Chain oorbellen

Toont alle 26 resultaten

 • Zilveren chain oorbellen met staafje

  Deze doorhaaloorbellen hebben aan beide kanten van het kettinkje een staafje. Met het ene steek je het kettinkje door het gaatje in je oor en het andere staafje is sier. Maar eigenlijk zijn ze beide leuk, toch?

  11.99
 • Zilveren oorhangers chain, met veertje

  Een veer komt in veel sieraden voor, maar deze zilveren oorhangers zie je niet snel! De oorhangers zijn 7,6 centimeter lang en onderaan hangt het veertje.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met schelpjes

  Wat zijn deze chain oorbellen lang! Echt gaaf, met die twee schelpjes boven elkaar. Zie je jezelf al langs de boulevard flaneren? Natuurlijk maak je ook goede sier als je ze naar school of op een feestje draagt.

  14.99
 • Zilveren oorbellen, chain met kristal

  Leuk hè, deze kettinkjes steek je door het gaatje in je oor. Je kunt ze allebei op de zelfde hoogte laten hangen, maar juist ook verschillend als je het een beetje speels wilt.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met driehoekjes

  Deze chain oorbellen / doorhaaloorbellen – doorhaaloorbellen worden ook wel doortrekoorbellen genoemd – hebben een staafje waarmee je het kettinkje gemakkelijk door het gaatje in je oorlel haalt en een rijtje van drie driehoekjes boven elkaar.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met triskele

  Aan deze chain oorbellen hangt een triskele, een oud Keltisch symbool dat staat voor onverzettelijkheid. De drie rondingen stellen mensenbenen voor en hoe je hem ook houdt, de benen zullen nooit knielen.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met hartje

  Chain oorbellen hebben een dun kettinkje dat je door het gaatje in je oorlel haalt. Aan de ene kant zit een staafje dat je gemakkelijk door het gaatje steekt en aan de andere kant hangt een hangertje.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met veertje

  Veertjes zijn super cool. Daarom heeft WeLoveSilver allerhande oorbellen met verschillende veertjes in het assortiment. Vul in de zoekbalk maar eens ‘veer’ in, dan zie je er heel wat verschijnen!

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen, maantje

  Een echte eyecatcher is deze zilveren oorsteker! Wat de oorbel zo speciaal maakt, is dat er een chain aan zit met aan het eind een maantje. Hierdoor kan je zelf de lengte van de oorbel bepalen, of kan je hem door meerdere gaatjes doen.

  11.99
 • Zilveren oorbellen, chain met kristallen hart

  WeLoveSilver heeft veel verschillende soorten oorbellen. Oorstekers, oorhangers, creolen, ear cuffs en ook deze chain oorbellen: kettinkjes die je door het gaatje in je oor haalt. Ook als je lang haar hebt, zijn deze goed zichtbaar!

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen, dromenvangers

  Deze zilveren oorbellen moeten eigenlijk ’s nachts een plekje boven je bed krijgen. Boze dromen worden in het web gevangen en goede dromen worden via de veertjes zachtjes doorgegeven.

  12.99
 • Zilveren chain oorbellen, levensboom

  Het kettinkje waar de levensboom aan hangt, haal je door het gaatje in je oren. Dat gaat gemakkelijk met het staafje aan het begin van het kettinkje. Dit soort zilveren oorbellen heeft een zwierige en losse uitstraling.

  12.99
 • Zilveren chain oorbellen, schildpad

  Het lijkt wel of deze schildpadjes zich vastbijten in een bijtring. Schildpadden hebben geen tanden, ze hebben verharde ribbeltjes op hun kaken waar ze mee kauwen. Zo’n 200 miljoen jaar geleden hadden ze nog wel tanden.

  12.99
 • Zilveren chain oorbellen, bijtjes

  Ruim 75% van onze voedingsgewassen is afhankelijk van de bestuiving door bijen. Daar moeten we met een goed leefmilieu dus goed voor zorgen! De bijtjes aan deze zilveren oorbellen hebben minder verzorging nodig.

  12.99
 • Zilveren chain oorbellen, bloemfiguur

  Komt dit bloemmotief je bekend voor? Dat kan kloppen, ze lijken veel op deze bloemen WLS-LOVE-726. De chain oorbellen hebben een zwierige uitstraling, terwijl de oorringen wat meer bohème zijn.

  12.99
 • Zilveren chain oorbellen, mandala

  Mandala betekent letterlijk ‘magische cirkel’. Hij verbeeldt in de Tibetaanse kunst de kosmos. Het middelpunt symboliseert de oerkracht, het punt waaruit alles ontstaat en waarin alles met elkaar in verbinding staat.

  12.99
 • Zilveren chain oorbellen, engeltje

  Deze engeltjes lijken bereid voor je te vechten, de energieke kracht straalt er vanaf! Draag je chain oorbellen op gelijke hoogte als je een strakke symmetrie wilt of op ongelijke hoogte als je een speelse uitstraling beoogt.

  12.99
 • Zilveren ear cuff met oorsteker, ster

  Is het een ear cuff of is het een oorsteker? Dit oorsieraad is het allebei, maar WeLoveSilver laat hem onder de ear cuffs vallen en die draag je dus aan één oor.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met eenhoorn

  Voor meiden van alle leeftijden, deze zilveren oorbellen met eenhoorn. Geen kleurtjes, maar 925 sterling zilver en een model – een kettinkje – dat ook bij de oudere meisjes en jonge vrouwen past.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met twee sterren

  Het leuke van chain oorbellen is dat ze lang zijn én dat je ze niet allebei op dezelfde hoogte hoeft te hebben hangen. Beide aspecten maakt dat deze zilveren oorbellen speels en sierlijk zijn.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met anker

  Een anker hoort aan een ketting te hangen, deze chain oorbellen met anker zijn dan ook een logische combinatie. Het anker staat voor hoop, maar het is ook een symbool van standvastigheid.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen, kruisje

  Kruisjes in jouw oren zijn de trend van het moment! Deze zilveren oorsteker met chain eraan is een unieke manier om deze trend te rocken. Je kan deze oorbel door de chain zo lang maken als je zelf wilt en deze ook door meerdere gaatjes doen in jouw oren.

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen, ster

  Shine like a star! Deze speciale zilveren oorhangers met chain eraan zijn een echte eyecatcher in jouw oren! De chain kan je zo lang maken als je zelf wilt, zodat je de oorbel elke dag anders kan dragen. Als je meerdere gaatjes hebt kan je de chain ook door deze gaatjes doen, wat ook een […]

  11.99
 • Zilveren chain oorbellen met rond schijfje

  Chain oorbellen zijn over het algemeen lang en slank met eenvoudig vormen. Dat maakt dit type oorbellen zo sierlijk en elegant. Deze oorbellen met een rond schijfje als hangertje zijn daar geen uitzondering op!

  11.99
 • Zilveren oorbellen, kettinkje met staafje

  Deze oorbellen zijn weer eens wat anders. Geen oorstekers, geen oorhangers, geen creolen, maar een kettinkje dat je door het gaatje in je oren trekt. Er hangt een staafje met twee subtiele lijntjes aan.

  11.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen