Ringen met cubic zirkonia

Cubic zirkonia lijkt zoveel op diamant dat het voor de leek niet van een echte diamant te onderscheiden is. Maar omdat cubic zirkonia een kunstmatig product is en je er zoveel van kunt maken als je maar wilt, is het een heel stuk goedkoper dan diamant. Een ander voordeel is dat je ook zelf kunt bepalen hoe groot de cubic zirkonia steen wordt, hoeveel facetten hij heeft en welke kleur het duidelijkst in de steen schittert. Bij een echte diamant is dat veel onzekerder, er is altijd een risico dat er ineens een bepaalde onzuiverheid zichtbaar wordt. Cubic zirkonia is om deze redenen een gewild materiaal om sieraden mee te maken.

Lees meer over Ringen met cubic zirkonia

Toont alle 4 resultaten

 • Ronddraaien - Zirconia

  Rhodium plated ring met cubic zirconia stenen, draaivorm

  Draaikolken zuigen je mee en dat doet deze ring met je aandacht. Je kunt er wel naar blijven kijken, zo mooi is hij met de cubic zirconia stenen en het rodium laagje, waardoor het zilver net wit goud lijkt.

  14.95
 • Hart met zirconia

  Rhodium plated ring met cubic zirkonia stenen

  Deze ring in de vorm van een hart is rhodium plated – wat hem de uitstraling van wit goud geeft – en bezet met meerdere cubic zirconia stenen die de schittering van echte diamanten bijna evenaren.

  14.95
 • Ring met zirconia steen

  Rhodium plated ring met cubic zirkonia steen

  Een juweel van een ring! Door het rodium laagje glanst hij als wit goud en de grote cubic zirkonia steen is bijna niet van een diamant te onderscheiden. Dat is nog eens waar voor je geld!

  14.95
 • Zilveren ring met steentjes

  Rhodium plated ring met cubic zirkonia

  De rhodium plated sieraden met cubic zirkonia stenen zijn toch wel een klasse apart. Het rodium geeft het zilver de schijn van witgoud en de steentjes lijken heel erg veel op echte diamanten.

  14.95

Net als er verschil in kwaliteit is in diamanten, is er ook verschil in kwaliteit van cubic zirkonia steentjes. De manier van slijpen, de machines waarmee gewerkt wordt en de gebruikte technieken hebben invloed op het resultaat. WeLoveSilver gaat voor topkwaliteit en onze ringen zijn dan ook gezet met de beste cubic zirkonia steentjes.
Zoals je van ons gewend bent, zijn de ringen van 925 sterling zilver, ook daarin hebben we voor het beste materiaal gekozen. In de collectie ringen met cubic zirkonia vind je ringen met één steen en ringen waarin meerdere cubic zirkonia steentjes zijn gezet.
Kijk ook eens bij onze oorbellen, kettingen en armbanden. Je kunt vast een heel mooi setje samenstellen. Om de prijs hoef je het niet te laten, bij WeLoveSilver is het drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen