Creolen met hanger

Toont alle 49 resultaten

 • zilveren hoop met wit steentje

  Black rhutenium plated creolen met hanger, kristal

  Rhutenium is een heel hard en slijtvast metaal dat pas oxideert – dat wil zeggen roest – bij hele hoge temperaturen. Daardoor blijven deze creolen met hun laagje rhutenium hun kenmerkende zwarte of heel donkergrijze glans behouden.

  9.99
 • Zilveren hoop met roze hartje

  Black rhutenium plated creolen met roze hartje

  Rhutenium is een bijzonder hard en slijtvast metaal dat pas bij hele hoge temperaturen kan oxideren, of roesten. Deze zilveren creolen met een laagje rhutenium hebben een zwarte glans, wat heel mooi staat bij het roze hartje.

  12.99
 • Ronde zilveren hoop met zwart steentje

  Black rhutenium plated creolen met zwarte hanger

  Rhutenium is een heel bijzonder metaal. Het oxideert – of roest – pas als de temperatuur enorm hoog is. Het is ook heel hard en slijt niet. Het laagje rhutenium zal dan ook niet van de zilveren onderlaag slijten.

  9.99
 • Oorbel met hangend hartje open

  Creolen met twee bedeltjes, hartje en kristal

  Aan deze creolen zit een oogje waaraan twee bedeltjes hangen, een hartje en een kristal. Je moet maar vaak nee schudden, dan bewegen de bedeltjes mee, dat ziet er super leuk uit!

  11.95
 • Gold plated oorbel wit steentje

  Gold plated creolen met hanger, druppel met cubic zirkonia steen

  Aan deze gold plated creolen hangt een druppelvormige hanger met een cubic zirkonia steen. Cubic zirkonia is nauwelijks van een echte diamant te onderscheiden, deze oorbellen zijn dan ook heel stijlvol en chic!

  12.99
 • Goldplated creolen met hartje

  Gold plated creolen met hanger, geruwde hartjes

  Deze creolen zijn romantisch en stoer tegelijk. De hartjes zijn natuurlijk heerlijk romantisch, maar omdat deze een geruwd oppervlak hebben, zijn ze ook heel stoer. Tip: jij en je lief kunnen er allebei een dragen!

  11.99
 • Gold plated ronde hartjes bloem

  Gold plated creolen met hanger, hartjesbloem

  Elke bloem heeft een hart, maar deze bloemen hebben er negen! Het echte hart van de bloem wordt gevormd door een fonkelende kristal en daaromheen zitten de 8 kroonblaadjes in de vorm van hartjes.

  9.99
 • Goldplated creolen met veer

  Gold plated creolen met hanger, veer

  Veren bieden een vogel bescherming (tegen kou en tegen beschadigingen) en ze laten hem vliegen. Een veer is daarom hét symbool voor bescherming en vrijheid. Deze veren hebben een gouden laagje, ze zijn verguld, of gold plated.

  11.99
 • Gold plated oorbel zwart steentje

  Gold plated creolen met hanger, zwarte druppel

  Deze creolen met zwarte druppels hebben een super stoere uitstraling. Ze doen denken aan de zwarte tranen die bendeleden die iemand vermoord hebben, onder hun ogen hebben getatoeëerd. Het zwart in deze druppels is onyx.

  12.99
 • Gold plated creolen, witte kraal met kristallen

  Dit zijn echt oorbellen met een chique look. Het echt gouden laagje heeft een mooie, warme glans dat nog versterkt wordt door de glans en schittering van het cubic zirkonia steentje dat eraan hangt.

  12.99
 • Gold plated wit kristal

  Gold plated creolen, witte kraal met kristallen

  Wat een deftige oorbellen! Het echt gouden laagje over de zilveren creolen heeft een mooie glans. Aan de creolen hangen witte kralen die vol zitten met kristalletjes. De oorbellen hebben een extra coating om ze te beschermen.

  12.99
 • Kristal rose oorbel

  Rose gold plated creolen met hanger, kristal

  Oorbellen met kristallen zijn altijd populair geweest. Kristallen fascineren door hun gefonkel en geschitter. Roségoud is de hit van dit moment en dus mogen rose gold plated oorbellen met kristal niet in onze collectie ontbreken.

  11.95
 • Rose golden oorbel met kruis

  Rose gold plated creolen met hanger, kruisje

  Het kruis is een bekend symbool voor het christendom. Het verwijst naar de kruisdood van Jezus Christus en de wederopstanding. Daarom betekent het kruis ‘eeuwig leven’. In andere culturen kan het kruis ook kosmische boom of viervuldigheid betekenen.

  12.99
 • Zilveren rose oorbel met kristallen steentje

  Rose plated creolen met witte kraal en kristallen

  Mooi hè, dat roze goud? Het is helemaal hip. Ons roze goud is een dun laagje echt goud met wat koper. Daaronder zit zilver van de beste kwaliteit. Daardoor blijft het laagje roze goud super goed zitten!

  12.99
 • Ronde oorbel met anker

  Zilveren creolen met hanger, anker

  Je zult ongetwijfeld weten dat het anker symbool staat voor hoop. Bij storm op zee was het anker soms de enige hoop op redding. Maar het anker staat ook voor standvastigheid, het houdt het schip op zijn plaats.

  11.99
 • Ronde hoop oorbel met bliksem

  Zilveren creolen met hanger, bliksemschicht

  De bliksemschicht of –flits is het symbool van helderheid, zoals een heldere ingeving of een plotseling helder inzicht. De bliksemschicht wordt ook gebruikt als symbool bij elektriciteit, vanwege de enorme hoeveelheid energie die er vrijkomt bij ontlading.

  9.99
 • Silver Triangle Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, driehoek

  Deze zilveren creolen met driehoekige hangers zijn eindeloos mooi door hun eenvoud. Het gladde zilver heeft een mooie glans. Die kun je mooi houden door ze uit te doen voor je naar bed gaat of sporten of douchen.

  10.99
 • Ronde oorbel met druppel

  Zilveren creolen met hanger, druppel

  In deze hangers zit een kristal die in de vorm van een druppel is geslepen. Deze kristallen kunnen net als een waterdruppel het licht breken waardoor je er alle kleuren van de regenboog in kunt zien.

  11.99
 • Silver Heart Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, hartje

  Aan deze creolen van 12 mm in doorsnede hangen mooie, gladde hartjes in glanzend zilver. Je kunt ze zo mooi houden door oorbellen voor je naar bed gaat of gaat douchen, uit te doen.

  10.99
 • Ronde hoop oorbel met hartje

  Zilveren creolen met hanger, hartje

  Misschien heb je weleens een afbeelding van een mensenhart gezien en gedacht ‘dat lijkt toch helemaal niet op een hartje’. Nou, dat heb je dan goed gezien. Maar geef toe, het symbool ziet er leuker uit om aan je oorbellen te hebben dan het echte hart!

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, hartje en vleugels

  Liefde en vrijheid, dat zijn de betekenissen van het hartje en de vleugels. Nu valt het lang niet altijd mee om met die twee aspecten goed om te gaan binnen een relatie, maar het is wel de sleutel tot geluk!

  9.99
 • Oorbel met hangend hartje met een slot

  Zilveren creolen met hanger, hartje met slot

  Wie heb jij voor altijd in je hart gesloten? Met deze zilveren creolen kun je laten zien dat je hart bezet is, heel handig om opdringerige mannen of vrouwen bij je weg te houden!

  9.99
 • Ronde hoop met glimmende triangel

  Zilveren creolen met hanger, kristal in ruitvorm

  Leuk, zo’n hoekige vorm aan een ronde creool. De hoeken zijn iets afgerond en de vele facetten waarin de kristal is geslepen zijn juist weer scherp hoekig. Het geheel is een mooi spel van ronde en hoekige vormen.

  11.99
 • Ronde hoop met maantje

  Zilveren creolen met hanger, maansikkel

  De maan is een fascinerend hemellichaam die zich elke avond weer op een andere manier laat zien. Die verschillende maangestalten vertegenwoordigen in sommige culturen de jonge maagd, de moeder en de oude vrouw. Waar staat hij bij jou voor?

  11.99
 • Hoepels met Hart

  Zilveren creolen met hanger, paars hartje

  Het hart – het binnenste – van deze zilveren hartjes bestaat uit een fraaie dieppaarse kristal. Een paars hart staat symbool voor medeleven en begrip, genegenheid en zorgzaamheid. Mooi hè?

  11.95
 • Silver Star Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, ster

  Sterren zijn onbereikbaar voor ons, maar ze zullen er altijd zijn. Een ster is daarom een symbool voor ambities, hoop en verlangen. Sterren kunnen ons bovendien de weg wijzen, daarom symboliseren ze ook vertrouwen.

  10.99
 • Ronde hoop met ster

  Zilveren creolen met hanger, ster

  Deze creolen met ster vormen een mooi setje met deze creolen met maansikkel. Je ziet de ster en de maan samen ook vaak in een vlag – bijvoorbeeld in de Turkse vlag – terugkomen.

  9.99
 • Creolen met steentje en ster

  Zilveren creolen met hanger, sterretje met kristal

  Aan deze zilveren creolen hangt een mooi, vloeiend vormgegeven sterretje met in de bovenste punt een kristal. Het hangertje zit niet vast gesoldeerd, maar kan vrij over de creool bewegen.

  11.95
 • Silver Triangle Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, triangel

  Een triangel is een driehoek waarvan de punt naar boven wijst. Hij staat voor broederschap – of zusterschap – en eenvoud. Daarbij is het ook een driehoek, dat het symbool voor drie-eenheid is.

  10.99
 • Ronde oorbel met hangend veertje

  Zilveren creolen met hanger, veertje

  WeLoveSilver heeft diverse sieraden met een veertje. Het is vanwege zijn positieve betekenissen een geliefd symbool. Ze staan onder andere voor liefde, bescherming, waarheid en licht, maar ook voor bewegingsgemak en vrijheid.

  11.99
 • Zilveren creolen met hanger, vleugel

  In de Griekse mythologie was het Icarus die vleugels maakte om te kunnen ontsnappen. Maar de was waarin de veren waren vastgezet, smolt en Icarus stortte in zee. Dan toch maar vleugels aan je oren, of niet?

  9.99
 • Zilveren creolen met kleurrijke ‘discobal’

  Aan deze creolen hangen kralen met kristallen in allerlei verschillende kleurtjes. Het geheel doet denken aan een fonkelende discobal. Met deze creolen in je oren bouw jij je eigen feestje!

  11.99
 • Zilveren oorbel peace teken

  Zilveren creolen met peace-teken

  Ben jij tegen oorlog en wapens en zou je willen dat het overal op de wereld vrede was? Dan zijn dit jouw oorbellen. Aan de creolen hangt namelijk het internationaal bekende peace-teken, of vredesteken.

  12.99
 • Zilveren oorbel roze kristal

  Zilveren creolen met roze kraal met kristallen – 12 mm

  Hoeveel roze kristallen zitten er op de kraal die aan deze creolen hangt? Moeilijk om te tellen hè? Het zijn er in ieder geval heel veel. Ze zullen super leuk staan bij je roze T-shirt of jurk!

  12.99
 • Creolen met 2 veren

  Zilveren creolen met twee veren

  Aan deze zilveren creolen hangen twee bedeltjes, of hangertjes. Een grote en een kleine veer. Veren staan voor bescherming en vrijheid, maar ook voor lichtheid – of verlichting (van zorgen of pijn) – en reizen.

  11.99
 • Zilveren oorbel wit kristal

  Zilveren creolen met witte kraal met kristallen – 12 mm

  Heel feestelijk zijn deze creolen. Om de oorring zit een witte kraal geschoven met daarop allemaal kristallen. Ze lijken kleurloos, maar als je ze beweegt in het zonlicht, zul je er heel veel kleurtjes in zien.

  12.99
 • Oorbel met veertje en dromenvanger

  Zilveren creolen, dromenvanger met veertje

  De dromenvanger vangt boze dromen – nachtmerries – in zijn web. Als de zon opkomt, maakt deze de dromenvanger weer schoon. De goede dromen kunnen wel door het web, via het veertje vallen ze zachtjes op de slaper.

  14.99
 • Driehoek

  Zilveren creolen, langbenige simplex

  Een driehoek met de punt naar boven staat voor mannelijkheid en vuur, met de punt naar beneden – zoals bij deze hanger – voor vrouwelijkheid en water. En verder zijn deze creolen gewoon super mooi natuurlijk!

  12.50
 • Ronde oorbel met een Tree of life hangertje

  Zilveren creolen, met tree of life hanger

  De levensboom staat voor een nieuwe start, voor positieve energie en een gewortelde, stabiele toekomst. Je kunt ook zeggen dat we allemaal bladeren van de zelfde levensboom zijn en dus met elkaar verbonden.

  12.99
 • Hangend oorbel met patroontje

  Zilveren oorhangers met Bali motiefjes

  Dit zijn geen traditionele oorringen of creolen, maar het zijn oorhangers met daaraan een soort creool. Door de motiefjes en het geoxideerde, zwarte zilver in combinatie met glanzend zilver lijken ze op de Bali hoops.

  12.99
 • Zilveren oorbel peace teken

  Zilveren oorhangers met peace-teken

  Het peace-teken werd in de jaren zestig van de vorige eeuw ontworpen als protestteken tegen atoomwapens. Door de hippiebeweging werd het wereldwijd een bekend symbool dat nu staat voor vrede.

  9.99
 • Oorbellen met een veer + bloem

  Zilveren oorhangers, pikun bloem met veer

  De Thaise pikun flower is een populair motief. Oorspronkelijk zijn ze van goud, maar WeLoveSilver heeft ze natuurlijk in het zilver. We hebben hem als enkelvoudig oorknopje en als deze hanger met veer.

  9.99
 • Silver Heart Cubic Zirconia Dangle Earrings - White

  Zilveren oorhangers, twee hartjes onder elkaar

  Aan deze oorhangers hangen twee hartjes met in beide een cubic zirkonia steentje. Cubic zirkonia is bijna net zo hard als diamant en het schittert in nog meer kleurtjes dan diamant.

  11.99
 • Zilveren oorbel veer

  Zilveren oorhangers, veer

  Veren worden veel gebruikt bij dromenvangers. Ze laten een mooie droom zachtjes op de slaper of slaapster neerkomen. Net zoals veren zachtjes neerdwarrelen. Tijdens hun val draaien ze sierlijke en luchtige rondjes.

  9.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen