Kettingen voor kinderen

Heel vroeger droegen mensen al kettingen om hun hals. Dat waren vaak koordjes van leer of een soort touwtje met daaraan een hanger. Een mooie schelp bijvoorbeeld, of een stuk bot of een tand van een dier dat was gevangen. Hoe belangrijker en ouder iemand werd, hoe meer hangers aan zo’n ketting kwamen. Deze kettingen waren de voorlopers van de kralenkettingen.
Later leerden de mensen om kleine ringetjes van metaal te maken. Deze ringetjes – schakels – werden aan elkaar gemaakt en dat was de schakelketting. Aan zo’n schakelketting werden ook weer hangers gehangen. Maar toen meestal maar één hanger per ketting.

Lees meer

Toont alle 16 resultaten

 • Zilveren ketting met dolfijn, met kristallen van Swarovski

  Deze blauwgrijze dolfijn heeft maar liefst 15 kristallen op zijn lijf. Geen gewone kristallen, maar Swarovski kristallen. Deze kristallen lijken net diamanten en ze hebben een heel speciaal laagje dat schittert als het Noorderlicht.

  15.99
 • Eenhoorn

  Zilveren ketting met eenhoorn hanger

  Wat is hij leuk, deze eenhoorn, met zijn roze kleurtjes en goudgele hoorn op zijn hoofd! De eenhoorn heeft magische krachten, hij brengt moed en geluk. Deze eenhoorn hangt aan een echt zilveren schakelketting.

  14.95
 • Zilveren ketting met eenhoorn/unicorn, rood en roze

  Deze eenhoorn heeft zin om op avontuur te gaan, hij staat gewoon te trappelen van ongeduld, zie je dat? Ga je met hem mee? Hou je goed vast aan zijn mooie rode manen! Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Flamingo

  Zilveren ketting met flamingo hanger

  In Amerika zijn ze een ware rage, maar ook in Nederland worden de flamingo’s steeds populairder. Zo’n roze vogel is dan ook wel super leuk, zeker met zo’n mooi schitterend steentje als oog.

  14.95
 • Zilveren ketting met hanger, ananasdrankje

  Dat ziet er feestelijk uit, zo’n drankje in een uitgeholde ananas en versierd met een mooie bloem! Die kun je vast alleen maar in verre, warme landen drinken, op het strand of aan de rand van het zwembad. Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, cactus

  Wil jij iets heel anders dan al die zeemeerminnen of eenhoorns? Wat vind je van deze grappige cactus met een kroon op het hoofd? Een echte cactus heeft super scherpe stekels, maar deze gelukkig niet.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, eenhoorn met roze manen en staart

  Wat een schattige eenhoorn is dit met die roze manen en staart. Ze heeft een blauw hartje op haar bil, dat ziet er heel leuk uit. Zou jij dat ook wel willen, zo’n mooi hartje op jouw bil? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, flamingo

  Weet jij waarom deze flamingo op één poot staat? Als hij de andere poot ook optrekt, valt hij om! Flauw hè? Nee, ze doen dat zodat er maar één poot koud wordt in het water en de andere warm blijft.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, koala

  Als je deze ketting om hebt, lijkt het net of dit schattige koala meisje dicht tegen je aan kruipt. Koalabeertjes lijken echte knuffelbeertjes, maar ze hebben super scherpe tanden en klauwen!

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, turnster met roze turnpakje

  Tjonge, dit meisje is lenig zeg! Ze maakt een echte spagaat. Ben jij ook zo lenig en hou jij ook van turnen en gymnastiek? Dan is deze ketting echt iets voor jou. Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.95
 • Zilveren ketting met hanger, vlinder

  De vleugels van een vlinder zijn heel teer en kwetsbaar. Deze vlinder is dat gelukkig niet, maar door die stippen met zachte kleurtjes lijken de vleugels van deze vlinder toch net zo kwetsbaar als echte vlindervleugels. Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin

  De ketting met zeemeermin hanger vormt een mooi setje met deze oorstekers met dezelfde meerminnen. Ze heeft een paars sterretje in haar lange haren, zou dat een echte zeester zijn? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, zeemeermin

  Deze zeemeermin – je mag trouwens ook gewoon meermin zeggen – heeft een prachtige helderblauwe staart met donker- en lichtblauwe glittertjes. Ze glimlacht heel lief, alsof ze je vraagt samen met haar te zwemmen!

  14.99
 • Pony

  Zilveren ketting met pony hanger

  Een pony is sterk en dapper en soms ook wel een tikkeltje eigenwijs. Daarom zijn ze ook zo leuk, toch? Deze zilveren pony met zijn roze manen en staart voelt zich vast snel bij jou thuis!

  12.95
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met paarse manen

  Als je deze ketting koopt, samen met deze oorhangers, dan heb je een mega leuk setje! De glitters in de paarse manen schitteren net zo mooi als de paarse kristallen van de halsband.

  14.99
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met roze manen

  De eenhoorn aan deze ketting is hetzelfde als die van deze creolen. Beide hebben een halsband met kleurloze kristallen. Maar de ketting staat ook mooi bij de eenhoornsieraden met roze halsband, zoals deze creolen, deze oorhanger of deze oorstekers.

  14.99

De kinderkettingen van We Love Silver

Onze kinderkettingen zijn schakelkettingen van zilver met daaraan een hanger. Het zilver dat voor de kettingen van WeLoveSilver is gebruikt, is 925 sterling zilver. Van dat zilver kun je mooie sterke schakels maken die niet snel zullen verbuigen of beschadigen. Zo’n zilveren schakelketting kun je heel veel jaren dragen en je kunt er altijd een nieuwe hanger aan hangen.
De hangers aan de kinderkettingen van WeLoveSilver zijn ook gemaakt van 925 sterling zilver. Ze hebben bovendien mooie kleurtjes. Die kleurtjes zijn van epoxy. Dat is een super sterk materiaal. Wees niet bang dat jouw eenhoorn, pony of flamingo kapotgaat, want over dat super sterke epoxy gaat nog een extra laagje om de hanger nóg sterker te maken en ervoor te zorgen dat het epoxy niet verkleurt.
Wil je ook nog oorbellen die mooi passen bij je kinderketting met hanger? Groot gelijk! En bij WeLoveSilver geldt: drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen