1.26 gram

Toont alle 7 resultaten

 • Zilveren teenring, brede band met bloemen

  Je zult deze zomer de show stelen met mooie open sandaaltjes, gelakte nagels en een teenring! Je schuift hem voorzichtig aan je teen, vooral niet aan de uiteinden trekken om hem te buigen!

  10.99
 • Zilveren ring met ingelegd wit parelmoer

  Parelmoer is over de hele wereld en door alle eeuwen heen een geliefd product geweest – en nog steeds! – om sieraden en allerlei snuisterijen mee te versieren. Het is tijdloos, maar heeft tegelijkertijd een nostalgische uitstraling.

  14.99
 • Zilveren teenring, abstracte vorm

  Het aantal teenringen bij WeLoveSilver neemt gestaag toe en zo zijn er voor elke smaak en elke stijl voldoende teenringen om uit te kiezen. Deze bijvoorbeeld is voor de liefhebber van gestileerde en abstracte vormen.

  11.99
 • Zilveren oorringen met dubbele hanger, kristal en hartje met gekleurde kristallen

  Deze oorringen passen perfect bij deze ketting met hart-hanger LOVE850. Maar liefst 36 kristallen zijn in dit paar oorbellen verwerkt! Het geheel is lekker lang en zwierig, ze geven je outfit een romantische look.

  13.99
 • Zilveren teenring, madeliefje

  Het madeliefje is gewijd aan Ostara, de godin van de lente. Madeliefjes symboliseren daarmee de lente, de perfecte tijd om deze zilveren teenring te dragen.

  10.99
 • Zilveren teenring, salamander

  Zo! Dit is een mooi vormgegeven teenring! Het lijf van de salamander – want ja, dat is dit gladde beestje – maakt deel uit van de ring, evenals zijn rechtervoorpoot. Mooi gedaan hè?

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren handje van Fatima

  Het handje van Fatima wordt ook wel hamsa of khamsa genoemd. Het is een beschermend amulet dat in verschillende culturen voorkomt. Het handje van Fatima herken je aan de twee duimen.

  11.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen