Rose Gold sieraden

Rose gold – in het Nederlands roségoud – is helemaal trendy. Het bestaat al sinds het begin van de 19e eeuw, toen de Russische goudsmid Peter Carl Fabergé koper toevoegde aan goud, waardoor het goud een mooie rode kleur kreeg. Met wat zilver erbij werd het roze. Fabergé verwerkte het rode en roze goud in zijn paaseieren die hij elk jaar in opdracht van de tsaar maakte. Tegenwoordig kom je roségoud – ook als kleur – in allerlei accessoires tegen. De warm-roze gloed doet het heel goed in combinatie met allerlei andere materialen en past bij uiteenlopende stijlen.

Lees meer

Toont alle 17 resultaten

 • Rose oorbel hart

  Rose gold plated creool met hartje

  WeLoveSilver – we houden van zilver – én we houden van hartjes. Deze creolen met een hangend hartje zijn rose gold plated, ze hebben een laagje roze goud over het zilver. Ook daar houden we van!

  12.99
 • Rose oorbel hart kristal

  Rose gold plated creolen met kristallen hartje

  Aan deze creolen met een laagje roze goud hangt een hartje met zeven kristallen. Zeven is een geluksgetal, zou je met deze creolen geluk in de liefde krijgen? We Love Silver wenst jou dat toe!

  12.99
 • Rose gold plated creolen met hanger, geruwd hartje

  Hip, stoer en romantisch zijn deze creolen met hanger. Hip omdat roségoud sinds een paar jaren helemaal in is, romantisch vanwege het hartje en stoer vanwege de structuur van het hartje.

  11.99
 • Zeshoek

  Rose gold plated oorstekers, zeshoek

  De zeshoek wordt ook wel hexagoon genoemd. Je kunt er letterlijk en figuurlijk solide huizen mee bouwen. Hij staat daarom symbool voor een goed huwelijk met liefde, oprechtheid, waarheid, harmonie, gelijkheid, verbinding en betrouwbaarheid.

  9.99
 • Driehoek

  Rose gold plated oorstekers, chevron

  De omgekeerde ‘V’ is een soort visgraat, wat chevron is in het Frans. De chevron wordt gebruikt om legerrangen aan te geven op de mouw van het uniform. Je kunt hem natuurlijk ook omgekeerd dragen als V-vorm.

  9.99
 • Knoop

  Rose gold plated oorstekers, knoop

  Het lijkt een knoop, gemaakt van een driedubbele draad, maar het zijn drie met elkaar verweven ringetjes van een driedubbele draad. Dat moet vakwerk zijn geweest om dat voor elkaar te krijgen!

  9.99
 • Zilveren rose vliegende unicorn oorsteker met roze en paars

  Rose plated oorstekers, eenhoorn met paarse vleugels

  De magische eenhoorns kunnen vliegen, wat zou het geweldig zijn als jij dat ook zou kunnen, toch? Nooit meer wachten voor een stoplicht en gewoon over de hoogste gebouwen kunnen vliegen, heerlijk moet dat zijn!

  9.99
 • Zilveren rose unicorn oorsteker met paars en roze

  Rose gold plated oorstekers, eenhoorn met paars en roze

  Roze goud is helemaal in en dat zijn eenhoorns ook. Met deze oorstekers met een laagje roze goud en de eenhoorns, zit jij dus wel goed. PS: zou jij ook wel een roze hartje op je bil willen?

  9.99
 • Zilveren rose oorbel met kristallen steentje

  Rose plated creolen met witte kraal en kristallen

  Mooi hè, dat roze goud? Het is helemaal hip. Ons roze goud is een dun laagje echt goud met wat koper. Daaronder zit zilver van de beste kwaliteit. Daardoor blijft het laagje roze goud super goed zitten!

  12.99
 • Zilveren rose unicorn oorbel met roze en blauwe kleurtjes en een blauw hartje

  Rose plated creolen met eenhoorn hangers

  Dit model eenhoorn is heel populair en daarom hebben we ze in verschillende oorbellen, namelijk oorstekers, oorhangers en creolen. En dan kun je ook nog kiezen uit zilver of (roze) goud en de kleur van het hartje op hun bil.

  12.99
 • Hart

  Rose gold plated oorstekers, hartje

  Het roze goud is momenteel heel populair. Massief roze goud is duur, maar gelukkig bestaan er ook rose gold plated sieraden van goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs, zoals deze oorstekers.

  9.99
 • Rose oorbel ster

  Rose gold plated creolen met ster

  De sterretjes die aan deze rose gold plated creolen hangen, glanzen net zo mooi als de sterren aan de hemel. Roze goud is helemaal in en sterren zijn ook heel geliefd, met deze oorbellen zit jij dus wel goed!

  12.99
 • Rose oorbel peace teken

  Rose gold plated creolen met peace teken

  Het peace teken is opgebouwd uit twee letters uit het vlaggenalfabet, namelijk de N en de D. Ze staan voor Nuclear Disarmament – nucleaire ontwapening – dus een vredige wereld zonder kernwapens.

  12.99
 • Kristal rose oorbel

  Rose gold plated creolen met hanger, kristal

  Oorbellen met kristallen zijn altijd populair geweest. Kristallen fascineren door hun gefonkel en geschitter. Roségoud is de hit van dit moment en dus mogen rose gold plated oorbellen met kristal niet in onze collectie ontbreken.

  11.95
 • Spin

  Rose gold plated oorstekers, spin

  Kruisspinnen brengen geluk zegt men. En als je een kruisspin langs zijn gesponnen draad naar beneden ziet zakken, brengt hij een boodschap vanuit de hemel voor je mee. Deze oorstekers zijn geen kruisspinnen, maar ze brengen je vast geluk!

  9.99
 • Bar

  Rose plated gold oorsteker, staafje

  Wist je dat het roze goudlaagje echt goud van 14 karaat is met een beetje koper? Dit zit over een zilveren ondergrond. Goud blijft op zilver goed ‘plakken’, deze oorbellen zullen daarom echt niet zo snel kaal worden!

  9.99
 • Blad

  Rose gold plated teenring, blad

  We hebben deze teenring in het zilver, gold plated en rose gold plated. Doe als een Indiase hindoe, en draag de hele set om je tenen. Tenslotte is het bij WeLoveSilver drie halen, twee betalen!

  11.95

Onze Rose Plated collectie

Rose gold is een legering die doorgaans uit 75% goud, 22,25% koper en 2,75% zilver bestaat. Net als bij zilver is ook puur goud te zacht om in sieraden te verwerken. De gebruikte ‘hulpmaterialen’ doen daarom geen afbreuk aan de kwaliteit van het gouden sieraad, integendeel.
De term ‘plated’ betekent dat het niet om massief roségouden sieraden gaat, maar om een laagje over een ander materiaal. Dat maakt de sieraden een stuk betaalbaarder. Een veelgebruikt basismateriaal is koper of messing, maar voor de sieraden uit de Rose Plated collectie van We Love Silver is 925 sterling zilver gebruikt. Het voordeel van zilver als basismateriaal is dat het goud beter hecht. Onze Rose Plated collectie is daarom beslist duurzaam te noemen.
In de Rose Plated collectie van We Love Silver vind je heel diverse sieraden. Ringen, armbanden, oorbellen en colliers met hangers vind je bij ons in roségoud, al dan niet gecombineerd met zirkonia, kristallen en andere schitterende steentjes.

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen