• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Rhodium plated sieraden

Toont alle 9 resultaten

Rodium – zoals we in het Nederlands schrijven – is een edel metaal dat niet veel voorkomt. Omdat het zo weinig gewonnen wordt, is het kostbaar. Het is zelfs het kostbaarste edele metaal dat er bestaat! Je zult dan ook niet zo snel een sieraad aantreffen dat gemaakt is van massief rodium. Zelfs rhodium plated sieraden – dus sieraden gemaakt van een ander materiaal met een laagje rodium – kom je niet zo vaak tegen. Maar We Love Silver heeft ze wel! Een laagje rodium geeft geel goud het uiterlijk van witgoud, maar glanst meer. En rodium over zilver geeft een wat wittere uitstraling aan het zilver, zodat het meer op witgoud lijkt.

Onze Rhodium Plated collectie

De sieraden in de Rhodium Plated collectie van We Love Silver zijn gemaakt van 925 sterling zilver met een laagje rodium. De term 925 sterling zilver betekent dat er in het zilver 92,5% zuiver zilver zit. 100% zilver bestaat niet, het hoogst haalbare is 99,9% en dat noemen we 999 sterling zilver. Maar 999 sterling zilver is te zacht om er sieraden en gebruiksvoorwerpen van te maken. Voor sieraden is 92,5% het hoogste percentage.
Een laagje rodium op de sieraden in de Rhodium Plated collectie van We Love Silver zorgt niet alleen voor een diepere glans en een wittere uitstraling, het beschermt het zilver ook tegen zwart worden.
Je vindt in onze Rhodium Plated collectie diverse armbanden, ringen, oorbellen en kettingen met hangers.
We raden je aan om je sieraden met een rodium laagje af te doen voor je naar bed gaat en ze pas weer om te doen als je weer aangekleed bent. Zo blijft het laagje langer zitten.

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen