• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Keltische sieraden

Toont alle 33 resultaten

 • Zilveren oorstekers, middeleeuws symbool, triquetra

  De triquetra is een Keltische knoop. Maar ook bij de oude Germanen en christenen komt de triquetra voor. Hij staat voor drie-eenheid. Leven, dood en wedergeboorte bijvoorbeeld, of land, lucht en water. En natuurlijk voor de Heilige Drievuldigheid.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, Keltische triskele

  De Keltische triskele is een krachtig symbool dat staat voor de drie-eenheid van liefde, wijsheid en bezieling. Oorspronkelijk komt het symbool uit de Mediterrane wereld, maar werd later door de Kelten geadopteerd.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, Keltische knoop

  Keltische knopen zijn meestal oneindig, dat wil zeggen dat je een lijn aldoor kunt blijven volgen zonder aan een uiteinde te komen. Ze hebben vaak ook een geometrische vorm, zoals een driehoek of een cirkel.

  12.99
 • Zilveren ketting met hanger, oneindige knoop van hartjes

  Deze hanger is een variatie op de Ierse of Keltische knopen. Je kunt de lijn via de hartjes alsmaar blijven volgen, het is dus een oneindige knoop en die staat voor oneindige liefde.

  21.99
 • Zilveren ketting met hanger, Keltische knoop

  De meeste Keltische knopen zijn oneindig, dus zonder een begin of einde. Deze hanger draagt de symboliek van oneindigheid op een andere manier. Je ziet hier het infinityteken met een ring, beide symbool van oneindigheid.

  21.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele triquetra

  De triquetra heeft een driepuntige vorm en hij is in vele oude culturen bekend. Bij de christenen staat hij symbool voor de drie-eenheid God, Christus en de Heilige Geest, bij de oude Kelten voor leven, dood en wedergeboorte.

  16.99
 • Zilveren oorstekers, triquetra met cirkel

  De triquetra is een oud symbool dat door de Germanen en de Kelten werd gebruikt en later ook door de christenen. Hij staat voor drie-eenheid. De cirkel is optioneel en verwijst naar eeuwigheid en vruchtbaarheid.

  12.99
 • Zilveren oorringen met hanger, Keltische knoop

  Keltische knopen zijn – meestal – knopen zonder begin of einde en staan daarom voor de kringloop van leven, dood en wedergeboorte. Ze zijn vooral bekend geworden als versieringen voor christelijke boeken en bijvoorbeeld kruizen.

  14.99
 • Zilveren ketting, triquetra

  Deze zilveren ketting heeft een triquetra hanger. Triquetra is een middeleeuws symbool van oneindigheid en vertegenwoordigt ook bescherming en staat ook wel bekend als trinity knot.

  21.99
 • Zilveren oorstekers, bloem, geoxideerd

  Deze handgemaakte oorstekers hebben een nostalgische uitstraling. Dat komt door het gebruik van glanzend zilver en geoxideerd zilver, dat zwart is. Daardoor krijgt een sieraad diepte en lijkt oud, deze oorstekers zouden zo een erfstuk kunnen zijn!

  12.99
 • Zilveren oorhangers, Keltische knoop

  Aan deze zilveren oorhangers hangt een Keltische knoop. De vorm lijkt op het infinity-teken. Allebei deze symbolen hebben geen begin en geen einde en staan daarom symbool voor de eeuwigheid.

  17.99
 • Zilveren ketting, Keltische knoop in ruitvorm

  Deze zilveren ketting is voorzien van een hanger met een Keltische knoop: een soort vlecht van zilver! Keltische knopen zijn een variëteit van de meest eindeloze knopen. De knopen zijn onder andere bekend geworden door de versieringen van christelijke monumenten. Deze mooie sierlijke knooppatronen symboliseren de oneindige cirkel van bestaan en eeuwig doorgaande levenskracht. Een […]

  19.99
 • Zilveren ketting met hanger, dubbele triquetra

  Deze hanger bestaat uit twee triquetra’s, een grote met daarbinnen een kleinere. De triquetra is een zeer oud symbool, hij kwam – in een meer ronde vorm – al zo’n 5000 jaar geleden bij Indiaanse religieuze beelden voor.

  21.99
 • Zilveren ketting met hanger, Claddagh

  Deze Ierse Claddagh hanger heeft een prachtige symboliek. Het hart staat voor liefde, de handjes die het hart vasthouden, voor vriendschap en het kroontje op het hart voor loyaliteit. Het geheel hangt aan een drie-eenheidknoop.

  21.99
 • Zilveren oorhangers, dubbele Keltische knoop

  Aan deze oorhangers hangt een zilveren dubbele knoop. Het is een ingenieus Keltisch vlechtwerk van zilver. Zonder begin en zonder eind, zoals dat hoort bij Keltische knopen.

  17.99
 • Zilveren oorringen met hanger, triskele

  De drie samenkomende spiralen verbeelden drie gebogen mensenbenen. Het wordt al sinds de oudheid gebruikt en je kunt het symbool tegenkomen op vlaggen en wapens. Er worden verschillende betekenissen aan toegekend.

  13.99
 • Zilveren ketting, triquetra

  Deze zilveren ketting heeft een triquetra hanger. Triquetra is een middeleeuws symbool van oneindigheid en vertegenwoordigt ook bescherming en staat ook wel bekend als trinity knot.

  19.99
 • Zon

  Gold plated oorstekers, rijk bewerkt zon

  Wat een prachtig bewerkte oorstekers zijn dit! Ze doen denken aan de zonnesymbolen uit de oudheid, die van de Egyptenaren bijvoorbeeld. Je zult ongetwijfeld veel complimenten krijgen als je deze oorstekers draagt.

  14.99
 • Zilveren oorstekers, bloem met triskele

  Bij deze oorstekers wordt het glimmende zilver gecombineerd met geoxideerd zilver. Rondom de bloem in het midden is vier keer het Triskele symbool te vinden. Dit oude symbool staat voor de drie-eenheid.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, Keltische knoop

  Deze zilveren ketting is voorzien van een mooie keltische knoop: de triquetra. Het is een oud symbool en redelijk eenvoudig voor een keltische knoop. De driehoekige knoop symboliseert leven, dood en hergeboorte en de drie natuurkrachten: aarde, lucht en water. Het staat daarnaast ook voor verleden, heden en toekomst! Ben jij op zoek naar een […]

  21.99
 • Zilveren oorstekers, Keltische driehoek

  Zilveren oorstekers met het Middeleeuwse symbool Triquetra. Deze latijnse naam betekent ‘driehoekig’. Het is een Keltische knoop. Bij de Kelten staat de triquetra voor leven, dood en wedergeboorte. Maar ook voor de drie natuurkrachten: land, lucht en zee. Binnen de natuurreligies wordt het geassocieerd met de drievoudige godin.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, ster met Keltische knoop

  Zilveren sterren vormen de basis van deze zilveren oorhangers. Om de sterren zit een Keltische knoop gewikkeld. Dat is een knoop zonder begin en zonder einde. Samen vormt het een mooi geheel.

  18.99
 • Gold plated oorstekers, triquetra

  Deze gold plated oorstekers zijn chic! De oorbel is voorzien van een triquetra symbool, dat al eeuwen bestaat!  Zo’n 5000 jaar geleden kwam het al voor in Indiaase religieuze beelden. De driehoekige knoop symboliseert leven, dood en hergeboorte en de drie natuurkrachten: aarde, lucht en water. Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau? Dan […]

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen, triskele

  Aan deze zilveren chain oorbellen hangt een triskele. Om precies te zijn een Keltische triskele/triskelion. Het is een magisch symbool dat staat voor de drie-eenheid van wijsheid, liefde en inspiratie/toewijding.

  14.99
 • Zilveren oorstekers, Keltische knoop

  Een Keltisch vlechtwerk in zilver als oorstekers. Er is geen begin en geen einde, het is dus een oneindig vlechtwerk. Zo’n knoopwerk staat voor continuïteit van het leven. En is gewoon ook heel mooi om te zien.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, Keltische driehoek

  Deze zilveren Keltische driehoeksknopen hebben geen begin en geen einde. Het vlechtwerk dat je ziet in deze oorstekers, in de vorm van een driehoek, noemt men ook een triquetra. Het symbool staat voor liefde, eer en bescherming.

  12.99
 • Zilveren ketting met hanger, opengewerkt kruis met Keltische details

  Naast het Keltisch kruis is de levensboom één van de belangrijkste symbolen van de Keltische mythologie. Het is de verbinding tussen de drie werelden van lucht, water en aarde. In deze zilveren hanger komen deze twee belangrijke symbolen mooi samen in de vele details die de hanger sieren.

  39.99
 • Zilveren oorbellen, triquetra met Bali hoop

  Mooie zilveren oorbellen in Balinese stijl voorzien van een triquetra symbool. Dit symbool bestaat al eeuwen en symboliseert onder meer leven, dood en hergeboorte. En daarnaast staat het ook voor verleden, heden en toekomst. Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau? Kies dan deze sierlijke oorbellen!

  16.99
 • Zilveren ketting met hanger, bewerkte maansikkel met vredesteken

  De bewerkte maansikkel – die ook wel lunula wordt genoemd – zie je hier als een kommetje waarin het vredesteken rust. De maansikkel staat onder andere voor vrouwelijkheid. Met het vredesteken betekent het ‘vrouwen voor vrede’.

  21.99
 • Zilveren oorringen met hanger, Keltisch symbool

  De oneindige knoop aan deze zilveren oorringen is van zilver. Het is een Keltische knoop. De lijnen komen altijd weer terug waar ze begonnen zijn.

  18.99
 • Zilveren ketting met hanger, triquetra en peace teken

  In deze zilveren hanger komen de Keltische knoop (Triquetra) en het peace-teken mooi samen. Het Peace-teken is geoxideerd en geeft daarmee een mooi contrast. Een mooie vreedzame combinatie.

  49.99
 • Zilveren oorhangers, cirkel met Keltische knoop

  Aan deze zilveren oorhangers hangen Keltische knopen. Een mooi rond vlechtwerk van zilver. Zonder begin en zonder eind, zoals dat hoort bij een Keltische knoop.

  15.99
 • Oorstekers met sierlijk hartje

  Zilveren oorstekers, bewerkt hartje

  Als je goed kijkt, zie je dat het eigenlijk een driehoek is met afgeronde hoeken. Toch zie je er waarschijnlijk meteen een hartje in. Dat komt door het design van de decoratieve lijnen.

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen