Bezorging

Hoelang duurt de verzending?

Zoals u van ons gewend bent doen wij zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De bestelling wordt binnen 2 werkdagen door ons verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Bestellingen die op vrijdag na 16:00 worden gedaan, worden op maandag verwerkt.

Wat zijn de tarieven voor het versturen van pakketten?

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Je kunt zelf kiezen hoe we je bestelling versturen.

  • Standaard als brievenbuspost (zonder track & trace) à €1,80
  • Als pakket (met track & trace) à €3,80
  • Aangetekend (met track & trace) à €6,00

Mocht een pakket te groot zijn voor de brievenbus dan wordt deze altijd als pakket €3,80 verstuurd.
Alle bestellingen binnen boven de € 30,- worden gratis verzonden.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Jouw bestelling wordt verstuurd via Post NL in een envelop met bubbeltjesplastic.  Je hoeft dus niet op je bestelling te wachten, deze wordt gewoon in je brievenbus gedaan. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet 100% garanderen, omdat we hierbij afhankelijk zijn van PostNL. Op het moment van verzenden ontvang je van ons een mail met verwachte leverdag.

Kan ik mijn adres nog wijzigen als mijn bestelling al verzonden is?

Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@welovesilver.nl, de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen