Kettingen voor kinderen

Heel vroeger droegen mensen al kettingen om hun hals. Dat waren vaak koordjes van leer of een soort touwtje met daaraan een hanger. Een mooie schelp bijvoorbeeld, of een stuk bot of een tand van een dier dat was gevangen. Hoe belangrijker en ouder iemand werd, hoe meer hangers aan zo’n ketting kwamen. Deze kettingen waren de voorlopers van de kralenkettingen.
Later leerden de mensen om kleine ringetjes van metaal te maken. Deze ringetjes – schakels – werden aan elkaar gemaakt en dat was de schakelketting. Aan zo’n schakelketting werden ook weer hangers gehangen. Maar toen meestal maar één hanger per ketting.

Toont alle 3 resultaten

 • Eenhoorn

  Zilveren ketting met eenhoorn hanger

  Wat is hij leuk, deze eenhoorn, met zijn roze kleurtjes en goudgele hoorn op zijn hoofd! De eenhoorn heeft magische krachten, hij brengt moed en geluk. Deze eenhoorn hangt aan een echt zilveren schakelketting.

  14.95
 • Flamingo

  Zilveren ketting met flamingo hanger

  In Amerika zijn ze een ware rage, maar ook in Nederland worden de flamingo’s steeds populairder. Zo’n roze vogel is dan ook wel super leuk, zeker met zo’n mooi schitterend steentje als oog.

  11.95
 • Pony

  Zilveren ketting met pony hanger

  Een pony is sterk en dapper en soms ook wel een tikkeltje eigenwijs. Daarom zijn ze ook zo leuk, toch? Deze zilveren pony met zijn roze manen en staart voelt zich vast snel bij jou thuis!

  12.95

De kinderkettingen van We Love Silver

Onze kinderkettingen zijn schakelkettingen van zilver met daaraan een hanger. Het zilver dat voor de kettingen van WeLoveSilver is gebruikt, is 925 sterling zilver. Van dat zilver kun je mooie sterke schakels maken die niet snel zullen verbuigen of beschadigen. Zo’n zilveren schakelketting kun je heel veel jaren dragen en je kunt er altijd een nieuwe hanger aan hangen.
De hangers aan de kinderkettingen van WeLoveSilver zijn ook gemaakt van 925 sterling zilver. Ze hebben bovendien mooie kleurtjes. Die kleurtjes zijn van epoxy. Dat is een super sterk materiaal. Wees niet bang dat jouw eenhoorn, pony of flamingo kapotgaat, want over dat super sterke epoxy gaat nog een extra laagje om de hanger nóg sterker te maken en ervoor te zorgen dat het epoxy niet verkleurt.
Wil je ook nog oorbellen die mooi passen bij je kinderketting met hanger? Groot gelijk! En bij WeLoveSilver geldt: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen