• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Sieraden met natuursteen

Resultaat 1–64 van de 128 resultaten wordt getoond

 • Zilveren oorstekers met natuursteen

  Een hele mooie combinatie is dit: het gladde, glanzende zilver met een gladde ronde steen. De maansteen wordt geassocieerd met vrouwelijk energie en bijvoorbeeld intuïtie, het zwarte onyx staat juist voor het mannelijke, onder andere kracht en doorzettingsvermogen.

  15.99
 • Zilveren oorstekers met opaal

  Opaal is een edelsteen die in veel verschillende kleuren voorkomt. Er wordt gezegd dat opaal je vrolijk maakt en energie geeft. Hij stimuleert ook creativiteit. Een mooie, positieve steen dus!

  14.99
 • Zilveren oorstekers, met mint opaal

  Opalen zijn een soort kwartsmineraal. Ze komen in heel veel verschillende kleuren voor. Deze mintgroene opalen zijn gevat in een schijfje bewerkt, geoxideerd zilver. Dat geeft de oorstekers een mooie oude uitstraling.

  15.99
 • Zilveren oorstekers, hartje met natuursteen

  Je kunt eigenlijk nooit genoeg oorbellen hebben. Het is fijn om ze af te kunnen wisselen en aan te passen aan je kleding of aan je stemming. Turquoise is bijvoorbeeld een steen die kalmeert en innerlijke rust geeft.

  13.99
 • Zilveren oorstekers, ovaal natuursteen in zilver gezet

  Een van de opties die je kunt kiezen bij deze oorstekers, is labradoriet. Deze edelsteen beschermt je tegen negatieve gedachten en stemmingen van anderen. Hypersensitieve mensen kunnen daarom veel baat hebben bij deze steen.

  23.99
 • Zilveren oorstekers, ronde natuursteen in omlijsting met punten

  Je kunt bij deze oorstekers kiezen voor amethist, maansteen, turquoise en labradoriet. Amethist bevat veel ijzer en daarom zou het een goede invloed hebben op het bloed, maar ook verbetert amethist het concentratievermogen.

  23.99
 • Zilveren oorstekers, rond, met abalone

  Het lijken wel ogen, deze fraaie stukjes gepolijst abalone. Abalone is de schelp van een zeeslak, in het Nederlands noemen we die zee-oor. Het parelmoer met zijn prachtige kleuren heeft een reinigende werking.

  15.99
 • Zilveren oorstekers, ovaal met natuursteen of schelp

  De gladde, glanzende zilveren rand omvat ofwel natuursteen – turquoise – of het groene parelmoer van de abaloneschelp. Kies jouw favoriet en steel de show met deze prachtige vormgegeven oorbellen!

  12.99
 • Zilveren oorstekers, bolletjes en abalone

  Deze oorstekers hebben een dubbele ring met kleine en iets grotere bolletjes en in het midden zit een fraai stukje parelmoer van de abaloneschelp. Ze lijken qua uitstraling op de Bali sieraden.

  15.99
 • Zilveren oorringen met hanger, ovale rozenkwarts steen met zilveren rand

  De ovale hanger aan deze zilveren oorringen is gemaakt van Rozenkwarts. Een echte steen van het hart! De kleur is zacht roze.

  25.99
 • Zilveren oorringen met hanger, ovale tiger eye steen

  Deze zilveren oorringen zijn eenvoudig en sierlijk. De fraaie tiger eye steen in de hanger valt daardoor nog meer op. Het tijgeroog is gemêleerd bruin van kleur.

  25.99
 • Zilveren oorringen met hanger, druppelvormige golden rutiel steen

  De druppelvormige steen aan deze zilveren oorringen is een golden rutiel. Het is een opbeurende en kalmerende steen. De insluitsels die zo kenmerkend zijn voor deze steen zijn goudkleurig.

  25.99
 • Zilveren oorringen met hanger, druppelvormige rozenkwarts steen

  Eenvoud siert deze zilveren oorringen. De druppelvormige rozenkwarts in de hangers valt daardoor nog mooier op. De lichtroze kleur past mooi bij het zilver van de oorringen.

  25.99
 • Zilveren ketting met hanger, bewerkte cirkel met turquoise steen en patroon

  Deze zilveren ketting heeft een hanger met een mooi patroon en een turquoise steen. Turkoois of Turquoise wordt in India gezien als een heilige steen. Het is een steen die staat voor spirituele groei. Het kristal helpt om het leven te nemen zoals het komt en te vertrouwen op de toekomst. Turqoise is een mooie […]

  29.99
 • Zilveren oorstekers, India, oog met natuursteen

  Deze ogen zullen mooi ogen in jouw oren! Ga jij voor zwarte kijkers, turquoise of lapis lazuli? Alle Indiase oorstekers zijn met de hand gemaakt en elk sieraad is daarmee uniek.

  19.99
 • Zilveren hanger, druppelvormige maansteen

  In de druppelvormige zilveren hanger prijkt een maansteen. De steen is licht van kleur en heeft de uitstraling van de maan, vandaar de naam. Ook zegt men dat de steen verbonden is met de energie van de maan.

  24.99
 • Zilveren oorringen met hanger, ovale maansteen met zilveren rand

  Deze grijzige steen met blauwe gloed is een maansteen, hier in een ovale hanger aan zilveren oorringen. De uitstraling en glans van de steen doen aan de maan denken, vandaar zijn naam. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen.

  24.99
 • Zilveren oorringen met hanger, druppelvormige maansteen

  Omdat de zilveren oorringen zo eenvoudig zijn, valt de druppelvormige maansteen in de hanger nog meer op. De grijs/blauwe gloed en de parelmoerglans van de stenen trekken echt de aandacht. Ze dragen de naam maansteen niet voor niets en doen echt aan de maan denken.

  25.99
 • Zilveren oorhangers, twee turquoise stenen en sierlijke details

  Deze zilveren oorhangers met turquoise stenen hebben sierlijke details. Het is een perfect geschenk voor jezelf of een ander. Het leuke van sieraden met natuursteen is dat je door de schoonheid van de natuur altijd een uniek product in handen hebt! Moeilijk kiezen? Gelukkig kan je hier drie producten kiezen voor de prijs van twee!

  34.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale lapis steen

  Op zoek naar zilveren oorbellen met edelstenen? Deze hanger in de vorm van een zon is voorzien van lapis lazuli. Deze steen bevordert spirituele kracht en brengt je verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. Ben of ken […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, turquoise steen met bolletjes en sierlijke krullen

  De druppelvormige turquoise steen aan deze zilveren oorhangers is een turkoois. De groen/blauwe kleur heeft zijn naam namelijk te danken aan deze steen. Ook de zwarte aders zijn typerend voor dit mineraal.

  34.99
 • Zilveren oorhangers, maansteen en sierlijke details

  De steen in deze omgekeerde druppelvorm is een maansteen. Dat zag je misschien al aan de parelmoerglans. De grijzige kleur met blauwe gloed past goed bij het zilver van deze met sierlijke details versierde oorhangers.

  33.99
 • Zilveren oorstekers, ronde Abalone steen met rand van kristallen

  Wat een prachtige oorbellen! De oorstekers bevatten abalone en zijn voorzien van een kristallen rand. Abalone is de Engelse naam voor een bepaalde zeeslak. In het Nederlands wordt hij zeeoor of ook wel zeeopaal genoemd. De slak zelf kan gegeten worden en de schelp wordt veel gebruikt voor sieraden. Doordat abalone schelpen niet allemaal hetzelfde […]

  16.99
 • Zilveren oorhangers, gedraaid staafje met maansteen en bolletjes

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van een maansteen. Maansteen ontleent zijn naam aan de mooie glans en de uitstraling die aan de maan doet denken. De steen werd vroeger gebruikt als geluksteen en trekt liefde aan. Wist je dat maansteen ook emoties in balans brengt en de intuïtie prikkelt? Deze oorbellen zijn niet alleen mooi, […]

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, zwarte onyx

  Zwarte onyx stimuleert waardevolle mannelijke eigenschappen als analytisch denken, kracht, logica, doorzettingsvermogen en nuchterheid die je vooral van pas komen in stressvolle situaties. De druppelvormige steen wordt omvat door een versierde, zilveren rand.

  49.99
 • Zilveren oorringen met hanger, druppelvormige amethyst steen met zilveren rand

  Aan deze zilveren oorringen hangt een Amethist in druppelvorm. Amethist is een kwartssoort en heeft een beschermende en zuiverende werking. De kleur is paars.

  23.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale labradoriet steen

  Deze zilveren oorhangers in de vorm van een zon bevatten prachtige labradoriet stenen. Labradoriet ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, lapis steen met gladde rand en bolletjes

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van lapis steen, mooi hè? Lapis lazuli bevordert spiriutuele kracht en brengt je verlichting, wijsheid. Bovendien geeft het je innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. Hoe fijn is het om deze steen middels oorbellen dichtbij je […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, garnet steen met sierlijke randen en geoxideerde delen

  Deze mooie zilveren oorhangers bevatten granaat. Granaat is een van de hardste edelstenen en worden diep in de aarde gevormd. De steen versterkt je wilskracht en geeft je innerlijke kracht en moed. Het is een perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. Granaat bevordert hoop, optimisme, levensvreugde en geeft je zelfvertrouwen. […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, Tiger’s Eye steen met sierlijke randen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met “Tiger’s Eye” steen hebben een prachtige kleur. Tijgeroogkwarts wordt ook wel tijgeroog genoemd. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Het bevordert bovendien rust, werkt pijnstillend en kan helpen bij overprikkeling van het zenuwstelsel. Het trekt ook geluk, voorspoed en succes aan. Een […]

  29.99
 • Zilveren oorhangers, maansteen met sierlijke rand en bolletjes

  Wat een prachtige zilveren oorhangers zijn dit! De oorbellen zijn voorzien van maansteen. Maansteen kan allerlei zachte tinten hebben. Alle maanstenen hebben een satijnachtige glans: prachtig! Maansteen is de steen van hoop. Sieraden met maanstenen worden vaak gedragen door vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Een bijzonder geschenk voor jezelf of […]

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, ronde turquiose steen met bewerkte rand

  Deze zilveren ketting heeft een prachtige hanger met een turquoise steen. Het leuke van sieraden met natuursteen is dat je door de schoonheid van de natuur altijd een uniek product in handen hebt! Is het moeilijk kiezen? Als je drie producten uitzoekt, dan hoef je er maar twee te betalen. Dus kies deze en kijk […]

  39.99
 • Zilveren ketting met hanger, onyx steen met sierlijk bewerkte omranding

  Deze zilveren ketting is voorzien van een onyx steen is stijlvol! Deze steen maakt je standvastig en schenkt je wilskracht. Onyx helpt je daarnaast om je focus en aandacht te houden bij waar je mee bezig bent. Verder heeft het ook nog eens een positieve werking op het immuunsysteem en werkt het stressverlagend. Hierdoor is […]

  39.99
 • Zilveren ketting met hanger, met onyx steen

  Deze zilveren ketting heeft een hanger die voorzien is van een edelsteen: onyx. Onyx zorgt voor doorzettingsvermogen en discipline. Onyx verbetert daarnaast focus en concentratie. Het is een rustgevende steen en is goed om bij je te dragen in tijden van emotionele onrust, bijvoorbeeld in een periode van rouw(verwerking). Het kan ook helpen tegen boosheid […]

  36.99
 • Zilveren ketting met hanger, met labradoriet steen

  Deze ketting is toch schitterend? De zilveren ketting heeft een sierlijke hanger met labradoriet steen. Labradoriet is een meerkleurige edelsteen. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen geeft bovendien spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het vertrouwen in het universum. Door de schoonheid van de natuur, ontvang […]

  36.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met labradoriet stenen zijn magnifiek! De kleurencombinatie van labradoriet stenen zijn subliem! Het is een beschermende edelsteen. Labradoriet helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen voorkomt dat anderen jouw persoonlijke energie “aftappen” en je leegzuigen. De edelsteen bevordert spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het […]

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, sierlijk bewerkte vormen met turkoois steen

  Aan de kleur zie je meteen dat de druppelvormige steen aan deze zilveren hanger een turkoois is. Het is niet voor niets de naamgever van de blauwgroene kleur. Ook de zwarte aders, het spinnenwebpatroon, zijn typerend voor deze steen. De hanger van geoxideerd zilver is sierlijk gedecoreerd.

  49.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte vormen in Bali stijl met maansteen

  De versieringen in geoxideerd zilver geven deze oorhangers de typische Bali stijl. De maansteen complimenteert dat, met zijn mooie parelmoerglans. De grijzige stenen in omgekeerde druppelvorm hebben een mooie blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren ketting, opengewerkte vlinder met robijn steen

  Sommige mensen zien een vlinder in deze hanger, anderen een lotusbloem. De robijn in druppelvorm vormt met zijn rode kleur een mooi contrast met het zilver. Ze zeggen ook niet voor niets dat robijn licht in de duisternis brengt!

  29.99
 • Zilveren oorhangers, ronde maansteen met geoxideerde bewerkte rand

  De maanstenen in deze zilveren oorhangers zijn grijzig met een blauwe gloed. De uitstraling doet aan de maan denken. De geoxideerde rand is bewerkt en versterkt dat effect.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, maanstenen en sierlijke krullen

  Deze zilveren oorhangers bevatten elk twee maanstenen in twee verschillende maten. Rond als de maan én met een zelfde prachtige glans. En ook nog omgeven met mooie krullen in zilver.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen met sierlijke details en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers hebben een prachtige labradoriet steen. De steen ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want geen edelsteen is hetzelfde!

  29.99
 • Zilveren oorhangers, turquoise steen met sierlijke details en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van turquoise steen en hebben een modieuze uitstraling. Het leuke van sieraden met natuursteen is dat je door de schoonheid van de natuur altijd een uniek product in handen hebt!

  29.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte vormen in Bali stijl met labradoriet steen

  Deze zilveren oorhangers hebben een Balinese stijl. Dat komt door de versieringen in het geoxideerde zilver. De omgekeerde druppelvormige steen is een labradoriet. Die is grijzig van kleur en heeft een mooie blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte vormen in Bali stijl met turkoois steen

  Zilveren versierde Bali oorhangers met een turkoois. De blauwgroene kleur en kenmerkende aders van de steen zorgen samen met het geoxideerde zilver voor de typerende Balinese stijl.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, druppelvorm met geoxideerde details en lapis steen

  In de druppelvormige zilveren hangers zit een ronde lapis lazuli steen. De diepe azuurblauwe kleur van deze stenen trekt meteen de aandacht. De versieringen in geoxideerd zilver benadrukken deze kleur mooi.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, bewerkte triangel met labradoriet steen

  Zilveren triangelvormige oorhangers met een mooie labradoriet steen. Het donkere van de steen matcht perfect met het geoxideerde zilver. Het labradoriet heeft een mooie donkergrijze kleur met blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, ronde rozenkwarts steen met bolletjes

  Zilveren oorhangers met een mooie rozenkwarts. Deze ronde roze stenen worden omgeven door een zilveren rand, welke bovenaan glad is en onderaan uit bolletjes bestaat. Rozenkwarts is de liefdessteen.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, ovale onyx steen met bewerkte rand en sierlijke krul

  Het zwart van de onyx steen complementeert mooi met het donkere geoxideerde zilver van deze oorhangers. Onyx kan kan helpen in belastende of stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen.

  44.99
 • Zilveren oorhangers, bloem met ronde amethyst steen

  Wat een vrolijke bloemen hangen er aan deze zilveren oorhangers! De paarse kristallen in het hart van de bloem zijn amethisten. Amethisten stimuleren de groei van je spiritualiteit en je intuïtie.

  25.99
 • Zilveren ketting, rozenkwarts steen met blaadjes en geoxideerde delen

  De druppelvormige steen aan deze hanger is rozenkwarts. De zilveren blaadjes boven de steen zijn geoxideerd, wat een mooi vintage gevoel aan de hanger geeft. Het kleurt bovendien mooi bij het roze van de rozenkwarts.

  39.99
 • Zilveren ketting, ronde maansteen met details

  Deze zilveren hanger doet denken aan de volle maan. Ook rond en met een prachtig glans. Het is dan ook een maansteen. We verkopen deze hanger ook met een chalcedoon, in de kleur blauw.

  32.99
 • Zilveren oorhangers, ronde maansteen met bewerkte rand en details

  Het blijft prachtig; de parelmoerglans van een maansteen. Aan deze zilveren oorhangers wordt een ronde maansteen omgeven door sierlijke zilveren details. We verkopen ook een bijpassende hanger aan een zilveren ketting.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, ronde lapis steen met rand van bolletjes

  Deze azuurblauwe steen kan natuurlijk alleen maar lapis lazuli zijn. Dat kun je ook zien aan de goudkleurige spikkeltjes in de steen. De lapis lazuli aan deze oorhangers is aan de onderkant versierd met een rand van zilveren bolletjes.

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, puntig kristal met rijk bewerkte rand

  Deze zilveren ketting is voorzien van een schitterend kristal. Kristallen dragen een hoge energie. Dit is ideaal cadeau voor jezelf of een ander.

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, puntige blauwe chalcedoon steen met rijk bewerkte rand

  Deze zilveren ketting met een blauwe chalcedoon steen is prachtig! Chalcedoon stenen zijn al vele jaren populair en deze steen speelt in veel culturen een belangrijke rol. Chalcedoon liet zijn sporen achter in het joodse, christelijke, islamitische en boeddhistische geloof. Het wordt onder andere veel gebruikt voor de vervaardiging van boeddhabeelden. De hanger met chalcedoon […]

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, puntige onyx steen met rijk bewerkte rand

  Deze zilveren ketting is voorzien van een onyx steen is stijlvol! Deze steen maakt je standvastig en schenkt je wilskracht. Onyx helpt je daarnaast om je focus en aandacht te houden bij waar je mee bezig bent. Verder heeft het ook nog eens een positieve werking op het immuunsysteem en werkt het stressverlagend. Hierdoor is […]

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, zon met onyx steen en rijk bewerkte rand

  Deze zilveren ketting heeft een sierlijke hanger met onyx steen! In belastende en stressvolle situaties geeft onyx steun. De steen geeft je kracht en doorzettingsvermogen. Het maakt je bovendien standvastig en schenkt je wilskracht. Onyx is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Onyx kan ook nog eens gedurende langere tijd […]

  36.99
 • Zilveren ketting met hanger, bewerkte cirkel met amethist steen en patroon

  Deze zilvere ketting heeft een prachtige hanger met een ametist steen. Amethist werkt beschermend, zuiverend en ontspannend. Het brengt bovendien harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en bevordert zelfinzicht, waardoor je in staat bent slechte gewoontes achter je te laten. Een mooi cadeau voor jezelf of een geliefde!

  29.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale turquoise steen

  Deze zilveren oorhangers met zonnetjes en turquoise natuursteen zijn schitterend! De steen brengt een mooie uitstraling met zich mee! Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je drie producten uitzoekt, hoef je er maar twee te betalen. Dus neem deze en kijk gerust nog even verder.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, turquoise steen met sierlijke details in punt

  Deze zilveren oorhangers zijn sierlijk en zijn ook nog eens voorzien van natuursteen. De vorming van natuursteen duurt vaak miljoenen jaren en komt tot stand door natuurlijke processen. Het geef sieraden net dat beetje extra!

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, sierlijk bewerkte vormen met labradoriet steen

  De steen in deze zilveren hanger is druppelvormig. Het is een labradoriet en hij is grijs van kleur, met een blauwe gloed. De hanger is rijk versierd en een echte blikvanger.

  49.99

Wat zijn natuurstenen sieraden?

Door geologische processen, die miljoenen jaren kunnen duren, ontstaan de mooiste schatten van de natuur. Natuurlijke edelstenen worden gevormd uit mineralen die diep in de aarde worden gevonden. Als deze mineralen worden blootgesteld aan intense hitte en druk (door bijvoorbeeld vulkanische activiteit of het bewegen van de aardplaten), ontstaan prachtige natuurstenen. Ook wel natuurlijke (half)edelstenen genoemd. Al in de oude beschavingen werden deze natuurstenen gebruikt om sieraden van te maken. Tegenwoordig kunnen er ook synthetische edelstenen gemaakt worden. Wij kiezen er echter voor om alleen gebruik te maken van natuurlijke (half)edelstenen. Zo gebruiken we voor onze sieraden bijvoorbeeld amethist, maansteen, rozenkwarts, onyx en turkoois.

Waarom kiezen voor natuurstenen sieraden?

De natuurstenen komen voor in allerlei kleuren, vormen en maten. Iedere steen is anders, daardoor heeft elk sieraad een eigen uitstraling. En omdat sieraden met natuursteen ook vaak met de hand gemaakt worden, is elk sieraad uniek. Je draagt dus echt een origineel en onderscheidend sieraad.

Ook wordt er aan natuurstenen vaak een symbolische en/of spirituele waarde gekoppeld. Rozenkwarts wordt bijvoorbeeld gezien als symbool voor liefde en vriendschap. Maansteen is dan weer de steen van de intuïtie. En sommige (half)edelstenen zouden goed bij een bepaald sterrenbeeld passen. Zo zou amethist bijvoorbeeld een goede ondersteuning zijn voor het sterrenbeeld Vissen.

Natuurstenen zijn ook duurzaam. De meeste natuurstenen zijn halfedelstenen; er zijn maar vier edelstenen (diamant, robijn, saffier en smaragd). Omdat ze sterk zijn en lang meegaan, kun je jarenlang van je natuurstenen blijven genieten. Daarbij komt dat natuurstenen sieraden tijdloos zijn en niet uit de mode raken. Je draagt ze makkelijk bij elke outfit. Dagelijks of juist voor een speciale gelegenheid.

Verschillende soorten natuurstenen sieraden

Als je besloten hebt om een natuurstenen sieraad te dragen, volgt nog de keuze wat voor soort sieraad je dan wil dragen. Bij ons vind je verschillende soorten natuurstenen sieraden.

Zo zijn er armbanden met één steen of met meerdere stenen. Je hebt de keuze uit allerlei natuurstenen en daarmee ook uit verschillende kleuren steen. De armbanden zijn er in verschillende stijlen en designs.

Kettingen met natuursteen, zijn perfect voor wie de steen het liefst dicht bij de huid wil dragen. Onder de kleren, of juist in het zicht. Met een subtiele kleine hanger, of juist als opvallend statement. Er zijn hangers met bijvoorbeeld maansteen, labradoriet, onyx, rozenkwarts en turkoois.

Wil je liever oorbellen met natuursteen dragen, dan kun je kiezen voor oorstekers of oorhangers. Er zijn hangers met bijvoorbeeld lapis lazuli of amethist. Kleine oorknopjes met opaal of grotere knopjes met bijvoorbeeld chalcedoon.

Ook een ring met natuursteen is een optie. Kies je dan voor een statement piece met een grote steen? Of juist een verfijnd exemplaar met één of meerdere kleine steentjes? Alles is mogelijk.

Natuurlijk kun je ook gewoon lekker niet kiezen en een aantal natuurstenen sieraden tegelijk dragen! De keuze is ruim.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen