1.11 gram

Toont alle 6 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lila alpaca

  Alpaca’s lijken op lama’s, maar ze zijn kleiner én liever dan lama’s. De wol van een alpaca is heel lekker zacht en warm: wel tien keer warmer dan de wol van een schaap!

  12.99
 • Zilveren ketting met hanger, libel

  Deze zilveren ketting hoort bij de zilveren armband met libel, maar hij staat ook heel leuk bij deze oorbellen. Als je ze alle drie neemt, hoef je er maar twee te betalen!

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, tijgertje met ogen van kristal

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van schattige tijgers. De ogen glimmen want het zijn kristalogen. Wie maak jij blij met deze lieve tijgeroorbellen? De oorbellen hebben een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  13.99
 • Zilveren teenring, roos

  De roos is wereldwijd de meest populaire en meest verkochte bloem. Wist je dat pas rond 1800 de eerste rode roos werd gekweekt? Voor die tijd waren er alleen witte en roze rozen.

  11.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, vlinder met opengewerkte vleugels

  Het lijfje en de achterste kleine vleugels van deze vlinders zijn van massief zilver, terwijl de bovenste vleugels opengewerkt zijn, natuurlijk ook van zilver. Dat geeft deze oorstekers een mooie, volwassen uitstraling.

  9.99
 • Zilveren ketting, roze libelle

  Deze zilveren libelle heeft glitters op zijn roze vleugels, wat een leuk sparkling effect geeft! De zilveren ketting is door de kleurtjes super vrolijk, en past perfect om jouw nek.

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen