Teenringen

In de westerse culturen is een teenring echt iets van de laatste decennia, maar in India wordt hij al eeuwen gedragen. Het zijn vooral de Indiase Hindoes die teenringen dragen. Voor vrouwen heeft een teenring een zelfde status als een trouwring aan de vinger. Veel (gehuwde) vrouwen dragen sets van vier of vijf bij elkaar passende teenringen. Ook de mannen in India dragen wel teenringen. Dan heeft een teenring vaak een meer spirituele betekenis. Om te beschermen tegen kwaad of ziekte of vanuit de wens om kracht te ontvangen. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd de teenring voor het eerst in Amerika geïntroduceerd en vervolgens kwam hij ook naar Europa.

Lees meer

Toont alle 43 resultaten

 • Zilveren teenring, vlechtdetail

  Deze unieke zilveren teenring is in Bali style. De geoxideerde stukken zilveren zijn afwerkt met een mooi vlecht detail. Dit maakt jouw Bali look helemaal af!

  10.99
 • Zilveren teenring, madeliefje

  Het madeliefje is gewijd aan Ostara, de godin van de lente. Madeliefjes symboliseren daarmee de lente, de perfecte tijd om deze zilveren teenring te dragen.

  10.99
 • Zilveren teenring, twee gevlochten banden

  Deze teenring is echt een unieke eyecatcher en maakt jouw zomerlook compleet! Deze zilveren teenring heeft twee gevlochten banden, dit zorgt ervoor dat het eruitziet alsof je twee teenringen draagt.

  10.99
 • Zilveren teenring, roos

  Een roos staat voor liefde, vreugde en geluk. Met deze zilveren teenring aan jouw voet, staat jou dus veel goeds te wachten. Een leuk detail van deze teenring is dat hij is open gewerkt, dit zorgt voor een extra zomers tintje.

  11.99
 • Rose gold plated teenring, steentjes

  Een leuk item voor in de zomer! Deze subtiele teenring is rose gold plated en open gewerkt aan de boven kant. De teenring is ingelegd met zilveren steentjes. Op deze manier valt hij toch goed op!

  12.99
 • Zilveren teenring, Bali 3 banden met vlecht- en kruldetail

  Dankzij de Bali style is deze teenring tijdloos! De zilveren teenring heeft drie banden waar vlecht- en kruldetails op te zien zijn. De teenring is verstelbaar, zo weet jij zeker dat hij past.

  11.99
 • Zilveren teenring, dubbele band

  De teenring is al eeuwenlang een belangrijk sieraad in India. Gelukkig wordt hij ook bij ons steeds populairder, want het heeft absoluut iets om je voeten te versieren met een hele reeks teenringen!

  10.99
 • Zilveren teenring, vlechtwerk

  Vlechten is leuk, het is een vorm van knoopwerk en een vlecht wordt ook wel platting genoemd. Je kunt van verschillende materialen een vlecht maken. Van brooddeeg bijvoorbeeld, of van haar en natuurlijk van dikke of dunne draden.

  10.99
 • Zilveren teenring, bolletjes en middenlijn

  Deze teenring is helemaal in de stijl van de Bali sieraden. Daar kun je deze teenring dus prima mee combineren. Je kunt de teenring ook om je vingertop dragen, je hoeft dus niet op warme dagen te wachten!

  10.99
 • Zilveren teenring, dubbele band met ster

  WeLoveSilver plukt voor jou de sterren van de hemel en laat ze aan je voeten vallen. Met deze teenring ben jij op en top trendy, niet alleen in de zomer, maar ook daarbuiten, dan draag je hem rond je vingertopje!

  10.99
 • Zilveren teenring met turkoois

  Doet deze teenring je denken aan de Indiase sieraden? Terecht! In India wordt zilver vaak gecombineerd met edelstenen en halfedelstenen zoals deze turkoois. De teenring komt bovendien van oorsprong uit India.

  14.99
 • Zilveren teenring met bladeren

  Maak je zomeroufit af met deze teenring! Deze zilveren teenring is afgewerkt met twee bladeren. Bladeren staan voor een nieuwe start.

  12.99
 • Zilveren teenring, twee hartjes

  Bij deze teenring zien we twee zilveren hartjes, waarvan er een is open gewerkt, de ander is massief. Een hart staat voor liefde, je kan deze teenring cadeau doen aan je geliefde. Maar denk ook aan jezelf!

  10.99
 • Zilveren teenring, bladeren

  Bij bladeren denkt men vaak aan de herfst, maar deze zilveren teenring staat ook prachtig aan jouw voet in de zomer! De ring is op plekken geoxideerd waardoor de bladeren extra mooi uitkomen.

  11.99
 • Zilveren teenring, gevlochten

  Deze zilveren teenring is gevlochten met dubbele zilveren strengen. De ring is een leuk detail voor aan jouw voet.

  10.99
 • Zilveren teenring, dolfijn

  Bij deze zilveren teenring zien we een dolfijn. De teenring is open aan achterkant, zodat je deze precies kan afstellen op jouw maat. Hierdoor weet je zeker dat hij altijd goed zit!

  10.99
 • Zilveren teenring, dubbele band en anker

  Het anker staat symbool voor houvast en veiligheid. De dubbele band van deze zilveren teenring versterkt dit. Maak je outfit hiermee compleet!

  10.99
 • Zilveren teenring, zon en maan

  De zon en de maan zijn tegenpolen van elkaar, toch zie je ze vaak samen. Samen zijn zij symbool voor harmonie en stabiliteit. Deze zilveren teenring is daarom niet alleen een mooi sieraad maar heeft ook een diepere betekenis.

  11.99
 • Zilveren teenring, slinger

  Deze teenring zit vol met details. Het geoxideerde zilveren is bewerkt met slinger en stippen. Hierdoor valt de teenring extra op aan jouw voet.

  10.99
 • Zilveren teenring, bladeren

  Bladeren staan symbool voor continue groei en ontwikkeling. Door het dragen van deze zilveren teenring word jij daar continu aan herinnerd. Het zilveren is op sommige plekken geoxideerd, hierdoor ziet de teenring er klassiek uit.

  11.99
 • Zilveren teenring, pijl met hart

  Bij deze zilveren teenring is een pijl met een hart te zien. Een pijl waarvan de voorkant een hart heeft wordt in verband gebracht met Cupido. Wiens hart ga jij stelen?

  12.99
 • Zilveren teenring, kristallen

  Deze zilveren teenring is ingelegd met kristallen. De teenring is een leuke toevoeging waardoor jouw voeten extra opvallen deze zomer.

  12.99
 • Zilveren teenring gevlochten, vierkant kristal

  Deze zilveren teenring is gevlochten en ingelegd met een vierkant kristal. De teenring is subtiel maar dankzij het kristal zal hij niet ongezien blijven.

  11.99
 • Zilveren teenring, brede band met bloemen

  Je zult deze zomer de show stelen met mooie open sandaaltjes, gelakte nagels en een teenring! Je schuift hem voorzichtig aan je teen, vooral niet aan de uiteinden trekken om hem te buigen!

  10.99
 • Zilveren teenring, brede band met krulmotief

  Teenringen draag je niet alleen in de zomer aan je tenen, maar je kunt ze ook aan je vingertoppen dragen. Zo hoef je niet op de warme dagen te wachten om met je nieuwe aankoop te pronken!

  10.99
 • Zilveren teenring met hartjes

  Het leuke aan teenringen is dat ze a. origineel zijn (hoeveel mensen ken jij met een teenring?) b. je ze ook als ring rond je vingertop kunt doen en c. je er eentje kunt dragen of meerdere.

  10.99
 • Zilveren teenring, brede band met bolletjes

  Wat is deze teenring mooi bewerkt, vind je niet? De rechte lijnen contrasteren mooi met de ronde bolletjes, terwijl er ook een contrast is tussen het glanzende zilver en het geoxideerde, zwarte zilver.

  10.99
 • Zilveren teenring, geveerde blaadjes

  Wat zouden dit zijn: veertjes of blaadjes? WeLoveSilver houdt het maar op geveerde blaadjes. Bij dit model zitten de blaadjes aan elkaar, maar we hebben ook teenringen waar de blaadjes elkaar niet raken.

  10.99
 • Zilveren teenring, bladmotief

  Deze teenring is mooi versierd met fijne blaadjes aan een dunne stengel. De ring is een halve cm breed en je kunt hem zowel om een van je tenen als een vingertopje dragen.

  10.99
 • Zilveren teenring, sterretjes

  Sterretjes zien is doorgaans niet zo best, maar in dit geval wel. Gaaf zoals ze glanzen in het geoxideerde – zwarte – zilver. Ga jij hem combineren met andere teenringen of hou je het bij eentje?

  10.99
 • Zilveren teenring, bloem met bladeren

  Is een teenring alleen maar iets voor zomerse dagen als je slippers of sandalen draagt of als je lekker op het strand ligt te bakken? Nee hoor, je kunt ze namelijk ook als ringetje rond je vingertopje dragen!

  10.99
 • Zilveren teenring, vlechtwerk

  Vlechten is leuk, het is een vorm van knoopwerk en een vlecht wordt ook wel platting genoemd. Je kunt van verschillende materialen een vlecht maken. Van brooddeeg bijvoorbeeld, of van haar en natuurlijk van dikke of dunne draden.

  10.99
 • Zilveren teenring met anker

  Wat bijzonder is deze teenring! Het anker maakt deel uit van de teenring. Teenringen zijn nooit gesloten. Toch moet je ze niet buigen om ze rond je teen te doen, maar gewoon schuiven.

  11.99
 • Zilveren teenring, veermotief

  Veren zijn zogezegd een natuurproduct en je zult bij de meeste veren dan ook zien dat ze niet perfect zijn, maar dat er kleine hapjes uit zijn. En dat heeft de ontwerper van deze teenring heel mooi doorgevoerd!

  12.99
 • Blad

  Gold plated teenring, blad

  Heb jij ze in de zomer al zien lopen met die super leuke teenringen? Of misschien heb je zo’n veer wel om het middelste vingerkootje bij iemand gezien, want dat kan ook met deze teenringen!

  11.95
 • Blad

  Zilveren teenring, blad

  Gaaf zijn ze hè, die teenringen? Op dit plaatje lijkt het wel of je hem zo om je grote teen schuift, maar dat is niet zo. Hij is bedoeld voor een van je andere tenen.

  11.95

De teenringen van WeLoveSilver

WeLoveSilver heeft teenringen in zilver, gold plated en rose gold plated. De teenringen zijn niet gesloten, door de opening zijn ze verstelbaar en daardoor zijn ze voor elke teen passend te maken. Je schuift een teenring aan je teen net zoals een gewone ring aan je vinger, dus niet door hem open te buigen en van bovenaf over je teen te buigen.
Wist je dat teenringen ook heel goed te gebruiken zijn als ringen rond je vingertoppen? Na de zomer kun je ze dus gewoon door blijven dragen!
De teenringen van WeLoveSilver zijn door hun universele ontwerp geschikt voor mannen en vrouwen. Jij en je partner kunnen dus allebei eenzelfde teenring dragen! Daarbij kun je dan ook nog een creool met hanger in hetzelfde motief bestellen. Tenslotte geldt voor de sieraden van WeLoveSilver: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
Price:
9.99
9.99
1
3 halen 2 betalen