, Bali hoop, zonnetje en roos

  Wat een leuke set van drie paar oorbellen is dit! Naast de Bali hoops zitten er twee paar oorstekers bij, een zonnetje en een roos. Ook om ze – afzonderlijk – cadeau te geven is natuurlijk mogelijk!

  19.99
 • Zilveren oorbellen set, drie keer hartjes

  Wij houden van zilver. Van wie of wat houdt jij? Toon je liefde met deze super romantische set van drie paren oorbellen met hartjes: creolen met hanger en twee keer een oorsteker met hartjes.

  19.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen