Oorhangers

Toont alle 7 resultaten

 • Zilveren/roze oorbel unicorn

  Oorhangers, eenhoornhoofd met roze halsband

  We schreven het al bij de creolen die deze zelfde eenhoorns als hanger hebben: dit is vast de koningin van de eenhoorns omdat ze zo mooi is. Maar welke is nu de echte eenhoornkoningin?

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze en blauw

  Wat zien deze eenhoorns er super lief uit! Die kun je toch niet laten hangen? Of ja, juist wel, maar dan in jouw oren. Als je goed voor ze zorgt, zullen het heel lang je beste vriendjes zijn!

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw/paars

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze, blauw en paars

  Er was eens een eenzame eenhoorn. Niemand wilde met haar spelen omdat ze jaloers waren op haar mooie manen en staart. Toen kwam er een meisje en nam haar mee naar huis. En ze leefden nog lang en gelukkig.

  9.99
 • Zilveren panda oorbel

  Zilveren oorhangers met panda

  Dit zijn geen oorstekers en het zijn geen creolen. Oorhangers noemen wij ze. Aan de lange, gebogen haken hangen schattige panda kopjes. Nee, geen kopjes om uit te drinken natuurlijk, maar hoofdjes!

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/paars

  Zilveren oorhangers, eenhoorn met paarse vleugels

  Deze eenhoorns steigeren van ongeduld. Ze willen heel graag met iemand op hun rug naar de mooiste plekjes vliegen en betoverende avonturen beleven. Zou jij dat durven? Vooruit, spring maar op hun rug!

  9.99
 • Zilveren oorbel roze uil

  Zilveren oorhangers, roze uiltjes

  Het ene oor van de uil zit hoger dan het andere oor. Daardoor kan hij horen hoever iets bij hem vandaan is. Ze zitten onder de veren verstopt. De pluimpjes op zijn kop zijn dus geen oren.

  9.99
 • Zilveren oorsteker met zilveren ring en roze hartje

  Zilveren oorstekers met zilveren ringetje met hartje

  Wat een mooi model oorbel is dit! Het is een oorsteker, maar geen gewone. Er hangt namelijk een ringetje aan en daaraan zit een roze hartje. Een bijzondere oorbel voor een bijzonder meisje!

  9.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen