Oorstekers

Een oorsteker heeft een staafje – een stekertje – dat door het gaatje in je oorlel gaat, aan de achterkant zet je het met een vlindertje of pouchette vast. Een oorsteker is doorgaans wat subtieler dan een creool, hoewel er echt wel uitbundige en stoere oorstekers zijn in opvallende vormen of kleuren of met een hangend deel. Oorstekers worden ook wel oorknopjes genoemd. Dat komt omdat je vroeger vooral bolvormige oorstekers had. Een heel bekende bolvormige oorsteker is het Zeeuwse knopje, dat zo’n vijftig jaar geleden niet alleen door een Zeeuws meisje werd gedragen, maar zo ongeveer door alle meisjes en vrouwen in heel Nederland!

Lees meer over Oorstekers

Resultaat 1–64 van de 396 resultaten wordt getoond

 • Zilveren oorstekers, Keltische triskele

  De Keltische triskele is een krachtig symbool dat staat voor de drie-eenheid van liefde, wijsheid en bezieling. Oorspronkelijk komt het symbool uit de Mediterrane wereld, maar werd later door de Kelten geadopteerd.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, in elkaar grijpende ringen

  De brede ringen van deze oorstekers bestaan uit drie banden. Elk van de ringen omsluit de twee andere ringen. Een fraaie drie-eenheid waar je je eigen betekenis aan kunt geven.

  10.99
 • Oorsteker "Boom van het leven"

  Zilveren oorstekers, levensboom

  De levensboom, of de tree of life, is een symbool dat je bij culturen over de hele wereld tegenkomt. De boom wortelt in de aarde en reikt met zijn takken naar de hemel. Hij staat daarmee voor verbinding en communicatie.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zon

  Mooie, fijne oorknopjes in de vorm van een bloem of van de zon, wat zie jij erin? Of zie je er niet iets speciaals in en vind je ze gewoon mooi omdat ze langs de rand zo fijntjes bewerkt zijn?

  7.99
 • Knoop

  Rose gold plated oorstekers, knoop

  Het lijkt een knoop, gemaakt van een driedubbele draad, maar het zijn drie met elkaar verweven ringetjes van een driedubbele draad. Dat moet vakwerk zijn geweest om dat voor elkaar te krijgen!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, open hartje

  Als jouw hartje sneller klopt voor mooie, subtiele zilveren sieraden, dan zijn deze oorstekers iets voor jou. Ze zijn niet groter dan 4 mm en je kunt ze dan ook dag en nacht dragen als je dat wilt.

  9.99
 • Oorstekers met voet

  Zilveren oorstekers, voet

  Voeten dragen je overal naartoe, ze zijn daarom het symbool van vooruitgang. Voeten zijn belangrijk om je evenwicht te kunnen bewaren, daarom staan ze ook voor zelfvertrouwen en standvastigheid.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, sneeuwvlok

  Deze sneeuwvlokken lijken net echt, vind je ook niet? Gelukkig zijn ze niet echt, want je zou hele koude oren krijgen. Deze sneeuwvlokken zijn namelijk best dik en het zou lang duren voor ze gesmolten waren!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, panter

  Fraai gestileerde koppen van de gevlekte panter. De panter staat voor moed, kracht en strijdlust. In Zuid- en Midden-Amerika wordt de panter met de zon geassocieerd en in Azië met de donkere nacht.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, middeleeuws symbool, triquetra

  De triquetra is een Keltische knoop. Maar ook bij de oude Germanen en christenen komt de triquetra voor. Hij staat voor drie-eenheid. Leven, dood en wedergeboorte bijvoorbeeld, of land, lucht en water. En natuurlijk voor de Heilige Drievuldigheid.

  7.99
 • Zilveren oorstekers, veer

  Veren zijn cool. Het is een bijzonder materiaal dat water en vuil afstoot en heerlijk licht is. Maar het is vooral de donzige zachtheid die zo aantrekkelijk is. Je hebt ze in allerlei kleuren, en in zilver natuurlijk!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rijk bewerkte oorknopjes

  Deze oorstekers kun je met recht oorknopjes noemen. De rijke details op de rand rond het halfronde bolletje geven deze knopjes hun cachet. Het deels geoxideerde zilver geeft de oorknopjes karakter.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, paard

  Als jij een paardengek bent, zijn deze oorstekers echt iets voor jou. Wat denk jij, is dit een paard in galop of in draf? De staart en manen wapperen voluit, dus misschien gaat hij in galop.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, veertje

  Veren hebben verschillende betekenissen. Ze kunnen staan voor bescherming, liefde, spiritualiteit, licht, snelheid en waarheid. Maar ze staan ook voor het vrij kunnen bewegen en daaraan gekoppeld een gemakkelijke levenshouding. Mooi hè?

  7.99
 • Oorsteker roos

  Zilveren oorstekers, roos

  Je kunt erover twisten of dit een roos of een andere bloem is, maar een ding is zeker: hij is mooi! De bloemblaadjes zijn licht geribbeld, dat geeft de bloem een levendige uitstraling.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, onyx gezet in brede versierde cirkel

  Deze oorstekers laten zich het best omschrijven als een kruising tussen de Indiase sieraden en de sieraden van Bali. De ornamenten van de Bali sieraden en de combinatie van zilver en edelsteen uit India.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, bliksemflits

  De mens is jammer genoeg (nog?) niet in staat om de enorme hoeveelheid energie die tijdens een onweer vrijkomt, op te vangen en te bewaren, dat zou pas schone energie zijn!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, Shiva Eye

  Shiva Eye is afkomstig van de tulbandschelp. Het is het parelmoeren sluitdeksel dat dient om de tulbandslak te beschermen. Als de slak sterft, laat dit stukje los en komt op de bodem van de zee te liggen.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, cirkel, in elkaar gedraaid

  Heel fijntjes zijn deze oorstekers, maar wel heel sprekend. Omdat bij deze oorstekers het dieper liggende zilver geoxideerd is en dus zwart geworden is en de rest juist mooi glanst, hebben ze echt karakter.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, spin

  Veel mensen griezelen ervan, spinnen. Vooral harige kruisspinnen. Terwijl kruisspinnen geluk brengen, zo werd vroeger gedacht. En als je ze langs hun gesponnen draad naar beneden ziet zakken, brengen ze een boodschap vanuit de hemel mee.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, triquetra met cirkel

  De triquetra is een oud symbool dat door de Germanen en de Kelten werd gebruikt en later ook door de christenen. Hij staat voor drie-eenheid. De cirkel is optioneel en verwijst naar eeuwigheid en vruchtbaarheid.

  9.99
 • Rhodium plated blaadjes oorsteker met cubic zirkonia steentjes

  Deze fraai geveerde blaadjes kun je mooi de ronding van je oorlelletje of oorschelp laten volgen. De cubic zirkonia steentjes geven het rhodium plated zilver extra glans. Een setje met een luxueuze uitstraling!

  14.99
 • leuke zilvere Veiligheidsspeld voor in je oor

  Zilveren veiligheidsspeld

  Midden jaren zeventig van de vorige eeuw – ja zo lang geleden al weer – ontstond de punk beweging. Hét symbool voor de punk was de veiligheidsspeld als piercing. Met dit zilveren exemplaar krijg je in ieder geval geen infecties!

  9.99
 • Halve maan

  Gold plated oorstekers, maansikkel

  De maansikkel staat in veel culturen symbool voor vooruitgang. In combinatie met de vijfpuntige ster WLS-21480 vormt het een symbool dat je in verschillende vlaggen tegenkomt, de Turkse bijvoorbeeld. Samen kunnen ze ook symbool staan voor de Islam.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rond, luipaardprint

  Sommige mensen zeggen panterprint, anderen luipaardprint. Is er een verschil? Nee, helemaal niet, want een luipaard is een panter! Een jachtluipaard is wél weer anders en die wordt ook wel cheetah genoemd. Lekker ingewikkeld he?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rond, met abalone

  Het lijken wel ogen, deze fraaie stukjes gepolijst abalone. Abalone is de schelp van een zeeslak, in het Nederlands noemen we die zee-oor. Het parelmoer met zijn prachtige kleuren heeft een reinigende werking.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, driekwart hoop

  Een getwijnde draad bestaat uit minstens twee in elkaar gedraaide draden, zoals je dat bij koorden en kabeltouwen goed kunt zien. Deze oorstekers zijn ook getwijnd en bestaan uit een gladde ‘draad’ en een getwijnde draad.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rond, versierd

  Mooi zijn deze oorstekers, hè? Die combinatie van glanzend zilver en het geoxideerde, zwarte, zilver is fantastisch. Die glans geeft ze een chique uitstraling, terwijl het geoxideerde wat nostalgisch, of ouds, heeft.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, met mint opaal

  Opalen zijn een soort kwartsmineraal. Ze komen in heel veel verschillende kleuren voor. Deze mintgroene opalen zijn gevat in een schijfje bewerkt, geoxideerd zilver. Dat geeft de oorstekers een mooie oude uitstraling.

  12.95
 • Zilveren oorstekers met hangend veertje aan een bolletje

  Dit zijn mooie, lange oorbellen! Zou het zwarte veertje van een kraai zijn? Kraaien zijn dol op glimmende dingen, het zilveren bolletje waar het veertje aan hangt, past daarom goed bij een kraai.

  9.99
 • Infinity oorstekers

  Zilveren oorstekers, infinity

  Deze oorstekers met het infinity teken of lemniscaat, is net iets kleiner dan de oorstekers hier . Het scheelt slechts één millimeter, maar op een klein oppervlak als een oorlelletje, kan dat toch echt verschil uitmaken.

  9.99
 • Etnische Maansikkel

  Zilveren oorstekers, bewerkte maansikkel

  De maansikkel is een symbool voor de moedergodin of hemelkoningin, in ieder geval het vrouwelijke. In het midden van deze rijk bewerkte maansikkel zie je een hart, deze halve manen kun je dan ook zien als symbool van moederliefde.

  9.99
 • Bar

  Rose plated gold oorsteker, staafje

  Wist je dat het roze goudlaagje echt goud van 14 karaat is met een beetje koper? Dit zit over een zilveren ondergrond. Goud blijft op zilver goed ‘plakken’, deze oorbellen zullen daarom echt niet zo snel kaal worden!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, bolletjes met Swarovski kristal

  Kleine zilveren bolletjes zijn een geliefd ornament bij de Bali sieraden. Daar passen deze oorstekers prima bij. In het midden zit een Swarovski kristal. Zo’n kristal is net zo geslepen als een diamant en schittert ook net zo.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, boogje met gekleurde kristallen

  Deze oorstekers kun je op verschillende manieren dragen, je kunt de kromming mee laten lopen met de ronding van je oorlelletje, maar juist ook andersom of in een andere richting. Probeer het maar eens uit!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, roos

  De roos wordt met liefde geassocieerd, vooral de rode roos. De witte roos staat voor zuivere liefde terwijl de gele roos voor oprechte vriendschap staat. De oranje roos is het symbool voor sympathie en genegenheid.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, yin yang, met onyx en kristal

  Het yin-yang teken bestaat uit een witte en een zwarte komma-vorm, die samen een cirkel vormen. In het zwarte vlak zit een witte stip – hier van kristal – en in het witte vlak zit een zwarte stip, hier van onyx.

  10.99
 • Oorsteker met een rondje

  Zilveren oorstekers, cirkel

  Geometrische figuren zoals vierkantjes, rondjes en driehoeken hebben een minimalistische uitstraling. Heb jij een nuchtere no-nonsense instelling en hou je meer van stoer dan van romantisch? Dan zijn dit jouw oorstekers!

  7.99
 • Meetkundig

  Gold plated oorstekers, driehoekjes

  Deze oorstekers kun je op verschillende manieren dragen. Naar beneden hangend, dus zoals op het plaatje, met de punten naar beneden, maar je kunt ze ook langs de lange kant van je oorlel laten lopen.

  11.99
 • Driehoek

  Gold plated oorstekers, gelijkzijdige driehoek

  De driehoek heeft in verschillende culturen verschillende betekenissen. Vaak hebben ze te maken met een drie-eenheid, zoals in het christendom bijvoorbeeld. Maar ook vader – moeder – kind, opkomst – behoud – ondergang of verleden – heden – toekomst.

  9.99
 • Roos

  Gold plated oorstekers, roos

  Mooie, subtiel vormgegeven, bloeiende roosjes. Al bij de oude Grieken en Romeinen was de roos verbonden met de liefde. De liefdesgodinnen Aphrodite – van de Grieken – en Venus – van de Romeinen werden afgebeeld met een rode roos.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, sierlijk Bali

  Sierlijke oorbellen in Bali stijl. Deze zilveren oorstekers zijn gedetailleerd en opengewerkt. Hierdoor krijg jij met deze oorbel in jouw oor de echte Bali-vibes.

  11.99
 • Zilveren oorstekers, hoefijzers

  Deze zilveren oorbellen in de vorm van hoefijzers zijn natuurlijk voor alle meiden die gek zijn op paarden, maar ook als je wel wat geluk kunt gebruiken, moet je deze gelukbrengende hoefijzers dragen!

  9.99
 • Zilveren oorbellen set, triskele, Bali hoop en versierd knopje

  Deze set bevat enkele van onze populairste oorbellen. Natuurlijk een gave Bali hoop, een Keltische triskele – die staat voor standvastigheid – en een rijk versierd knopje. Welke ga jij het eerst dragen?

  19.99
 • Zilveren oorstekers, cocktail met kristallen

  Cocktails doen het altijd goed! Deze zilveren oorstekers met cocktail glas hebben kristallen erin verwerkt, wat een extra chique effect geeft. Met deze oorbellen in je oren ben je klaar om op stap te gaan!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, kruis

  Deze zilveren oorstekers zijn deels geoxideerd, dat wil zeggen: zwart gemaakt. In combinatie met het glimmende zilver krijgt het sieraad meer diepte en ziet het er authentieker, of ouder, uit.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom

  In de Bijbel staan de levensboom en de boom van kennis van goed en kwaad in het Paradijs. De levensboom geeft het eeuwige leven. Na de zondeval mocht de mens niet eeuwig leven en werd daarom uit het Paradijs verdreven.

  9.99
 • Oorstekers, Keltische symbool, triskele

  De triskele kent meerdere betekenissen. Hij is als drie-eenheid bekend, maar ook als zonnerad, terwijl hij ook drie gebogen mensenbenen verbeeldt die nooit knielen, hoe je hem ook houdt. Dat laatste betekent dan ook onverzettelijkheid.

  7.99
 • Bloem Met Hangende Parel

  Zilveren oorstekers, bloemetje met hangende parel

  Deze oorstekers zijn de moeite waard om goed te bekijken. In elk van de vijf bloemblaadjes zit een kristal. De blaadjes zelf zijn mooi dik en hebben kleine details en tot slot hangt er nog een parel onder.

  12.50
 • Drie sterren

  Gold plated oorstekers, drie sterren

  Prachtig, zo’n groepje sterren! Sterren staan symbool voor positiviteit, voor dromen en idealen. Met drie daarvan ben je dus echt heel positief en barst je van de idealen – of je kunt wel wat positiviteit en idealen gebruiken.

  9.99
 • Halve hoepel

  Zilveren oorstekers, driekwart hoepel

  Deze oorstekers hebben wel wat weg van de sieraden in de Bali collectie. Dat komt omdat er wordt gespeeld met licht en donker. Het donker is met opzet geoxideerd zilver. Dat geeft diepte en levendigheid aan de bewerkte driekwart hoepels.

  9.99
 • Halve hoepel

  Zilveren oorstekers, halve hoepel met kristallen

  Deze oorstekers in de vorm van een halve hoepel zijn bezet met elf kristallen. Ze zijn ideaal voor een speciale gelegenheid waar je – letterlijk en figuurlijk – wilt schitteren. Ze staan mooi bij deze armband. 

  9.50
 • Hangende Veer

  Zilveren oorstekers met kristal en veer

  WeLoveSilver heeft verschillende sieraden met een veer – waaronder een paar creolen met twee veertjes  – maar deze zilveren oorstekers zijn extra sierlijk door de grote, fonkelende kristallen waar de veertjes aan hangen.

  11.95
 • Driehoek

  Rose gold plated oorstekers, chevron

  De omgekeerde ‘V’ is een soort visgraat, wat chevron is in het Frans. De chevron wordt gebruikt om legerrangen aan te geven op de mouw van het uniform. Je kunt hem natuurlijk ook omgekeerd dragen als V-vorm.

  9.99
 • Veer

  Gold plated oorstekers, veer

  Natuurlijk vormgegeven veren, je ziet ze als het ware zo naar beneden dwarrelen. Veren hangen vaak onder een dromenvanger, ze laten de mooie dromen zachtjes op de slaper of slaapsters neerkomen.

  9.99
 • Bliksemflits

  Gold plated oorstekers, bliksemflits

  Ben jij bang voor onweer? Kruip er diep onder, dan zie je geen bliksem en hoor je geen donder! Maar voor deze bliksemflitsen hoef je je ogen niet te sluiten, integendeel zelfs, ze zijn prachtig om te zien.

  11.99
 • Zilveren oorstekers, bloem met opengewerkte details en kristal

  Zijn ze niet mooi, deze zilveren oorbellen? De bloemblaadjes rond het hart zijn prachtig opengewerkt. Wedden dat je heel veel complimentjes zult krijgen als je deze oorstekers draagt?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, bloem met abalone hart

  Bloemvormen lenen zich heel goed voor sieraden, zoals oorbellen en hangers. Deze bloem heeft een hart van abalone, de schelp van een grote zeeslak. Het parelmoer heeft veel kleurschakeringen en verveelt nooit.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, patroon halve maan

  Deze zilveren oorstekers zijn tijdloos! De oorbellen hebben de vorm van een halve maan en zijn deel geoxideerd. Hierdoor komen de vele mooie bolletjes patronen goed tot zijn recht.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, ster

  You’re a star! Met deze zilveren oorstekers steel jij de show. Deze zilveren sterren staan leuk in jouw oor, en zijn daarnaast ook goed te combineren met andere oorbellen als je meerdere gaatjes hebt.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, sterretjes

  Niet één, niet twee, maar drie zilveren sterren! Sterren staan symbool voor het maken van een wens. Deze zilveren oorstekers zijn een leuk detail voor aan jouw oren.

  11.99
 • Gold plated oorstekers, hart met kristal

  Deze oorstekers in de vorm van een hart zijn opengewerkt. De kristal in het midden geeft nog een extra speciaal effect! De zilveren oorbellen zijn mooi te combineren met andere oorbellen, maar ook op zichzelf is het een echte eyecatcher!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zon van halfedelsteen

  Verdwaal in de kleuren van deze oorsteker. De halfedelstenen van deze zilveren oorstekers hebben een speciale kleur, wat dit sieraad echt bijzonder maakt. De oorbel heeft de vorm van een zon, maar is ook mooi in jouw oren op een regenachtige dag.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, Abalone rond

  Uniek zijn deze zilveren oorstekers zeker! De oorstekers zijn gemaakt van de schelp van de abalone, ofwel zeeoor. Deze dieren leven in de zee, en hun schelp is prachtig! De ronde oorstekers maken jouw look zeker af!

  11.99

De oorstekers van WeLoveSilver

Wij hebben een ruim assortiment oorstekers. Van stoere modellen met bijvoorbeeld spinnetjes of de beschermende amulet hamsa tot verfijnde zilveren en gold plated stekertjes in een subtiele vorm of met een fonkelend steentje.
Veel oorstekers zijn geïnspireerd op de natuur. Ook strakke, geometrische vormen als driehoekjes en sterren, rondjes en vierkantjes doen het goed. Die zijn ook heel erg mooi te combineren met de wat opvallender modellen. Als je meerdere gaatjes hebt, kun je ze in één oor doen, maar in je ene oor een bolletje en in het andere een slang staat ook heel stoer. Oorstekers gaan ook heel goed samen met creolen.
Helemaal in zijn de bewerkte, halve hoepels uit de Bali collectie van WeLoveSilver. Die hebben een hippe vintage look.
Eigenlijk zijn alle oorstekers super leuk en bij tal van gelegenheden te dragen. Omdat voor de hele collectie van WeLove ilver geldt ‘drie halen, twee betalen’, kun je er gemakkelijk verschillende tegelijk bestellen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen