1.86 gram

Toont alle 5 resultaten

 • Zilveren chain oorbellen met staafje

  Deze doorhaaloorbellen hebben aan beide kanten van het kettinkje een staafje. Met het ene steek je het kettinkje door het gaatje in je oor en het andere staafje is sier. Maar eigenlijk zijn ze beide leuk, toch?

  12.99
 • Zilveren teenring, dubbel hart

  Prachtig is deze teenring, hè? Jammer dat je hem maar zo korte tijd kunt dragen? Welnee, je schuift hem na de zomer gewoon over je bovenste vingerkootje. Wedden dat je er veel complimentjes over krijgt?

  13.99
 • Zilveren ketting, beer met sjaal in roze auto

  Wat een leuke auto is dit! Een roze auto, versierd met witte bloemetjes. Beer geniet er ook erg van, al is het wel een beetje koud. Maar de sjaal houdt haar lekker warm.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, roze dolfijn in bananenkostuum

  WeLoveSilver heeft ook zilveren kinderoorbellen met zo’n roze dolfijn, die niet door een hoepel springt, maar uit een bananenkostuum tevoorschijn komt. Er zijn oorstekers R10142 en oorringen met een hanger R10143.

  14.99
 • Zilveren teenring, hart met kristalletjes

  Dit is ook al weer zo’n mooi vormgegeven teenring. Het hartje is deels open en deels gevuld met piepkleine zilveren bolletjes en kleine kristallen. Doe als de vrouwen in India en kies er voor elke teen één!

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen