1.01 gram

Toont alle 8 resultaten

 • Rose Gold plated Bali hoops bolletje en spiraal

  Dit type Bali hoops heeft WeLoveSilver in drie verschillende looks. De basis is steeds 925 sterling zilver, maar naast de zilveren versie WLS-LOVE-232 hebben we ook de gold plated WLS-LOVE-390 en deze rose gold plated hoops.

  12.95
 • Zilveren ring, vlecht van dubbele draad

  Deze zilveren ring is geoxideerd. Dat wil zeggen dat hij een speciaal badje heeft gehad waardoor het zilver snel zwart werd. Daarna is de ring weer gepoetst zodat de platte, hoger gelegen delen weer gingen glanzen.

  13.99
 • Zilveren teenring, gevlochten, geoxideerd

  Dit vlechtwerk van bewerkte bandjes is eerst met behulp van een chemisch badje geoxideerd en daarna is het zilver gepoetst. Alleen tussen de richeltjes is het zilver zwart gebleven, dat geeft deze teenring een authentieke uitstraling.

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, zwaaiende prinses met roze haar

  Je hebt het vast wel eens gezien – op de televisie – dat de koning, koningin en prinsen en prinsessen vanuit hun koets of vanaf het bordes naar de mensen zwaaien. Met deze oorstekers heb jij je eigen prinses die zwaait!

  12.99
 • Zilveren ketting, anker hanger

  Deze zilveren ketting heeft een hanger met een anker eraan. Ankers worden niet alleen verbonden met de scheepsvaart, ze staan ook symbool voor hoop en vertrouwen, en beloven houvast en veiligheid.

  15.99
 • Gold plated Bali hoops, bolletje en spiralen

  Ga jij voor de Bali hoops met een gouden look? Kijk dan niet alleen naar de versieringen die zijn gebruikt, maar ook naar de afmeting van de oorringen. Deze bijvoorbeeld zijn 16 mm, andere hebben een andere doorsnede.

  12.95
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, roze konijn in hoge hoed

  Heb jij weleens een goochelaar gezien? Vast weleens op de televisie. Ze kennen de mooiste trucjes en toveren sjaaltjes, vogels of konijnen zomaar uit hun hoge hoed. En zo te zien vindt dit konijn dat best leuk!

  13.99
 • Zilveren Bali hoops, 14 mm met slingertjes en spiraaltjes

  Deze Bali hoops hebben echt de traditionele versieringen, namelijk de slingertjes en de spiraaltjes. Er zijn nog meer versieringen, maar dit zijn wel de meest voorkomende. Met zijn 14 mm in doorsnede is hij net een slag kleiner dan deze LOVE-848.

  10.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen