• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Labradoriet

Toont alle 21 resultaten

 • Zilveren oorringen met hanger, druppelvormige labradoriet steen

  Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Daarnaast is deze grijze variant ook erg mooi in combinatie met zilver. De druppelvormige hangers aan deze zilveren oorringen zijn erg elegant.

  22.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met ovale labradoriet steen

  Deze zilveren oorhangers in de vorm van een zon bevatten prachtige labradoriet stenen. Labradoriet ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want […]

  24.99
 • Zilveren ketting met hanger, labradoriet steen met gladde rand

  Deze zilveren ketting heeft een hanger die is voorzien van een oogverblindende labradoriet steen. Prachtig toch? Labradoriet is een beschermende edelsteen. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen geeft bovendien spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het vertrouwen in het universum. Door de schoonheid van de natuur, […]

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, met labradoriet steen

  Deze ketting is toch schitterend? De zilveren ketting heeft een sierlijke hanger met labradoriet steen. Labradoriet is een meerkleurige edelsteen. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen geeft bovendien spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het vertrouwen in het universum. Door de schoonheid van de natuur, ontvang […]

  36.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers met labradoriet stenen zijn magnifiek! De kleurencombinatie van labradoriet stenen zijn subliem! Het is een beschermende edelsteen. Labradoriet helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen voorkomt dat anderen jouw persoonlijke energie “aftappen” en je leegzuigen. De edelsteen bevordert spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het […]

  25.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen met sierlijke details en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers hebben een prachtige labradoriet steen. De steen ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beschermend. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen heeft dus positieve effecten op mensen. Een prachtig en uniek cadeau dus, want geen edelsteen is hetzelfde!

  27.99
 • Zilveren hanger, druppelvormige labradoriet steen

  De donkere kleur van de steen in deze hanger is een hele mooi match met het zilver. De steen is een labradoriet. Het grijs en blauw van de steen geeft een donkere uitstraling aan de hanger.

  21.99
 • Zilveren hanger, sierlijk labradoriet steen

  Deze steen oogt heel mysterieus, door de rokerige blauw/grijze kleur. Het is een labradoriet. Het geoxideerde zilver van de versieringen eromheen matcht er goed bij. Een mooie hanger!

  17.99
 • Zilveren oorhangers, rijk bewerkte vormen in Bali stijl met labradoriet steen

  Deze zilveren oorhangers hebben een Balinese stijl. Dat komt door de versieringen in het geoxideerde zilver. De omgekeerde druppelvormige steen is een labradoriet. Die is grijzig van kleur en heeft een mooie blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, bewerkte triangel met labradoriet steen

  Zilveren triangelvormige oorhangers met een mooie labradoriet steen. Het donkere van de steen matcht perfect met het geoxideerde zilver. Het labradoriet heeft een mooie donkergrijze kleur met blauwe gloed.

  39.99
 • Zilveren ketting, ster met ronde labradoriet steen met geoxideerde rand

  In het midden van deze zilveren ster prijkt een ronde labradoriet. Deze steen is sterk beschermend en spiritueel. Deze donkere soort noemt met spectroliet. Ook de geoxideerde zilveren rand maakt de hanger donker van kleur.

  39.99
 • Zilveren ketting, druppelvormige labradoriet steen en sierlijke details

  Een bijzondere blauwe gloed heeft deze grijze steen. Het is een labradoriet. Naast deze steen heeft de hanger ook mooie zilveren details.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, zonnetje met labradoriet steen en geoxideerde delen

  Deze zilveren oorhangers in de vorm van een zon zijn voorzien van labradoriet steen. De oorbellen zien er niet alleen prachtig uit, maar hebben ook een beschermende werking. Labradoriet vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het stimuleert bovendien de creativiteit en helpt je bij jezelf te blijven. Allemaal goede redenen om deze oorbellen […]

  24.99
 • Zilveren ketting met hanger, labradoriet steen met sierlijk bewerkte omranding

  Deze zilveren ketting is toch adembenemend mooi!? De hanger aan deze ketting heeft een mooie vorm en er is een labradoriet steen in verwerkt. Labradoriet steen vermindert angst, geeft kracht, vertrouwen en doorzettingsvermogen. In de edelsteentherapie wordt deze steen vaak gebruikt als “beschermsteen” tegen negatieve gedachten en invloed van anderen. Middels deze ketting kun je […]

  39.99
 • Zilveren ketting met hanger, ovale labradoriet steen met sierlijke rand van bolletjes

  De hanger aan deze zilveren ketting oog wat mysterieus. Dat komt door de donkergrijze kleur van de ovale steen. Dat is labradoriet. Er zit een zweem blauw overheen. Samen met de versieringen van geoxideerd zilver geeft het een donkere uitstraling.

  49.99
 • Zilveren ketting met hanger, sierlijk bewerkte vormen met labradoriet steen

  De steen in deze zilveren hanger is druppelvormig. Het is een labradoriet en hij is grijs van kleur, met een blauwe gloed. De hanger is rijk versierd en een echte blikvanger.

  49.99
 • Zilveren ketting, ovale labradoriet steen met sierlijk omgekeerd hart

  De ovale natuursteen aan deze zilveren ketting is een labradoriet. De kleur is grijs met een blauwe glans. Boven de steen bestaat de hanger uit een omgekeerd zilveren hart.

  29.99
 • Zilveren ketting, labradoriet steen met blaadjes en geoxideerde delen

  De grijze steen aan deze zilveren ketting is een labradoriet. Het is een veelzijdige steen die zorgt voor concentratie en rustig maakt. Bovendien kleurt het grijs ontzettend goed bij het geoxideerde zilver van de blaadjes aan deze hanger.

  39.99
 • Zilveren oorhangers, labradoriet steen en sierlijke details

  De labradoriet steen heeft een donkere uitstraling. De kleur is grijs, met een blauwe en bruine gloed. Het combineert goed met het donkere geoxideerde zilver van deze oorhangers.

  33.99
 • Zilveren ketting met hanger, labradoriet steen met bolletjes

  Deze zilveren ketting met sierlijke hanger is voorzien van een oogverblindende labradoriet steen. Prachtig toch? Labradoriet is een beschermende edelsteen. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. De steen geeft bovendien spirituele wilskracht, versterkt het zelfvertrouwen en het vertrouwen in het universum. Door de schoonheid van de natuur, ontvang […]

  33.99
 • Zilveren ketting met hanger, ronde labradorite steen met bewerkte rand

  Wat een prachtige zilveren ketting is dit! Aan de ene kant simpel, maar doordat in de hanger labradoriet steen is verwerkt is de ketting heel uniek. Labradoriet heeft prachtige kleuren wordt ook wel de “beschermsteen”genoemd. Het helpt je je eigen weg te vinden en dichtbij jezelf te blijven. Het maakt je rustig en zet je […]

  39.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen