Schildpad

Toont alle 7 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, blauwe waterschildpad

  Dit schattige schildpadje heeft mooie, brede poten die op peddels lijken. Daaraan kun je zien dat hij in het water leeft. Toch kun je jouw oorbellen beter uit doen als je gaat zwemmen of douchen!

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, roze schildpadjes

  Wat zijn dit een leuke schildpadjes hè? Het zijn onder andere de kleuren die ze zo mooi maken. Dit zijn waterschildpadden, dat kun je aan hun poten zijn. Schildpadden die op het land leven, hebben poten met stevige nagels.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, schildpad met blauwgroene kristal

  Weet jij hoe het komt dat schildpadden zo langzaam lopen? Ze verzetten hun poten een voor een. Andere dieren – zoals een hond of een poes – verzetten hun poten met twee tegelijk, dat gaat sneller.

  10.99
 • Zilveren teenring, schildpad

  Wist je dat alleen een zeeschildpad in Australië een ‘turtle’ genoemd mag worden? In Engeland en Amerika worden alle waterschildpadden – zowel in zoet als zout water – ‘turtle’ genoemd, alle op het land levende schildpadden zijn ‘tortoises’.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, schildpad met kristal

  Je weet waarschijnlijk wel dat schildpadden niet zo snel lopen. Andere dieren met vier poten verzetten steeds twee poten tegelijk, maar een schildpad verzet zijn vier poten om de beurt en dat kost meer tijd.

  11.99
 • Zilveren ketting met hanger, schildpad

  Schildpadden bestaan al heel lang, ze leefden al in de tijd van de dinosauriërs. Leuk om te weten: bij zeeschildpadden komen bij warm weer vooral meisjes uit het ei gekropen en bij koel weer jongens.

  19.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, schildpad

  Wat een vrolijke zilveren oorstekers! Deze lieve schildpadden hebben vrolijke kleuren en een big smile! Ze zijn klaar om in jouw oren te shinen, en zullen jouw outfit nog kleurrijker maken.

  10.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen