Kettingen voor kinderen

Heel vroeger droegen mensen al kettingen om hun hals. Dat waren vaak koordjes van leer of een soort touwtje met daaraan een hanger. Een mooie schelp bijvoorbeeld, of een stuk bot of een tand van een dier dat was gevangen. Hoe belangrijker en ouder iemand werd, hoe meer hangers aan zo’n ketting kwamen. Deze kettingen waren de voorlopers van de kralenkettingen.
Later leerden de mensen om kleine ringetjes van metaal te maken. Deze ringetjes – schakels – werden aan elkaar gemaakt en dat was de schakelketting. Aan zo’n schakelketting werden ook weer hangers gehangen. Maar toen meestal maar één hanger per ketting.

Lees meer over Kettingen voor kinderen

Toont alle 64 resultaten

 • Zilveren ketting met eenhoorn/unicorn

  Deze eenhoorn heeft zin om op avontuur te gaan, hij staat gewoon te trappelen van ongeduld, zie je dat? Ga je met hem mee? Hou je goed vast aan zijn mooie gekleurde manen! Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, regenboog met wolkjes

  Misschien heb je ze al gezien, de oorstekers met deze zelfde regenboog met wolkjes, of de creolen waaraan deze regenbogen hangen. Leuk om daar een setje mee samen te stellen. En drie halen = twee betalen!

  14.99
 • Kinderoorbellen, Combi setje eenhoorn: Zilveren oorstekers en ketting

  Wat een leuk combi setje! Zilveren eenhoorn oorbellen + Zilveren eenhoorn ketting Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  22.95
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met roze manen

  De eenhoorn aan deze ketting is hetzelfde als die van deze creolen. Beide hebben een halsband met kleurloze kristallen. Maar de ketting staat ook mooi bij de eenhoornsieraden met roze halsband, zoals deze creolen, deze oorhanger of deze oorstekers.

  14.99
 • Zilveren ketting, glitter gevleugelde eenhoorn hanger

  Vind jij het ook leuk om op avontuur te gaan? Dan zijn deze eenhoorn oorbellen voor jou gemaakt! De eenhoorn heeft roze manen en kleurrijke vleugels. Dankzij de glitters valt deze eenhoorn extra op.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, koala

  Als je deze ketting om hebt, lijkt het net of dit schattige koala meisje dicht tegen je aan kruipt. Koalabeertjes lijken echte knuffelbeertjes, maar ze hebben super scherpe tanden en klauwen!

  14.99
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met paarse manen

  Als je deze ketting koopt, samen met deze oorhangers, dan heb je een mega leuk setje! De glitters in de paarse manen schitteren net zo mooi als de paarse kristallen van de halsband.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin

  Deze zeemeermin – je mag trouwens ook gewoon meermin zeggen – heeft een prachtige helderblauwe staart met donker- en lichtblauwe glittertjes. Ze glimlacht heel lief, alsof ze je vraagt samen met haar te zwemmen!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, bloem met gekleurde blaadjes

  Deze ketting kun je heel mooi combineren met deze creolen waaraan dezelfde bloemetjes hangen. Of combineer hem met deze vlinderoorbellen, die hebben ongeveer dezelfde kleurtjes!

  14.99
 • Kinderoorbellen, Set van zilveren ketting en oorstekers, regenboog

  Regenbogen zie je niet vaak, maar met dit leuke setje heb jij er in ieder geval al drie gezien! Je kunt de zilveren regenboog oorbellen matchen met de regenboog ketting. Of natuurlijk los van elkaar dragen.

  22.95
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin

  De ketting met zeemeermin hanger vormt een mooi setje met deze oorstekers met dezelfde meerminnen. Ze heeft een paars sterretje in haar lange haren, zou dat een echte zeester zijn? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting, lieveheersbeestje

  Dit lieveheersbeestje zal nooit bij jou wegvliegen! Het rode lieveheersbeestje hangt aan een ketting van 39 centimeter lang, welke je zelfs nog een beetje langer kan maken als je dat wilt. Lieveheersbeestjes staan symbool voor liefde en geluk. Wie wil dat nou niet om zijn nek?

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, panda met roze strik

  De pandabeer is cool en zooo relaxed. Hij – en ook zij natuurlijk – doet de hele dag niet veel anders dan op het gemakje heel veel kilo’s bamboe eten en urenlang slapen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, bloem met lichtblauwe kristallen

  De kleuren van bloemen hebben allemaal een andere betekenis. Blauwe bloemen bijvoorbeeld staan voor onschuld, maar ze betekenen ook eeuwigheid. Dat is een mooie betekenis voor deze ketting met bloemetjeshanger!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, twee lila hartjes

  Dat is echte liefde, twee hartjes die met elkaar verbonden zijn. Een groot en een klein hartje, zijn dat misschien de harten van jou en jouw moeder of jouw oma? In ieder geval van iemand waar je veel van houdt!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, panda

  Kijk toch eens wat een schattige panda! Waarom zou hij zijn pootjes voor de ogen hebben? Schaamt hij zich een beetje? Doet hij verstoppertje? Het ziet er in ieder geval heel lief uit!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, flamingo

  Weet jij waarom deze flamingo op één poot staat? Als hij de andere poot ook optrekt, valt hij om! Flauw hè? Nee, ze doen dat zodat er maar één poot koud wordt in het water en de andere warm blijft.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, eenhoorn met roze manen en staart

  Wat een schattige eenhoorn is dit met die roze manen en staart. Ze heeft een blauw hartje op haar bil, dat ziet er heel leuk uit. Zou jij dat ook wel willen, zo’n mooi hartje op jouw bil? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Pony

  Zilveren ketting met pony hanger

  Een pony is sterk en dapper en soms ook wel een tikkeltje eigenwijs. Daarom zijn ze ook zo leuk, toch? Deze zilveren pony met zijn roze manen en staart voelt zich vast snel bij jou thuis!

  12.95
 • Zilveren ketting met wit katje

  Je kunt een heel setje samenstellen van sieraden met dit schattige katje. WeLoveSilver heeft oorstekers , creolen, oorhangers, een verstelbare ring en een leuk katoenen armbandje in diverse kleuren met deze katjes.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, koala eenhoorn met glitters

  We noemen dit schattige dier maar een koala-eenhoorn. Hij lijkt sprekend op een koala, maar dan met een gekleurde hoorn op zijn kopje. Door de glittertjes op zijn blauwgrijze vacht lijkt het helemaal een sprookjesdier.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Kinderoorbellen, complete set gekleurde vlinder

  Producteigenschappen: De vlinder is 8 mm breed en 7 mm hoog. Oorsteker: 0.5 gram. Ring: 0.63 gram. Ketting: 1.64 gram, lengte ketting 42+3 cm. Armband: 0.89 gram, lengte armband 17+3 cm.

  39.99
 • Zilveren ketting, panda met roze strikje

  Aan deze zilveren ketting hangt een bedel van een panda met een roze strik op haar hoofd. Panda’s staan bekend als lieve knuffel beren. Je kunt de panda ketting matchen met bijpassende oorbellen.

  14.99
 • Zilveren ketting, pinguin

  Met deze vrolijke pinguin aan jouw nek is jouw outfit compleet! Deze lieve pinguin hangt aan een zilveren ketting van 36 centimeter lang. Is hij niet cute?

  14.99
 • Zilveren ketting, alpaca hanger

  Deze witte alpaca is super lief, en kan niet wachten om aan jouw nek te hangen! De zilveren ketting heeft een lengte van 36 centimeter. De roze oortjes van de alpaca maken de ketting vrolijk, en deze alpaca is klaar om gedragen te worden!

  14.99
 • Zilveren ketting, vlinder hanger met kristallen

  Deze rups heeft zich ontpopt tot een prachtige vlinder. Deze zilveren ketting valt echt op door de kleurrijke vlinder hanger. De vlinder is roze en ingelegd met kristallen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vlinder

  Niet alle vlinders hebben zulke mooie kleuren. Er zijn er ook die best saai en somber van kleur zijn, dat zijn vaak de nachtvlinders, of motten. Maar je hebt ook heel veel mooi gekleurde vlinders, zoals deze!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, kroontje

  Deze kroontjes zijn super leuk, daarom heeft WeLoveSilver ze ook als oorstekers én als armbandje. Bij ons kun je drie sieraden uitzoeken en je hoeft er maar twee te betalen, dus je kunt de hele set nemen!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, paars kroontje

  Wauw, een prinsessenketting! Wees als een echt prinsesje en draag deze kroon met paars en lila, mét glitters! Nee, niet op je hoofd, maar rond je nek. Dat valt wat minder op, maar je bent toch wel een echte prinses!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vos

  Er wordt wel gezegd dat vossen sluw zijn en een beetje gemeen omdat ze kippen en eieren eten, maar andere kleine roofdieren – zoals de marter – doen dat ook. Vossen volgen net als die andere dieren gewoon hun instinct.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, cupcake

  Deze cupcake ziet er overheerlijk uit! Met twee kleuren roze, dat is vast aardbei en bosbes en een mooie glazuurlaag met glitters. En dan bovenop nog een bes of een kers, wat zou het zijn?

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, ster

  Aan de 45 cm lange ketting hangt een mooi glanzend massief sterretje. Je kunt hem bijvoorbeeld combineren met deze armband of met deze creolen. Of neem ze alle drie en betaal er twee!

  12.99
 • Zilveren ketting met eenhoorn/unicorn, rood en roze

  Deze eenhoorn heeft zin om op avontuur te gaan, hij staat gewoon te trappelen van ongeduld, zie je dat? Ga je met hem mee? Hou je goed vast aan zijn mooie rode manen! Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Eenhoorn

  Zilveren ketting met eenhoorn hanger

  Wat is hij leuk, deze eenhoorn, met zijn roze kleurtjes en goudgele hoorn op zijn hoofd! De eenhoorn heeft magische krachten, hij brengt moed en geluk. Deze eenhoorn hangt aan een echt zilveren schakelketting.

  14.95
 • Zilveren ketting met hanger, panda met glitterwolken en regenboog

  Deze panda is helemaal in de wolken. Zou ze de pot met goud aan het einde van de regenboog gevonden hebben? Misschien was het geen goud, maar waren het glitters. En die heeft ze over de wolken uitgestrooid.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, witte kat in auto

  Dit schattige witte katje gaat zo hard met de auto dat ze haar oogjes dicht knijpt tegen de wind die ze voelt. Waar zou ze naartoe gaan? Zou ze op weg zijn naar jouw huis?

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, blije koe

  Haha, wat een grappige koe is dit! Daar word je toch helemaal vrolijk en blij van? Ze heeft haar achterpoten in een spagaat. WeLoveSilver heeft er ook bijpassende creolen met hanger  bij of deze oorstekers.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, flamingo op skateboard

  Om te kunnen skateboarden moet je goed je evenwicht kunnen bewaren en dat kan een flamingo! Ze kunnen uren en uren op één poot blijven staan zonder ook maar een beetje uit balans te raken.

  14.99
 • Zilveren ketting met bruin hertje

  Alleen jonge reeën en edelherten hebben witte vlekken op hun rug, na een paar maanden verdwijnen die. Damherten houden hun witte vlekken. Dit hertje is dus een jonkie of een damhertje.

  14.99
 • Zilveren ketting met kleurige vlinder

  Leuk hè, deze vlinder met al die kleurtjes. WeLoveSilver heeft een complete set, kijk hier maar eens. Je kunt ook een eigen setje samenstellen met deze ring en deze creolen met hanger.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, eenhoornhoofd met paarse glittermanen

  Wat glinstert deze hanger mooi! De paarse manen van de eenhoorn zijn bezaaid met allemaal glittertjes en om de hals draagt ze een band met drie kristallen die ook al zo mooi schitteren.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zwart katje

  Brengt een zwarte kat ongeluk? Welnee! Je hebt juist heel veel geluk als jij zo’n mooie zilveren ketting met hanger hebt gekregen. En dat katje boft maar met een baasje als jij!

  14.99
 • Kinderoorbellen, Kinderoorbellen, complete set gekleurde zeemeermin

  Producteigenschappen: De zeemeermin is 8 mm breed en 9 mm hoog. Oorsteker: 0.5 gram. Ring: 0.61 gram. Ketting: 1.85 gram, lengte ketting 42+3 cm. Armband: 0.88 gram, lengte armband 17+3 cm.

  39.99
 • Kinderoorbellen, Kinderoorbellen, complete set witte kat met roze

  Producteigenschappen: De kat is 8 mm breed en 8 mm hoog. Oorsteker: 0.6 gram. Ring: 0.65 gram. Ketting: 1.89 gram, lengte ketting 42+3 cm. Armband: 0.97 gram, lengte armband 17+3 cm.

  39.99
 • Kinderoorbellen, Kinderoorbellen, complete set zwarte kat

  Producteigenschappen: De kat is 7 mm breed en 12 mm hoog. Oorsteker: 0.58 gram. Ring: 0.62 gram. Ketting: 1.89 gram, lengte ketting 42+3 cm. Armband: 0.92 gram, lengte armband 17+3 cm.

  39.99
 • Zilveren ketting met hanger, kers

  Wedden dat je moeder of je oma vroeger weleens kersen aan haar oren hing? Of misschien heb je dat zelf ook wel gedaan. Zouden kersen daarom als sieraad zo populair zijn?

  14.99
 • Kinderoorbellen, Set zilveren ketting en oorstekers, panda met roze strikje

  Oh, wat een leuk setje sieraden is dit! Wil je jouw oorstekers ook af en toe eens afwisselen met creolen – oorringen – kies dan ook deze creolen met pandahanger er nog bij.

  22.99
 • Zilveren ketting met hanger, vlinder, blauw met wit

  Deze ketting met hanger past mooi bij deze ring WLS-22262-PJ en bij deze creolen met hanger WLS-33950-PJ. Bij WeLoveSilver is het drie halen en twee betalen, je kunt ze dus gerust alle drie bestellen!

  15.99
 • Zilveren ketting met hanger, vosje

  Vossen zijn prachtige dieren. Hij is familie van de hond, maar hij lijkt veel meer op een kat. Hij kan net als een kat heel goed in het donker zien en hij kan ook zijn nagels intrekken.

  14.99
 • Zilveren ketting, roze eenhoorn

  De eenhoorn aan deze ketting is klaar om door jou gedragen te worden! Deze zilveren ketting heeft een hanger van een roze eenhoorn. De hoorn van de eenhoorn is geel, en de eenhoorn draag ook nog een rood hart bij zich. Deze ketting is daarom heel bijzonder, net als jij!

  15.99
 • Zilveren ketting, roze libelle

  Deze zilveren libelle heeft glitters op zijn roze vleugels, wat een leuk sparkling effect geeft! De zilveren ketting is door de kleurtjes super vrolijk, en past perfect om jouw nek.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, geometrisch vormgegeven eenhoorn

  Je hebt vast wel van Picasso gehoord. Hij was een kunstschilder die onder andere in geometrische vormen – vierkanten en driehoeken en zo – schilderde. Maar hij was ook sieradenontwerper. Deze hanger zou zomaar een ontwerp van Picasso kunnen zijn!

  14.99
 • Zilveren ketting met lieveheersbeestje

  Vind jij lieveheersbeestjes ook zo leuk? Dan heb je ze vast wel eens op je hand gehad en gezien dat ze wat oranje spul uitscheiden. Dat spul stinkt en smaakt vies en daarom willen vogels geen lieveheersbeestjes opeten.

  14.99
 • Zilveren ketting met sledehond

  Ben jij op zoek naar een setje van oorbellen en ketting en hou je van honden? Kijk dan eens naar deze oorbellen met dezelfde hond. Ze hebben een hele dikke vacht zodat ze goed tegen de sneeuw kunnen.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, libel

  Deze zilveren ketting hoort bij de zilveren armband met libel, maar hij staat ook heel leuk bij deze oorbellen. Als je ze alle drie neemt, hoef je er maar twee te betalen!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, blauwe dolfijn met kristallen

  Dolfijnen zijn gaaf! Ze zijn heel slim en ook heel sociaal. Dolfijnen kunnen ook snel zwemmen, en als ze zo snel gaan, krijgen ze vanzelf allemaal ribbeltjes in hun huid. Daardoor blijft hij beter in evenwicht.

  15.99
 • Zilveren ketting met hanger, cupcake

  Ha, lekker, zo’n cupcake! Het leuke van zo’n cupcake is niet alleen dat hij zo lekker is, maar ook dat je hem zo mooi kunt versieren. Vind jij het ook leuk om cupcakes te maken? Of eet jij ze liever alleen maar op?

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, elfje

  In oude verhalen heb je twee soorten elfen. De ene is een meisje of vrouw met vleugels, de andere is een jongen. De jongenselfen zijn vaak ondeugend, terwijl de meisjeselfen juist vaak lief zijn.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, cactus

  Wil jij iets heel anders dan al die zeemeerminnen of eenhoorns? Wat vind je van deze grappige cactus met een kroon op het hoofd? Een echte cactus heeft super scherpe stekels, maar deze gelukkig niet.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, ananasdrankje

  Dat ziet er feestelijk uit, zo’n drankje in een uitgeholde ananas en versierd met een mooie bloem! Die kun je vast alleen maar in verre, warme landen drinken, op het strand of aan de rand van het zwembad. Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, vlinder

  De vleugels van een vlinder zijn heel teer en kwetsbaar. Deze vlinder is dat gelukkig niet, maar door die stippen met zachte kleurtjes lijken de vleugels van deze vlinder toch net zo kwetsbaar als echte vlindervleugels. Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Flamingo

  Zilveren ketting met flamingo hanger

  In Amerika zijn ze een ware rage, maar ook in Nederland worden de flamingo’s steeds populairder. Zo’n roze vogel is dan ook wel super leuk, zeker met zo’n mooi schitterend steentje als oog.

  14.95

De kinderkettingen van We Love Silver

Onze kinderkettingen zijn schakelkettingen van zilver met daaraan een hanger. Het zilver dat voor de kettingen van WeLoveSilver is gebruikt, is 925 sterling zilver. Van dat zilver kun je mooie sterke schakels maken die niet snel zullen verbuigen of beschadigen. Zo’n zilveren schakelketting kun je heel veel jaren dragen en je kunt er altijd een nieuwe hanger aan hangen.
De hangers aan de kinderkettingen van WeLoveSilver zijn ook gemaakt van 925 sterling zilver. Ze hebben bovendien mooie kleurtjes. Die kleurtjes zijn van epoxy. Dat is een super sterk materiaal. Wees niet bang dat jouw eenhoorn, pony of flamingo kapotgaat, want over dat super sterke epoxy gaat nog een extra laagje om de hanger nóg sterker te maken en ervoor te zorgen dat het epoxy niet verkleurt.
Wil je ook nog oorbellen die mooi passen bij je kinderketting met hanger? Groot gelijk! En bij WeLoveSilver geldt: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen