• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Rose Gold sieraden

Toont alle 18 resultaten

 • Bar

  Rose plated gold oorsteker, staafje

  Wist je dat het roze goudlaagje echt goud van 14 karaat is met een beetje koper? Dit zit over een zilveren ondergrond. Goud blijft op zilver goed ‘plakken’, deze oorbellen zullen daarom echt niet zo snel kaal worden!

  13.99
 • Zilveren rose unicorn oorsteker met paars en roze

  Kinderoorbellen, Rose gold plated oorstekers, eenhoorn met paars en roze

  Roze goud is helemaal in en dat zijn eenhoorns ook. Met deze oorstekers met een laagje roze goud en de eenhoorns, zit jij dus wel goed. PS: zou jij ook wel een roze hartje op je bil willen?

  12.99
 • Rose gold plated oorringen met hanger, kristal

  Oorbellen met kristallen zijn altijd populair geweest. Kristallen fascineren door hun gefonkel en geschitter. Roségoud is de hit van dit moment en dus mogen rose gold plated oorbellen met kristal niet in onze collectie ontbreken.

  14.99
 • Rose goldplated oorringen, staafje

  Deze gold plated oorringen zijn super hip! Rose is een leuke kleur die goed staat bij alles. Combineer deze oorbellen met een staafje als hanger met bijvoorbeeld een rose kleurige ketting en je look is compleet!

  13.99
 • Hart

  Rose gold plated oorstekers, hartje

  Het roze goud is momenteel heel populair. Massief roze goud is duur, maar gelukkig bestaan er ook rose gold plated sieraden van goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs, zoals deze oorstekers.

  13.99
 • Zilveren rose unicorn oorbel met roze en blauwe kleurtjes en een blauw hartje

  Kinderoorbellen, Rose plated oorringen met eenhoorn hangers

  Dit model eenhoorn is heel populair en daarom hebben we ze in verschillende oorbellen, namelijk oorstekers, oorhangers en oorringen. En dan kun je ook nog kiezen uit zilver of (roze) goud en de kleur van het hartje op hun bil.

  13.99
 • Blad

  Rose gold plated teenring, blad

  We hebben deze teenring in het zilver, gold plated en rose gold plated. Doe als een Indiase hindoe, en draag de hele set om je tenen. Tenslotte is het bij WeLoveSilver drie halen, twee betalen!

  15.99
 • Rose oorbel peace teken

  Rose gold plated oorringen met peace teken

  Het peace teken is opgebouwd uit twee letters uit het vlaggenalfabet, namelijk de N en de D. Ze staan voor Nuclear Disarmament – nucleaire ontwapening – dus een vredige wereld zonder kernwapens.

  14.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slinger en getwijnde spiralen

  Met deze rose gold plated Bali hoops ben jij helemaal in. De Bali hoops zijn al super populair, maar sieraden van rosé goud ook. Hipper dan met deze rose gold plated oorringen kun je dus niet zijn!

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops met slingertjes en spiralen

  Gaaf! Bali hoops met een laagje echt rosé goud! De oorringen zijn versierd met de typische decoraties als slingertjes en spiraalvormen die bij de populaire sieraden – vooral oorringen – van Bali horen.

  13.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slingertjes en spiralen

  WeLoveSilver heeft een aantal Bali hoops in het zilver, met een gouden laagje en met een rosé gouden laagje. De vergulde versie van deze rose gold plated Bali hoops zie je hier WLS-Love-387.

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slingers, spiralen en bloemvorm

  Als je de originele, zilveren Bali hoops dompelt in een badje van roségoud, krijg je een fantastisch effect. De nostalgische bohemian uitstraling verdwijnt en het worden super hippe oorringen!

  12.99
 • Zilveren rose vliegende unicorn oorsteker met roze en paars

  Kinderoorbellen, Rose plated oorstekers, eenhoorn met paarse vleugels

  De magische eenhoorns kunnen vliegen, wat zou het geweldig zijn als jij dat ook zou kunnen, toch? Nooit meer wachten voor een stoplicht en gewoon over de hoogste gebouwen kunnen vliegen, heerlijk moet dat zijn!

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slinger en getwijnde spiralen

  Met deze rose gold plated Bali hoops ben jij helemaal in. De Bali hoops zijn al super populair, maar sieraden van rosé goud ook. Hipper dan met deze rose gold plated oorringen kun je dus niet zijn!

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops, gladde en getwijnde spiraalvormen

  Slingertjes, bolletjes en spiraaltjes zijn de kenmerkende decoraties bij de Bali hoops. Deze rose gold plated Bali hoops hebben twee soorten spiralen: gladde en getwijnde, oftewel in elkaar gedraaide.

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slingertjes en spiraalvormen

  Het roze goud is helemaal in, het is een kleur die je bijvoorbeeld ook ziet bij telefoons. Het is daarom wel heel gaaf dat je ook de super leuke Bali hoops met een laagje roségoud bij WeLoveSilver kunt bestellen!

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops, rijk bewerkt

  Deze Bali hoops zijn gemaakt van zilver en hebben daarna een badje gehad van rosé goud. Daardoor hebben ze niet zozeer een bohemien uitstraling, maar zien ze er juist meer geraffineerd en exotisch uit.

  12.99
 • Spin

  Rose gold plated oorstekers, spin

  Kruisspinnen brengen geluk zegt men. En als je een kruisspin langs zijn gesponnen draad naar beneden ziet zakken, brengt hij een boodschap vanuit de hemel voor je mee. Deze oorstekers zijn geen kruisspinnen, maar ze brengen je vast geluk!

  13.99

Rose gold – in het Nederlands roségoud – is helemaal trendy. Het bestaat al sinds het begin van de 19e eeuw, toen de Russische goudsmid Peter Carl Fabergé koper toevoegde aan goud, waardoor het goud een mooie rode kleur kreeg. Met wat zilver erbij werd het roze. Fabergé verwerkte het rode en roze goud in zijn paaseieren die hij elk jaar in opdracht van de tsaar maakte. Tegenwoordig kom je roségoud – ook als kleur – in allerlei accessoires tegen. De warm-roze gloed doet het heel goed in combinatie met allerlei andere materialen en past bij uiteenlopende stijlen.

Onze Rose Plated collectie

Rose gold is een legering die doorgaans uit 75% goud, 22,25% koper en 2,75% zilver bestaat. Net als bij zilver is ook puur goud te zacht om in sieraden te verwerken. De gebruikte ‘hulpmaterialen’ doen daarom geen afbreuk aan de kwaliteit van het gouden sieraad, integendeel.
De term ‘plated’ betekent dat het niet om massief roségouden sieraden gaat, maar om een laagje over een ander materiaal. Dat maakt de sieraden een stuk betaalbaarder. Een veelgebruikt basismateriaal is koper of messing, maar voor de sieraden uit de Rose Plated collectie van We Love Silver is 925 sterling zilver gebruikt. Het voordeel van zilver als basismateriaal is dat het goud beter hecht. Onze Rose Plated collectie is daarom beslist duurzaam te noemen.
In de Rose Plated collectie van We Love Silver vind je heel diverse sieraden. Ringen, armbanden, oorbellen en colliers met hangers vind je bij ons in roségoud, al dan niet gecombineerd met zirkonia, kristallen en andere schitterende steentjes.

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen