Libelle

Toont alle 11 resultaten

 • Silver Dragonfly Stud Earrings

  Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, libelle met roze vleugels

  Libellen kunnen sneller dan alle andere insecten vliegen, wel 50 of 60 km per uur. En wist je dat hij ook achteruit kan vliegen of helemaal stil hangen in de lucht? Daarom heeft hij natuurlijk van die mooie vleugels!

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, libelle

  Deze zilveren libelle oorstekers zullen jou super leuk staan! Libellen staan symbool voor harmonie en speelsheid. Ze zijn dan ook ontzettend snel, heb jij er wel eens een gezien?

  10.99
 • Zilveren ear cuff, libel

  De nieuwe manier van je oren versieren is de ear cuff. Je kunt dat op een subtiele manier doen met bijvoorbeeld een dun bandje, maar ga je voor opvallend, dan is deze libelle wel heel erg gaaf!

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, libelle met kristallen

  Afmetingen hanger libelle: 9 mm x 7 mm. Afmetingen hoop: 1.2 mm x 12 mm.

  12.99
 • Zilveren armband met libelle

  Er bestaan een heleboel soorten libellen, in Nederland alleen al leven er wel zeventig! Het zijn prachtige, tere vlinderachtigen en ze kunnen heel erg snel vliegen. Je mag trouwens libel en libelle zeggen.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, libelle met kristallen

  Je zou denken dat libellen twee ogen hebben, net als de meeste andere dieren, maar dat is niet zo. Want wat je ziet als één oog bestaat in werkelijkheid uit duizenden piepkleine oogjes. 

  12.99
 • Zilveren ketting met hanger, libel

  Deze zilveren ketting hoort bij de zilveren armband met libel, maar hij staat ook heel leuk bij deze oorbellen. Als je ze alle drie neemt, hoef je er maar twee te betalen!

  14.99
 • Zilveren oorringen, libelle

  Deze libelle oorbellen zijn een leuk detail voor jouw zomer outfit! Je komt ze niet vaak tegen maar de libelle staat symbool voor harmonie en vrede. Dankzij deze zilveren oorringen straal jij een en al kalmte uit.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Chirurgisch stalen oorstekers, libelle

  Deze fraai gestileerde libelle komt echt prachtig uit in het chirurgisch staal. Het materiaal is relatief dik en dat zorgt voor een robuuste uitstraling. Een mooi sieraad voor als je van kracht en eenvoud houdt!

  10.99
 • Libelle oorbel

  Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, libelle

  Wat een super mooie oorstekers zijn dit! De vleugels van deze libellen zijn roze met allemaal gekleurde glittertjes en het lijfje is van glanzend zilver. Wat zullen deze oorstekers jou mooi staan!

  10.99
 • Zilveren ketting, roze libelle

  Deze zilveren libelle heeft glitters op zijn roze vleugels, wat een leuk sparkling effect geeft! De zilveren ketting is door de kleurtjes super vrolijk, en past perfect om jouw nek.

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen