1.12 gram

Toont alle 7 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, blauwe tijger met ogen van kristal

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van schattige blauwe tijgers met kristalogen. Wat zien ze er lief uit hè? De oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  14.99
 • Zilveren teenring, geveerde blaadjes

  Wat zouden dit zijn: veertjes of blaadjes? WeLoveSilver houdt het maar op geveerde blaadjes. Bij dit model zitten de blaadjes aan elkaar, maar we hebben ook teenringen waar de blaadjes elkaar niet raken.

  12.99
 • Gold plated Bali hoops, bolletjes en kabeltjes

  De combinatie van de gladde, glanzende bolletjes en het geribbelde oppervlak van de kabeltjes die om de oorringen gewikkeld zijn, vormen een mooi contrast dat deze oorbellen heel levendig maakt.

  11.99
 • Katoenen armband met infinityteken

  Het infinityteken is een platliggende acht die je alsmaar kunt blijven volgen. Anders dan een cirkel, die ook oneindig is, heeft het infinityteken een kruising. Je blijft dus niet in een kringetje rondlopen, maar er zijn splitsingen en keuzemomenten.

  11.99
 • Zilveren ketting, sneeuwvlok

  Deze ketting met sneeuwvlok eraan kan in elk seizoen gedragen worden. De sneeuwvlok staat symbool voor evenwicht, harmonie en succes, en is daarom zeker niet alleen gebonden aan het winterseizoen!

  18.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, kat met kristalogen liggend op een ijsje

  Aan deze zilveren oorbellen hangt een lief katje! Het katje heeft ogen van kristal en ligt boven op een ijsje. De zilveren oorhangers hebben een fijne sluiting: een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  14.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slingertjes en spiralen

  WeLoveSilver heeft een aantal Bali hoops in het zilver, met een gouden laagje en met een rosé gouden laagje. De vergulde versie van deze rose gold plated Bali hoops zie je hier WLS-Love-387.

  10.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen