Creolen met hanger

Resultaat 1–64 van de 169 resultaten wordt getoond

 • Ronde oorbel met hangend veertje

  Zilveren creolen met hanger, veertje

  WeLoveSilver heeft diverse sieraden met een veertje. Het is vanwege zijn positieve betekenissen een geliefd symbool. Ze staan onder andere voor liefde, bescherming, waarheid en licht, maar ook voor bewegingsgemak en vrijheid.

  11.99
 • Bar

  Zilveren creolen met hanger, staafje

  Aan deze creolen hangt een zilveren staafje, dat je er eventueel ook af kunt halen. Maar waarom zou je, die langwerpige staafjes geven de ronde creolen juist zwier en schwung!

  11.95
 • Zilveren creolen, dromenvanger met veertje

  De dromenvanger vangt boze dromen – nachtmerries – in zijn web. Als de zon opkomt, maakt deze de dromenvanger weer schoon. De goede dromen kunnen wel door het web, via het veertje vallen ze zachtjes op de slaper.

  14.99
 • Zilveren creolen met hanger, druppel

  In deze hangers zit een kristal die in de vorm van een druppel is geslepen. Deze kristallen kunnen net als een waterdruppel het licht breken waardoor je er alle kleuren van de regenboog in kunt zien.

  11.99
 • Zilveren oorringen, veertje

  Aan deze zilveren oorringen hangt een bedel van een veertje. De veer staat symbool voor vrijheid en bescherming.

  13.99
 • Gold plated creolen met hanger, veer

  Veren bieden een vogel bescherming (tegen kou en tegen beschadigingen) en ze laten hem vliegen. Een veer is daarom hét symbool voor bescherming en vrijheid. Deze veren hebben een gouden laagje, ze zijn verguld, of gold plated.

  11.99
 • Silver Triangle Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, triangel

  Een triangel is een driehoek waarvan de punt naar boven wijst. Hij staat voor broederschap – of zusterschap – en eenvoud. Daarbij is het ook een driehoek, dat het symbool voor drie-eenheid is.

  10.99
 • Silver Star Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, ster

  Sterren zijn onbereikbaar voor ons, maar ze zullen er altijd zijn. Een ster is daarom een symbool voor ambities, hoop en verlangen. Sterren kunnen ons bovendien de weg wijzen, daarom symboliseren ze ook vertrouwen.

  10.99
 • Zilveren creolen, met tree of life hanger

  De levensboom staat voor een nieuwe start, voor positieve energie en een gewortelde, stabiele toekomst. Je kunt ook zeggen dat we allemaal bladeren van de zelfde levensboom zijn en dus met elkaar verbonden.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, ster

  Deze creolen met ster vormen een mooi setje met deze creolen met maansikkel. Je ziet de ster en de maan samen ook vaak in een vlag – bijvoorbeeld in de Turkse vlag – terugkomen.

  10.99
 • Zilveren oorringen, kegel stud hanger

  Aan deze zilveren oorbellen hangt een bedel van een kegel stud. Ze hebben de vorm van een driehoek en zijn goed te combineren met andere oorringen.

  11.99
 • Zilveren creolen met twee veren

  Aan deze zilveren creolen hangen twee bedeltjes, of hangertjes. Een grote en een kleine veer. Veren staan voor bescherming en vrijheid, maar ook voor lichtheid – of verlichting (van zorgen of pijn) – en reizen.

  11.99
 • Zilveren oorbel hart paars

  Zilveren creolen met lila hartje

  De hartvormige kristal die aan deze zilveren creolen hangt, is lila – of violet – van kleur. Het is een mooie zachte of zelfs lieve kleur die dicht tegen het paars aan zit. Iets voor jou?

  10.99
 • Zilveren creolen, schildpad

  Schildpadden zijn gaaf! Je weet natuurlijk wel dat ze een beetje langzaam lopen, dat komt omdat ze steeds maar één poot kunnen verzetten. De meeste andere dieren kunnen er twee tegelijk verzetten, dat scheelt een stuk!

  12.99
 • Zilveren creolen met parel

  Parels hébben iets, vind je ook niet? Met hun zachte gloed zijn ze een beetje mysterieus, ze lijken een eigen persoonlijkheid te hebben. Die glans zullen deze parels niet verliezen, de creolen zijn voorzien van een e-coating.

  11.99
 • Zilveren creolen met hanger, vleugel

  In de Griekse mythologie was het Icarus die vleugels maakte om te kunnen ontsnappen. Maar de was waarin de veren waren vastgezet, smolt en Icarus stortte in zee. Dan toch maar vleugels aan je oren, of niet?

  11.99
 • Creolen met hartje

  Aan deze creolen zit een oogje waaraan een hartje hangt. Je moet maar vaak nee schudden, dan bewegen de hartjes mee, dat ziet er super leuk uit!

  11.95
 • Rose oorbel hart

  Rose gold plated creool met hartje

  WeLoveSilver – we houden van zilver – én we houden van hartjes. Deze creolen met een hangend hartje zijn rose gold plated, ze hebben een laagje roze goud over het zilver. Ook daar houden we van!

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, Zeeuws knopje

  Misschien droeg je moeder of je oma vroeger zo’n knopje als oorsteker. Zeeuwse knopjes zijn vele jaren lang heel populair geweest als zilveren oorbellen. Als hanger aan een paar creolen zijn ze super hip.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, dubbele ster met kristal

  Niet één maar twee sterren! Aan deze zilveren oorringen hangen twee sterren. Een van de zilveren sterren is opengewerkt en de andere ster is ingelegd van een kristal. Een echt sierlijk item!

  12.99
 • Zilveren oorringen, zeester

  Aan deze zilveren oorringen hangt een bedel van een zeester. Met deze ster ben jij klaar voor de zomer, hij maakt jouw beach-look helemaal af! Maar je kan ze natuurlijk in alle seizoenen rocken.

  11.99
 • Zilveren creolen met hanger, (k)hamsa

  Het beschermende handje komt in verschillende culturen voor. Zo heb je het ‘handje van Mirjam’ in de joodse traditie en het ‘handje van Maria’ in de christelijke. Je herkent het Islamitische ‘handje van Fatima’ aan de twee duimen.

  10.99
 • Zilveren creolen met kleurrijke ‘discobal’

  Aan deze creolen hangen kralen met kristallen in allerlei verschillende kleurtjes. Het geheel doet denken aan een fonkelende discobal. Met deze creolen in je oren bouw jij je eigen feestje!

  11.99
 • Creolen met hangertje, kristal hartje

  Misschien heb je weleens een afbeelding van een mensenhart gezien en gedacht ‘dat lijkt toch helemaal niet op een hartje’. Nou, dat heb je dan goed gezien. Maar geef toe, het symbool ziet er leuker uit om aan je oorbellen te hebben dan het echte hart!

  11.95
 • Ronde hoop met maantje

  Zilveren creolen met hanger, maansikkel

  De maan is een fascinerend hemellichaam die zich elke avond weer op een andere manier laat zien. Die verschillende maangestalten vertegenwoordigen in sommige culturen de jonge maagd, de moeder en de oude vrouw. Waar staat hij bij jou voor?

  11.99
 • Zilveren creolen met twee hangers, bloedrood steentje en veertje

  Een grauw vogeltje trekt een doorn uit het hoofd van de gekruisigde Christus, waardoor er een bloeddruppeltje op zijn borstveren komt. Door zijn barmhartigheid krijgt hij een rood borstje. Deze creolen horen bij het verhaal over het roodborstje.

  12.95
 • Rose oorbel ster

  Rose gold plated creolen met ster

  De sterretjes die aan deze rose gold plated creolen hangen, glanzen net zo mooi als de sterren aan de hemel. Roze goud is helemaal in en sterren zijn ook heel geliefd, met deze oorbellen zit jij dus wel goed!

  12.99
 • Rose oorbel hart kristal

  Rose gold plated creolen met kristallen hartje

  Aan deze creolen met een laagje roze goud hangt een hartje met zeven kristallen. Zeven is een geluksgetal, zou je met deze creolen geluk in de liefde krijgen? We Love Silver wenst jou dat toe!

  12.99
 • Zilveren hart oorbel rose

  Rose gold plated creolen met hanger, hartje

  Prachtig zijn deze oorbellen met een laagje roze goud. Daarmee ben je heel erg hip! In het hartje dat aan de creolen hangt, zit een kristal dat in allerlei kleurtjes flonkert en schittert.

  12.99
 • Zilveren oorbel langwerpig ster kristal

  Zilveren creolen met lange hanger, kristal en ster

  Symbolen als sterretjes en hartjes zijn tijdloos én leeftijdloos. Ze passen overal bij en iedereen – groot en klein – kent ze en vindt ze leuk. Dit zijn oorbellen dus om heel lang plezier van te hebben!

  12.99
 • Zilveren oorringen, roosjes

  Het symbool voor liefde en geluk! Aan deze oorbellen hangt een bedel van een zilveren roos, de roos is deels geoxideerd waardoor de bladeren goed tot zijn recht komen.

  12.99
 • Zilveren creolen met bolletjes en hanger, onyx druppel

  Tussen de zilveren bolletjes aan deze creolen hangt een zwarte onyx druppel. Zwarte onyx werd in de middeleeuwen gezien als onheilssteen, maar bij de Indianen bijvoorbeeld weert hij juist onheil en ziekte af.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, kruisje met gekleurde kristallen

  Wat deze oorbel zo uniek maakt zijn de gekleurde kristallen aan de hangers. Deze zilveren oorringen met kruisjes eraan zijn compleet met deze gekleurde kristallen, die de oorbel erg vrolijk maken.

  11.99
 • Zilveren oorringen, ster

  Aan deze zilveren oorringen hangt een ster. De zilveren ster hangt niet aan een bedel maar gaat daadwerkelijk door de oorringen heen. Dit maakt deze oorbellen uniek.

  10.99
 • Zilveren oorringen, hart kristal

  Aan deze zilveren oorbellen zit een kristal in de vorm van een prachtig hart. Het hart staat symbool voor ware liefde. Aan wie ga jij je liefde tonen?

  11.99
 • Zilveren creolen met hanger, blauwe Swarovski kristal

  Aan deze zilveren creolen hangt een diepblauwe Swarovski kristal. De Swarovski kristallen staan bekend om hun prachtige schittering die bijna hetzelfde is als van een echte diamant. De diepblauwe kleur heeft iets heel chics.

  11.99
 • Zilveren creolen met hanger, rond met abalone

  Abalone is de schelp van een zeeslak, de zee-oor, zoals we hem in het Nederlands noemen. Het parelmoer met zijn fabelachtige kleuren wordt veel gebruikt voor sieraden. Het zou tevens een zuiverende werking hebben.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, ster

  De sterren met het mooie afgeschuind randje die aan deze creolen hangen, glanzen je tegemoet. Ze hebben een speciale coating – een laagje – waardoor ze ook altijd zo mooi zullen blijven glanzen.

  10.99
 • Hangend oorbel met patroontje

  Zilveren oorhangers met Bali motiefjes

  Dit zijn geen traditionele oorringen of creolen, maar het zijn oorhangers met daaraan een soort creool. Door de motiefjes en het geoxideerde, zwarte zilver in combinatie met glanzend zilver lijken ze op de Bali hoops.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, anker

  Je zult ongetwijfeld weten dat het anker symbool staat voor hoop. Bij storm op zee was het anker soms de enige hoop op redding. Maar het anker staat ook voor standvastigheid, het houdt het schip op zijn plaats.

  11.99
 • Zilveren oorbel wit kristal

  Zilveren creolen met witte kraal met kristallen – 12 mm

  Heel feestelijk zijn deze creolen. Om de oorring zit een witte kraal geschoven met daarop allemaal kristallen. Ze lijken kleurloos, maar als je ze beweegt in het zonlicht, zul je er heel veel kleurtjes in zien.

  12.99
 • Rose golden oorbel met kruis

  Rose gold plated creolen met hanger, kruisje

  Het kruis is een bekend symbool voor het christendom. Het verwijst naar de kruisdood van Jezus Christus en de wederopstanding. Daarom betekent het kruis ‘eeuwig leven’. In andere culturen kan het kruis ook kosmische boom of viervuldigheid betekenen.

  12.99
 • zilveren hoop met wit steentje

  Black rhutenium plated creolen met hanger, kristal

  Rhutenium is een heel hard en slijtvast metaal dat pas oxideert – dat wil zeggen roest – bij hele hoge temperaturen. Daardoor blijven deze creolen met hun laagje rhutenium hun kenmerkende zwarte of heel donkergrijze glans behouden.

  9.99
 • Zilveren oorbel langwerpig hart kristal

  Zilveren creolen met lange hanger, kristal en hartje

  Mooie, zwierige oorbellen zijn dit. Aan de zilveren creolen hangt een kristal en daaronder hangt nog een zilveren hartje. En ze zijn niet alleen voor kinderen, je grote zus, moeder of tante vindt ze vast ook heel gaaf!

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, teddybeer

  Aan deze zilveren oorringen hangt een bedel van een onwijs schattige teddybeer. Op deze manier heb jij je teddybeer altijd dicht bij je en raak je hem niet meer kwijt. Deze teddybeer oorbellen zijn leuk om cadeau te geven aan jouw kleine meid.

  13.99
 • Gold plated oorringen, kruisje

  Kruisjes in de oren zijn een trend op dit moment, en zeker niet alleen voor gelovigen! Deze fashionable gold plated oorringen met kruisje eraan kunnen dan ook niet ontbreken in jouw sieraden collectie! Deze basics zijn ook goed te combineren met andere oorstekers of oorringen als je meerdere gaatjes hebt.

  12.99
 • Zilveren oorringen, kruisje

  Aan deze zilveren oorringen hangt een bedel van een kruisje. Het kruis is een van de meest bekende symbolische tekens. Het kruis staat natuurlijk bekend om het christendom maar het kan ook gewoon gebruikt worden als leuk detail voor jouw sieraad!

  11.99
 • Zilveren oorringen, vredesteken

  We kennen allemaal het vredesteken, oftewel het hippie teken! Hippies gebruikten dit teken namelijk als symbool voor een geweldloze samenleving. Deze zilveren oorringen met het vredesteken stralen een en al rust uit.

  11.99
 • Zilveren creolen met hanger, bloem met roze Swarovski kristallen

  De kristallen in deze bloem zijn stuk voor stuk van Swarovski. Deze zijn net zo mooi in facet geslepen als diamanten en door het hoge percentage lood dat er in verwerkt is, hebben ze een prachtige schittering.

  13.99
 • Silver Heart Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, hartje

  Aan deze creolen van 12 mm in doorsnede hangen mooie, gladde hartjes in glanzend zilver. Je kunt ze zo mooi houden door oorbellen voor je naar bed gaat of gaat douchen, uit te doen.

  10.99
 • Silver Triangle Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, driehoek

  Deze zilveren creolen met driehoekige hangers zijn eindeloos mooi door hun eenvoud. Het gladde zilver heeft een mooie glans. Die kun je mooi houden door ze uit te doen voor je naar bed gaat of sporten of douchen.

  10.99
 • Creolen met sierlijke hanger

  Zilveren creolen met hanger, triskele

  Deze hanger is een triskele, of triskelion. Hij verbeeldt drie gebogen mensenbenen die, hoe je hem ook houdt, nooit knielen. De triskele staat daarom voor vrijheidszin en onverzettelijkheid. Een prachtig symbool, toch?

  11.99
 • Zilveren oorbel roze kristal

  Zilveren creolen met roze kraal met kristallen – 12 mm

  Hoeveel roze kristallen zitten er op de kraal die aan deze creolen hangt? Moeilijk om te tellen hè? Het zijn er in ieder geval heel veel. Ze zullen super leuk staan bij je roze T-shirt of jurk!

  12.99
 • Gold plated oorbel hart

  Gold plated creolen met hanger, dicht hartje

  Hartjes zijn het teken van liefde en genegenheid. Goud is een edel metaal, dat betekent dat het niet kan roesten. Ook echte liefde roest niet, daarom betekenen deze gold plated oorbellen echte liefde!

  12.99
 • Gold plated oorbel peace teken

  Gold plated creolen met vredesteken hanger

  Het vredesteken werd ontworpen als teken voor ‘nucleaire ontwapening’. Een wereld zonder atoombom zou een wereld in vrede betekenen, daarom is het over de hele wereld het teken van vrede geworden.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren creolen met hanger, bloem met kristallen

  Sieraden worden al eeuwen gedragen om de draagster of drager extra mooi of imponerend te maken, óf als amulet om onheil af te weren. Deze zilveren oorbellen vullen jouw schoonheid aan!

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, ijskristal

  IJskristallen bestaan altijd uit zes ‘armen’, maar voor de rest is elke ijskristal anders. Dat is bijna niet voor te stellen, hè? We noemen zo’n ijskristal ook wel sneeuwvlokje, maar eigenlijk is een sneeuwvlok een samenklontering van vele ijskristallen.

  13.99
 • Zilveren creolen met hanger, uil

  Uilen hebben een doordringende, starre blik. Dat komt omdat hun ogen zo groot zijn dat ze als het ware ‘klem’ zitten en nauwelijks kunnen bewegen. Een uil staat symbool voor wijsheid. Passen deze zilveren oorbellen daarom bij jou?

  15.99
 • Zilveren creolen met hanger, doodshoofd

  Stoer hoor, deze zilveren oorbellen met schedels. De doodskop wordt vaak gebruikt als symbool om – dodelijk – gevaar aan te duiden. Wil jij laten zien dat ze moeten oppassen voor jou? Bestellen dan, deze creolen!

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, salamander

  Het is best lastig om het verschil tussen een salamander en een gekko of hagedis te zien. Je kunt het aan de huid zien; die van een salamander is glad en dun omdat hij grotendeels in het water leeft.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, slang

  SSSSSlangen… Veel mensen zijn er bang voor en hij wordt vaak als symbool van het kwaad gezien. Maar hij is ook het symbool van genezing, denk maar eens aan de esculaap, het symbool voor geneeskundigen.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, twee gladde blaadjes of veertjes

  Het zouden twee gladde veertjes of twee gladde blaadjes kunnen zijn die aan deze creolen hangen. Blaadjes staan voor loslaten en voor groei, veertjes kun je zien als verbinding tussen hemel en aarde.

  12.99
 • Zilveren oorringen, halve maan

  De maan verlicht de nachtelijke hemel en staat symbool voor vrouwelijkheid, voor ons dus! Bij deze zilveren oorringen zien we een bedel van een halve maan. Het is leuk om sieraden waarop een maan te zien is te combineren met de zon! Dit zijn twee uiterste van elkaar maar worden toch vaak met elkaar in […]

  12.99
 • Zilveren oorringen, oog

  Het alziend oog is een symbool uit de Egyptische mythologie, het oog hangt als bedel aan deze zilveren oorringen. De binnenkant van het oog (de pupil) is zwart van kleur en de zilveren oorbel is afgewerkt met prachtige wimpers. Deze details maakt de zilveren bedel echt af!

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen