Oorhangers

Toont alle 9 resultaten

 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw/paars

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze, blauw en paars

  Er was eens een eenzame eenhoorn. Niemand wilde met haar spelen omdat ze jaloers waren op haar mooie manen en staart. Toen kwam er een meisje en nam haar mee naar huis. En ze leefden nog lang en gelukkig.

  10.99
 • Zilveren oorhangers, katjes

  WeLoveSilver houdt net als jij van katten. We hebben dan ook meerdere sieraden met katjes, kijk hier maar eens voor het overzicht. Je kunt ook een setje samenstellen met oorhangers, een armbandje en bijvoorbeeld oorstekers.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, kleurige cupcakes

  Deze cupcakes zien er heerlijk zoet uit, ze hebben namelijk ‘zoete’ kleurtjes. Zoete kleuren worden ook wel pastelkleuren genoemd, het zijn lichte kleuren zoals roze, lila, paars, geel en licht groen bijvoorbeeld.

  10.99
 • Zilveren oorhangers, eenhoornhoofden met roze glittermanen

  De eenhoornhoofden aan deze oorhangers zijn hetzelfde als van deze oorstekers. Met mooie roze manen met glitters en een halsband met drie kristallen. Maar deze hangers zijn misschien net een tikje zwieriger dan de oorstekers, wat vind jij?

  10.99
 • Zilveren oorbel roze uil

  Zilveren oorhangers, roze uiltjes

  Het ene oor van de uil zit hoger dan het andere oor. Daardoor kan hij horen hoever iets bij hem vandaan is. Ze zitten onder de veren verstopt. De pluimpjes op zijn kop zijn dus geen oren.

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze en blauw

  Wat zien deze eenhoorns er super lief uit! Die kun je toch niet laten hangen? Of ja, juist wel, maar dan in jouw oren. Als je goed voor ze zorgt, zullen het heel lang je beste vriendjes zijn!

  10.99
 • Zilveren creolen met hanger, dolfijn met kristallen

  Mooi zijn deze dolfijnen hè? Ze zitten helemaal vol met blauwe kristallen die prachtig glinsteren. Het oog is een zwart onyx steentje. De hangers hebben een speciaal laagje waardoor ze heel lang mooi blijven.

  13.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/paars

  Zilveren oorhangers, eenhoorn met paarse vleugels

  Deze eenhoorns steigeren van ongeduld. Ze willen heel graag met iemand op hun rug naar de mooiste plekjes vliegen en betoverende avonturen beleven. Zou jij dat durven? Vooruit, spring maar op hun rug!

  10.99
 • Zilveren oorsteker met zilveren ring en roze hartje

  Zilveren oorstekers met zilveren ringetje met hartje

  Wat een mooi model oorbel is dit! Het is een oorsteker, maar geen gewone. Er hangt namelijk een ringetje aan en daaraan zit een roze hartje. Een bijzondere oorbel voor een bijzonder meisje!

  9.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen