Stretch

Toont alle 8 resultaten

 • Zilveren ring, stretch, bolletjes en Bali element

  Deze ring past altijd omdat hij elastisch silicone bevat. Hij staat super leuk bij de Bali sieraden. En kijk ook eens bij de armbanden van WeLoveSilver. Als je een set van drie hebt, betaal je er maar twee.

  10.99
 • Zilveren ring, bolletjes met roos

  Deze ring van bolletjes past altijd door het sterke, veerkrachtige silicone waar de zilveren kraaltjes aan geregen zijn. Aan de ring hangt een hangertje in de vorm van een roos van geoxideerd zilver.

  14.99
 • Zilveren ring, bolletjes met ijskristal

  We noemen het vaak een sneeuwvlokje, maar eigenlijk is het een ijs- of sneeuwkristal. Een sneeuwvlok is een samenklontering van kristallen. Maar hoe we hem ook noemen, mooi is hij!

  14.99
 • Zilveren ring bolletjes blaadje

  Ben je op zoek naar een leuk setje sieraden? Deze ring past goed bij deze oorstekers WLS-LOVE-167 en bij de teenring WLS-LOVE-441. Je kunt ze alle drie bestellen en je betaalt er maar twee!

  14.99
 • Zilveren ring, bolletjes met sterretjes

  Deze ring bestaat uit zilveren kraaltjes die aan super sterk en elastisch silicone zijn geregen. Hij past daarom altijd. WeLoveSilver heeft ook verscheidene armbandjes, waaronder deze met sterretjes WLS-LOVE-517. Past goed bij de ring, hè?

  14.99
 • Zilveren ring, bolletjes met hartje

  Kijk, deze ring matcht helemaal bij deze armband met hartje WLS-LOVE-520. De ring en de armband zijn allebei elastisch door het gebruik van silicone. Super leuk om aan jouw lief cadeau te doen. Of aan jezelf natuurlijk!

  14.99
 • Zilveren ring, bolletjes met driehoekje

  Lekker speels is zo’n ring waaraan een hangertje hangt. WeLoveSilver heeft er verschillende. Aan deze ring hangt een driehoekje. Geometrische vormen zijn altijd mooi en vervelen nooit. Combineert mooi met deze creolen WLS-4757-SF.

  14.99
 • Zilveren ring, bolletjes met schijfje

  Deze ring bestaat uit kleine zilveren kraaltjes die aan een siliconen bandje geregen zijn, daardoor is de ring elastisch en kun je hem om elke vinger dragen. Rond je duim bijvoorbeeld zal hij fantastisch staan!

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen