• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Infinity

Toont alle 21 resultaten

 • Zilveren ketting met hanger, oneindigheidsteken

  Het oneindigheidsteken – of het infinity teken of lemniscaat – is een soort slanke acht, waarvan de onder- en bovenkant even groot zijn. Zoals de naam al zegt, staat hij voor oneindigheid. Een oneindige liefde bijvoorbeeld.

  29.99
 • Chirurgisch stalen oorstekers, infinity

  Chirurgisch staal kan niet, zoals zilver, zwart worden. Het blijft dus altijd die speciale, grijsblauwe glans houden waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Het past perfect bij het infinity teken dat ook iets robuusts heeft.

  11.99
 • Zilveren ketting met hanger, infinity teken met Zirkonia stenen

  Deze zilveren ketting heeft een infinity hanger met Zirkonia stenen: tijdloos en chic! Infinity sieraden zijn erg populair en het is een perfect cadeau: de lieve en mooie gedachte erachter zal de ander goed doen!

  25.99
 • Zilveren oorhangers, infinity teken met veer

  Aan deze zilveren oorhangers prijkt het infinity-teken, wat staat voor eeuwigheid. Dit oneindigheid-symbool wordt in deze oorbellen gecombineerd met een veer. Dat staat voor vrijheid en hoop. Deze combinatie wordt ook vaak als tatoeage gezet. Maar deze oorhangers zijn wat minder definitief en kun je afwisselen met onze andere mooie zilveren sieraden.

  25.99
 • Zilveren chain oorbellen met infinityteken of lemniscaat

  Dit infinityteken – oneindigheidsteken of lemniscaat – heeft nog een klein extra rondje: die waarmee hij aan het oogje van de chain hangt. Kijk maar eens goed, hij zit echt in het infinityteken verwerkt!

  15.99
 • Zilveren oorringen met hanger, infinityteken, lemniscaat

  Keltische knopen, de ring en de lemniscaat of het infinityteken zijn allemaal oneindigheidssymbolen. Ze staan voor oneindige liefde bijvoorbeeld en voor voortdurende vernieuwing. De lemniscaat bestaat bovendien voor een eindeloos groot getal. 

  16.99
 • Oneindigheid

  Rhodium plated ring, oneindigheid

  Een ring staat door zijn vorm al voor oneindigheid en daar komt het infinity teken nog eens bij. Je moet wel oneindig veel van hem of haar houden als je deze rhodium plated ring cadeau geeft…!

 • Zilveren teenring, infinityteken

  Het infinityteken of lemniscaat staat voor oneindigheid. Een oneindig lange zomer is wat veel van het goede, maar een lange zomer zou fijn zijn om met jouw teenring(en) te kunnen pronken!

  15.99
 • Zilveren ketting met hanger, kruis met kristallen en oneindigheidsteken

  Voor de christenen is het kruis – vanwege de verrijzenis van Jezus Christus na zijn kruisdood – het symbool voor het eeuwige leven. Het oneindigheidsteken rond het hart van het kruis versterkt het symbool.

  29.99
 • Katoenen armband met zilveren oneindigheidsteken, bezet met kristallen

  De lemniscaat – ook wel infinity of oneindigheidsteken genoemd – staat logischerwijze voor oneindigheid, voor een liefde die nooit voorbijgaat bijvoorbeeld, of het leven dat niet ophoudt na de dood. Deze zilveren lemniscaat is bezet met tal van kristalletjes.

  12.99
 • Zilveren hanger, infinity teken, gladde en gedraaide band

  Het inifinty teken staat voor oneindigheid/eeuwigheid. Dit symbool noem je ook wel een lemniscaat. Deze zilveren variant heeft een gladde en een gedraaide band en kan aan een ketting gedragen worden.

  16.99
 • Zilveren hanger, infinity teken

  Simpel infinity teken voor aan een ketting. De zilveren hanger is eenvoudig, maar tegelijkertijd heel intrigerend. Dat komt omdat er geen begin en geen einde aan dit symbool komt en de lussen diepte hebben.

  17.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes en infinity teken

  Deze zilveren armband is elastisch en zit daardoor heerlijk! De zwarte bolletjes naast het infinity symbool maken het helemaal af. Infinity sieraden zijn erg populair en het is een perfect cadeau: de lieve en mooie gedachte erachter zal de ander goed doen!

  24.99
 • Zilveren armband met bolletjes, infinity teken en kristallen

  Deze zilveren armband bestaat uit zilveren bolletjes en drie witte kristallen. Tussen deze kristallen zien we twee infinity tekens. Dat symbool staat voor oneindigheid.

  18.99
 • Zilveren oorstekers, opengewerkt infinity teken met druppelvormig kristal

  Deze zilveren oorstekers hebben een infinity teken met daaronder een druppelvormige kristal. Het infinity symbool (oneindigheidssymbool) is heel populair en je kunt er je persoonlijke betekenis aan toekennen. Er is ook een bijpassende ketting verkrijgbaar.

  19.99
 • Zilveren teenring, infinity-teken

  Het infinity-teken of oneindigheidsteken heeft nog een naam: lemniscaat. Net als een cirkel heeft een liggende 8 geen begin of eind. Het teken staat onder meer voor eindeloze liefde of genegenheid.

  15.99
 • Gold plated oorstekers, infinity teken

  Deze gold plated oorstekers hebben een mooie symbolische waarde. Het zijn infinity-tekens. Dat staat symbool voor eeuwigheid. En hierdoor vertegenwoordigen ze een eindeloze band.

  15.99
 • Zilveren bangle armband met infinity teken

  Deze zilveren bangle armband is voorzien van een infinity symbool. De hedendaagse versie van de slavenarmband wordt vaak bangle genoemd: ze zijn doorgaans uit een stuk gemaakt. Dit soort armbanden blijven mooi om je pols zitten. Het infinity teken wijst op de blijvende doorstroming van energie, het harmoniseren van tegengestelde krachten en de natuurwet van […]

  49.99
 • Zilveren ketting, opengewerkt infinity teken met druppelvormig kristal

  Deze zilveren ketting heeft een bijzondere hanger: het is een opengwerkt infinity teken inclusief druppelvormig kristal. Infinity sieraden zijn erg populair en het is een perfect cadeau: de lieve en mooie gedachte erachter zal de ander goed doen!

  29.99
 • Zilveren armband met bolletjes en infinity teken

  Een prachtige zilveren armband met een elegante twist. De armband met het infinity teken geeft je outfit een stralende twist! De armband kan ook goed gecombineerd worden met andere armbanden, voor een oneindig coole look!

  29.99
 • Zilveren teenring, strikje met kristallen

  Het is moeilijk kiezen met zoveel mooie teenringen, hè? Doe als de Indiase vrouwen en sier er meerdere tenen mee. Bij WeLoveSilver is het tenslotte toch drie halen, twee betalen!

  16.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen