• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

1.00 gram

Toont alle 15 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, wit-zwarte veer

  Dit is misschien een veer van een ekster. Maar een kwikstaartje is ook zwart met wit en grijs. Zijn staartje gaat snel op en neer als hij voedsel zoekt, daarom heet hij kwikstaartje.

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, damhertje

  Wat een lieve hertjes zijn dit! Wist je dat jonge herten altijd bruin zijn en witte vlekjes hebben? Sommige herten houden die witte vlekken, maar bij de meeste verdwijnen ze als herten ouder worden. De zilveren oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed […]

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  De zilveren klassieke lieveheersbeestjes oorhangers, maar dan met een moderne twist. Deze oorbellen horen toch bij ieders sieradencollectie? De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, aapje met banaan

  Aan deze zilveren oorbellen hangt een aapje met een banaan! In het wild eten apen eigenlijk helemaal geen bananen. In de dierentuin krijgen apen een banaan soms als snack. Doordat er veel suikers zitten in bananen, mogen de apen namelijk niet zo vaak bananen eten. De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor […]

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, bruin hertje

  Wat een schattige hertjes hangen er aan deze zilveren oorbellen! Wist je dat herten wel 25 jaar oud kunnen worden? Deze oorbellen gaan vast ook heel lang mee! De zilveren oorhangers hebben een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, dolfijn met kristallen

  Wauw, wat een schitterende dolfijn! Hij schittert zo door al die kristallen die er op zijn huid zitten. Het lijken net waterdruppels. Als de zon daarop schijnt, zie je net als bij kristal alle kleuren van de regenboog.

  14.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, opengewerkte olifant

  Deze kinderoorbellen zijn van zilver. Aan de oorringen hangt een zilveren olifantje. Het dier heeft de slurf omhoog. Dat zou extra geluk symboliseren.

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, eenhoorn katje met regenboogkleuren en kristalogen

  Wat een dotje! Dit poesje met een roze jurkje aan. Ze heeft een unicorn en kristallen oogjes. Deze zilveren oorhangers hebben ook nog eens vrolijke regenboogkleuren.

  15.99
 • Zilveren oorstekers, gladde bol

  Juist het eenvoudige van deze zilveren oorstekers maakt ze zo stijlvol. De gladde bol is erg elegant. Het past daardoor bij iedere outfit.

  11.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  Lieveheersbeestjes brengen geluk! Daarom worden ze ook wel geluksbeestjes genoemd. Andere namen voor dit leuke kevertje zijn: koffiemolentje, zonnekoekje, kukeluusje, pimpampoentje, mariabeestje, kapoentje en nog veel meer. Hoe noem jij dit diertje?

  15.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, nijlpaard

  Je zou het misschien niet zeggen, maar nijlpaarden behoren tot de gevaarlijkste dieren op het land. Ze doden wel 500 mensen per jaar. Gelukkig zijn deze nijlpaarden niet gevaarlijk, ze zijn zelfs een beetje verlegen!

  15.99
 • Zilveren hanger, halve maan met ster

  Misschien denk je bij het zien van deze zilveren ketting enkel aan de nacht. Maar de wassende maan in combinatie met een vijfpuntige ster wordt in landen waar veel Turken of Arabieren wonen vaak gebruikt op vlaggen en emblemen. Het wordt ook gezien als symbool voor de Islam.

  15.99
 • Zilveren oorringen met hanger, open hart

  Hele dunne zilveren oorringen met een diameter van 30 mm. Aan de hoops hangt een hanger in de vorm van een hart. Dit open hart heeft dikkere zilveren randen.

  15.99
 • Zilveren oorringen met hanger, open driehoek

  Opvallende grote hoops met een jaren tachtig uitstraling. De zilveren hoops zijn dun en er hangt een driehoekige hanger aan. Dit roept een beetje een punk vibe op. Maar met een rustige styling ogen de oorringen juist heel strak en classy.

  15.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen