Hangers

Toont alle 16 resultaten

 • Gold plated oorhangers, veer

  Als iets een laagje van goud heeft, noem je dat ‘verguld’. Maar je kunt ook ergens mee verguld zijn. Dat is het zelfde als ergens blij mee zijn. Jij kunt dus verguld zijn met deze vergulde oorhangers!

  11.99
 • Bar

  Zilveren creolen met hanger, staafje

  Aan deze creolen hangt een zilveren staafje, dat je er eventueel ook af kunt halen. Maar waarom zou je, die langwerpige staafjes geven de ronde creolen juist zwier en schwung!

  11.95
 • Zilveren oorbellen, kettinkje met staafje

  Deze oorbellen zijn weer eens wat anders. Geen oorstekers, geen oorhangers, geen creolen, maar een kettinkje dat je door het gaatje in je oren trekt. Er hangt een staafje met twee subtiele lijntjes aan.

  11.99
 • Zilveren oorhangers met ovalen abalone

  Op deze afbeelding kun je zien dat abalone – in het Nederlands zeeoor – een vorm van parelmoer is. De Engelse naam abalone wordt veel in de edelstenenwereld gebruikt, de schelp heeft een reinigende werking op edelstenen.

  19.95
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes wit

  Zilveren oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar

  Mooie lange oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar. De zilveren driehoekjes omvatten elk een kristal dat in een lichte piramidevorm is geslepen. Door het zilver rondom lijken het net ijskristallen.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, abalone in druppelvorm

  Het blauw van de abalone – de Engelse naam voor zeeoor – en de zilveren omlijsting geven deze oorhangers een chique en enigszins statige uitstraling. De zeeoor is een zeeslak, de schelp heeft een dikke laag parelmoer.

  19.95
 • Bali oorbel met patroon

  Zilveren oorhangers, Bali hoop met opengewerkt bloemenpatroon

  Oh, deze zijn gaaf! Aan de oorhangers bungelen super mooie creolen die voorzien zijn van een schitterend opengewerkt bloemmotief. Kun je je voorstellen dat deze helemaal met de hand gemaakt zijn?

  29.99
 • Zilveren oorhangers, bloem met blauw abalone hart

  Abalone is de Engelse naam voor de zeeoor of oorschelp, een slakkensoort die in de zee leeft. Ze kunnen behoorlijk groot worden, tot wel twintig cm, en vormen een dikke parelmoerlaag in de schelp. 

  19.95
 • Zilveren oorhangers, druppel met abalone

  De naam abalone wordt veel gebruikt binnen de stenen- en sieradenwereld, het is de Engelse naam voor de zeeoor, een in de zee levende slakkensoort. Net als oesters kunnen zeeoren parels vormen.

  19.95
 • French hook oorbel met Hamsa hanger

  Zilveren oorhangers, hamsa

  In het Engels wordt hij hamsa genoemd, in het Nederlands ook wel khamsa. De hand met de twee duimen is in diverse culturen en religies een beschermend teken. Hij brengt voorspoed en gezondheid.

  9.99
 • Zilveren oorbel Zirconia langwerpig

  Zilveren oorhangers, lang met drie cubic zirkonia steentjes

  Dit zijn nog eens zwierige, charmante oorhangers. De cubic zirkonia steentjes schitteren en glanzen dat het een lieve lust is. Ze zijn nauwelijks van echte diamanten te onderscheiden, dat geeft deze oorhangers zo’n prachtige uitstraling.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, met kattenoog

  Het is niet moeilijk te raden waar de naam ‘kattenoog’ vandaan komt voor deze kwartssteen. De glinsterende glans doet echt denken aan kattenogen, vind je niet? Kattenogen werden vroeger beschouwd als talisman voor de boeren.

  19.95
 • Oorbel met een haakje, boom van het leven

  Zilveren oorhangers, tree of life

  WeLoveSilver heeft deze levensboom – of tree of life – in drie verschillende uitvoeringen. Als oorstekers, als creolen met hanger en dus ook als oorhangers of French hooks. Welke vind jij het plezierigst dragen, of het mooist eruit zien?

  9.99
 • Zilveren oorbel veer

  Zilveren oorhangers, veer

  Veren worden veel gebruikt bij dromenvangers. Ze laten een mooie droom zachtjes op de slaper of slaapster neerkomen. Net zoals veren zachtjes neerdwarrelen. Tijdens hun val draaien ze sierlijke en luchtige rondjes.

  9.99
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes zwart

  Zilveren oorhangers, zwarte driehoekjes

  Leuke, speelse oorhangers met een kleine en een wat grotere zwarte driehoek onder elkaar. Oorhangers zijn het allergemakkelijkst om in te doen, je haalt ze gewoon door de gaatjes in je oren.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, met mint opaal

  Opalen zijn een soort kwartsmineraal. Ze komen in heel veel verschillende kleuren voor. Deze mintgroene opalen zijn gevat in een schijfje bewerkt, geoxideerd zilver. Dat geeft de oorstekers een mooie oude uitstraling.

  12.95
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen