Gold Plated sieraden

Gold plated wil zeggen ‘met een laagje goud’, oftewel verguld. Met een gold plated sieraad heb je de looks and shine van echt goud, maar je betaalt er lang niet zoveel voor als voor een sieraad dat helemaal van goud is. Het basismateriaal waarover het gouden laagje komt, verschilt per leverancier of edelsmid. Soms wordt gebruikgemaakt van messing of koper, in andere gevallen van zilver. Het basismateriaal is niet alleen van invloed op de prijs, maar ook op de kwaliteit van het gold plated sieraad. Goud hecht beter op zilver dan op koper of messing, als je dus een gold plated zilveren ring hebt, zal het laagje goud langer blijven zitten.

Lees meer

Resultaat 1–64 van de 85 resultaten wordt getoond

Onze Gold Plated collectie

Alle sieraden in de Gold Plated collectie van WeLoveSilver hebben onder hun 14 karaat gouden laagje – hoe kan het ook anders – zilver als basismateriaal. Ook dit is 925 sterling zilver, het best bruikbare zilver voor sieraden en andere siervoorwerpen. Dat ‘925’ betekent dat er 92,5% zilver in zit. Is het percentage hoger, dan wordt het zilver te zacht en vervormt het te snel. Is het percentage lager, dan heb je een minder edel sieraad.
In de Gold Plated collectie van WeLoveSilver vindt je heel diverse sieraden en ontwerpen. Ringen, armbanden, kettinkjes, oorbellen en oorstekers al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld een Cubic Zirkonia steentje, kristalletjes of epoxy kleurtjes.
Om het langst plezier van je sieraden uit onze Gold Plated collectie te hebben, doe je er goed aan het sieraad tijdens het douchen of zwemmen af te doen. En gold plated ringen draag je beter ook niet tijdens karweitjes waarbij je schoonmaakmiddelen gebruikt.

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen