Ringen met steen

Toont alle 15 resultaten

 • Zilveren Ierse ring, met onyx hart

  Dit is een ring met Ierse knopen. Je kunt zien dat het hart niet in het midden zit, aan de bovenkant zit een in de ring opgenomen kroon. Deze ring staat voor liefde (het hart) en trouw (de kroon).

  12.99
 • Zilveren Ierse Claddagh ring

  In deze traditionele Ierse ring zie je twee handen die een gekroond hart vasthouden. Het hart staat voor liefde, de handen voor vriendschap en de kroon voor trouw. De ideale vriendschapsring dus!

  12.99
 • Zilveren ring met zwarte onyx steen

  Het mineraalgesteente onyx heeft doorgaans witte en zwarte banden. Met name het diepe zwart is al eeuwen populair om te verwerken in sieraden. Vroeger vooral als rouwsieraden en in zegelringen, tegenwoordig in allerlei soorten sieraden.

  12.99
 • Zilveren ring met een onix steen

  Zilveren ring, met bladmotief en onyx stenen

  Onyx is een mineraalgesteente met – meestal – witte en zwarte banden. Voor deze ring zijn alleen de zwarte delen gebruikt. Tip: draag deze ring samen met de zilveren teenring met blad om je middelste vingerkootje.

  14.99
 • Zilveren ring met een witte schelpsteen

  Zilveren ring met ingelegd wit parelmoer

  Parelmoer is over de hele wereld en door alle eeuwen heen een geliefd product geweest – en nog steeds! – om sieraden en allerlei snuisterijen mee te versieren. Het is tijdloos, maar heeft tegelijkertijd een nostalgische uitstraling.

  14.99
 • Zilveren ring met Turquoise (5 stenen)

  Zilveren ring met vijf turquoise stenen

  Turquoise wordt ook vaak geschreven als turkoois. De kleur is blauwgroenig. Deze ring heeft maar liefst vijf turquoise steentjes. Kies zelf de goede maat uit de tabel, want dit is geen verstelbare ring.

  14.99
 • Zilveren ring, gevlochten, met parelmoer ingelegd

  Parelmoer komt van het binnenste van de schelp van weekdieren. Het is een sterk materiaal dat het licht breekt, waardoor je er alle kleuren van de regenboog in zachte tinten in kunt zien.

  14.99
 • Zilveren ring met turquoise

  Gevlochten ring met turquoise steen

  Prachtig is deze ring. Het zilver is sierlijk gevlochten en de ring heeft een mooie turquoise – blauwgroenige – steen. De ring is niet verstelbaar, je kunt jouw maat kiezen uit de tabel.

  14.99
 • Zilveren ring met een witte parelmoer steen.

  Zilveren ring met parelmoer

  Parelmoer is over de hele wereld en door alle eeuwen heen een geliefd product geweest – en nog steeds! – om sieraden en allerlei snuisterijen mee te versieren. Het is tijdloos, maar heeft tegelijkertijd een nostalgische uitstraling.

  14.99
 • Zilveren ring met een witte parelmoer steen

  Zilveren ring, rijk bewerkt met parelmoer

  Wat een prachtig bewerkte ring, je zou ermee schitteren in een kostuumdrama! Hij oogt nostalgisch en klassiek en dat is nu helemaal hip. Het parelmoer breekt het licht in mooie pasteltinten.

  14.99
 • Zilveren ring met roze kleurig kristal

  Zilveren ring met roze kristal

  Mooi hoor, al die verschillende schakeringen roze die je ziet in deze kristal. Je kunt je ogen er niet vanaf houden als je deze ring om je vinger geschoven hebt. En anderen evenmin!

  12.99
 • Zilveren ring met wit kleurig kristal

  Zilveren ring met kleurloze kristal

  Kristallen heb je in veel verschillende soorten. De kleurloze bergkristal is er één van. De oude Grieken noemden hem crystalos – permanent ijs – ze dachten namelijk dat het door de goden bewerkt ijs was.

  12.99
 • Zilveren rose ring met wit kleurig kristal

  Rose gold plated ring met kleurloos kristal

  Dit model ring hebben we in drie materialen: zilver, gold plated en deze rose gold plated. Wil je ze alle drie aan je vingers? Dat kan, je hoeft er van de drie maar twee te betalen bij WeLoveSilver.

  12.99
 • Gold plated ring met witte kristal

  Gold plated ring met kleurloze kristal

  Op het plaatje kun je het niet zien, maar als je deze ring in het zonlicht ziet, dan fonkelen er alle kleuren van de regenboog in. We noemen hem kleurloos omdat hij net als gewoon glas geen kleur heeft.

  12.99
 • Gold plated ring met aqua kristal

  Gold plated ring met aqua kristal

  Kijk eens wat veel kleurtjes er in deze aquakleurige kristal schitteren! En allemaal in de kleuren van groenachtig tot lila of lavendel. Daarmee is deze gold plated ring een echte eye-catcher!

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen