Creolen met hanger

Creolen worden ook wel ‘hoops’ genoemd of oorringen. Wist je dat ze ongeveer 200 jaar geleden ook veel gedragen werden in Nederland? Dat was omdat de dokter het zei! Als je een gouden oorbel in je oor had, kreeg je geen last van je ogen. Of als je een ziek oog had, kon een gouden oorbel je oog genezen. Mensen die weten wat acupunctuur is, begrijpen wel waarom. Dus als jij geen gaatjes mag, zeg je maar dat de dokter heeft gezegd dat het goed voor je ogen is! Wedden dat jij dan ook van die leuke creolen – mét hanger, want die zijn helemaal in – kunt dragen?

Lees meer

Toont alle 58 resultaten

 • Eenhoorn

  Creolen met eenhoornhangers, met vleugels

  Wat een schatjes zijn dit. Zouden het jonge eenhoorns zijn? Ze zien er zo lief uit met hun zachte kleurtjes en hun zilveren vleugels. Waar zou jij met hen naartoe willen vliegen?

  11.99
 • Flamingo

  Creolen met flamingo hanger

  Wist je dat je ook in Nederland af en toe een flamingo kunt tegenkomen? Dat is dan een flamingo die ontsnapt is uit een dierentuin bijvoorbeeld. Eigenlijk best zielig, want ze leven het liefst in grote groepen.

  11.95
 • Eenhoorn

  Creolen met hanger, eenhoorn en roze Swarovski kristal

  Aan de creolen hangt een echte roze Swarovski kristal. Veel mensen vinden dit de mooiste kristal die er bestaat. En aan die kristal hangt een eenhoorn met roze manen en staart. Gaaf hè?

  11.95
 • Eenhoorn hoops

  Creolen met hanger, eenhoorn met roze manen en staart

  Ah, deze zijn ook leuk! Kijk eens naar die volle bos roze manen, zou jij die ook niet eens willen borstelen? Als je op zijn rug klimt, kun je je in ieder geval goed aan de manen vasthouden!

  11.95
 • Zilveren unicorn oorbel met roze en kristal kleurige steentjes

  Creolen met hanger, hoofd van eenhoorn met kristallen halsband

  Wat een mooie creolen zijn dit! Om de hals van deze eenhoorn zit een mooie band met kristallen en in haar krullerige roze manen heeft ze allemaal glitters in verschillende kleurtjes.

  12.99
 • Zilveren unicorn oorbel met roze kleurige steentjes

  Creolen met hanger, hoofd van eenhoorn met roze kristallen halsband

  Dit is misschien wel de koningin van de eenhoorns, zo mooi is ze! Ze draagt een roze band om haar nek met roze kristallen. In haar roze manen, die heel mooi krullen, heeft ze allemaal kleurige glitters.

  12.99
 • Eenhoorn

  Creolen met hangers, eenhoorn met glinsterend roze manen

  Welke vind jij het leukst, deze creolen met hanger of deze oorstekers? Moeilijk kiezen hè, ze zijn allebei zo leuk met die glinsterende roze manen! En ze passen allebei precies bij deze ring.

  11.95
 • Creolen met hartje en steentjes

  Creolen met hartje en zirkonia steentje

  Aan deze creolen hangen een zilveren hartje en een echt cubic zirkonia steentje. Dat steentje is heel speciaal, hij lijkt heel erg veel op een diamant die schittert in veel verschillende kleurtjes.

  11.99
 • Bloem

  Creolen met kleurige bloemen

  Aan deze creolen hangen kleurige bloemen die aan de zomer doen denken. Daar word je echt helemaal vrolijk van! De kleurtjes blijven goed beschermd door de extra e-coating, jouw bloemetjes zullen dus niet verkleuren.

  11.95
 • Cupcake met kristal

  Creolen met roze cupcake en kristal

  Ah, deze zijn om op te eten! Het leuke – en lekkere – van een cupcake is dat je ze heel mooi kunt versieren. Deze cupcake heeft ook een prachtige versiering, het lijkt wel roze glazuur met daar bovenop een kristalletje.

  11.95
 • Eenhoorn

  Eenhoorn oorstekers met verschillende kleuren

  Wat heeft WeLoveSilver toch veel verschillende oorbellen met eenhoorns! Vind je het moeilijk om te kiezen? We hebben een speciale actie: je kunt er bij ons drie kopen voor de prijs van twee!

  9.99
 • Gold plated oorbel bloem kristal

  Gold plated creolen met bloemhanger

  O, wat zijn deze creolen chic! Ze staan bij de kinderoorbellen, maar wedden dat je moeder en misschien je oma ze ook heel mooi zullen vinden? Bestel drie paar, je hoeft er toch maar twee te betalen!

  12.99
 • Gold plated oorbel hart

  Gold plated creolen met hanger, dicht hartje

  Hartjes zijn het teken van liefde en genegenheid. Goud is een edel metaal, dat betekent dat het niet kan roesten. Ook echte liefde roest niet, daarom betekenen deze gold plated oorbellen echte liefde!

  12.99
 • Gold plated oorbel hart

  Gold plated creolen met hanger, open hartje

  Het hart wordt gezien als het centrum van onze emoties. Als jij een open hart hebt, betekent dat dat je openstaat voor andere mensen, dat je met andere mensen verbonden bent. Mooi hè?

  12.99
 • Gold plated oorbel hartje

  Gold plated creolen met hartje

  Wat een romantische oorbellen zijn dit met die hartjes! Deze creolen zijn gemaakt van zilver met een laagje goud, gold plated heet dat. Het hartje hangt niet los aan het oorringetje, maar zit er vast aan.

  12.99
 • Gold plated roze kristal

  Gold plated creolen met roze kraal en kristallen

  Oh, wat zijn deze creolen mooi! Het gouden laagje glanst super mooi en de roze kraal die om de creool geschoven zit, heeft een heleboel roze kristallen. Wat zul jij er mooi uitzien met deze oorbellen in je oren!

  12.99
 • Gold plated oorbel ster

  Gold plated creolen met ster, hanger

  De ster met vijf punten wordt ook wel pentagram genoemd. Het is een van de oudste symbolen ter wereld. Maar hoe dan ook, deze gold plated sterren zullen schitteren aan je oren!

  12.99
 • Gold plated oorbel sterretje

  Gold plated creolen met ster, vast

  We Love Silver heeft voor jou de sterren van de hemel geplukt zodat jij elke dag kunt stralen. De sterretjes aan deze glanzende gold plated oorringen zitten vast, je kunt ze dus niet verliezen.

  12.99
 • Gold plated oorbel peace teken

  Gold plated creolen met vredesteken hanger

  Het vredesteken werd ontworpen als teken voor ‘nucleaire ontwapening’. Een wereld zonder atoombom zou een wereld in vrede betekenen, daarom is het over de hele wereld het teken van vrede geworden.

  12.99
 • Gold plated unicorn oorbel met verschillende kleurtjes en een roze hartje

  Gold plated creolen, eenhoorn met roze hartje op de bil

  Wat zijn deze eenhoorns schattig! Ze lijken wel te lachen en met dat gebogen been zien ze er ook heel speels uit. Ze hebben een roze hoorn, roze hoefjes en een roze sterretje op hun bil.

  12.99
 • Gold plated ster oorbel met roze details

  Gold plated creolen, ster met roze kern

  Deze creolen zijn gemaakt van zilver met een laagje echt goud. De ster die aan het ringetje hangt, heeft een roze kern. Een hele mooie combinatie voor echte jonge dames!

  12.99
 • Gold plated wit kristal

  Gold plated creolen, witte kraal met kristallen

  Wat een deftige oorbellen! Het echt gouden laagje over de zilveren creolen heeft een mooie glans. Aan de creolen hangen witte kralen die vol zitten met kristalletjes. De oorbellen hebben een extra coating om ze te beschermen.

  12.99
 • Gold plated oorbel peace teken

  Gold plated oorhangers, vredesteken

  Met vlaggen kun je letters seinen. Twee vlaggen in een omgekeerde v betekenen de letter D en een vlag recht omhoog is de letter N. Die letters zie je in het vredesteken, ze betekenen Nuclear Disarmament, nucleaire ontwapening.

  9.99
 • Zilveren hart oorbel rose

  Rose gold plated creolen met hanger, hartje

  Prachtig zijn deze oorbellen met een laagje roze goud. Daarmee ben je heel erg hip! In het hartje dat aan de creolen hangt, zit een kristal dat in allerlei kleurtjes flonkert en schittert.

  12.99
 • Rose oorbel hart kristal

  Rose gold plated creolen met kristallen hartje

  Aan deze creolen met een laagje roze goud hangt een hartje met zeven kristallen. Zeven is een geluksgetal, zou je met deze creolen geluk in de liefde krijgen? We Love Silver wenst jou dat toe!

  12.99
 • Rose oorbel peace teken

  Rose gold plated creolen met peace teken

  Het peace teken is opgebouwd uit twee letters uit het vlaggenalfabet, namelijk de N en de D. Ze staan voor Nuclear Disarmament – nucleaire ontwapening – dus een vredige wereld zonder kernwapens.

  12.99
 • Rose oorbel ster

  Rose gold plated creolen met ster

  De sterretjes die aan deze rose gold plated creolen hangen, glanzen net zo mooi als de sterren aan de hemel. Roze goud is helemaal in en sterren zijn ook heel geliefd, met deze oorbellen zit jij dus wel goed!

  12.99
 • Rose oorbel hart

  Rose gold plated creool met hartje

  WeLoveSilver – we houden van zilver – én we houden van hartjes. Deze creolen met een hangend hartje zijn rose gold plated, ze hebben een laagje roze goud over het zilver. Ook daar houden we van!

  12.99
 • Zilveren rose unicorn oorbel met roze en blauwe kleurtjes en een blauw hartje

  Rose plated creolen met eenhoorn hangers

  Dit model eenhoorn is heel populair en daarom hebben we ze in verschillende oorbellen, namelijk oorstekers, oorhangers en creolen. En dan kun je ook nog kiezen uit zilver of (roze) goud en de kleur van het hartje op hun bil.

  12.99
 • Zilveren rose oorbel met kristallen steentje

  Rose plated creolen met witte kraal en kristallen

  Mooi hè, dat roze goud? Het is helemaal hip. Ons roze goud is een dun laagje echt goud met wat koper. Daaronder zit zilver van de beste kwaliteit. Daardoor blijft het laagje roze goud super goed zitten!

  12.99
 • Zilveren bloemetjes oorbel met meerdere kleuren en een kristal kleurig steentje

  Zilveren creolen met hanger, bloemetjes

  Rozen verwelken, schepen vergaan, maar deze mooie bloemen zullen altijd blijven bestaan. Het hart van deze bloemetjes bestaat uit een mooi glinsterend kristalletje. Daar omheen zitten de vijf gekleurde bloemblaadjes.

  12.99
 • Koekje

  Zilveren creolen met hanger, cupcakes

  Vind jij het ook zo leuk om cupcakes te maken, of ze te versieren? Of eet je ze liever op? De cupcakes die aan deze zilveren creolen hangen, zien er ook echt uit om op te vreten, vind je niet?

  11.95
 • Kroon

  Zilveren creolen met hanger, donkerroze kroon met roze bolletjes

  In sprookjes dragen prinsessen, jonkvrouwen en gravinnen en andere edele dames altijd een kroon. Wist jij dat dat in het echt helemaal niet zo is? Alleen op heel speciale dagen wordt een kroon gedragen.

  11.95
 • Kroon

  Zilveren creolen met hanger, donkerroze kroon met witte bolletjes

  Deze oorbellen zijn bijna hetzelfde als deze. Alleen hebben die roze bolletjes met glitters en deze hebben witte bolletjes met gekleurde glitters. Maar allebei hebben ze een roze hartje met glitters.

  11.95
 • Zilveren unicorn oorbel met blauw geel en rood en een blauw hartje

  Zilveren creolen met hanger, eenhoorn met blauw hartje

  Dit zijn de zelfde eenhoorns als die van deze oorstekers . Wat draag jij het liefst, oorstekers of creolen? Neem ze allebei, dan kun je er voor hetzelfde geld nog een ringetje of armband bij kiezen.

  12.99
 • Zilveren unicorn oorbel met verschillende kleurtjes

  Zilveren creolen met hanger, eenhoorn met veel kleurtjes

  Deze eenhoorn heeft veel kleurtjes. Haar staart is rood met geel en oranje, haar manen zijn roze en rond haar hals zit een lila met paarse band. Tot slot heeft ze lila hoefjes en een blauw hartje op haar bil.

  12.99
 • Hart

  Zilveren creolen met hanger, hartje met roze kristallen

  Dit open hartje is heel romantisch, helemaal afgezet met roze kristallen. Het lijkt wel een roze bloemenkrans in hartvorm. De hartjes hangen aan zilveren creolen met een doorsnede van 12 mm.

  11.95
 • Silver Cat Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, katjes

  Echt schattige katjes zijn dit! Hier hangen ze aan creolen, maar we hebben de zelfde katjes ook als oorstekers. En ook hebben we ze nog in andere kleuren, namelijk zwart en roze WLS-1999-SF.

  11.99
 • Hoepels met Hart

  Zilveren creolen met hanger, paars hartje

  Het hart – het binnenste – van deze zilveren hartjes bestaat uit een fraaie dieppaarse kristal. Een paars hart staat symbool voor medeleven en begrip, genegenheid en zorgzaamheid. Mooi hè?

  11.95
 • Zilveren creolen met hanger, panda met paarse strik

  Wat een schattige panda’s zijn dit! Kijk toch eens dat kleine roze mondje, kun je je voorstellen dat daar kilo’s aan bamboe mee gegeten wordt? En met dat paarse strikje zou je haar toch zo willen knuffelen?

  12.95
 • Zilveren creolen met hanger, vlinder met blauwe kristallen

  Dit zijn vast boomblauwtjes, denk je ook niet? Je hebt hem waarschijnlijk weleens gezien, want hij leeft in heel Nederland, zelfs in de stad. Leuk dat jij ze nu ook in je oren kunt hebben!

  11.99
 • Ronde zilveren oorbel met een wit hartje

  Zilveren creolen met hanger, wit kristallen hart

  Deze zilveren creolen schitteren heel mooi, in het zonlicht zie je ineens allemaal mooie kleurtjes verschijnen in de witte hartjes met doorzichtige kristallen die aan de creolen hangen.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, zeemeermin

  Deze creolen – of oorringen – horen bij dit armbandje. Net als de eenhoorn is ook de zeemeermin een mythisch wezen. Ze komen in sprookjes en in heel oude verhalen voor, maar ze bestaan niet echt. Of toch wel…?

  12.95
 • Zeemeermin

  Zilveren creolen met hanger, zeemeermin

  Aan deze zilveren creolen hangen super gave zeemeerminnen. Ze hebben een roze staart met allemaal kleurige glitters. Die glitters gaan er niet af, ze zitten stevig vast onder een extra beschermend laagje.

  11.95
 • Zilveren oorbel hart wit

  Zilveren creolen met kleurloos hartje

  De kristal in dit hartje is kleurloos, maar toch ook weer niet. Want als je het hartje beweegt in het licht, schitteren er een heleboel verschillende kleurtjes in, wel alle kleuren van de regenboog!

  10.99
 • Zilveren oorbel langwerpig hart kristal

  Zilveren creolen met lange hanger, kristal en hartje

  Mooie, zwierige oorbellen zijn dit. Aan de zilveren creolen hangt een kristal en daaronder hangt nog een zilveren hartje. En ze zijn niet alleen voor kinderen, je grote zus, moeder of tante vindt ze vast ook heel gaaf!

  12.99
 • Zilveren oorbel langwerpig ster kristal

  Zilveren creolen met lange hanger, kristal en ster

  Symbolen als sterretjes en hartjes zijn tijdloos én leeftijdloos. Ze passen overal bij en iedereen – groot en klein – kent ze en vindt ze leuk. Dit zijn oorbellen dus om heel lang plezier van te hebben!

  12.99
 • Zilveren oorbel kristal aqua

  Zilveren creolen met lichtblauwe kraal met kristallen – 12 mm

  Is blauw jouw lievelingskleur en houd je van glinsterende steentjes en kristallen, dan zijn deze oorbellen echt iets voor jou. Aan de creolen hangt een lichtblauwe kraal die vol zit met kristallen.

  12.99
 • Zilveren oorbel hart paars

  Zilveren creolen met lila hartje

  De hartvormige kristal die aan deze zilveren creolen hangt, is lila – of violet – van kleur. Het is een mooie zachte of zelfs lieve kleur die dicht tegen het paars aan zit. Iets voor jou?

  10.99
 • Zilveren oorbel peace teken

  Zilveren creolen met peace-teken

  Ben jij tegen oorlog en wapens en zou je willen dat het overal op de wereld vrede was? Dan zijn dit jouw oorbellen. Aan de creolen hangt namelijk het internationaal bekende peace-teken, of vredesteken.

  12.99
 • Zilveren rood/roze hartjes oorbel

  Zilveren creolen met rode en roze hartjes

  Een rood hartje staat voor liefde en verbondenheid en het roze hartje betekent onvoorwaardelijke liefde. Dat wil zeggen dat je altijd van iemand zal houden, ook al doet die soms dingen die je helemaal niet leuk vindt.

  9.99
 • Zilveren oorbel roze kristal

  Zilveren creolen met roze kraal met kristallen – 12 mm

  Hoeveel roze kristallen zitten er op de kraal die aan deze creolen hangt? Moeilijk om te tellen hè? Het zijn er in ieder geval heel veel. Ze zullen super leuk staan bij je roze T-shirt of jurk!

  12.99
 • Zilveren oorbel wit kristal

  Zilveren creolen met witte kraal met kristallen – 12 mm

  Heel feestelijk zijn deze creolen. Om de oorring zit een witte kraal geschoven met daarop allemaal kristallen. Ze lijken kleurloos, maar als je ze beweegt in het zonlicht, zul je er heel veel kleurtjes in zien.

  12.99
 • Zilveren creolen met zwart hartje

  Aan deze zilveren creolen hangt een hartje met een zwarte, geslepen steen. Het handige van zwart is dat het bijna overal bij past. Je zult deze oorbellen dan ook vast heel vaak dragen!

  10.99
 • Uil

  Zilveren creolen, roze uiltjes met Swarovski kristal

  Aan deze zilveren creolen – of oorringetjes – hangt een echte Swarovski kristal en daaraan hangt een roze uiltje. Die Swarovski kristallen fonkelen bijna net zo mooi als een echte diamant. Gaaf hè?

  11.95
 • Zilveren oorbel peace teken

  Zilveren oorhangers met peace-teken

  Het peace-teken werd in de jaren zestig van de vorige eeuw ontworpen als protestteken tegen atoomwapens. Door de hippiebeweging werd het wereldwijd een bekend symbool dat nu staat voor vrede.

  9.99
 • Zilveren oorhangers, paarse eenhoorn

  Hou jij van paars en van eenhoorns? Dan bof jij. Deze elegante eenhoorndame heeft paarse manen met glitters en een mooie paarse halsband met paarse kristallen. Ze passen precies bij deze ketting  met eenhoorn

  14.95
 • Zilveren oorstekers, roze met blauwe vlinder

  Wat zien deze vlinders er mooi uit met al die kleurige glitters op hun roze met blauwe vleugels! Wist je trouwens dat de meeste mannetjesvlinders opvallender gekleurd zijn dan de vrouwtjes? Dit zijn dus vast mannetjesvlinders!

  12.95

De creolen met hanger van WeLoveSilver

Super hip zijn ze, de creolen met hanger. WeLoveSilver heeft heel veel leuke hangertjes voor jou. Met een eenhoorn, bijvoorbeeld, of met een romantisch hartje of wat dacht je van een cupcake of een ijsje in je oor? Het leuke is dat je het hangertje er ook af kunt halen, als je erop uitgekeken bent of als je kleren aanhebt waarbij het hangertje niet zo mooi staat. Ook leuk: in het ene oor een oorsteker met bijvoorbeeld een flamingo en in het andere oor een creool met eenzelfde flamingo als hanger. Je kunt lekker combineren, zeker als je gebruikmaakt van de aanbieding van WeLoveSilver: drie halen, twee betalen.
De creolen kunnen van zilver zijn of gold plated of rose gold plated. En de hangertjes kunnen allerlei kleurtjes hebben van sterk epoxy of mooie schitterende kristalletjes of andere steentjes. Kijk maar snel of je een mooi setje kunt vinden!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen