Oorstekers voor kinderen

Oorstekers bestaan uit twee delen: het pinnetje met de mooie versiering dat door je oor gaat, en het dingetje waarmee je het pinnetje aan de achterkant vastzet. Dat dingetje wordt een vlindertje genoemd. Als je nu een oorsteker met een vlinder neemt, heb je aan twee kanten van je oorlelletje een vlindertje. En waarschijnlijk ben jij dan de enige die dat weet!
De meeste oorstekers hebben een leuk figuurtje vast aan het pinnetje zitten, maar er bestaan ook oorstekers met een hangertje.

Lees meer

Resultaat 1–64 van de 235 resultaten wordt getoond

 • Zilveren unicorn oorsteker met regenboog kleuren

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met verschillende kleuren manen en staart

  Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  9.99
 • Zilveren vliegende unicorn oorsteker met paars en aqua glitters

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met aqua vleugels

  Deze eenhoorns staan te steigeren om weg te mogen vliegen. Ga tussen hun aquakleurige vleugels met gekleurde glittertjes zitten en houd je stevig vast aan de paarse manen. We wensen je een goede vlucht!

  9.99
 • Schattige zilveren kitten oorbel

  Zilveren oorstekers, kittens

  Schattig zijn ze, die jonge poesjes. Het leuke aan deze zilveren kittens is dat ze zo jong en schattig blijven! Je kunt ze bijna horen spinnen, zo tevreden zien ze eruit met hun dichtgeknepen oogjes.

  9.99
 • Balletdanseres

  Ballerina met roze kristallen

  Wat een sierlijk danseresje! En die roze jurk met kristallen is ook super gaaf. Zie je dat de een het spiegelbeeld is van de andere? Dat staat echt leuk in je oren!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, regenboog met wolkjes

  Meestal zie je maar een stukje van een regenboog – als het regent en ook de zon schijnt – maar soms ook zie je ze helemaal, net zoals deze oorstekers. De kleuren van de regenboog zie je schitteren in de wolken.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rolschaatsen

  Dit zijn echt oorbellen voor sportieve meiden! Ondanks de zachte kleuren zien ze er toch heel stoer uit met die bliksemschicht. De kleurtjes zijn goed beschermd door een speciaal laagje. Bescherm jij jezelf ook goed als je gaat rolschaatsen?

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  WeLoveSilver heeft echt heel veel eenhoorn oorbellen, hè? Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je er drie uitzoekt, hoef je er maar twee te betalen. Dus neem deze en kijk gerust nog even verder.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, panda met roze strik

  Wat zijn deze oorstekers leuk hè? Ze passen bij deze ring. Panda’s hebben bolle wangen en hele sterke kaken. Ze bijten zo een bamboestengel door, dat is zelfs voor mensen met een bijl best lastig.

  9.99
 • Silver Deer Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, damhertje

  Als een damhert in de duinen woont, dicht bij de zee, heeft hij witte vlekken op de rug. In de bossen midden in Nederland zijn de damherten meestal donker bruingrijs. Deze damhertjes komen dus uit de duinen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, tijgers

  Tijgers en panters en jaguars zijn krachtige, lenige dieren die heel hard kunnen lopen. En weet je wat zo leuk is? Andere katten en katachtigen houden niet van water, maar de tijger wel, hij kan heel goed zwemmen!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, alpaca

  Een alpaca is een echt knuffeldier en daarom zie je hem ook regelmatig op kinderboerderijen. Ze zijn kleiner en ook liever dan de lama, daarom zijn ze ook zo mega populair

  9.99
 • Zilveren Sneeuwvlok oorsteker

  Zilveren oorstekers, sneeuwvlok

  Deze sneeuwvlokken lijken net echt, vind je ook niet? Gelukkig zijn ze niet echt, want je zou hele koude oren krijgen. Deze sneeuwvlokken zijn namelijk best dik en het zou lang duren voor ze gesmolten waren!

  9.99
 • Bloem

  Bloem met lavendelblauwe bloemblaadjes

  Wat een mooie kleur is dit! De kleur lavendelblauw wordt ook wel maagdenpalm genoemd. Als het licht erop valt, lijken de bloemblaadjes de ene keer blauw en de andere keer violet. Je kunt er wel naar blijven kijken!

  9.99
 • Hart

  Zilveren oorstekers, roze hart met glitters en gladde rand

  Deze oorstekers lijken veel op deze, maar de rand is anders. Deze oorstekers hebben een gladde rand rond het roze hart met kleurige glittertjes. Ze zijn allebei mooi, welke gaat het worden voor jou?

  9.99
 • Eenhoorn

  Eenhoorn oorstekers met veel kleurige, glimmende steentjes

  Het lijkt wel of deze eenhoorns met confetti zijn bestrooid, het ziet er in ieder geval heel feestelijk uit! Er zit een speciaal laagje over deze oorstekers, de kleurige stukjes blijven goed zitten.

  9.99
 • Hart

  Zilveren oorstekers, hart met kleurige kristallen

  Hoeveel kristallen tel jij in dit kleurige hart? Het zijn er veel hè? Ze zitten stevig vast hoor, en voor extra bescherming zit er over de hele oorsteker nog een speciaal heel sterk laagje, een e-coating heet dat.

  9.99
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, roze poten

  De Flamingo is een vogel die het liefst in grote groepen leeft. Hun kindertjes gaan naar een heuse crèche, die wordt geleid door een paar volwassen flamingo’s. Leuk om te weten, toch?

  9.99
 • Kristal Oorstekers Hart

  Zilveren oorstekers, open hart met kristallen

  Hartjes zijn een heel populair symbool. We Love Silver heeft ze daarom in veel verschillende soorten. Zilver, gold plated, met kristallen, in verschillende epoxy kleuren en in open en dichte vormen. Vind jij het ook zo moeilijk kiezen?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zeehond met glitters

  Dit is een heel lichtgrijze zeehond. Hij is vast nog heel jong, want jonge zeehondjes zijn meestal wit en volwassen zeehonden grijs. WeLoveSilver heeft ook grijze zeehonden als oorsteker, kijk maar eens.

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met blauw hartje op de bil

  Deze eenhoorns zien er echt heel leuk uit, vind je ook niet? Met hun mooie blauwe en roze manen en staart. En dat hartje op hun bil, in dezelfde kleur als de hoefjes, maken het helemaal af!

  9.99
 • Silver Daisy Flower Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, kleurrijk madeliefje

  Dit madeliefje heeft allemaal gekleurde blaadjes. Dat ziet er super leuk uit, hè? Een madeliefje heet Daisy in het Engels. Nederlandse meisjes kunnen Madelief heten en Engelse meisjes Daisy. Grappig hè?

  9.99
 • Silver Heart Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, twee roze hartjes

  Hou jij ook zo van hartjes? En van roze? Deze zilveren oorstekers hebben twee roze hartjes. Dat roze is van heel hard spul, epoxy, dat gaat er niet zomaar af. De oorstekers hebben ook nog een extra beschermend laagje.

  9.99
 • Silver Shell Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, schelp met verschillende kleuren roze

  Wauw, wat zijn deze schelpen mooi! De kleuren gaan van heel licht roze naar wijnrood. Echte schelpen kunnen ook hele mooie kleuren hebben, vooral aan de binnenkant, daar zit namelijk parelmoer.

  9.99
 • Silver Cupcake Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, cupcake, roze met kristal

  Je zou er bijna aan gaan likken, zo lekker zien ze eruit. Het roze is net glazuur, dat laagje dat je vaak op cupcakes en andere koeken ziet. In een iets andere kleur hebben we ook creolen met cupcakes .

  9.99
 • Silver Cat Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, zwarte katjes

  Sommige mensen denken dat een zwarte kat ongeluk brengt. Vooral als je hem op vrijdag (de dertiende) ziet. Maar deze kleine zwarte katjes gaan jou vast veel geluk brengen, want ze hebben zilveren snorharen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, heksje

  Hou jij van sprookjes en andere verhalen waarin wezens voorkomen die volgens de meeste mensen niet bestaan? We zeggen ‘meeste mensen’, want er zijn genoeg mensen die menen dat heksen en bijvoorbeeld kabouters wel echt bestaan!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, cupcakes met kristallen

  Hou jij ook zo van cupcakes? Om te eten én om te maken? Ze zien er altijd zo super mooi en lekker uit, vind je ook niet? Deze cupcake heeft een topping met negen kristallen en een roze bolletje.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, vlinder met kristallen van Swarovski

  Wat een gave vlinder met die twee tinten blauw! Het zijn echte Swarovski kristallen. Dat zijn eigenlijk een soort stukjes glas die precies lijken op diamanten. En diamanten zijn de duurste stenen van de hele wereld!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, koala eenhoorn

  Je kunt deze koala eenhoorn ook unikoala – van unicorn en koala – of koalacorn of koacorn noemen. Welke naam ga jij deze groene schatjes met glittertjes geven als je ze in je oren doet?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn hoofd met pluizig bolletje

  Deze mooie eenhoorndame met roze manen met glittertjes – die super goed past bij deze verstelbare eenhoorn ring  – heeft een zacht pluizig bolletje aan haar halsband hangen. Dat staat mooi, vind je ook niet?

  11.99
 • Gold plated unicorn oorsteker met paars en roze

  Gold plated oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  Deze schattige, speelse eenhoorns zijn hetzelfde als de eenhoorns die aan deze creolen hangen. Wat heb jij het liefst: oorstekers of creolen? Of wil je misschien in je ene oor een creool en in het andere een oorsteker?

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoorn met verschillende kleuren steentjes

  Wat denk jij, is deze eenhoorn een schimmel, net zoals het paard van Sinterklaas? Hij is bezaaid met kristalletjes – het zijn er wel 25! – en daarom schitteren deze oorstekers in je oren.

  11.99
 • IJsje

  Zilveren oorstekers, ijsjes

  Jammie…! Dit zijn vast aardbeienijsjes met van die gekleurde balletjes ter decoratie. Pas maar op dat niet iedereen aan je oren gaat likken als jij deze leuke oorstekers in je oren hebt!

  9.99
 • Hart

  Zilveren oorstekers, hart in twee tinten roze

  ‘Het hart op de juiste plaats hebben’ betekent een goed mens zijn. Jij weet natuurlijk wel wat de juiste plaats is voor deze harten in twee tinten roze, of niet? Inderdaad, in je oren!

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers, eenhoorn met hartje op de bil

  Zie je dat? Deze schattige eenhoorns in zachte pastelkleuren hebben een hartje op hun bil. Ze zien er ook heel speels uit, alsof ze zo met vrolijke bokkensprongen weg zullen rennen.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoornhoofd met glinsterend roze manen

  In de roze, krullerige manen die rond de hoorn van deze vriendelijke eenhoorn vallen, zitten glanzende steentjes verborgen. En om zijn hals heeft hij – of is het een zij? – een tuigje met schitterende kristallen.

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, rozerode uil met bloemmotiefje

  Je kunt aan deze oorstekers wel zien dat uilen hun klauwen heel goed kunnen uitspreiden, daarmee kunnen ze gemakkelijk allerlei prooien vangen. Gelukkig kunnen deze uilen niet in jouw oren grijpen!

  9.99
 • Voetbal

  Zilveren oorstekers, voetbal

  Voor de echte sportievelingen zijn deze voetbal oorstekers. Zit jij op voetbal? Misschien wil jouw hele team wel zulke gave oorbellen. Je kunt ze beter wel uitdoen voor je gaat trainen of spelen, hoor!

  9.99
 • Zilver Dolfijntje

  Zilveren oorstekers, dolfijn met 3 steentjes in de vin

  Groot of klein, bijna iedereen houdt wel van de dolfijn. Ze zijn speels en heel erg slim. Deze oorstekers kun jij nog heel lang dragen omdat je ze mooi blijft vinden, wees er daarom maar heel zuinig op!

  9.99
 • Flamingo

  Roze flamingo oorstekers

  Helemaal hip ben je met deze oorstekers met een roze flamingo. De trend begon in Amerika en sloeg al snel over naar Europa. Hij is dan ook wel erg leuk met zijn lange poten en roze veren!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, kersen

  Wat is er nou leuker dan echte kersen aan je oren hangen als oorbel? Nou… échte zilveren oorbellen met kersen natuurlijk! Deze kersen kun je het hele jaar door in je oren hebben, gaaf toch?

  9.99
 • Zeemeermin

  Zilveren oorstekers, zeemeermin met paars sterretje

  Zeemeerminnen zijn super populair, er zijn zelfs zwemlessen voor kinderen met een zeemeerminnenstaart. Het valt nog niet mee om met zo’n staart te zwemmen, je kunt ze beter in je oren hebben.

  9.99
 • Vlinder

  Zilveren oorstekers, vlinder in twee kleuren roze

  Vlinders zijn heel teer en kwetsbaar, je moet er heel erg voorzichtig mee zijn als je er eentje vangt. Gelukkig zijn deze oorstekers niet zo kwetsbaar, ze hebben zelfs een extra laagje om ze nog sterker te maken.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, panda

  Prachtig hè, deze panda’s. Panda’s zijn er op gebouwd om vlees te eten, maar dat doen ze niet, een panda eet bamboe. En eigenlijk is dat niet eens zo goed voor hem, want hij kan lang niet alles verteren.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, blauwe waterschildpad

  Dit schattige schildpadje heeft mooie, brede poten die op peddels lijken. Daaraan kun je zien dat hij in het water leeft. Toch kun je jouw oorbellen beter uit doen als je gaat zwemmen of douchen!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zwarte gympen

  Hou jij van rennen, springen, voetballen of bijvoorbeeld fietsen? Dan ben je sportief en actief. Deze oorbellen met zwarte gympen passen dan goed bij jou! Doe wel je oorbellen uit als je gaat sporten.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, bulldog

  Och wat lief zijn deze bulldog puppy’s! WeLoveSilver heeft deze ook in het wit, zie je dat? Welke vind jij het leukst? Moeilijk om te kiezen, hè? Misschien kun je wel allebei nemen!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, vleermuizen

  Wat een stoere oorbellen! Vleermuizen zien er best een beetje griezelig uit, maar ze zijn heel erg nuttig voor ons. Vleermuizen eten namelijk insecten zoals muggen vliegen. Een volwassen vleermuis kan er wel duizend per uur eten!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn met roze manen en vleugels

  Deze eenhoorn lijkt met zijn korte pootjes veel op een pony. Maar een pony heeft natuurlijk geen vleugels. Bij deze eenhoorn zijn de vleugels lichtroze. En de manen en staart zijn donkerroze.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, koala met blauwe strik

  Schattig zijn ze, koala’s. Ze worden ook wel koalaberen genoemd, maar een koala is helemaal geen beer, het is een buideldier. Net zoals de kangoeroe. Ze komen ook uit hetzelfde land als de kangoeroe, namelijk Australië.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zwaan

  Deze sierlijke zwanen met hun roze veren zullen jou vast heel mooi staan. Wist jij dat zwanen mensen kunnen herkennen? Ze weten dus precies of iemand wel of niet lief is voor ze.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoornhoofden met roze glittermanen

  Met zulke mooie oorstekers zie jij er super feestelijk uit! De roze manen van deze eenhoorns hebben kleurige glitters en om de hals hebben de mooie eenhoornmeisjes een bandje met echte kristallen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, vos

  De vos is een prachtig dier met zijn spitse snoet en de mooie roodbruine vacht en pluimstaart. Ze zijn van familie van de hond. De hond heeft graag gezelschap, maar de vos is liever alleen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, lieveheersbeestjes met glitters

  Je hebt misschien weleens gezien dat een lieveheersbeestje oranje spul kan achterlaten, bijvoorbeeld op je hand. Dit smaakt heel vies en het stinkt, daarom eten vogels zo’n lieveheersbeestje liever niet op, goed hè?

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn paars met roze

  Deze super gave eenhoorns staan klaar om met je weg te vliegen. Hou je vast aan de paarse manen en verschuil je tussen de roze vleugels met de mooie glinsterende glittertjes.

  9.99
 • Silver Fox Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, roze vos met strikje

  Een vos is familie van de hond, maar hij lijkt eigenlijk meer op een kat. Hij kan namelijk in bomen klimmen en hij heeft net zulke ogen als een kat, waarmee hij in het donker goed kan zien.

  9.99
 • Silver Dragonfly Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, libelle met roze vleugels

  Libellen kunnen sneller dan alle andere insecten vliegen, wel 50 of 60 km per uur. En wist je dat hij ook achteruit kan vliegen of helemaal stil hangen in de lucht? Daarom heeft hij natuurlijk van die mooie vleugels!

  9.99
 • Silver Dog Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, hondenkop

  Dit zijn echte waakhonden, denk je ook niet? Zijn oren – de een wit met zwart en de andere zwart met wit – staan rechtop. Dat betekent dat de hond heel goed oplet of hij iets hoort.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn op blauw wolkje

  Ach, kijk ze nou toch eens lekker slapen! Ze zijn vast heel moe van alle avonturen die ze beleefd hebben. Denk jij ook dat je heel lekker kunt slapen op zo’n mooi, zacht, blauw wolkje?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, roze strikje

  Volgens WeLoveSilver zitten er precies twintig roze kristallen op deze strikjes. Tel ze maar eens na! Deze roze kristallen zijn op een roze onderlaag van epoxy bevestigd en hebben daarna een extra coating gekregen om ze goed te beschermen.

  12.99

De oorstekers van WeLoveSilver

Alle oorstekers voor kinderen van WeLoveSilver zijn gemaakt van zilver, maar sommige zien eruit als goud en weer andere zijn heel mooi roze. De gouden oorstekers zijn niet helemaal van goud – dan zouden ze echt veel duurder zijn – maar over het zilver zit een laagje goud. We noemen deze oorstekers gold plated. Je hoeft niet bang te zijn dat het laagje eraf gaat, het goud zit er heel stevig op. Bovendien zit er over de hele oorsteker nóg een laagje, een soort heel dun, maar hard plastic waardoor er ook niet snel krasjes op de oorstekers komen.
De roze oorstekers hebben over het zilver ook goud, maar dan met een beetje koper erdoor. Dit heet rosé goud en zulke oorbellen zijn rose gold plated.
Oorstekers kun je ook heel goed combineren met creolen, ook die vind je in de collectie oorbellen van WeLoveSilver. In het ene oor een creool – mét hangertje – en in het andere oor een oorsteker? Doen!
Voor alle oorbellen van We Love Silver geldt: drie halen, twee betalen. Je krijgt dus één setje helemaal gratis!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen