Hangers

Toont alle 25 resultaten

 • Zilveren oorhangers, druppel met abalone

  De naam abalone wordt veel gebruikt binnen de stenen- en sieradenwereld, het is de Engelse naam voor de zeeoor, een in de zee levende slakkensoort. Net als oesters kunnen zeeoren parels vormen.

  19.95
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  De wortels en de kruin van deze prachtige tree of life, of levensboom, vormen een cirkel. Die cirkelvorm benadrukt de betekenis van eenheid en de kringloop van het leven waar de levensboom – onder andere – voor staat.

  11.99
 • Zilveren oorhangers, met kattenoog

  Het is niet moeilijk te raden waar de naam ‘kattenoog’ vandaan komt voor deze kwartssteen. De glinsterende glans doet echt denken aan kattenogen, vind je niet? Kattenogen werden vroeger beschouwd als talisman voor de boeren.

  19.95
 • Zilveren oorhangers, bloem met blauw abalone hart

  Abalone is de Engelse naam voor de zeeoor of oorschelp, een slakkensoort die in de zee leeft. Ze kunnen behoorlijk groot worden, tot wel twintig cm, en vormen een dikke parelmoerlaag in de schelp. 

  19.95
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  WeLoveSilver heeft deze levensboom – of tree of life – in drie verschillende uitvoeringen. Als oorstekers, als creolen met hanger en dus ook als oorhangers of French hooks. Welke vind jij het plezierigst dragen, of het mooist eruit zien?

  10.99
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes zwart

  Zilveren oorhangers, zwarte driehoekjes

  Leuke, speelse oorhangers met een kleine en een wat grotere zwarte driehoek onder elkaar. Oorhangers zijn het allergemakkelijkst om in te doen, je haalt ze gewoon door de gaatjes in je oren.

  12.99
 • Zilveren oorbel Zirconia langwerpig

  Zilveren oorhangers, lang met drie cubic zirkonia steentjes

  Dit zijn nog eens zwierige, charmante oorhangers. De cubic zirkonia steentjes schitteren en glanzen dat het een lieve lust is. Ze zijn nauwelijks van echte diamanten te onderscheiden, dat geeft deze oorhangers zo’n prachtige uitstraling.

  12.99
 • Zilveren oorhangers veertje

  Het dragen van een sieraad waar een veertje aan zit staat symbool voor vrijheid en bescherming. Deze zilveren veer is verwerkt aan een oorsteker waardoor je ze gemakkelijk in en uit kan doen.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Deze unieke oorhangers hebben een oriëntaalse uitstraling. De hanger met bolletjes en krullerig motief hangt met twee punten aan een kettinkje. Het zilver is deels geoxideerd, waardoor het reliëf extra goed uitkomt.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte druppelvorm

  Deze oorhangers in druppelvorm zijn prachtig bewerkt met vloeiende, ronde versieringen. Ze zijn ook mooi groot en relatief zwaar, ze wegen maar liefst vier gram. Zo’n gewicht maakt dat ze heel elegant bewegen.

  17.50
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Het lijken wel mini colliers die aan het haakje van deze bijzondere oorhangers hangen. De hanger heeft een bloemmotief met ranken als van een klimplant en de onderrand bestaat uit allemaal kleine bolletjes.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, bewerkte cirkel

  Wat maakt deze oorhangers nu zo mooi? Komt het door het geometrische design van de twee cirkels of de rijke bewerking tussen die twee cirkels? Komt het door het spel van donker en licht? Hoe dan ook: mooi zijn ze!

  11.99
 • Zilveren oorhangers, hamsa

  Het handje van Fatima of (k)hamsa, is een symbool dat in een groot deel van de wereld – en niet alleen in de moslimwereld – wordt gezien als een beschermend symbool dat het kwade afweert.

  11.99
 • Zilveren oorhangers met ovalen abalone

  Op deze afbeelding kun je zien dat abalone – in het Nederlands zeeoor – een vorm van parelmoer is. De Engelse naam abalone wordt veel in de edelstenenwereld gebruikt, de schelp heeft een reinigende werking op edelstenen.

  19.95
 • Gold plated oorhangers, veer

  Als iets een laagje van goud heeft, noem je dat ‘verguld’. Maar je kunt ook ergens mee verguld zijn. Dat is het zelfde als ergens blij mee zijn. Jij kunt dus verguld zijn met deze vergulde oorhangers!

  11.99
 • Zilveren oorstekers, driekwart hoop

  Deze zilveren oorbellen hebben de vorm van een driekwart hoop of creool. Ze zijn prachtig versierd met bolletjes en in het midden nog een extra versiering. Ze zijn duidelijk anders dan de Bali hoops, maar zeker niet minder mooi.

  12.99
 • Zilveren oorbellen, veiligheidsspeld

  In de jaren zeventig van de vorige eeuw ontstond de punk met een eigen muziek- en modestijl. Veiligheidsspelden werden op gescheurde kleding gedragen en in het oor. Ook nu zijn veiligheidsspelden in het oor weer hip.

  10.99
 • Zilveren oorhangers, levensboom (tree of life)

  Deze levensboom heeft een hele mooie vormgeving met rijke vertakkingen bovengronds en ondergronds. Het is het perfecte symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en de kringloop van het leven.

  13.99
 • Silver Heart Cubic Zirconia Dangle Earrings - White

  Zilveren oorhangers, twee hartjes onder elkaar

  Aan deze oorhangers hangen twee hartjes met in beide een cubic zirkonia steentje. Cubic zirkonia is bijna net zo hard als diamant en het schittert in nog meer kleurtjes dan diamant.

  11.99
 • Zilveren oorhangers, abalone in druppelvorm

  Het blauw van de abalone – de Engelse naam voor zeeoor – en de zilveren omlijsting geven deze oorhangers een chique en enigszins statige uitstraling. De zeeoor is een zeeslak, de schelp heeft een dikke laag parelmoer.

  19.95
 • French hook oorbel met Hamsa hanger

  Zilveren oorhangers, hamsa

  In het Engels wordt hij hamsa genoemd, in het Nederlands ook wel khamsa. De hand met de twee duimen is in diverse culturen en religies een beschermend teken. Hij brengt voorspoed en gezondheid.

  9.99
 • Bali oorbel met patroon

  Zilveren oorhangers, Bali hoop met opengewerkt bloemenpatroon

  Oh, deze zijn gaaf! Aan de oorhangers bungelen super mooie creolen die voorzien zijn van een schitterend opengewerkt bloemmotief. Kun je je voorstellen dat deze helemaal met de hand gemaakt zijn?

  29.99
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes wit

  Zilveren oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar

  Mooie lange oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar. De zilveren driehoekjes omvatten elk een kristal dat in een lichte piramidevorm is geslepen. Door het zilver rondom lijken het net ijskristallen.

  12.99
Winkelwagen
Price:
9.99
9.99
1
3 halen 2 betalen