Gold Plated sieraden

Gold plated wil zeggen ‘met een laagje goud’, oftewel verguld. Met een gold plated sieraad heb je de looks and shine van echt goud, maar je betaalt er lang niet zoveel voor als voor een sieraad dat helemaal van goud is. Het basismateriaal waarover het gouden laagje komt, verschilt per leverancier of edelsmid. Soms wordt gebruikgemaakt van messing of koper, in andere gevallen van zilver. Het basismateriaal is niet alleen van invloed op de prijs, maar ook op de kwaliteit van het gold plated sieraad. Goud hecht beter op zilver dan op koper of messing, als je dus een gold plated zilveren ring hebt, zal het laagje goud langer blijven zitten.

Lees meer

Resultaat 1–64 van de 86 resultaten wordt getoond

 • Gold plated creolen met hanger, veer

  Veren bieden een vogel bescherming (tegen kou en tegen beschadigingen) en ze laten hem vliegen. Een veer is daarom hét symbool voor bescherming en vrijheid. Deze veren hebben een gouden laagje, ze zijn verguld, of gold plated.

  11.99
 • Gold plated unicorn oorsteker met roze en licht roze steentjes

  Kinderoorbellen, Gold plated eenhoorn oorstekers met roze kristallen

  In de krullende manen van deze eenhoorn zitten allemaal kleine gekleurde steentjes en om de hals heeft deze schoonheid een band met roze kristallen. Echt eenhoorns om helemaal verliefd op te worden!

  9.99
 • gold plated Alpaca

  Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, alpaca

  Wat een schattige alpaca’s met hun lieve kop en hun lekkere zachte krullen. Ze zijn heel populair omdat je ze zo heerlijk kunt knuffelen. Deze mooie oorstekers zijn van zilver met een gouden laagje. Gold plated noemen we dat.

  10.99
 • Gold plated unicorn oorbel met verschillende kleurtjes en een roze hartje

  Kinderoorbellen, Gold plated creolen, eenhoorn met roze hartje op de bil

  Wat zijn deze eenhoorns schattig! Ze lijken wel te lachen en met dat gebogen been zien ze er ook heel speels uit. Ze hebben een roze hoorn, roze hoefjes en een roze sterretje op hun bil.

  12.99
 • Gold plated unicorn oorsteker met paars en roze

  Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  Deze schattige, speelse eenhoorns zijn hetzelfde als de eenhoorns die aan deze creolen hangen. Wat heb jij het liefst: oorstekers of creolen? Of wil je misschien in je ene oor een creool en in het andere een oorsteker?

  9.99
 • Rond gold plated

  Gold plated basic ring

  Eenvoud siert, en dat kun je zeker van deze ring met een laagje echt goud zeggen. Hij is eenvoudig van ontwerp, maar wel heel fijntjes en sierlijk. Een must-have voor liefhebbers van goud.

  12.50
 • Halve maan

  Gold plated oorstekers, maansikkel

  De maansikkel staat in veel culturen symbool voor vooruitgang. In combinatie met de vijfpuntige ster WLS-21480 vormt het een symbool dat je in verschillende vlaggen tegenkomt, de Turkse bijvoorbeeld. Samen kunnen ze ook symbool staan voor de Islam.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, panda

  Mag deze lieve panda met jou mee? Deze gold plated oorstekers met panda hoofdje staan vast super leuk in jouw oren! De oorbellen worden verkocht per paar, en zijn van zilver gemaakt.

  9.99
 • Gold plated oorbel sterretje

  Gold plated creolen met ster, vast

  We Love Silver heeft voor jou de sterren van de hemel geplukt zodat jij elke dag kunt stralen. De sterretjes aan deze glanzende gold plated oorringen zitten vast, je kunt ze dus niet verliezen.

  12.99
 • Meetkundig

  Gold plated oorstekers, driehoekjes

  Deze oorstekers kun je op verschillende manieren dragen. Naar beneden hangend, dus zoals op het plaatje, met de punten naar beneden, maar je kunt ze ook langs de lange kant van je oorlel laten lopen.

  11.99
 • Roos

  Gold plated oorstekers, roos

  Mooie, subtiel vormgegeven, bloeiende roosjes. Al bij de oude Grieken en Romeinen was de roos verbonden met de liefde. De liefdesgodinnen Aphrodite – van de Grieken – en Venus – van de Romeinen werden afgebeeld met een rode roos.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorringen, met eenhoorn

  Aan deze gouden oorbellen zit een bedel van een eenhoorn. Eenhoorns zijn mythische dieren met prachtige kleurrijke manen en een spiraalvormige hoorn. De eenhoorn staat symbool voor kracht, puurheid en zuiverheid.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorringen, met alpaca

  Aan deze gouden oorbellen zit een bedel van een alpaca. Alpaca’s zijn echte kuddedieren en worden gehouden voor hun warme wol. Ze zijn zacht en daardoor perfect om mee te knuffelen.

  12.99
 • Gold plated Bali hoops, drie getwijnde spiraalvormen

  Als jij een gouden kettinkje of andere gouden sieraden hebt, is het natuurlijk het mooist als je daarbij ook gouden oorbellen draagt. En met deze gold plated Bali hoops ben je super hip!

  11.95
 • Kroon

  Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, roze kroon met roze glitterbolletjes en hartje

  Oh, deze oorstekers met roze kroontjes zijn wel super deftig! Ze zijn niet van gewoon zilver gemaakt, maar ze hebben een echt gouden laagje, daardoor lijken de kroontjes nóg echter!

  9.99
 • Drie sterren

  Gold plated oorstekers, drie sterren

  Prachtig, zo’n groepje sterren! Sterren staan symbool voor positiviteit, voor dromen en idealen. Met drie daarvan ben je dus echt heel positief en barst je van de idealen – of je kunt wel wat positiviteit en idealen gebruiken.

  9.99
 • Driehoek

  Gold plated oorstekers, gelijkzijdige driehoek

  De driehoek heeft in verschillende culturen verschillende betekenissen. Vaak hebben ze te maken met een drie-eenheid, zoals in het christendom bijvoorbeeld. Maar ook vader – moeder – kind, opkomst – behoud – ondergang of verleden – heden – toekomst.

  9.99
 • Veer

  Gold plated oorstekers, veer

  Natuurlijk vormgegeven veren, je ziet ze als het ware zo naar beneden dwarrelen. Veren hangen vaak onder een dromenvanger, ze laten de mooie dromen zachtjes op de slaper of slaapsters neerkomen.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, kersjes

  Kersen zitten vaak met twee steeltjes aan elkaar vast en dan kun je ze aan je oren hangen, als echte oorbellen. Het kersenseizoen duurt maar kort, maar met deze oorstekers kun je altijd kersen in je oren hebben!

  9.99
 • Gold plated Bali hoops, slingertjes en getwijnde spiralen

  Voor de liefhebbers van gouden sieraden heeft WeLoveSilver vergulde Bali hoops. Deze creolen hebben een doorsnede van een centimeter, maar we hebben ze ook van 12, 14 of bijvoorbeeld 16 mm doorsnede.

  11.95
 • Gold plated oorbel hart

  Gold plated creolen met hanger, dicht hartje

  Hartjes zijn het teken van liefde en genegenheid. Goud is een edel metaal, dat betekent dat het niet kan roesten. Ook echte liefde roest niet, daarom betekenen deze gold plated oorbellen echte liefde!

  12.99
 • Gold plated oorbel peace teken

  Gold plated creolen met vredesteken hanger

  Het vredesteken werd ontworpen als teken voor ‘nucleaire ontwapening’. Een wereld zonder atoombom zou een wereld in vrede betekenen, daarom is het over de hele wereld het teken van vrede geworden.

  12.99
 • Driehoek

  Gold plated oorstekers, gelijkzijdige driehoek

  Weet jij hoe een driedimensionale gelijkzijdige driehoek zoals deze gold plated oorsteker heet? Dat is een simplex. Hij heeft veel weg van een piramide, maar het basisvlak is geen vierkant maar een driehoek. Weer wat geleerd, hè?

  9.99
 • Schelp

  Gold plated oorstekers, schelp

  Schelpen heb je in heel veel soorten en maten. De schelpen van deze oorstekers worden hartschelpen genoemd. De lege schelpen die je op het strand vindt, zijn vaak wel honderden jaren oud, wist je dat?

  9.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers flamingo met roze kristal

  Super chique deze flamingo’s met roze kristal! De gold plated oorstekers zijn flamingo’s, en op hun buik zitten roze kristallen. Dit geeft de oorbel een speciaal effect! Deze zilveren oorstekers zijn perfect voor een feestje, als je echt indruk wilt maken!

  11.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorringen, regenboog

  De pot met goud vinden aan het eind van de regenboog? Misschien lukt dat wel met deze oorringen in jouw oren! Aan deze vrolijke gold plated oorringen hangt een kleurrijke regenboog, met wolkjes. De oorbellen worden verkocht per paar.

  12.99
 • Gold plated oorringen, kruisje

  Kruisjes in de oren zijn een trend op dit moment, en zeker niet alleen voor gelovigen! Deze fashionable gold plated oorringen met kruisje eraan kunnen dan ook niet ontbreken in jouw sieraden collectie! Deze basics zijn ook goed te combineren met andere oorstekers of oorringen als je meerdere gaatjes hebt.

  12.99
 • Gold plated oorstekers, ovalen blaadje

  In de herfst zie je ze volop, die geelgouden bladeren. Met deze oorbellen kun je ze ook zien als het geen herfst is. Bladeren zijn het symbool van de kringloop van het leven en dat niets ooit echt verdwijnt.

  9.99
 • Gold plated ear cuff, drie banden

  Ear cuffs zijn super gaaf! En je hoeft er geen gaatje voor te laten schieten. Meestal worden ze in één oor gedragen, daarom worden ze per stuk verkocht. Deze ear cuff is van zilver en heeft een laagje echt goud.

  9.99
 • Gold plated ear cuff, dubbele band

  Ear cuffs schuif je zo over je oorschelp. Super handig dus! Deze ear cuffs hebben een laagje echt goud over het zilver. En daarover zit nog een extra beschermende e-coating om de ear cuffs heel lang heel mooi te houden.

  9.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, regenboog

  Vrolijk en chique, dat zijn deze gold plated oorstekers met regenboog! De kleuren van de regenboog maken deze oorbel zo vrolijk, en de glitters in de wolkjes maken hem helemaal af! Van deze oorsteker wordt iedereen vrolijk!

  9.99
 • Gold plated Bali hoops, bolletje en spiralen

  Ga jij voor de Bali hoops met een gouden look? Kijk dan niet alleen naar de versieringen die zijn gebruikt, maar ook naar de afmeting van de creolen. Deze bijvoorbeeld zijn 16 mm, andere hebben een andere doorsnede.

  12.95
 • Gold plated Bali hoops, spiralen en slingertjes

  Wat goed dat er voor de goudliefhebbers ook van die mooie Bali hoops zijn met hun kenmerkende versieringen. WeLoveSilver heeft de gold plated Bali hoops in verschillende afmetingen en met verschillende versierselen.

  11.99
 • Gold plated creolen, Bali hoops met bolletje en slingertjes

  Vind je de vormgeving met de kenmerkende ornamenten van de sieraden van Bali mooi, maar past zilver niet echt bij jou of bij je andere sieraden? Dan kun je bij WeLoveSilver ook kiezen voor gold plated Bali hoops.

  11.99
 • Gold plated creolen, Bali hoops, spiraal en slingertjes

  Je herkent de zilveren Bali hoops aan hun ornamenten en aan het spel van geoxideerd en glanzend zilver. Dat laatste heeft een gold plated hoop niet, maar de versieringen zijn typisch Balinees.

  12.99
 • Gold plated creolen, Bali hoops, spiraal

  Een van de vaak terugkerende ornamenten van de Bali hoops zijn de spiralen. Soms heel kort – maar twee draaiingen bijvoorbeeld – waarbij ze gecombineerd worden met iets anders, soms langer, zoals bij deze gold plated Bali hoops.

  11.99
 • Gold plated creolen met hanger, staafje

  Eenvoudig en toch heel sierlijk zijn deze oorbellen met een echt gouden laagje. Het staafje is ongeveer net zo lang als de oorring in doorsnede is, de totale lengte is 23 mm. Staafje: 11 mm Hoop: 12 mm

  11.99
 • Gold plated oorhangers, veer

  Als iets een laagje van goud heeft, noem je dat ‘verguld’. Maar je kunt ook ergens mee verguld zijn. Dat is het zelfde als ergens blij mee zijn. Jij kunt dus verguld zijn met deze vergulde oorhangers!

  11.99
 • Goldplated creolen met hartje

  Gold plated creolen met hanger, geruwde hartjes

  Deze creolen zijn romantisch en stoer tegelijk. De hartjes zijn natuurlijk heerlijk romantisch, maar omdat deze een geruwd oppervlak hebben, zijn ze ook heel stoer. Tip: jij en je lief kunnen er allebei een dragen!

  11.99
 • Gold plated zilveren vliegende unicorn oorsteker met roze en paars

  Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, steigerende eenhoorn met vleugels

  Deze eenhoorns staan te trappelen om weg te vliegen, zie je dat? Zou jij ook wel met hen mee wil vliegen en allemaal avonturen beleven? Je kunt er in ieder geval over fantaseren met deze mooie oorbellen.

  9.99
 • Zon

  Gold plated oorstekers, zon

  Deze zonnen zijn fijntjes bewerkt met al die kleine bolletjes. Je kunt er ook een wiel of een rad in zien, maar dan eentje met een heleboel spaken. Wat je er ook in ziet, maakt niet uit, ze zijn mooi!

  11.99
 • Gold plated oorbel hartje

  Gold plated creolen met hartje

  Wat een romantische oorbellen zijn dit met die hartjes! Deze creolen zijn gemaakt van zilver met een laagje goud, gold plated heet dat. Het hartje hangt niet los aan het oorringetje, maar zit er vast aan.

  12.99
 • Gold plated oorbel ster

  Gold plated creolen met ster, hanger

  De ster met vijf punten wordt ook wel pentagram genoemd. Het is een van de oudste symbolen ter wereld. Maar hoe dan ook, deze gold plated sterren zullen schitteren aan je oren!

  12.99
 • Gold plated oorsteker kristal

  Gold plated oorstekers, dubbele kristal

  Het leuke van oorstekers is dat je ze kunt draaien. Je kunt deze als een hangend sneeuwpopje in een hoepel dragen, maar als je ze een kwartslag of een halve slag draait, krijg je een heel ander effect.

  9.99
 • Gold plated oorbel zwart steentje

  Gold plated creolen met hanger, zwarte druppel

  Deze creolen met zwarte druppels hebben een super stoere uitstraling. Ze doen denken aan de zwarte tranen die bendeleden die iemand vermoord hebben, onder hun ogen hebben getatoeëerd. Het zwart in deze druppels is onyx.

  12.99
 • Bliksemflits

  Gold plated oorstekers, bliksemflits

  Ben jij bang voor onweer? Kruip er diep onder, dan zie je geen bliksem en hoor je geen donder! Maar voor deze bliksemflitsen hoef je je ogen niet te sluiten, integendeel zelfs, ze zijn prachtig om te zien.

  11.99
 • Blad

  Gold plated teenring, blad

  Heb jij ze in de zomer al zien lopen met die super leuke teenringen? Of misschien heb je zo’n veer wel om het middelste vingerkootje bij iemand gezien, want dat kan ook met deze teenringen!

  11.95
 • Driehoek

  Gold plated oorstekers, gelijkbenige driehoek

  Geometrische figuren hebben een zekere symmetrie waardoor ze aanspreken. Soms zijn ze strak, zoals deze driehoek met twee lange zijden en soms zijn ze rond en vloeiend, zoals cirkels en ovalen bijvoorbeeld.

  9.99
 • Gold plated veiligheidsspeld oorhangers

  Veiligheidsspelden staan symbool voor loyaliteit en veiligheid. Naast dat veiligheidsspelden handig zijn, staan deze gold plated spelden als oorhanger heel leuk in jouw oor!

  11.99
 • Gold plated oorstekers, roosjes

  Wie houdt er nou niet van rozen? Deze gouden oorstekers hebben de vorm van een roosje. De roos is deels geoxideerd waardoor er diepte wordt gecreëerd.

  10.99
 • Gold plated oorstekers, tree of life

  Deze gouden oorstekers hebben het symbool van de tree of life, deze staat ook wel bekend als de levensboom. De levensboom staat symbool voor continue groei en verbinding. Deze gouden tree of life oorstekers zijn leuk als cadeau voor iemand waarmee jij je verbonden voelt.

  11.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorringen, eenhoorn met blauwe vleugels

  Prachtige blauwe vleugels met glitters, en paarse manen en staart. Deze gold plated eenhoorn heeft het allemaal! De oorringen zijn mega cute, en staan zeker leuk in jouw oren! Vlieg jij weg met deze mooie unicorn?

  12.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorringen, gevleugelde eenhoorn

  Super girly zijn deze unicorns! Aan deze oorringen hangt een vrolijke eenhoorn, met paarse en roze accenten. In de vleugels van deze gold plated eenhoorn zitten glitters. Make it shine!

  12.99
 • Gold plated ear cuff, drie banden met chain

  Bij veel ear cuffs heb je geen gaatje nodig om ze te kunnen dragen. Je klemt ze gewoon om de rand van je oorschelp. Maar dit model combineert een oorsteker met een ear cuff. Gaaf hè?

  11.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, eenhoorn met kristallen

  Deze gouden oorbellen hebben de vorm van een eenhoorn. De eenhoorn oorbellen hebben prachtige manen ingelegd met kristallen en een paarse hoorn.

  10.99
 • Gold plated Bali hoops met slingertje, bolletjes en spiraaltjes

  Zeg jij ‘ja’ tegen Bali hoops, maar ‘nee’ tegen zilver? Dat is de reden waarom WeLoveSilver gold plated Bali hoops in het assortiment heeft. We hebben ze in verschillende soorten en maten.

  11.95
 • Gold plated Bali hoops, slingertjes en spiraalvormen

  Oorspronkelijk zijn Bali hoops van zilver en hebben ze een bohemian uitstraling door het zwart-witte effect met het geoxideerde zilver. De gold plated Bali hoops zijn wat chiquer en passen fantastisch bij je andere gouden sieraden.

  11.95
 • Gold plated Bali hoops, slingertjes en spiraalvormen

  Deze oorbellen zijn niet van puur goud, dan zouden ze héél wat duurder zijn. Deze Bali hoops zijn gold plated, dat is een laagje goud over zilver. Ze zien er fantastisch uit, toch?

  11.95
 • Gold plated Bali hoops, rijk bewerkt

  Deze Bali hoops met een gouden laagje zijn prachtig bewerkt. Zie je bijvoorbeeld die smalle bloemvorm in het midden? Ze worden allemaal met de hand gemaakt, de Bali hoops, ongelooflijk hè?

  12.95
 • Gold plated Bali hoops, spiraalvormen

  Als je twee draadjes om elkaar heen draait, krijg je een getwijnde draad. Bij deze Bali hoops zie je ook zo’n getwijnde ‘draad’ die zich om de creool wikkelt als een spiraal. In het midden zit een gladde spiraalvorm.

  11.95
 • Gold plated Bali hoops, rijk versierd

  Deze Bali hoops zijn hetzelfde als deze gold plated Bali hoops WLS-LOVE-382, alleen de maat is anders. Deze zijn 12 mm in doorsnede en de andere zijn iets groter, namelijk 14 mm.

  11.95
 • Gold plated Bali hoops, spiralen

  Spiralen, slingertjes en bolletjes vormen de kenmerkende versieringen van Bali hoops en andere sieraden van Bali. Deze creolen hebben twee verschillende spiraalvormen, gladde en in elkaar gedraaide, of getwijnde.

  11.95

Onze Gold Plated collectie

Alle sieraden in de Gold Plated collectie van WeLoveSilver hebben onder hun 14 karaat gouden laagje – hoe kan het ook anders – zilver als basismateriaal. Ook dit is 925 sterling zilver, het best bruikbare zilver voor sieraden en andere siervoorwerpen. Dat ‘925’ betekent dat er 92,5% zilver in zit. Is het percentage hoger, dan wordt het zilver te zacht en vervormt het te snel. Is het percentage lager, dan heb je een minder edel sieraad.
In de Gold Plated collectie van WeLoveSilver vindt je heel diverse sieraden en ontwerpen. Ringen, armbanden, kettinkjes, oorbellen en oorstekers al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld een Cubic Zirkonia steentje, kristalletjes of epoxy kleurtjes.
Om het langst plezier van je sieraden uit onze Gold Plated collectie te hebben, doe je er goed aan het sieraad tijdens het douchen of zwemmen af te doen. En gold plated ringen draag je beter ook niet tijdens karweitjes waarbij je schoonmaakmiddelen gebruikt.

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen