Mix & Match met de 3 voor 2 SuperDeal
Met deze oorstekers waan jij je even in het Midden Oosten! De oorstekers hebben de vorm van een halve maan, en zijn super gedetailleerd! De maan is afgewerkt met bolletjes en ook in de maan bevindt zich versiering.
De oorbellen gaan per paar.
€13.99
Deze zilveren oorstekers hebben een nostalgische of zelfs antieke look. WeLoveSilver heeft hem in twee kleuren. Pink – rozenkwarts – en turquoise, oftewel turkoois. De druppelvormige stenen zijn gevat in een dubbele rij kleine zilveren bolletjes.
Prachtig, zo’n groepje sterren! Sterren staan symbool voor positiviteit, voor dromen en idealen. Met drie daarvan ben je dus echt heel positief en barst je van de idealen – of je kunt wel wat positiviteit en idealen gebruiken.
De Hamsa is in verschillende culturen en religies een beschermend amulet. De open palm kun je zien als stopteken voor negatieve energie, maar ook voor openheid, een open hand verbergt niets. Het blauwe ‘oog’ staat voor zuiverheid en eerlijkheid.
Elke bloem heeft een hart, maar deze bloemen hebben er negen! Het echte hart van de bloem wordt gevormd door een fonkelende kristal en daaromheen zitten de 8 kroonblaadjes in de vorm van hartjes.
De maansikkel staat in veel culturen symbool voor vooruitgang. In combinatie met de vijfpuntige ster WLS-21480 vormt het een symbool dat je in verschillende vlaggen tegenkomt, de Turkse bijvoorbeeld. Samen kunnen ze ook symbool staan voor de Islam.
WeLoveSilver heeft verschillende sieraden met een veer – waaronder een paar oorringen met twee veertjes – maar deze zilveren oorstekers zijn extra sierlijk door de grote, fonkelende kristallen waar de veertjes aan hangen.
De driehoek heeft in verschillende culturen verschillende betekenissen. Vaak hebben ze te maken met een drie-eenheid, zoals in het christendom bijvoorbeeld. Maar ook vader – moeder – kind, opkomst – behoud – ondergang of verleden – heden – toekomst.
De omgekeerde ‘V’, of dakje, heeft de vorm van een visgraat, en visgraat is chevron in het Frans. De chevron wordt onder andere gebruikt om rangen aan te geven op de mouw van het legeruniform.