1.00 gram

Toont alle 5 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, dolfijn met kristallen

  Wauw, wat een schitterende dolfijn! Hij schittert zo door al die kristallen die er op zijn huid zitten. Het lijken net waterdruppels. Als de zon daarop schijnt, zie je net als bij kristal alle kleuren van de regenboog.

  13.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  Lieveheersbeestjes brengen geluk! Daarom worden ze ook wel geluksbeestjes genoemd. Andere namen voor dit leuke kevertje zijn: koffiemolentje, zonnekoekje, kukeluusje, pimpampoentje, mariabeestje, kapoentje en nog veel meer. Hoe noem jij dit diertje?

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  De zilveren klassieke lieveheersbeestjes oorhangers, maar dan met een moderne twist. Deze oorbellen horen toch bij ieders sieradencollectie? De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  13.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  Zilveren oorbellen met lieveheersbeestjes zijn al jaren favoriet en zouden eigenlijk tot de sieradencollectie moeten behoren van ieder meisje. Lieveheersbeestjes staan symbool voor liefde en geluk en zien er ook nog eens prachtig uit. Wie wil dat nou niet in haar oren? De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk […]

  13.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, nijlpaard

  Je zou het misschien niet zeggen, maar nijlpaarden behoren tot de gevaarlijkste dieren op het land. Ze doden wel 500 mensen per jaar. Gelukkig zijn deze nijlpaarden niet gevaarlijk, ze zijn zelfs een beetje verlegen!

  13.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen