Armbanden voor kinderen

Armbanden bestaan in heel veel soorten en maten, letterlijk. Van die piepkleine armbandjes voor mollige babyarmpjes tot armbanden met dikke schakels voor stoere, gespierde mannenarmen. Armbanden kunnen ook van verschillende materialen worden gemaakt. Van leer of stof bijvoorbeeld, of van houten kralen. Maar het vaakst zijn ze van metaal. Van zilver, koper of goud bijvoorbeeld. Dat was heel vroeger ook al zo. En dan werden de metalen armbanden mooi versierd met gekleurde stukjes glas of met glinsterende steentjes.

Lees meer

Toont alle 7 resultaten

 • Zilveren armband unicorn roze

  Schakelarmband met drie eenhoornhoofden met roze manen

  De roze manen vallen zwierig rond de hoorn op het hoofd van deze eenhoorns. Je kunt zien dat een eenhoorn heel erg lijkt op een paard en daarom zeggen we – net als bij een paard – ‘hoofd’ en geen ‘kop’.

  12.99
 • Zilveren armband unicorn

  Schakelarmband met kleurige eenhoorn

  Daar hebben we de populaire eenhoorn! Aan dit schakelarmbandje hangen drie kleurige eenhoornhoofden. Die kleurtjes zijn van epoxy, een heel sterk materiaal. Het armbandje heeft een speciale coating waardoor de kleuren niet zullen vervagen.

  12.99
 • Zilveren armband met eenhoorn

  Je bent ze vast al tegengekomen tussen de oorbellen van WeLoveSilver, deze super leuke eenhoorns met een hartje op hun bil. Ze zijn er in verschillende kleurtjes en staan allemaal heel goed bij deze armband.

  14.95
 • Zilveren armband met eenhoorn met vleugels

  Ja, deze armband past super leuk bij deze oorbellen met dezelfde eenhoorns. Gaaf hè? Die gekleurde glittertjes op de aqua kleurige vleugels zien er ook zo mooi uit, je zou ze wel de hele tijd zachtjes willen aaien!

  14.95
 • Zilveren armband met gevleugelde eenhoorn

  Soms heeft een eenhoorn vleugels, soms ook niet. Deze eenhoorn heeft ze wel, hele mooie zelfs, ze zijn roze en hebben een heleboel kleurige glittertjes. Deze armband staat leuk bij deze oorhangers, ook al zijn ze niet hetzelfde.

  14.95
 • Zilveren schakelarmband met bedeltjes, panda

  Wat zijn deze panda’s leuk! Dit armbandje past heel mooi bij deze oorhangers of bij deze creolen met hangertjes . Ze zijn niet precies hetzelfde, kijk maar eens of jij de verschillen kunt ontdekken!

  14.95
 • Zilveren schakelarmband met zeemeermin

  Aan dit armbandje hangt een zeemeermin met lange blonde haren en een roze meerminnenstaart met glitters. Komen ze je bekend voor? Dat kan kloppen, want WeLoveSilver heeft deze meermin ook als creolen met een hanger.

  14.95

De kinderarmbanden van WeLoveSilver

In de kinderarmbanden van WeLoveSilver zit elastische silicone verwerkt. Dat is handig, want dan kun je zelf je armband afdoen als je op school gaat gymen, naar zwemles gaat of ’s avonds voordat je gaat slapen. En natuurlijk doe je hem ook zelf weer heel gemakkelijk om.
Onze kinderarmbanden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. We Love Silver gebruikt dit zilver omdat dit het mooiste én sterkste zilver is voor sieraden.
De armbandjes bestaan uit een soort zilveren kraaltjes met daartussen mooi versierde bolletjes.

De kinderarmbanden van WeLoveSilver zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. De armbandjes gaan jaren mee omdat ze een speciale coating hebben. Die beschermt het zilver tegen krassen en verkleuring.
Wil je niet alleen een armband, maar ook een mooie ring, oorbellen of een ketting? Geen probleem; voor alle sieraden van WeLoveSilver geldt: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen