1.20 gram

Toont alle 7 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, eenhoornkatje in donut

  Kijk dit schattige kleine eenhoornkatje eens smikkelen van die lekkere donut. Hij moet hem wel helemaal opeten om weer vrij rond te kunnen rennen. Zou hem dat lukken, wat denk jij?

  14.99
 • Parel met kristal

  Zilveren oorstekers, kristallen met hangende synthetische parel

  Deze oorstekers hebben een bolletje met een heleboel kleine kristallen. Aan dat bolletje zit een oogje en aan dat oogje hangt een parel. Een parel heeft een heel subtiele glans, terwijl de kristallen mooi fonkelen.

  13.99
 • Zilveren teenring, brede gedecoreerde band

  Dit is zo’n teenring die niet snel zal vervelen. Hij past bij veel verschillende stijlen én hij zal ook niet snel misstaan als je hem combineert met andere zilveren sieraden. Een echt must-have dus!

  12.99
 • Zilveren teenring, slang en bewerkte banden

  Dit is een hele lange slang die zijn staart om zijn lijf gekruld heeft. De giftigste slang ter wereld is de inlandtaipan. Eén beet bevat zoveel gif dat daar wel 100 mensen mee gedood kunnen worden!

  13.99
 • Eenhoorn

  Zilveren ketting met eenhoorn hanger

  Wat is hij leuk, deze eenhoorn, met zijn roze kleurtjes en goudgele hoorn op zijn hoofd! De eenhoorn heeft magische krachten, hij brengt moed en geluk. Deze eenhoorn hangt aan een echt zilveren schakelketting.

  14.95
 • Zilveren oorringen met hanger, diamant

  Nee, het is geen echte diamant die aan deze zilveren oorbellen hangt, laten we dus eens kijken naar de symboliek ervan. Diamant staat voor onveranderlijkheid en onoverwinnelijkheid. Maar ook zuiverheid en standvastigheid worden vaak genoemd.

  12.99
 • Zilveren teenring met kikker – of pad

  Kun jij zien of dit een kikker of een pad is? Als je kijkt naar de achterpoten, zou je zeggen dat het een kikker is. Kikkers hebben namelijk lange achterpoten waar ze goed mee kunnen springen.

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen