Oorstekers voor kinderen

Oorstekers bestaan uit twee delen: het pinnetje met de mooie versiering dat door je oor gaat, en het dingetje waarmee je het pinnetje aan de achterkant vastzet. Dat dingetje wordt een vlindertje genoemd. Als je nu een oorsteker met een vlinder neemt, heb je aan twee kanten van je oorlelletje een vlindertje. En waarschijnlijk ben jij dan de enige die dat weet!
De meeste oorstekers hebben een leuk figuurtje vast aan het pinnetje zitten, maar er bestaan ook oorstekers met een hangertje.

Lees meer

Resultaat 1–64 van de 329 resultaten wordt getoond

 • Zilveren unicorn oorsteker met regenboog kleuren

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met verschillende kleuren manen en staart

  Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, regenboog met wolkjes

  Meestal zie je maar een stukje van een regenboog – als het regent en ook de zon schijnt – maar soms ook zie je ze helemaal, net zoals deze oorstekers. De kleuren van de regenboog zie je schitteren in de wolken.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rolschaatsen

  Dit zijn echt oorbellen voor sportieve meiden! Ondanks de zachte kleuren zien ze er toch heel stoer uit met die bliksemschicht. De kleurtjes zijn goed beschermd door een speciaal laagje. Bescherm jij jezelf ook goed als je gaat rolschaatsen?

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  WeLoveSilver heeft echt heel veel eenhoorn oorbellen, hè? Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je er drie uitzoekt, hoef je er maar twee te betalen. Dus neem deze en kijk gerust nog even verder.

  9.99
 • Silver Daisy Flower Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, kleurrijk madeliefje

  Dit madeliefje heeft allemaal gekleurde blaadjes. Dat ziet er super leuk uit, hè? Een madeliefje heet Daisy in het Engels. Nederlandse meisjes kunnen Madelief heten en Engelse meisjes Daisy. Grappig hè?

  9.99
 • Vlinder oorsteker

  Zilveren oorstekers met roze en paarse kristallen

  Mooie glinsterende vlinders in paars met roze. Ze zullen vast heel mooi staan in je oren. Doe ze wel uit voor je naar bed gaat of gaat douchen, dan blijven deze oorstekers echt heel erg lang mooi.

  9.99
 • Schattige zilveren kitten oorbel

  Zilveren oorstekers, kittens

  Schattig zijn ze, die jonge poesjes. Het leuke aan deze zilveren kittens is dat ze zo jong en schattig blijven! Je kunt ze bijna horen spinnen, zo tevreden zien ze eruit met hun dichtgeknepen oogjes.

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met blauw hartje op de bil

  Deze eenhoorns zien er echt heel leuk uit, vind je ook niet? Met hun mooie blauwe en roze manen en staart. En dat hartje op hun bil, in dezelfde kleur als de hoefjes, maken het helemaal af!

  9.99
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, roze poten

  De Flamingo is een vogel die het liefst in grote groepen leeft. Hun kindertjes gaan naar een heuse crèche, die wordt geleid door een paar volwassen flamingo’s. Leuk om te weten, toch?

  9.99
 • Zilveren vliegende unicorn oorsteker met paars en aqua glitters

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met aqua vleugels

  Deze eenhoorns staan te steigeren om weg te mogen vliegen. Ga tussen hun aquakleurige vleugels met gekleurde glittertjes zitten en houd je stevig vast aan de paarse manen. We wensen je een goede vlucht!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, blauwe dolfijnen met kristallen

  Je zou denken dat een dolfijn een vis is omdat hij in de zee leeft en vinnen en een zwemstaart heeft. Maar het is een zoogdier. Dat betekent dat de babydolfijntjes in de buik van de moeder groeien.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, tijgers

  Tijgers en panters en jaguars zijn krachtige, lenige dieren die heel hard kunnen lopen. En weet je wat zo leuk is? Andere katten en katachtigen houden niet van water, maar de tijger wel, hij kan heel goed zwemmen!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, heksje

  Hou jij van sprookjes en andere verhalen waarin wezens voorkomen die volgens de meeste mensen niet bestaan? We zeggen ‘meeste mensen’, want er zijn genoeg mensen die menen dat heksen en bijvoorbeeld kabouters wel echt bestaan!

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met licht roze, aqua en lila

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met pastelkleurtjes

  Deze lieve eenhoorns hebben manen in mooie zachte kleuren. Die zachte kleuren noemen we pastelkleuren. Op hun bil hebben ze een blauw hartje en hun hoefjes zijn lila. Schattig hè?

  10.99
 • Zilveren oorstekers, koala met hart

  De baby’s van een koala worden ‘joey’ genoemd. En weet jij wat joeys eten? De poep van hun moeder! Voor koala baby’s is dat heel gezond, er zitten allemaal stoffen in die heel belangrijk voor ze zijn.

  9.99
 • Silver Cupcake Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, cupcake, roze met kristal

  Je zou er bijna aan gaan likken, zo lekker zien ze eruit. Het roze is net glazuur, dat laagje dat je vaak op cupcakes en andere koeken ziet. In een iets andere kleur hebben we ook creolen met cupcakes .

  9.99
 • Silver Cat Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, zwarte katjes

  Sommige mensen denken dat een zwarte kat ongeluk brengt. Vooral als je hem op vrijdag (de dertiende) ziet. Maar deze kleine zwarte katjes gaan jou vast veel geluk brengen, want ze hebben zilveren snorharen.

  9.99
 • Gold plated oorbel hart

  Gold plated oorstekers, hartje

  ‘Je hebt een hart van goud’, zeg je als iemand heel lief en goed is. Als jij ook zo lief en goed bent en je draagt deze oorbellen, heb jij zelfs drie harten van goud!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, hart met gekleurde kristallen

  Mooi hè, dit hartje met een roze ‘vulling’ waarin gekleurde kristallen zijn aangebracht. Wees niet bang dat die kristallen zullen loslaten, ze zitten stevig vast en ze zijn extra beschermd door een speciale e-coating.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rode kersen met groene blaadjes

  Kersen zijn lekker en gezond. En wist je dat er elk jaar wedstrijden worden gehouden om de pit zo ver mogelijk weg te spugen? Het record is 13 meter en 42 centimeter. Goed oefenen dus!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, panda

  Prachtig hè, deze panda’s. Panda’s zijn er op gebouwd om vlees te eten, maar dat doen ze niet, een panda eet bamboe. En eigenlijk is dat niet eens zo goed voor hem, want hij kan lang niet alles verteren.

  9.99
 • Zilveren Sneeuwvlok oorsteker

  Zilveren oorstekers, sneeuwvlok

  Deze sneeuwvlokken lijken net echt, vind je ook niet? Gelukkig zijn ze niet echt, want je zou hele koude oren krijgen. Deze sneeuwvlokken zijn namelijk best dik en het zou lang duren voor ze gesmolten waren!

  9.99
 • Papegaai

  Zilveren oorstekers, papegaai

  Wat zijn papegaaien toch mooie vogels, met die kleurige veren. Ze kunnen best oud worden, wel 50 jaar. Zouden jouw papegaaien oorbellen ook zo oud worden? Als je er heel zuinig op bent, misschien wel!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, opengewerkte vlinders

  Deze vlinders lijken wel met een dikke zilverpen getekend, zo mooi vloeiend zijn ze van vorm. Vlinders staan voor verandering en overgang naar een volgende levensfase en de onsterfelijkheid van de ziel.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, wit konijn met wortel

  Dit schattige konijntje heeft een lekkere wortel tussen de pootjes. Maar wortel is helemaal niet zo gezond voor een konijn omdat er veel suiker in zit. Twee keer per week een stukje van 2 cm is genoeg.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, vos

  De vos is een prachtig dier met zijn spitse snoet en de mooie roodbruine vacht en pluimstaart. Ze zijn van familie van de hond. De hond heeft graag gezelschap, maar de vos is liever alleen.

  9.99
 • Silver Deer Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, damhertje

  Als een damhert in de duinen woont, dicht bij de zee, heeft hij witte vlekken op de rug. In de bossen midden in Nederland zijn de damherten meestal donker bruingrijs. Deze damhertjes komen dus uit de duinen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn op blauw wolkje

  Ach, kijk ze nou toch eens lekker slapen! Ze zijn vast heel moe van alle avonturen die ze beleefd hebben. Denk jij ook dat je heel lekker kunt slapen op zo’n mooi, zacht, blauw wolkje?

  9.99
 • Regenboog

  Zilveren oorstekers, regenboog met wolk

  Na regen komt zonneschijn, maar soms zie je de zon terwijl het regent. Als je met je rug naar de zon gaat staan, kun je vaak een regenboog zien. Bij deze oorstekers kun je altijd de regenboog zien!

  9.99
 • Panda

  Zilveren oorstekers, panda met roze hart

  Wat een schatje, deze panda wil jou zijn hart schenken! Lief hè? Het hart heeft drie roze kristallen die heel mooi fonkelen. Met het extra laagje over de oorstekers blijven de kleuren en de kristallen heel lang mooi.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, roze vlinder met kristallen

  Vlinders zien er niet alleen kwetsbaar uit, ze zijn het ook. Hun vleugeltjes kunnen heel gemakkelijk kapot gaan. Gelukkig zijn deze vlinder oorstekers een stuk steviger met hun speciale e-coating!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zeemeermin met paarse glitterstaart

  Wat zou het leuk zijn om een zeemeermin te zijn, tenminste, voor een dag of zo. Naar mooie vissen kijken – en natuurlijk vriendjes met hen zijn – zeesterren opduiken en parels zoeken, echt gaaf he?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zeemeermin met roze glitterstaart

  Heb jij jouw zwemdiploma al? Zeemeerminnen hoeven niet naar zwemles, zij leren vanzelf zwemmen, net als mensenbaby’s vanzelf leren lopen door te oefenen. Dat moet ook wel als je onder water leeft!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, schoentjes met roze kristallen

  Of Sinterklaas nu wel of niet in het land is, deze gevulde schoentjes doen het altijd goed! De roze kristallen schitteren in het glanzende zilver van de schoentjes. WeLoveSilver heeft ze ook met paarse kristallen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, lieveheersbeestjes met glitters

  Je hebt misschien weleens gezien dat een lieveheersbeestje oranje spul kan achterlaten, bijvoorbeeld op je hand. Dit smaakt heel vies en het stinkt, daarom eten vogels zo’n lieveheersbeestje liever niet op, goed hè?

  9.99
 • Ballerina met roze kristallen

  Wat een sierlijk danseresje! En die roze jurk met kristallen is ook super gaaf. Zie je dat de een het spiegelbeeld is van de andere? Dat staat echt leuk in je oren!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, zeehond met glitters

  Dit is een heel lichtgrijze zeehond. Hij is vast nog heel jong, want jonge zeehondjes zijn meestal wit en volwassen zeehonden grijs. WeLoveSilver heeft ook grijze zeehonden als oorsteker, kijk maar eens.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, panda met roze strik

  Wat zijn deze oorstekers leuk hè? Ze passen bij deze ring. Panda’s hebben bolle wangen en hele sterke kaken. Ze bijten zo een bamboestengel door, dat is zelfs voor mensen met een bijl best lastig.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, alpaca

  Een alpaca is een echt knuffeldier en daarom zie je hem ook regelmatig op kinderboerderijen. Ze zijn kleiner en ook liever dan de lama, daarom zijn ze ook zo mega populair

  9.99
 • Zilveren oorstekers, roze strikje

  Volgens WeLoveSilver zitten er precies twintig roze kristallen op deze strikjes. Tel ze maar eens na! Deze roze kristallen zijn op een roze onderlaag van epoxy bevestigd en hebben daarna een extra coating gekregen om ze goed te beschermen.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, hartje in paarstinten

  Wat een prachtige hartjes zijn dit met die super gave kleurtjes! Bestel er meteen drie, ook voor je twee beste vriendinnen. Je hoeft er toch maar twee te betalen bij WeLoveSilver .nl

  11.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn met pastelkleuren

  Super schattig zijn deze eenhoorns. Hun manen en staart zijn in pastelkleuren, dat zijn hele mooie, zachte kleuren als lila en roze. Ze zien er heel blij uit, ze hebben zin om met je te spelen!

  9.99
 • Gold plated unicorn oorsteker met roze en licht roze steentjes

  Gold plated eenhoorn oorstekers met roze kristallen

  In de krullende manen van deze eenhoorn zitten allemaal kleine gekleurde steentjes en om de hals heeft deze schoonheid een band met roze kristallen. Echt eenhoorns om helemaal verliefd op te worden!

  9.99
 • Zilveren ster oorsteker met lila/violet steentjes

  Zilveren oorstekers, violette ster

  Wist je dat echte sterren helemaal geen punten hebben? Het zijn hele grote bollen, net als de zon. Maar omdat ze zo ver weg staan, lijken ze veel kleiner dan de zon en zien ze er ook niet rond uit.

  10.99
 • Bloem

  Bloem met champagnekleurige kristallen

  De zes bloemblaadjes hebben de kleur van champagne. En de fonkelingen van de kristallen van die bloemblaadjes doen denken aan de bubbels in champagne. Daarom zien deze oorstekers er zo feestelijk uit!

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoornhoofd met glinsterend roze manen

  In de roze, krullerige manen die rond de hoorn van deze vriendelijke eenhoorn vallen, zitten glanzende steentjes verborgen. En om zijn hals heeft hij – of is het een zij? – een tuigje met schitterende kristallen.

  9.99
 • Panda met strik

  Zilveren oorstekers, panda met roze-paarse strik

  Een panda is wel 12 uur per dag en nacht aan het eten, dat is de helft van de tijd! Ook slaapt hij graag en veel, het gebeurt weleens dat hij tijdens het eten in slaap valt. Wat een lui leventje hè?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, vleermuizen

  Wat een stoere oorbellen! Vleermuizen zien er best een beetje griezelig uit, maar ze zijn heel erg nuttig voor ons. Vleermuizen eten namelijk insecten zoals muggen vliegen. Een volwassen vleermuis kan er wel duizend per uur eten!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, koala met blauwe strik

  Schattig zijn ze, koala’s. Ze worden ook wel koalaberen genoemd, maar een koala is helemaal geen beer, het is een buideldier. Net zoals de kangoeroe. Ze komen ook uit hetzelfde land als de kangoeroe, namelijk Australië.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zwart katje

  Wat een grappig katje is dit! Hij maakt een hele hoge rug. Dat doet hij omdat hij een beetje bang is. Maar met zo’n hoge rug lijkt hij groter en zo hoopt hij dat anderen bang van hém worden.

  9.99
 • Silver Cat Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, roze katjes

  Wat een lieverdjes! Deze roze katjes passen heel leuk bij deze creolen met witte katjes met roze oortjes , zie je dat? Of bij dezelfde wit met roze katjes, maar dan als oorstekers.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, vlinder met kristallen van Swarovski

  Wat een gave vlinder met die twee tinten blauw! Het zijn echte Swarovski kristallen. Dat zijn eigenlijk een soort stukjes glas die precies lijken op diamanten. En diamanten zijn de duurste stenen van de hele wereld!

  10.99
 • Zilveren ster oorsteker met kristal kleurige steentjes

  Zilveren oorstekers, ster met kristallen

  Deze sterren hebben een zilverwitte ondergrond en daarop zitten elf kleurloze kristallen. Kleurloos saai? Helemaal niet! Want in die zogenaamde kleurloze kristallen kun je alle kleuren van de regenboog zien schitteren!

  10.99
 • zilveren unicorn oorbel met steentjes in een blauw en paarse kleur

  Zilveren oorstekers, eenhoornhoofd met blauwe manen

  De blauwe manen met gekleurde glittertjes krullen rond de hoorn en oren van deze magische eenhoorn. Om haar hals draagt ze een lila band waar drie lila kristallen op zitten. Mooi hè?

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, roze uil met bloemmotiefje

  Deze roze uiltjes zien er super lief uit, maar toch zijn het roofvogels die bijvoorbeeld muizen en vogeltjes eten. Soms vangen ze zelfs babyhertjes! Zielig? Tja, ook uilen moeten eten, of niet?

  9.99
 • Hart

  Zilveren oorstekers, hart met kleurige kristallen

  Hoeveel kristallen tel jij in dit kleurige hart? Het zijn er veel hè? Ze zitten stevig vast hoor, en voor extra bescherming zit er over de hele oorsteker nog een speciaal heel sterk laagje, een e-coating heet dat.

  9.99
 • Flamingo

  Roze flamingo oorstekers

  Helemaal hip ben je met deze oorstekers met een roze flamingo. De trend begon in Amerika en sloeg al snel over naar Europa. Hij is dan ook wel erg leuk met zijn lange poten en roze veren!

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, uil, roze met drie hartjes

  Een uil kan héél stilletjes vliegen. Dat komt omdat ze hele zachte vleugels hebben met een soort franje langs de rand. Als jij heel zachtjes wilt lopen, kun je het beste op hele zachte sokken lopen.

  9.99
 • Kers

  Zilveren oorstekers, lichtroze kersen met kristallen

  ‘De kers op de taart’, ‘Naar rijpe kersen klimt men hoog’ en ‘Met hoge heren is het kwaad kersen eten, ze spuwen je de pitten in het gezicht’, zijn drie uitdrukkingen waarin de kers voorkomt. Weet jij wat ze betekenen?

  10.99
 • Zilveren oorstekers, hart met kleurige kristallen

  Hoeveel kristallen tel jij in dit kleurige hart? Het zijn er veel hè? Ze zitten stevig vast hoor, en voor extra bescherming zit er over de hele oorsteker nog een speciaal heel sterk laagje, een e-coating heet dat.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, aapje

  Apen zijn grappig omdat ze zo leuk spelen en gekke capriolen uithalen en ook omdat ze lekker ondeugend kunnen zijn. Met deze oorbellen hoef jij niet meer naar de dierentuin om aapjes te kijken.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eendjes

  De meeste eendenkuikens zijn aan de onderkant geel en bovenop bruin met een beetje geel. Zo vallen ze minder op en worden ze niet snel opgegeten. Maar sommige kuikens zijn helemaal geel, dat worden later witte eenden.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zwarte gympen

  Hou jij van rennen, springen, voetballen of bijvoorbeeld fietsen? Dan ben je sportief en actief. Deze oorbellen met zwarte gympen passen dan goed bij jou! Doe wel je oorbellen uit als je gaat sporten.

  9.99

De oorstekers van WeLoveSilver

Alle oorstekers voor kinderen van WeLoveSilver zijn gemaakt van zilver, maar sommige zien eruit als goud en weer andere zijn heel mooi roze. De gouden oorstekers zijn niet helemaal van goud – dan zouden ze echt veel duurder zijn – maar over het zilver zit een laagje goud. We noemen deze oorstekers gold plated. Je hoeft niet bang te zijn dat het laagje eraf gaat, het goud zit er heel stevig op. Bovendien zit er over de hele oorsteker nóg een laagje, een soort heel dun, maar hard plastic waardoor er ook niet snel krasjes op de oorstekers komen.
De roze oorstekers hebben over het zilver ook goud, maar dan met een beetje koper erdoor. Dit heet rosé goud en zulke oorbellen zijn rose gold plated.
Oorstekers kun je ook heel goed combineren met creolen, ook die vind je in de collectie oorbellen van WeLoveSilver. In het ene oor een creool – mét hangertje – en in het andere oor een oorsteker? Doen!
Voor alle oorbellen van We Love Silver geldt: drie halen, twee betalen. Je krijgt dus één setje helemaal gratis!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen