Roos

Toont alle 7 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, rozerode roos

  Bij deze zilveren oorbellen is het zilver gecombineerd met epoxy. Epoxy is een super hard materiaal dat niet van het zilver loslaat. Het bestaat in heel veel verschillende kleuren, zoals het rozerood van deze roos.

  10.99
 • Zilveren teenring, roos

  Een roos staat voor liefde, vreugde en geluk. Met deze zilveren teenring aan jouw voet, staat jou dus veel goeds te wachten. Een leuk detail van deze teenring is dat hij is open gewerkt, dit zorgt voor een extra zomers tintje.

  13.99
 • Zilveren chain oorbellen, geoxideerde roos

  Deze chain oorbellen zouden zomaar het symbool van de flowerpower kunnen zijn! Nostalgie, zwier, vrede en vrijheid, zomaar een paar termen die passen bij die voorbije jaren zestig uit de vorige eeuw.

  12.99
 • Zilveren teenring, roos

  De roos is wereldwijd de meest populaire en meest verkochte bloem. Wist je dat pas rond 1800 de eerste rode roos werd gekweekt? Voor die tijd waren er alleen witte en roze rozen.

  12.99
 • Zilveren armband, bangle in Bali stijl met rozen

  Prachtige zilveren bangle armband in Balinese stijl. De uiteinden van de armband eindigen in mooie rozen. Bangle armbanden worden doorgaans uit een stuk gemaakt en zitten mooi om de pols. Deze Balinese armband is eigenlijk een kunstwerkje op zich, want deze sieraden worden met de hand gemaakt door creatieve zilversmeden. Het is een sieraad met […]

  38.99
 • Zilveren ear cuff, geoxideerd zilveren band met roos

  Op het plaatje is het niet zo goed te zien, maar deze ear cuff is fraai bewerkt met twee roosjes en hun blaadjes. De ear cuff heeft een oxidatiebadje gehad waardoor het reliëf goed uitkomt.

  9.99
 • Zilveren ring, bolletjes met roos

  Deze ring van bolletjes past altijd door het sterke, veerkrachtige silicone waar de zilveren kraaltjes aan geregen zijn. Aan de ring hangt een hangertje in de vorm van een roos van geoxideerd zilver.

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen