1.2 gram

Toont alle 6 resultaten

 • Zilveren chain oorbellen met triskele

  Aan deze chain oorbellen hangt een triskele, een oud Keltisch symbool dat staat voor onverzettelijkheid. De drie rondingen stellen mensenbenen voor en hoe je hem ook houdt, de benen zullen nooit knielen.

  11.99
 • Kinderoorbellen, Chirurgisch stalen oorstekers, olifantje met kristal

  Chirurgisch staal is prachtig voor sieraden. Het behoudt zijn glans en wordt niet zwart. Een olifantje dat met zijn slurf omhoog staat, zou volgens de overlevering geluk brengen. Dat is dan mooi meegenomen, toch?

  9.99
 • Rose gold plated Bali hoops, drie spiraalvormen

  Roségoud of roze goud is een legering van goud met een beetje koper. Hoe meer koper, hoe roder het metaal. Deze Bali hoops hebben een subtiele roze gloed, er zit dus niet zo heel veel koper door het goud.

  10.99
 • Rose gold plated Bali hoops, bolletjes, slingers

  Bij de zilveren Bali hoops is een deel van het zilver geoxideerd waardoor je een schaduweffect krijgt. Bij deze rose gold plated Bali hoops krijg je enigszins hetzelfde effect door de combinatie van gladde en bewerkte versieringen.

  10.99
 • Katoenen armband met zilveren levensbloem mandala

  De levensbloem wordt veel gebruikt als mandala, het is een van de oudste vormen binnen het hindoeïsme en boeddhisme. De levensbloem symboliseert het wezen – of de kern – waar alles uit voortkomt.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren zon

  Als je je de aarde voorstelt als een tennisbal, dan zou de zon 3,8 meter in doorsnede zijn en net zoveel wegen als twee auto’s bij elkaar. De aarde zou dan op ruim 400 meter van de zon staan!

  11.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen