1.00 gram

Toont alle 7 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, bruin hertje

  Wat een schattige hertjes hangen er aan deze zilveren oorbellen! Wist je dat herten wel 25 jaar oud kunnen worden? Deze oorbellen gaan vast ook heel lang mee! De zilveren oorhangers hebben een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  De zilveren klassieke lieveheersbeestjes oorhangers, maar dan met een moderne twist. Deze oorbellen horen toch bij ieders sieradencollectie? De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, aapje met banaan

  Aan deze zilveren oorbellen hangt een aapje met een banaan! In het wild eten apen eigenlijk helemaal geen bananen. In de dierentuin krijgen apen een banaan soms als snack. Doordat er veel suikers zitten in bananen, mogen de apen namelijk niet zo vaak bananen eten. De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor […]

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, damhertje

  Wat een lieve hertjes zijn dit! Wist je dat jonge herten altijd bruin zijn en witte vlekjes hebben? Sommige herten houden die witte vlekken, maar bij de meeste verdwijnen ze als herten ouder worden. De zilveren oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed […]

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, dolfijn met kristallen

  Wauw, wat een schitterende dolfijn! Hij schittert zo door al die kristallen die er op zijn huid zitten. Het lijken net waterdruppels. Als de zon daarop schijnt, zie je net als bij kristal alle kleuren van de regenboog.

  13.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  Lieveheersbeestjes brengen geluk! Daarom worden ze ook wel geluksbeestjes genoemd. Andere namen voor dit leuke kevertje zijn: koffiemolentje, zonnekoekje, kukeluusje, pimpampoentje, mariabeestje, kapoentje en nog veel meer. Hoe noem jij dit diertje?

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, nijlpaard

  Je zou het misschien niet zeggen, maar nijlpaarden behoren tot de gevaarlijkste dieren op het land. Ze doden wel 500 mensen per jaar. Gelukkig zijn deze nijlpaarden niet gevaarlijk, ze zijn zelfs een beetje verlegen!

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen