Hangers

Toont alle 32 resultaten

 • Zilveren oorhangers, tree of life

  WeLoveSilver heeft deze levensboom – of tree of life – in drie verschillende uitvoeringen. Als oorstekers, als creolen met hanger en dus ook als oorhangers of French hooks. Welke vind jij het plezierigst dragen, of het mooist eruit zien?

  10.99
 • Zilveren oorhangers, druppel met abalone

  De naam abalone wordt veel gebruikt binnen de stenen- en sieradenwereld, het is de Engelse naam voor de zeeoor, een in de zee levende slakkensoort. Net als oesters kunnen zeeoren parels vormen.

  19.95
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  De wortels en de kruin van deze prachtige tree of life, of levensboom, vormen een cirkel. Die cirkelvorm benadrukt de betekenis van eenheid en de kringloop van het leven waar de levensboom – onder andere – voor staat.

  11.99
 • Zilveren oorhangers, met kattenoog

  Het is niet moeilijk te raden waar de naam ‘kattenoog’ vandaan komt voor deze kwartssteen. De glinsterende glans doet echt denken aan kattenogen, vind je niet? Kattenogen werden vroeger beschouwd als talisman voor de boeren.

  19.95
 • Zilveren oorhangers veertje

  Het dragen van een sieraad waar een veertje aan zit staat symbool voor vrijheid en bescherming. Deze zilveren veer is verwerkt aan een oorsteker waardoor je ze gemakkelijk in en uit kan doen.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, bloem met blauw abalone hart

  Abalone is de Engelse naam voor de zeeoor of oorschelp, een slakkensoort die in de zee leeft. Ze kunnen behoorlijk groot worden, tot wel twintig cm, en vormen een dikke parelmoerlaag in de schelp. 

  19.95
 • Zilveren oorbel Zirconia langwerpig

  Zilveren oorhangers, lang met drie cubic zirkonia steentjes

  Dit zijn nog eens zwierige, charmante oorhangers. De cubic zirkonia steentjes schitteren en glanzen dat het een lieve lust is. Ze zijn nauwelijks van echte diamanten te onderscheiden, dat geeft deze oorhangers zo’n prachtige uitstraling.

  12.99
 • Zilveren oorbellen, veiligheidsspeld

  In de jaren zeventig van de vorige eeuw ontstond de punk met een eigen muziek- en modestijl. Veiligheidsspelden werden op gescheurde kleding gedragen en in het oor. Ook nu zijn veiligheidsspelden in het oor weer hip.

  10.99
 • Zilveren oorhangers, levensboom (tree of life)

  Deze levensboom heeft een hele mooie vormgeving met rijke vertakkingen bovengronds en ondergronds. Het is het perfecte symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en de kringloop van het leven.

  13.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Deze unieke oorhangers hebben een oriëntaalse uitstraling. De hanger met bolletjes en krullerig motief hangt met twee punten aan een kettinkje. Het zilver is deels geoxideerd, waardoor het reliëf extra goed uitkomt.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte druppelvorm

  Deze oorhangers in druppelvorm zijn prachtig bewerkt met vloeiende, ronde versieringen. Ze zijn ook mooi groot en relatief zwaar, ze wegen maar liefst vier gram. Zo’n gewicht maakt dat ze heel elegant bewegen.

  17.50
 • Zilveren oorhangers, bewerkte cirkel

  Wat maakt deze oorhangers nu zo mooi? Komt het door het geometrische design van de twee cirkels of de rijke bewerking tussen die twee cirkels? Komt het door het spel van donker en licht? Hoe dan ook: mooi zijn ze!

  11.99
 • Zilveren oorhangers, hamsa

  Het handje van Fatima of (k)hamsa, is een symbool dat in een groot deel van de wereld – en niet alleen in de moslimwereld – wordt gezien als een beschermend symbool dat het kwade afweert.

  11.99
 • Zilveren oorhangers, abalone in druppelvorm

  Het blauw van de abalone – de Engelse naam voor zeeoor – en de zilveren omlijsting geven deze oorhangers een chique en enigszins statige uitstraling. De zeeoor is een zeeslak, de schelp heeft een dikke laag parelmoer.

  19.95
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes zwart

  Zilveren oorhangers, zwarte driehoekjes

  Leuke, speelse oorhangers met een kleine en een wat grotere zwarte driehoek onder elkaar. Oorhangers zijn het allergemakkelijkst om in te doen, je haalt ze gewoon door de gaatjes in je oren.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele triquetra

  De triquetra heeft een driepuntige vorm en hij is in vele oude culturen bekend. Bij de christenen staat hij symbool voor de drie-eenheid God, Christus en de Heilige Geest, bij de oude Kelten voor leven, dood en wedergeboorte.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, mandala

  Aan deze prachtige zilveren oorbellen hangt een mandala. Mandala’s staan symbool voor oneindigheid, en dit is terug te zien in het patroon. Deze zilveren mandala oorhangers vallen op aan jouw oor en zijn daarom de perfecte final touch voor jouw outfit.

  13.99
 • Zilveren oorstekers, driekwart hoop

  Deze zilveren oorbellen hebben de vorm van een driekwart hoop of creool. Ze zijn prachtig versierd met bolletjes en in het midden nog een extra versiering. Ze zijn duidelijk anders dan de Bali hoops, maar zeker niet minder mooi.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, hanger aan kettinkje

  Het lijken wel mini colliers die aan het haakje van deze bijzondere oorhangers hangen. De hanger heeft een bloemmotief met ranken als van een klimplant en de onderrand bestaat uit allemaal kleine bolletjes.

  12.99
 • Silver Heart Cubic Zirconia Dangle Earrings - White

  Zilveren oorhangers, twee hartjes onder elkaar

  Aan deze oorhangers hangen twee hartjes met in beide een cubic zirkonia steentje. Cubic zirkonia is bijna net zo hard als diamant en het schittert in nog meer kleurtjes dan diamant.

  11.99
 • Zilveren oorhangers met ovalen abalone

  Op deze afbeelding kun je zien dat abalone – in het Nederlands zeeoor – een vorm van parelmoer is. De Engelse naam abalone wordt veel in de edelstenenwereld gebruikt, de schelp heeft een reinigende werking op edelstenen.

  19.95
 • Gold plated oorhangers, veer

  Als iets een laagje van goud heeft, noem je dat ‘verguld’. Maar je kunt ook ergens mee verguld zijn. Dat is het zelfde als ergens blij mee zijn. Jij kunt dus verguld zijn met deze vergulde oorhangers!

  11.99
 • Bali oorbel met patroon

  Zilveren oorhangers, Bali hoop met opengewerkt bloemenpatroon

  Oh, deze zijn gaaf! Aan de oorhangers bungelen super mooie creolen die voorzien zijn van een schitterend opengewerkt bloemmotief. Kun je je voorstellen dat deze helemaal met de hand gemaakt zijn?

  29.99
 • Zilveren oorhangers, infinity

  Lemniscaat is een andere term voor het oneindigheidsteken – of infinity teken. In de wiskunde is het een liggende 8, maar als tatoeage of in sieraden kom je hem ook staand tegen.

  11.99
 • Zilveren oorhangers met ster

  WeLoveSilver plukt voor jouw de sterren van de hemel! We hebben bijvoorbeeld ook een bijpassende ketting met ster. En wat dacht van je van deze ring met drie sterretjes WLS-LOVE-517? Bestel ze samen voor de prijs van twee.

  11.99
 • Zilveren oorhangers, vlinder

  Het lijkt wel kantwerk, die fijne, grillige patronen van deze vlinders. Ook libellen en zelfs de vlieg heeft van die kantachtige vleugels. Mooi gemaakt zijn deze zilveren oorbellen, vind je niet?

  14.99
 • Gold plated veiligheidsspeld oorhangers

  Veiligheidsspelden staan symbool voor loyaliteit en veiligheid. Naast dat veiligheidsspelden handig zijn, staan deze gold plated spelden als oorhanger heel leuk in jouw oor!

  11.99
 • French hook oorbel met Hamsa hanger

  Zilveren oorhangers, hamsa

  In het Engels wordt hij hamsa genoemd, in het Nederlands ook wel khamsa. De hand met de twee duimen is in diverse culturen en religies een beschermend teken. Hij brengt voorspoed en gezondheid.

  9.99
 • Zilveren oorhangers, pikun bloem met veer

  De Thaise pikun flower is een populair motief. Oorspronkelijk zijn ze van goud, maar WeLoveSilver heeft ze natuurlijk in het zilver. We hebben hem als enkelvoudig oorknopje en als deze hanger met veer.

  9.99
 • Zilveren oorbel langwerpig driehoekjes wit

  Zilveren oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar

  Mooie lange oorhangers met twee driehoekjes onder elkaar. De zilveren driehoekjes omvatten elk een kristal dat in een lichte piramidevorm is geslepen. Door het zilver rondom lijken het net ijskristallen.

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen