Ringen voor kinderen

Een ring is speciaal. Je krijgt of geeft ze meestal bij een bijzondere gebeurtenis. Een ring heeft geen eind of begin, hij is oneindig en daarom betekent een ring ‘voor altijd’, of ‘trouw’. Aan elke hand zitten vijf vingers. Of eigenlijk: vier vingers en een duim. De vinger naast je pink is de ringvinger. En weet je wat zo leuk is? Als je je pink of je middelvinger buigt, gaat je ringvinger vanzelf een beetje mee. Jouw ringvinger is ‘trouw’, net als een ring!
Natuurlijk mag je jouw ring ook om een andere vinger doen, je mag zelfs aan elke vinger wel een ring dragen, maar de meeste mensen dragen een ring aan hun ringvinger.

Lees meer

Toont alle 12 resultaten

 • Eenhoorn

  Zilveren ring eenhoorn met vleugels

  Deze eenhoorn met vleugels ziet er echt betoverend uit. Spring op zijn rug en beleef magische avonturen! Heb je gaatjes in je oren? Deze oorstekers passen heel mooi bij de ring, want ook die eenhoorns hebben vleugels.

  11.95
 • Eenhoorn

  Zilveren ring eenhoorn roze

  Deze magische eenhoornring past heel mooi bij de ketting met deze eenhoornhanger en deze creolen, ook met eenhoornhanger. Met zo’n compleet setje steel jij echt de show! Al deze sieraden hebben een extra beschermend laagje.

  11.95
 • Zilveren ring met eenhoorn hoofd, blauw

  De eenhoorn is een mythisch dier, dat betekent dat hij in hele oude verhalen over goden en godinnen of in sprookjes voorkomt, maar niet echt bestaat. Hoewel… er zijn mensen die menen dat de eenhoorn echt bestaan heeft!

  12.95
 • Zilveren ring met eenhoorn hoofd, roze

  Deze ring met mooie eenhoorndame vormt met deze creolen of deze oorhangers en deze ketting een super leuke combinatie. Als je er drie bestelt, hoef je er maar twee te betalen!

  12.95
 • Eenhoorn

  Zilveren ring met eenhoornhoofd roze

  Lief en sprookjesachtig, zo ziet deze eenhoorn eruit met zijn fonkelende steentjes rond zijn hals en zijn schitterende roze manen. Echt een ring voor dromerige meiden! Het speciale laagje beschermt de ring tegen zwart worden.

  12.95
 • Ring met zilveren bolletjes

  Zilveren ring met kleine bolletjes

  Deze ring past perfect bij de zilveren armband met bolletjes. Maar we hebben meer armbanden met bolletjes als basis, ook daarmee zal deze ring een super leuk setje vormen.

  12.99
 • Bloem

  Zilveren ring met kleurige bloem

  Wat een vrolijke ring is dit met die kleurige bloemblaadjes! In het hart van de bloem zit een prachtig fonkelend steentje en de ring zelf is van zilver. Door het extra beschermende laagje blijft jouw ring heel lang mooi!

  12.95
 • Zilveren ring met paarse eenhoorn

  Mooi hè, deze ring met de eenhoorn met paarse manen en paarse halsband. WeLoveSilver heeft twee soorten oorbellen die er mooi bij passen: de oorstekers en de oorhangers . Koop ze alle drie en betaal er maar twee.

  12.95
 • Panda ring

  Zilveren ring met panda

  Dat een panda – heel veel – bamboe eet, wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat hij heel goed kan zwemmen? Toch kun je jouw panda beter niet laten zwemmen, dan blijft je ring echt lang mooi.

  12.95
 • Hart

  Zilveren ring met roze hart

  Wat een romantisch en lief ringetje is dit! In het roze epoxy hart zitten schitterende roze kristalletjes. Hoewel de ring een extra beschermend laagje heeft, kun je hem toch beter afdoen als je gaat douchen of slapen.

  12.50
 • KROON

  Zilveren ring met roze kroon

  Dit is echt een ring voor prinsessen en jonkvrouwen. Het roze epoxy kroontje is versierd met drie fonkelende, roze kristalletjes. Met deze ring droom jij vast van jouw eigen torenkamer in het kasteel!

  12.95
 • Zilveren ring, panda met roze strikje

  Super schattig is deze panda! Hij past heel mooi bij dit armbandje en we hebben ook oorbellen die er bij passen. De ring kies is er in 1 maat, maar je de panda ring gelukkig ook nog een beetje verstellen.

  12.99

De kinderringen van WeLoveSilver

Al onze ringen voor kinderen zijn verstelbaar. Je trekt hem gewoon een beetje uit elkaar als hij wat groter moet zijn. Zo kun je jouw ring heel lang dragen. De kinderringen van We Love Silver zijn gemaakt van zilver, daar houden we immers van? We hebben ringen met mooie glinsterende steentjes en ringen met figuurtjes. Een hartje bijvoorbeeld, of een kroontje en niet te vergeten een magische eenhoorn.
Alle ringen hebben een speciaal laagje gekregen waardoor de kleurtjes mooi blijven en er niet zo snel krasjes op je mooie ring komen.
De kinderringen van We Love Silver passen heel goed bij de oorbellen, armbanden of kettingen uit de collectie voor kinderen of de Eenhoorncollectie. Zo kun je een heel mooi setje samenstellen, want bij We Love Silver is het drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen